Vi vann!!

Vi vann hela skiten!! LOREEN YOU ROCK!!! <3


Fredag kväll

Ett litet inlägg från balkongen


Ja man kan ha kul i skolan...

När man får göra vad man vill!!... Jag och moa hade en mycket trevlig stund i skolan där vi diskuterade sjöjungfrun, slutade med att vi ritade hur riktiga sjöjungfrun ser ut


Är det sommar?

Hallå är det sommar nu eller? 20 grader och sol, jaaa men visst säger vi att det är sommar nu, ja det tycker jag.. Jag är ledig idag, så jag har varit en sväng till karlsborg för att kolla lite vart det är jag ska avsluta mitt körkorts pluggande, ja det är faktiskt min plan, att bli klar och efter den veckan ha mitt körkort i hand och det är absolut inte omöjligt! Annars mutar jag dom ;) haha nej då! Men det ska bli så skönt o bli av med det där pluggandet så att jag kan släppa det och börja fokusera på på andra saker som sehövs ändras på här i livet!

På tal om sommar, funderar lite på sommarjobb, har inte alls sökt speciellt mycket iår, det har bara inte blivit av, men visst här jag sökt dröm jobben, rixfm festival reporter skulle vara sjukt nice o få bli, eller jobbet på rhodos, skulle också vara grymt... Ska träffa dom som har hand om sommar entreprenörerna imorgon bitti och prata om alla mina planer jag har och se vad som kan göras med dom, sen funderar jag faktiskt på att kolla om de finns lite mer roliga jobb, jag vill göra något roligt, där man har massa kul och vill jobba, kasst att sitta hela sommaren och vantrivas liksom...

Rosa idag eller? jajjemen!

I'm back!!

Hellu söta underbara lilla blogg.. Jag har varit hos pappa sen i måndags kväll och har inte haft någon tid att ens starta igång datorn, så jag har inte kunnat blogga, ni fick ju ett video inlägg va? Men ja, jag har inte kunnat skriva.. Emh jag har haft en grymt mysig vecka, suttit ute i solen, strosat inne i stan med pappa, varit på afterwork, flygit JAS-simulator vilket var helt sjukt coolt! Jag har hängt en del i enköping också, träffat alla man inte träffar annars eftersom att man bor 30 mil bort liksom, hängt en lite på fallskärmsklubben aros också där det var lite fest och sånt, mycket trevligt må jag säga asså! Har ett stor blåmärke på benet bara haha inte så snyggt men sånt som händer när man ska dansa över ett staket, där är det sko gräns vilket betyder att det står en jävla massa skor där som inte är stabila... Ja ni hör ju! Imorgon är det ledigt från skolan skönt! men ska dit en stund på lite ''jobb intervju'' för sånna som ev har eget företag i sommar, har sökt det där reporter jobbet på rixfm och det där på rhodos, så man hoppas ju på något av dom, men om inte så tänker jag ha mitt eget faktiskt, göra min grej, problemet är att jag har så sjukt mycket ideer och planer så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen med allt haha :)

Nej nu ska jag ta och packa upp mina grejer här tror jag :)

Hoppas ni alla har haft en grym vecka och lång helg, det har jag haft iallafall :)






Allt o inget?

Lite trött faktiskt


glammor i sommar?

Japp fick ett samtal av min kära mamma imorse om att jag SKA söka till att bli rixfm's festivalreporter i sommar, JA men självklart gör jag det! skickade in en ansökan direkt och hoppas på att man kan få de jobbet :) Fota, filma, blogga, intervjua kändisar, publik, låter så jävla kul om jag ska vara ärlig, jag gillar ju sånt där och jag kan verkligen se framför mig, mig själv som reporter och intervjua någon, det skulle verkligen inte bli en såndär ''tråkig'' intervju, den skulle bli rolig, inte tråkiga frågor utan roliga ni vet och massa skratt. Det är iallafall sånna intervjuer jag tycker är roligt att kolla på :) nej men fan jag håller tummarna, gör det ni också :)


Bilden är lånad av rixfm.se

Sjuklingen is back

Sjuklingen talar...


40 timmar... godnatt!!

Okej nu har jag varit vaken i 40 timmar utan att sova en enda sekund, jag känner mig inte liksom ''nu dör jag'' utan mer lagom, sådär som man brukar vara, jag är faktiskt pigg, känner inte alls att jag vill lägga mig i sängen och sova... Fast antar att jag somnar fort när jag nu när jag väl lägger mig i sängen faktiskt hahah.. Btw, va på bio med mackan idag, vi såg Dark Shadows haha den va bra asså, det är ju en komedi och ja, man skrattar lite då och då, hallå johnny depp är ju med, bara hans ansiktsuttryck är för härliga :) Nej väskan är packad och klar inför sthlm, åker ju till sthlm imorgon eftermiddag är bara i skolan imorgon sen har jag ledit fram till tisdag, då är det skola igen haha gö vecka :) Nej 40 timmar... eller skulle man göra 48.... nej, nej Amanda det är skola imorgon och antar att det inte är bra att ha samhälls ekonomi prov och inte sovit på 2 dygn ajaj... Okej... God natt på er :)

25 timmar..

Yep tro det eller ej men jag har legat hela natten och kollat igenom första säsongen på one three hill och började på andra är på 6e avsnittet nu, tiden har gått så fort, jag menar jag har varit uppe i 25 timmar nu utan en blund och jag är inte ens trött.. Men asså det blir nog lätt så när man liksom mest legat i sin säng en hel dag, man har ju liksom inte gjort av på någon energi, och sen när man hostar med 5-10 min mellanrum hinner man inte bli trött direkt haha.. Och ja, jag ville inte sluta titta på avsnitten heller... Ja asså det är ju en as gammal serie, jag vet men jag tkrden är bra och har aldrig sett hela HELA liksom, så nu tyckte jag att det var dags att göra det!
Nej men jag ska försöka få i mig lite frukost nu tänkte jag och fortsätta kolla på serien har ett par avsnitt kvar på säsong två :) see you guys!!! :)

helt okej faktiskt..

Även fast jag hostar upp mina lungor så har jag en mysig kväll... Godis, cola och One three hill :) Hahah och vet ni ser att det är många som är typ ute o festar och jag känner typ ba hahah göra slut på pengar man kanske inte ens har? haha fan vad idiotiskt, eller göra av med pengar så at man inte har råd med annat skoj i livet? Hihi och så kanske det t  o m är sådär as tråkigt.. det är verkligen så piss när man betalar för typ inträde och så har man tråkigt hela kvällen, snacka om bortkastade pengar... Nej jag kanske är kräsen, jag om jag ska på fest går jag nog dit jag har roligast om jag ska betala nått.. Jag har iof alltid varit sån som går dit det är roligast, t o m när jag ska välja om jag ska vara med mamma eller pappa på någon fest, om dom ska på olika, t o m då väljer jag där jag kommer ha roligast... Fast då behöver man ju inte ångra sig sen ju asså man liksom betalade för nått skit :)

Nej fan nu ska jag fortsätta kolla lite avsnitt här :)


Måste kolla upp...

Ja nu är det ta mig fan dags att jag tar mig till en vårdcentral och kollar vad fan det är med min hosta, jag har hostat nu i 7 veckor och som jag sagt förut det låter som att jag ska dö varje gång.. Ska ta mig till nån vårdcentral nästa vecka, får bli på tisdag tror jag, hinner inte måndag.. Mackan som är utbildad sjuksyrra trodde att det kunde vara Mycoplasmapneumoni eftersom jag (ursäkta) hostat mkt slemm och även hostar tills jag iprincip spyr... Emh läste lite om det.. och kände symptomen... Började med en vanlig förkylning, fick torrhosta och sen övergick det till hysteriska host attaker liksom... Hahah det står även att man ska uppsöka vård om det inte lagt sig efter 2-3 veckor... woops... Det är så fucking jobbigt eftersom att det gör ju ont i halsen när man hostar, och magen fan man lär ju få värsta snygga magen efter 7 veckors (snart 8) hostande... Nej men fan kul är det inte, så det blir lugnt här i helgen kan jag säga :)

Ah kan ju skriva lite snabbt om Mycoplasmapneumoni (Mykoplasma) Det är en typ av lunginflammation..
Insjuknandet är långsamt. Symptom vid smitta är samma som andra förkylningar: snuva, nysningar, halsont, feber och huvudvärk. Efter någon tid kan torrhosta uppkomma vilket då kan vara förstadium till lunginflammation. I ungefär 10% av fallen förvärras sjukdomen till lunginflammation; mycoplasma pneumonia är den vanligaste formen av lunginflammation i Sverige hos vuxna. Man läser ju olika överallt, stog på nån sida att om man bara hade torr hosta var det mykoplasma annars om man hostade slem var det en vanlig lunginflammation...
Ja nej jag får helt enkelt uppsöka läkare och se vad jag har för nått skit!


Vad händer för er i helgen annars då? :)


Jag kanske ska vara tydligare...

Jag är.. otroligt.. irriterad just nu...
Jag kanske ska uttrycka mig lite tydligare eftersom att folk alltid tror det värsta och aldrig verkar förstå vad jag menar... Så att folk kanske får lära känna mif lite så ni förstår varför jag skriver/tycker/tänker som jag gör!

Tänkte bara börja med några få stora punkter..

NEJ jag tänker inte sitta och skriva att allt är så bra och härligt när det inte är det, jag ljuger inte på min blogg..
NEJ jag har inga planer/funderingar/tankar på att ta livet av mig.. Man kan vara ledsen/ må dåligt och tka att livet är skit utan att vilja ta livet av sig!
NEJ jag har inga problem hemma med mina föräldrar, dom älskar jag mer än nått annat och jag vet att dom älskar mig mest av allt!

Så det var dom stora punkterna jag får höra hela tiden att folk ''pratar'' om..
Så till lite små saker...

NEJ jag tycker inte om anonyma kommentarer på min blogg... tack på förhand...
NEJ det är inte lättare att boka uppkörning i någon annan stad, sommartid är körskolornas rusningstid, så visst det går, men det är fortfarande veckors väntan!
NEJ jag är inte speciellt posetiv på min blogg eftersom att väldigt mycket i mitt liv just nu inte är speciellt povetivt, det är mer som tynger än som lättar om vi säger så...
NEJ jag tycker inte om att hela tiden få höra att folk undrar hur jag mår av andra, om ni vill veta hur jag mår, tänker eller något annat så får ni gärna prata med mig.. ingen annan vet hur jag mår och tänker bättre än vad jag själv gör...
NEJ jag trivs inte på min gymnasie linje för att jag tycker att det är grymt tråkigt att sitta i en verkstad och såga små silver grejer varje dag och på köpet förstöra sin kropp (rygg, axlar, händer m.m), jag tycker inte om lärarna och jag vill framför allt inte bli guldsmed och det är väldigt inriktat, så det är det jag blir.. kul jag som vill bli nått inom musik/show branchen! och sen tycker jag inte om skolan heller, sättet dom jobbar på och driver skolan är det sämsta jag varit med om.

JA jag har ett jävlar jävlarinamma i mig, men som sagt så är det mer tugnt nu så den orkar sig inte upp
JA jag har en klar plan på hur allt ska bli och hur mitt liv ska se ut, därför om jag blir tex klar med körkortet senare blir jag besviken för det var inte vad jag planerat och då rasar hela min plan... kanske ett litet kontrollbehov?
JA Jag har ångest varje dag över att jag inte klarat körkortet, att jag inte gått ner i vikt och över skolan..
JA jag känner att jag gör mina föräldrar besvikna för det har aldrig bara flytit på, det har alltid varit något problem med skola, körkort, träningar osv, alltid något..
JA Jag har vill ofta vara bra, kanske t o m bäst på det jag gör, inte för att kunna skryta inför folk utan för att det känns bra för mig, det västa jag vet är när folk skryter om hur det gick på ett prov eller vilket datum dom fick körkort, då lackar jag ur asså!
JA Jag vet att folk ibland tycker att jag är bortskämd, mina föräldrar säger det också, jag ser inte det som andra gör, det är så det är.. och jag vet att jag kan låta helt extremt bortskämd här på bloggen ibland, som tex det där med språkresan.. Nej det var inte självklart att jag skulle få åka, för att det kostar jävligt mkt pengar, men för mig hade vi kommit en bit påväg, det var inte bara att man sett att det finns, jag pratade om dom med datum, priser, iprincip när jag kunde åka och så blev det inte så ändå, klart jag blir besviken? och då blir folk såhär ah men du är så jävla bortskämd och är aldrig nöjd, jo? jag är nöjd med en jävla massa saker, men jag kan tala om för er att om dom personerna varit i samma sits som jag, så hade dom också gråtit och varit besvikna för att dom inte får åka? tror ni att jag ba fråga om jag fick åka och sen skötte mina föräldrar resten? nej jag kollade upp, mamma beställde ju broschyren men jag kollade upp tider, hur det funkar, skickade om pris, pratade med dom i telefon 2 gånger för att få alla info jag behövde och sen var det bara att försöka övertala att jag verkligen ville åka, att ja det är mycket pengar men det är värt för att... osv.. ni får inte tro att mina föräldrar kommer med ett silver fat med en anmälan liksom, för så är det inte! dom är som alla andra föräldrar, man får fråga, övertala, diskutera, osv, osv... Sen om dom vill lägga en extra slant på mig istället på andra saker så är det de dom vill göra, vi alla är olika, och gör saker på olika sätt... Tro inte att jag får allt på silver fat, för jag får kämpa och är uppfostrad som alla andra barn, jag är inte paris hilton eller nån annan som får allt serverat.. jag är inte sån, jag har fötterna på jorden och kan ta hand om mig själv, tack vare mina föräldrar! Jag är bortskämd med kärlek och det är jag glad för!
JA jag är jävligt rädd för framtiden, och framför allt att den inte blir som jag vill, att jag inte får göra dom där sakerna jag vill göra innan jag dör!..
JA Jag känner ibland att jag svikit min pappa för att ha flyttat så långt bort, jag gjorde det för att få komma bort från enköping, där det var tugnt, jävligt tugnt på slutet, jag flyttade i hopp om nått bättre... oj så fel jag hade...
och..JA Jag är just nu jävligt upprörd på att folk säger ''det är bara o kämpa'' Vafan tror ni jag gör och gjort ett tag nu? tror ni att jag haft problem med skolan senaste månaden eller? nej i 2 år nu har jag velat därifrån, eller ska jag gå längre bak och säga att det varit problem i skolan sen årk 4 kanske så folk förstår.. Körkortet, det har gått dåligt sen... februari för att jag inte pluggat sen dess, och oj så jag har ångest för det, tiden går fortare än vad jag själv gör just nu och jag känner ungefär såhär med mig och körkort ''Din kassa jävle hur fan kan du inte klarat det än? du började ju för i helvete i sep/okt, samtidigt som din michaela och hon är klar, i november blev hon klar. Nu har du vänner som fyller i april/maj som började plugga i mars och också är klara. Helvete vad kass du är inte inte lyckats med det'' Ungefär så låter tankarna i mitt huvud när det gäller det... även samma tankar med träning o viktnedgång, jag måste ju gå ner för att jag ska känna mig bekväm, jag tänker inte acceptera den, glöm det jag vill inte vara tjockast av mina kompisar, jag vill inte skämas att gå i bikini på sommarn, eller shorts heller för den delen.. Jag vill också vara den där tjejen med grymt snygg kropp.. M.M...

Visst det där är sakar som folk ba men vafan må dåligt över det? finns folk som har det värre... MEN FÖR I HELVETE!! ska man behöva bo i en fattig by utan mat och vatten för att få må dåligt eller? Folk lever olika liv och påverkas av olika saker, kan inte folk bara acceptera det? jag är så jävla trött på folk som ba äch skärp dig det finns folk som har det värre än dig.. FÅR INTE JAG VARA LEDSEN OCH MÅ DÅLIGT ÖVER NÅGOT FÖR ATT NÅGON ANNAN HAR DET SÄMRE?  Om den personen hade levt mitt liv kanske den också tke dom här sakerna var jobbiga, hade jag levt den personens liv hade jag säkert tke att den personenes problem är jobbiga, eller så kanske jag inte alls hade det? problemen den personen har kanske inte alls bekymrar mig? Och får man inte vara ledsen för sina problem bara för att någon annan har det värre, då får man aldrig vara ledsen, för vem fan bestämmer att någon annan är värre? Även kommentaren som ''du kan inte vara så ledsen? du ler ju?'' asså what? Kan man inte le bara för att man är ledsen för något? asså kan jag inte skratta åt mina kompisar bara för att jag är deppig för körkortet? jo klart jag kan? och vadå? har ni haldrig hört talas om att hålla känslorna inne och visa en sida ut? eftersom fler människor än vad vi tror mår dåligt och dom ser vi inte för att odm ler så måste dom ju vara fejk? ellehur? JA!

Så var det något mer ni undrar över om mig, mina tankar eller nått nu när jag ändå håller på?
Isf så hör av er till mig, och inte någon annan tack, för ingen kan svara på dom frågorna!

Så jag hoppas att folk nu kanske förstår varför jag känner som jag gör, varför jag tänker som jag gör och att ni accepterar mig som jag är, om ni inte kan göra det så är det synd för er för jag umgås inte med folk som tänker ändra på mig, som är falska mot mig och inte vill mig väl..

Nu tänker jag göra det jag gör när jag är arg/irriterad.... städar...


Nehe inte de heller...

Hepp blir ingen språkresa heller pågrund av det där jävla fitt körkortet som jag just nu hatar så sjukt jävla mkt.. Det förstör verkligen allting, jag har mått så jävla dåligt pga det där jävla körkortet och haft sån jävla ångest över det.. Ah så fick man det här beskedet att, ja du kan kanske få åka men när du fått ditt körkort.. vilket betyder nej det blir inget för att det finns nästan inga uppkörnings tider, det finns i mitten av juni typ 19 juni va första dom på körskolan hade ledig, kul eftersom språkresan börjar 11 juni och man måste boka den typ denna vecka för att de bara finns den veckan kvar och nästan inga platser och jag får inte boka förens jag har körkortet i handen... jävla fitt körkort och förstör allt... Inge rhodos, ingen språkresa, då va mina sommar planer krachade då.... rhodos va ju inte körkortets fel där var det bara människor som snackar en jävla massa men inte menar det.. men ändå jävla körkort.... just nu önskar jag att jag inte ens va 18, slippa tänka på det.. jag vill ha det ja, men just nu tynger det ner mitt liv så jävulst så det är inte ens kul, det är bara ett svart hål utan utgång.... Har bokat intensivkurs nu t o m för att bli klar så fort som möjligt, en 4 dagars intensivkurs, men tyvärr ingår inte uppkörning o sånt så får boka de privat och de va tydligen veckors väntetid där också, man vill ju helst ha allt frächt i huvet liksom... så får se ska boka idag eller nått tänkte jag o få en tid så snabbt som möjligt efter kursen... Men det blir ju ändå ingen språkresa... HATAR DET DÄR JÄVLA FITT KÖRKORTET de ba förstör allt hela tiden.... GAAAAAH!!!! Visst jag skyller inte på mina föräldrar för det, för jag fattar ju, visst det är bra... men vafan??? JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET!!!!!!!

Åååh jag vill!!

Ååååh sitter och kollar språkresa just nu JAG VILL ÅKA!!!!! har pratat med bolaget idag i telefon, två gånger t o m och fått pris och allt JAG VILL ÅKA!! fan va kul det skulle vara, jag är grymt taggad och jag lovar er att om jag bokar och åker, så kommer jag garanterat skaffa körkort på nolltid nu, skulle faktiskt boka uppkörning idag, men får gö de på onsdag och på onsdag ska jag prata med bolaget igen om att åka.. Känns som att det är sååå jävla nära ÅÅÅÅH galet, det skulle vara så sjukt galet om jag skulle göra detta asså och jag skulle bli grym som fan på engelska kan jag tala om för er! ÅÅÅH håller tummarna, och ni får och hålla tummarna att de blir av <3


hihihihi :P


I love it!!

Ååååh grym dag igår fick äntligen va med på bild ;) Jag tog med mig Bea och Madde på lite modell för en dag och oj så snygga vi blev och oj så roligt vi hade :) vi blev sminkade, fotade och sen skulle vi välja bilder, förlåt men det är synd att man inte är lika rik som man är snygg ;) haha nej då men det är inte billigt asså men jävlans roligt, jag älskar det om jag ska vara ärlig.. Hade jag varit längre och smalare så jävlar kan jag säga att ni hade sett mig i alla tidningar asså! :p

3 smak prov :)




Natt prat

Go natt!!!


Crusing

Crusing i Tidaholm.. Hur hamna jag där?


Bra dag.. Ny tjej..

Jajjemen solen har stått högt på himlen idag med.. bra för annars jävlar! Det blev fika på stan med Madde, isa o moa väldigt trevligt, och igår var det fika på stan med Madde, tobbe och moa.. Härligt! Men nu snackar vi om dagen asså... Som i förra inlägget, jag har/ska ta tag i mitt liv nu.. igen... Lösa alla dessa jävla problem va och dom har jag tänkt mycket på idag asså, hur jag ska lösa dessa problem så bra som möjligt, så fort som möjligt och vart vill jag komma med dom här problemen, lösa dom för att jag behöver, eller kasta dom och hoppas på att dom inte dyker upp igen... N fattar hur jag menar! och asså ska jag vara ärlig så tror jag att den här bloggen skulle bli så jävla mycket roligare med den ''nya'' Amanda, känner själv att jag skrivet på ett annat sätt nu än förut, och då kan jag säga att jag ''anstränger'' mig för att skriva ''ordentligt'' Ni ska få se ett inlägg någon gång där jag bara skriver på utan att tänka på hur jag ska skriva det, utan bara hur jag tänker i huvudet... jag kommer antagligen framstå som väldigt dryg.. Men jag kanske är det, lite små dryg/ spydig sådär? Fast ja sen beror de ju på hur man läser det också liksom... Jag skriver väldigt mycket liksom, någon som tänkt på det? Haha det tror jag ni har!

Nej fan ville ba säga att det varit en bra dag typ, sol, goda vänner o ja allt sånt där ;)



Det är min tur att ta över

Så flytta er ur vägen för annars kör jag över er! Nu är det ta mig fan min tur att fixa mitt liv som jag vill ha det och jag börjar idag kan jag säga.. Jag tänker inte låta någon stå ivägen för mig eller påverka mig för nu är det min tur att visa vad jag går för.. Jag tänker inte längre bara gå runt och ha planer på allt, utan nu är det dags att sätta drömarna i verklighet. Jag tänker fan inte bli någon bitter jävla kärring som inte levt livet det kan jag säga er.. Så vi säger väl kanske hej till nya Amanda, den bättre verisionen av mig och om ni inte tycker om det så synd för er!


Nått fel är det ju?

Nått jävla fel måste det vara på mig nu asså, jag hostar fortfarande och det låter som att jag håller på o dö varje gång och förra veckan var jag ju dålig, förkyld typ.. Ni tror inte att huvudvärken börjar smyga sig tillbaka? JOHODÅ! Välkommen ditt as! Nej men vafan de flesta ''värkar'' står jag ut med men huvudvärk e fan värsta asså!

Nej nu tänker jag sitta och leta utomlands resor och planera ihop yttligare små grejer i min framtid...


Ni har inte glömt va??

Ni har väl fan inte glömt bort att gå in och trycka like på min ansökan till the beach party va? Vi är ju inne på sista veckorna nu så kör på nu så ni kan skicka iväg mig på det :)

http://thebeachparty.se/sommarjobb/

In på länken
sök på *gyllenpanzar*
klicka på *like*
Klart!!
Ni får jättegärna dela den på facebook för fler likes :D


Det värsta...

Det värsta med att vara fotografen på festen är att ingen annan tar kort, dom tänker att dom lånar ens egna foton.. Det dåliga då som sagt är att man själv aldrig får vara med på kort, jag som älskar att stå framför kameran och va med på kort, så får man aldrig va me på några.. TRÅKIGT!!! Nu för tiden så är jag lite små störd och fixar mig mer för festen för att vara snygg på kort än att vara snygg på festen i allmänhet, jo seriöst det är sant.. Heelt stört asså! Så om det dyker upp en jävla massa ego bilder så förstår ni varför, det är ju enda sättet för mig att få vara med på kort haha ;)




två av 1000000 asså ;) från lördagen..

Valborg..

Go natt föfan :-P


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com