En jävla massa....

Asså det är en jävla massa ägg i LCHF bröd! Har inte ätit något bröd på 1½ vecka, galet, det som är så gott!!! Så nu har jag bakat LCHF bröd! en variant heter Oopsies bara gjord på ägg och philadelphia ost! Och sen en mer brödig där vi hade ägg, soljamjöl,bakpulver och smör... kan ju tillägga att det är 11 st ägg i, väldans mycket ägg! Men kan säga att båda ''ägg-bröden'' är ganska så goda. Oopsiesarna smakar mindre ägg än vad ''brödet'' gjorde, men det är helt okej faktiskt, eller det duger, jag ska mest ha det för att få i mig frukost. Jag känner liksom inte att jag har tid att ställa mig och steka ägg och bacon på morgonen liksom.. Så därför kom jag och mackan på att nu när brödet i princip bara är ägg, så kan man ju ha bacon på! skit bra grej ju!!

En till grej med LCHF som är bra det är att om man ska g och fika och liksom vill köpa en bakelse/kaka.. Då ska man köpa en riktigt gräddbakelse! As bra! Jag som älskar gräddbakelser, tårtor och grejer! <3

NU över till annat...

Hohoho My god! Mamma är borta på jobb så jag och Mackan hade film kväll, skräckis som vanligt! Denna gång såg vi filmen Incidius fyfan det var en riktig hopp film kan jag säga, ojojoj så nervös jag va asså.. Men den var bra, tycker jag i alla fall!


Måste döpa brödet..... Solbröd!  toppen, solbröd, ja de säger vi!


Kalas på G!

Japp nu ska jag bara byta om och sen bär det av ut till lilla kusin Denis som fyller 2 år, tiden går väl för fort alltså helt galet!

Asså fyfan vilken seg dag, sååå jävla seg och så galet tråkig!

Hantverk :(

Idag har vi hantverk helda dagen fyfan va tråkigt!  De är verkligen så sjukt tråkigt kan jag säga, usch fatta från 8-4? bara sitta i en skit verkstad? blääää

Jag börjar no...

Jag hade nog rätt förut om att jag tror att jag börjar bli sjuk! Ni kommer väl ihåg tidigare inlägg idag där jag skrev om hosta? japp.. Jag har ju frusit hela dagen, hostade massor när jag kom hem, drack te har inte hostat så mycket efter det, gick ut och powerwalkade 30 min och nu är jag snoris.. Ni vet när man känner på lukten att man börjar bli sjuk? Det gör jag i alla fall, jag luktar sjuk när jag är sjuk xD hahah Nej det där lät inte bra! vi tar om det där! Jag känner på lukten att jag är sjuk och jag känner inga andra lukter, det blev lite bättre ;)

Just nu sitter jag och mamma och kollar på vad jag får äta och inte äta.... Kolhydrater såklart men lite mer detaljer...

Pasta
Potatis
Ris
bröd
godis
läsk
fika bröd
undvika frukt (men bättre än godis)
undvik helst nötter, men det är okej i lagom mängd
Undvik bär men okej i lagom mängd.


sen kommer jag inte ihåg så mycket mer xD

Man ska ialla fall hålla sig till MAX 5g kolhydrater per dag om du nu måste äta kolhydrater!

Så nu har jag hittat massa recept på fika bröd på en LCHF sida så helt utan sånt där blir man inte! och självklart mat och sånt också! Kan ju säga att det är inte så tråkigt o käka en god kyckling eller kött bit med massa fet sås, mmm det är inte alls fel det!



so what?



Ååååååh sååååå braaa!!!! <3

Igen?

Detta är ju sjukt! Vet inte om jag sa det i början av sommaren att jag hostade mycket? Om jag inte gjore det så gör jag det nu! I somras när jag åkte till pappa så hade jag ont i halsen i en dag sen började jag hosta och hosta i flera veckor, och nu verkar det vara tillbaka! Hade ont i halsen en dag förra veckan och nu hostar jag som aldrig förr igen, skit jobbit! Ni vet såndär hosta där det hela tiden känns som att det är något som sitter och irriterar i halsen liksom, uch jobbigt!

Asså Jag börjar nästan fundera på om jag är sjuk, jag har frusit hela dagen och hostar... jag tror jag ska dricka te, jag har nämligen kollat på te paketet om jag får dricka te och ja, okej det är 0,5G kolhydrater bi den men antar att det är fruktsocker, så det är lugnt för mig att dricka te! Toppen!




Host host!!

Du får fått 4.....

Grattis du har fått 40 galna år!

Så stog det på Kortet jag gjorde till min gudmor, det var på hennes 40års fest vi var på i helgen. Helt galet kul var det, mycket trevligt folk och det blev galet mycket dans. Åh jag verkligen älskar fest speciellt sånna fester, alltid så roligt! Och jag måste ju bara säga! Tårtan, dom hade bakat den själva! Det var den godaste tårta jag någonsin ätit, asså omg! <3

Nej! Här kommer lite bilder! 








Då var vi påväg...

Så! då har vi hamnat i bilen och jag har blivit chafför, jodå det är sant, jag lovar! Idag är det jag som kör. Mohahah så nu kan ingen jävel säga nått då skriver jag JAG BESTÄMMER DET ÄR JAG SOM KÖR!! Hahahahah :P

Nej puss på er och som sagt ha en trevlig helg <3


40-års fest nästa!

Japp, imorgon är det dags för min gudmors 40-årsfest, det ska bli så trevligt, kommer en massa människor som jag både känner och inte känner. Jag har tänkt att ha på mig min rockabilly klänning, ett rött tjock skärp och röda pumps. Tror att det kommer bli tok snyggt ;) Så Jag hade inte tänkt att ta med mig datorn till Enköping, det är dit vi ska nämligen! Så jag hade inte tänkt att ta med mig den så ni kommer inte att få uppdatering förens på söndag när jag kommer hem! Då kommer det säkert bilder och grejer från festen också!

Trevlig helg alla söta blogg läsare :)<3


NU är ju då bilen fel vänd, med det gör inget.. detta blir min fest outfit!

Åh! nu kom jag ju på! Jag måste köpa snycken o ha till ju :O Fan får dra o köpa de på lördag!


Jag har blivit....

Jag har redan bättrat mig och ändrat ja, vad säger man livsstil? Nej, ja men ni vet hur jag levar typ. Ja i alla fall det jag vill komma fram till är att jag har fått en riktigt bra början på ''mitt nya liv'' Jag håller på med LCHF och går in för det mer än vad jag trodde jag skulle kunna göra, jag är sten hårg kanske lite väl för överdriven ibland! 
Jag kan ju börja med att berätta för er som inte vet vad LCHF är för något.. 

Med LCHF tar man bort kolhydraterna och äter mer fett och det är för att kroppens bensin är kolhydrater. Om du då tar bort kolhydraterna börjar kroppen använda fett som bensin, vilket gör att kroppen kommer att förbränna mer fett än om du äter kolhydrater.  

Och då är det ju såhär att självklart får man ju i sig lite kolhydrater om jag förstått rätt, det finns lite kolhydrater i allt. Men man ska ju självklart äta så lite som möjligt, men jag har ju ställt in mig på att NEJ inga kolhydrater.. Så nu kan jag ju i princip inte äta något det står att det finns kolhydrater i. Jag har ju blivit helt galen, helt sjuk! Så fört jag ser att det är kolhydrater i så ba nej, det där kan jag inte äta, det är kolhydrater i! Men visst känner jag mig frestad när jag ser något gott bröd eller som idag, potatis sallad. Men jag håller mig, jag tar inte saker jag inte får äta. Men som jag sa så är jag ju nu för tiden galen, så varje gång jag äter något jag inte vet exakt vad det är i så tänker jag ''humm, undra hur mycket kolhydrater det är i den här''

Visst berättade jag ju om att det var potatis i skolmaten igår men jag visste inte det? Tror jag gjorde det! Och jag får ju inte äta potatis, det förta jag tänkte då var ''Herregud! hur kan skolan göra bara EN maträtt när det är den maträtten?'' Ja ni hör ju! Haha och idag kände jag mig som en dreglande hund eller något, det fanns potatis sallad i skolan, men jag får inte äta det så jag tog det inte (duktigt där) Också potatis till maten, tog inte heller, så jag fick äta fisk, sås och grönsaker.. Men tillbaka till potatis salladen! Moa min vän Moa, hon tog lite utav den där potatis salladen haha och jag kände hur jag satt och ba åååh potatis sallad <3 Men sen tänkte jag, inga kolhydrater Amanda, potatis = kolhydrater = INTE RÖRA!

Herregud vilket långt inlägg det här komemr att bli!

Men ja, jag har ju blivit galen så igår fick jag nästan lite ångest för att jag inte tränade! Helt sjukt! Hela dagen satt och och tänkte, måste hem och träna, måste hem och träna, MÅSTE HEM OCH TRÄNA!!!! Men jag kom hem ganska sent så det blev aldrig av. Sen när jag satt där hemma med min ångest och tänke ska jag köra ett snabbt pass nu 10 på kvällen nu i alla fall? Nej vafan jag har tränat varje dag sen förra fredagen det är 5 dagar, så jo jag kanske behöver en vilo dag, eller min kropp behöver det i alla fall. Men idag har jag inte heller tränat än, det är inte bra! så jag ska ta ett litet pass här snart tror jag :) Men jag rör på mig i alla fall, jag går ju faktiskt fram och tillbaka till skolan varje dag, visst det är inte långt, men det är alltid något för då rör jag ju på mig i alla fall.

Humm.. Har jag något mer att till lägga nu? Nej jag tror inte det :)


Yeeah ;)

Tankarna flyger runt...

Åh så mycket tankar det är som far runt i huvudet nu.. helt galet, min lilla hjärna går på hög varv..

Jag orkar inte...

Blääää jag orkar inte gå upp tidigt och bläää jag orkar inte gå till skolan nu.. idag är det en riktig mysbyxor dag!
Mulet och kallt, då drar man på mysbrallorna, det är toppen!! :)


Höst, nu är det höst!

Ja, fy helvete vad kallt det är här nere, fyfan tjock jacka imorgon asså usch skit kallt ute nu :( Denna kalla eftermiddag har spenderats med Moa och Niklas, vi har åkt runt lite i hans bil och sen så har vi varit en stund hemma hos Moa i hennes nya fina lägenhet :) åkt runt lite till och ja typ det :) trippeli trippeli trevligt! :P 

Blir ingen träning idag, känner nästan lite ångest faktiskt inte bra.. Och tydligen var det potatis i lunchen på skolan och de visste jag inte, JAG FÅR INTE ÄTA POTATIS! åååh.. så träna imorgon :)


Nu sitter jag här..

Nu sitter jag här i skolan och gör ingenting.. Har skissat lite på ett smycke till projektarbetet denna termin, vi har tema stjärntecken och jag ska göra något med stenbocken. Just nu verkar det som att det ska bli en tiara och kanske något trevligt halsband eller något som matchar till :)
Hihi Jag och Moa fastnade i ämnet så vi testade lite på kroppen.... Man kanske borde tatuera sig så :P

Inte kul!

Nej, det är F.A.N inte roligt att gå upp tidigt och gå till skolan.. Asså förlåt för att ni får sånna här tråkiga, negativa inlägg.. Men jag säger som sagt vad jag känner.. Allt som har med skolan o göra är skit och att gå på en skola man aldrig sökte till, eller gå på ett program man inte tycker är kul, gör inte saken bättre kan jag säga.. Så!!  därför säger jag till ALLA som söker till gymnasiet nästa år, eller precis börjat.. Eller ja till alla som ska gå gymnasiet, SÖK TILL DET NI VILL GÅ! och om ni inte hamnar där, byt då fort till något annat ni tycker är kul.. Att gå på ett skit program är inte kul!


20 min KOM IGEN!!!

Fan jag är på G nu känner ni det? Fan jag tänar på som fan och käkar rätt, nu lär ju kilona rasa! 

Så, idag blev det ett 20min pass med Mackan, tur man har han nu han blir ju som min personliga tränare, grymt! Vi körde 6 stationer, armhävningar på pilatesboll, biseps, dips (ni vet som armhävningar fast man dippar kroppen med rumpan ner) knäböj, axlar med hantlar ca 5 kilo för mig och sen plankan fast typ armhävningar fast man rör bara kroppen inte armarna. Dom körde vi 10st på varje. När man gjort alla har man gjort ett varv och man ska göra så många varv som möjligt på 20min...


Jag använder dom med två på bara (A) Mackan kör dom med 6, han är lite starkare än mig...

Inredning...

Jag har kommit på att jag älskar inredning.. Eller alltså jag tycker att det är så otroligt kul att inreda och fixa, mysa till de och allt sånt där. Älskar det!! Jag har kommit in i någon inrednings period nu, jag ba känner för att göra om och fixa och dona hela tiden, tycker att det är skit kul att kolla i inrednings butikér.. Älskar det!


Här får ni några bilder hur de ser ut i vårat vardagsrum :) vi kör på lila nu i höst!






Nu testar vi!



Dom här ska jag prova nu, som ni ser så ska dom öka förbränningen, och det är väl inte omöjligt eftersom äppelcider-vinäger ökar den så! Det roliga är att dom ska sväljas hela! Men det går, jag lovar! :)
Så nu testar jag och ser hur dom funkar :)


Skolan är verkl....

ÅÅh usch skolan är verkligen inte min grej, fan det är ju sjukt så jävla drygt skiten är... Första dagen och man mår ju redan skit... Kommer bli som alla dom senaste åren, ett rent helvete och bara må piss... fyfan vad jag hatar skiten!


Detta var då dagens outfit...

Åh juste!


Här är koftan jag köpte för några veckor sen! kom på att jag inte visat bild på den! och kolla, mina strumpor matchar ju typ :P


Nu ger jag mig inte!

Nej det gör jag fan inte! Jag ska träna bort alla jävla kilon, dom ska bort! Vet ni hur duktig jag varit nu eller? jag har tränat typ varje dag! Idag har jag shoppat tillexempel, okej nej det är inte träning så i sig, men tänk så mycket man går omkring när man shoppar, man går rätt mycket, man går flera timmar.. Okej, så från och med nu kommer jag att kalla det shoppingmotion okej? ja och sen har jag gått en kvälls promenad med mamma och när jag kom hem körde jag lite mer styrka, lite mage,lite rygg,lite ben,lite rumpa och lite armar.. Inte jätte mycket, men jag gjorde så mycket så att det kändes och lite till, det är i alla fall något! 

Jo! är det någon som vet om det är så att man får huvudvärk när kroppen ställer om från att gå på kolhydrater till fett? Både jag och mamma har nämligen haft världens huvudvärk idag, ni vet sådär så att det spänner! inte skönt, hoppas det bara är kroppen som ställer om sig.  


Mina nya vänner...

Sväng vänster, håll höger..

Asså GPS'er helvete vad dom tjatar! hela tiden haha och vi har reinfeldt som ''guide'' Det låter ju så fruktansvärt roligt när han pratar asså, men helvete så trött man blir på honom ibland! Idag hade jag bara lust o kasta ut honom genom fönstret. Men då hade vi ju aldrig hittat så det sket jag i. Ja, jag var ju med mamma i Göteborg, hon jobbade och jag checkade köpcentrum as nice! Ja ni hör ju? har bara strungit om kring i köpcentrum idag, klart man köper något (A) Det blev en knall rosa BH, rött läppstift och 3 nya nagellack, men vadå det var ju ta 3 för 99 klart man köper!





En tur till...

Idag, sista dagen på sommarlovat åker jag med mamma till Göteborg! Hehe mer hinner jag nog tyvärr inte säga i detta inlägg men så ni vet vart jag tar vägen idag :)

Här har det verkligen blivit höst, direkt när jag kom ner hit blev det höst känsla.. Jag vill ha tillbaka värmen!!


<3 Det där känns så otroligt långt bort..

Ni följer mig på res..

Ni följer mig på resan till ett bättre jag! Jag tänkte att jag kanske kunde berätta lite mer för er vad det här gäller och varför jag gör detta och hur jag ska nå mitt mål.

Jo så här är det, Nu i somras när jag var hos pappa vägde jag mig och blev så otroligt ledsen över vad som stog på vågen. Jag hade gått upp till 69,5 kilo (70kilo då det var senare på dagen) För några år sedan vägde jag 71 kilo och tyckte då att jag var helt sjukt tjock. Sedan gick jag ner till 62 kilo och var mycket glad för det, men jag har ändå tyckt att jag varit tjock, eller liksom jag har inte varit så fast och fin så att säga. inte så slimad utan det har alltid hängt över lite, dallrat lite. Ja ni vet allt det där! Så när jag såg att jag gått upp ''alla'' kilon jag gått ner igen blev jag ju så otroligt ledsen. Så jag och pappa har nu kört igång en gemensam viktminskninmgs grej. Vi har gjort en egen liten grupp på fb där vi skriver varje dag vad vi ätit och hur vi tränat. varje fredag ska vi väga oss, men tyvärr jag jag ju då ingen våg men de löser sig senare.

Mitt mål eller vårat mål är att ha gått ner till dom kilon vi vill 1 december. Mitt mål är att väga 60 kilo 1 december, jag ska då ha en fast och snygg kropp. För att nå dom målen kommer jag att äta mindre och träna mer, jag kommer också då använda mig av LCHF metoden. Som ni säkert märkt har vi redan börjat och jag kämpar på, äter mindre potioner, mindre onyttiga saker och tränar mer. Jag kommer att använda mig av promenader, zumba fitness och cirkelträning.

så jag tänkte att ni ska få följa med mig på den här resan! tänkte lite för och efter bilder och liten sånt!

Kom gärna med peppande kommentarer, det betyder massor!! :)




Dissar totalt!

Detta är en grej jag dissar totalt!

Asså jag är så trött på folk som skiter i sina kompisar, eller i alla fall lägger sina kompisar åt sidan för att man skaffat pojkvän.. Att man lämnar sitt liv för en kille, alltså whaat? nej, jag dissar de totalt! Hur kul är det för vännen att känna att man passar när pojkvännen inte finns kvar, asså nej, nej jag tycker inte alls att detta är något bra. Visst tonårskärlek och bla bla, men det är också sånna människor som sen tar livet av sig för att pojkvännen gjorde slut.. Tjejer! lämna inte era liv och era vänner bara för att ni skaffar pojkvän, era vänner tycker inte att det är så kul och du själv kommer att ''straffas'' för det när du inte har några vänner kvar..


De kliar i fingrarna, men de löser sig!

Hahaha ni vet att jag skrev att det kliar i fingrarna av att jag inte kan shoppa förns jag gått ner mina 10-15 kilo, det är juonödig o köpa kläder om man ändå kommer gå ner nån storlek liksom.. Men det hindrar inte mig från att köpa skor! haha jag som köper skor hela tiden! men idag fyndade jag faktiskt! 399 istället för 899, hu? härligt fynd va? jodå satt!


Visst är dom väl fina? :)

Men vet ni jag har kommit på en grej som är skit bra med att inte shoppa förns i december! Då sparar jag ju pengar! jag får ju resten av min lön nu i veckan, sen studie bidraget på 1050kr kommer ju tillbaka i september, men jag betalar ju 100 kr på moppen också då jag får väl 950 då och då om jag inte shoppar något från september till november då blir ju det 2850kr som jag sparar in till lite ''extra shopping'' As bra om ni frågar mig!



Åååh så trött man blir...

Åh känner mig så trött på mitt liv just nu så jag ba känner för att göra en total förändring.. Vända upp och ner på allt och ba åh! De är så trist, förstår ni hur jag menar? Nej jag förstår inte själv hur man menar ens, men jag har verkligen ba lust o göra om hela mitt liv..

Ibland undrar jag hur allt hade varit om vissa saker inte hänt. Liksom tänk om jag inte hade varit så dålig i matte, vart hade jag varit nu isf, hur hade mitt liv varit? Om jag hade valt andra kompisar, hur hade mitt liv varit då? Om jag hade bott i en annan stad, vad hade jag gjort då? Det finns så mycket frågor och tankar som flyger runt i min hjärna, som man aldrig kommer få svar på, konstigt..




Amanda är på G!!!

Wooow!! nu ni jag är verkligen på väg till ett bättre jag! började morgonen med att lyssna på musik med lilla max och sen har jag varit på polisens gym med mackan och tränat lite DET NI! nu jävlar börjar det hända grejer här! Körde cirkelträning. Hahah lilla Max var med han är ju för gullig, synd att jag inte tog med mobilen så jag kunde tagit kort men jag ska försöka förklara... Tänk er en liten 6årig grabb lägga sig på bänken med två mini-mini hantlar som väger ja, inte mycket, lägger sig på bänken och kör bröst sen skriker han ''säg till när minuten är klar'' asså han är ju för underbar den ungen :) Sen avslutade vi med en pingis match där Max säger ''kom igen nu baby'' ja han är ju för härlig..

Ja, annars då.. Ikväll blir det kräftskiva ute hos mackans föräldrar, ska bli mycket trevligt. Snart ska vi väl ta och göra lite västerbottenpaj, my god hur gott är inte det liksom? Mmm älskar det!



Ett sånt här gym vill jag träna på.. åååh så nice :P


När katten är borta,dansar råttorna på bordet.

Hahaha precis så är det! mamma är på konferens, då när mackan kom hem vid 9 tiden så poppade vi varsin påse popcorn och satte oss i varsin soffa och kollade film hahah.. så alltså när mamma är borta ligger mackan o jag i varsin soffa o käkar popcorn xD så jävla bra!


Tänk att så lite blir så mycket.

Assåjust nu tycker jag att mitt rum är helt otroligt stökigt men vafan? det ligger ju bara en morgonrock och lite kläder på golvet. Egentligen inte alls speciellt stökigt, men nu tycker jag att det är lite rörigt så nu tänker jag städa upp här!

Men på tal om ingenting! asså nyrakade ben och duntäcke? Hur nice är inte det på en skala fran 1-10 liksom? my god! <3

Haha btw, är man ego om man har en stor bild på sig själv i sitt rum? Här är nämligen en bild från mitt rum hemma hos pappa :)

kolla, det är ju fan jag!!

Men det roliga med den bilen är att folk ofta frågar vem som har tagit den bilden. Jo ni förstår det är jag själv, det där är en vanlig ego bild jag tog på mig själv.. Men visst är den väl ganska så fin!

??

Vart fan tog tiden vägen? :O Vaknade vid 10 idag, såå jävla skönt att verkligen sova ut. Har vaknat vid 8 tiden annars varje morgon. I alla fall så låg jag i sängen till halv 12 och kollade på tv och bara där? jag tyckte typ bara att jag låg där i en halvtimme eller nått, men nej en ch en halv timme tydligen. Men då hoppade jag upp, tröck i Zumba dvdn och körde ett 45 in pass zumba, och för att få lite mer träning bytte jag ut deras ''sticks'' till riktiga vikter, körde väl med dom en kvart kanske. Men jag måste säga att det vara lite svårt, det är ju liksom dans man gör så det går ju fort, man slänger inte runt med vikter lika snabbt så när de blev sånna övningar la jag bort dom. Men jag ska säga er det är fan jobbigt ändå, men så otroligt kul! Jag funderar ju lite på att gå utbildning till att bli zumba instruktör, men jag får se hur det blir med det :)  

Nej ska man ta och duscha lite nu kanske :)



Nu undrar jag lite...

Nu undrar jag hur mycket jag gått idag? Jag gick på stan fram och tillbaka med Madde mellan halv 2 och halv 4, vi åt ju lunch vid halv 12 tiden så satt vi ju där ett bra tag... Asså Madde, hur fan lyckades vi gå så länge, det är sjukt i denna lilla stad.. Men vi kollade ju mycket ''indredning'' och sånt, lite kul faktiskt! :) Ja och sen 45 min efter att jag gått hem kommer mamma hem och vill ner på stan, så ja visst jag gick ner med henne också. Vi gick väl kanske nån timme bara, slutade med att jag köpte en super mysig stickad kofta på Kappahl. Kollade tidigare idag när jag var nere med Madde, så nu köpte jag den. Haha och det bästa var ju att när jag kom hem så såg jag ju att den matchade med mina sockar. Ja ni komer väl ihåg inlägget där jag pratade om hur jag matchade tröja med strumporna? Ja iallafall så är ju det toppen, nu kan jag springa runt och mysa hela hösten :)
Ni får bild på den sen :)

ÅÅh!! det kliar i fingrarna!! Jag vill shoppa så mycket nya fina höst kläder, har hittat så mycket grejer jag vill köpa. Men nu när jag håller på o gå ner i vikt vill jag ju inte köpa kläder som kommer vara förstora om ett par veckor, så antingen provar jag en storlek som sitter bra och sen tar en mindre eller så får man vänta. Men det är ju bara det att det kommer ju inte finnas kvar då!! ÅÅÅÅÅH kläd-ångest!!!

Vad ska man göra åt det här tycker ni?


Här får ni en liten flum bild :P

Ja, lilla Falköping.

Mötte Madde på stan vid halv 12 tiden, hängde med henne till banken och sedan drog vi och käkade sallad på Kaffe koppen.. Det är Falköpings mysigaste fik asså, älskart! Sen gick vi bara runt och kollade lite inrednings butiker och så.. Hittade en super söt kofta på lindex som jag funderar lite på.. Ja jag får se :)

Men, nej nu ska jag ner på stan med mamma :)


God morgon, vad händer idag?

God morgon på er! Hoppas ni alla har sovit gott, för det har jag. Jag har köpt nytt örngott och påslakan ljusrosa med lite volang, lovar er man sover som en prinsessa. Det är ju jävligt bra annars får man inte skönhetssömnen som man behöver, har jag fel? 

Så, nu ligger jag här och funderar på vad jag ska hitta på idag. Det blir nog till att köra ett zumba pass, fortsätta leta låtar, kanske städa lite och sen ikväll ska jag kolla på Mackan när han spelar uppe på Bredablick. Ska bli jäkligt kul faktiskt, jag har aldrig hört honom sjunga på det sättet, bara när han sjungit lite för sig själv här hemma. Så det ska bli jäkligt kul faktiskt.

Btw, jag funderar på att eventuellt videoblogga eller nått, eller börja lägga upp galna videos eller nått, för att få bloggen lite roligare kanske liksom.. Jag har ju funderat mycket på att ha en julkalender iår igen, men att ni får följa med lite mer i mitt vardagliga liv, hänga med mig och Max på galna grejer eller något. Den ungen är ju så jävla härlig.

Haha på tal om det, när Leonie sov hos mig sa mamma att Max inte fick gå ner till mig så tidigt, Ja han väcker mig på morgonen, kommer ner och gosar lite.. Iallafall, så sa mamma att han inte fick gå ner och väcka oss för tidigt, då frågade han när han fick komma ner, tillslut säger han ''okej, vi säger halv 8'' och så gör han tummen upp. Vid 8 tiden kom Max ner och väckte oss, eller han kom ner och gosade med mig och då vaknade jag. Sen frågade mamma när han kom ner, då sa jag att han kom ner vi 8 och alla började skratta och tyckte väl att han varit nere för tidigt då slänger han ur sig '' vadå? vi sa ju 8? '' Han är ju skön den där ungen..


Här får ni mig o lilla bus max

Vem är jag idag?

Hej! Jag som driver denhär bloggen heter Amanda Gyllenpanzar. Jag kommer från Enköping där jag växte upp med mina föräldrar. När det var dags för mig att börja gymnasiet flyttade min mamma till Falköping och här har jag nu bott i ett år.

Jag börjar nu 2an på gymnasiet och jag går på Ållebergsgymnasiet med inriktning guldsmed.
Egentligen tycker jag inte att det är så speciellt kul. Jag saknade betyg i matte när jag slutade 9an och hamnade då på IV. När jag väl kom till skolan så tyckte skolan att jag skulle få en chans, så jag fick välja mellan att gå kvar på IV eller börja på guldsmed. Jag valde då att börja på guldsmed för att jag var så otroligt ledsen för att ha hamnat på IV. Tyvärr så trivs jag ju då inte så jättebra på guldsmed heller, älskar mina vänner och alla håltimmar.. Men jag är ju lite som jag är och har svårt för att göra saker jag inte tycker om. Så ja, guldsmed kommer absolut inte bli mitt framtida yrke.
Mina största drömmar är att bli sångerska och/eller skådis. Jag har också velat bli modell, men lagt de på hyllan pga min längd, men det hindrar inte mig från att älska att stå framför kameran.

Annars så tycker jag väldigt mycket om att dansa, har dansat mycket i mitt liv. Även gymnastik är en sport som ligger nära hjärtat, som jag tyvärr fick sluta med när jag flyttade till Falköping. Så just nu rider jag bara och det har jag gjort sen jag i princip kunde gå.

Jag har en kamera som jag älskar, en NIKON D3100 som jag fick när jag fyllde år. Jag tycker att det är super kul att fota och det är en sak jag också satsar på. Min plan är att utbilda mig till makeup artist och fotograf och sen ha lite hobby business.

Annars så tycker jag att det är kul att hålla på med naglar, måla och göra dom fina. Det började jag med när jag slutade bita på naglarna och dom blev långa och fina.


Så, ja det där är väl en liten förklaring på vem jag är och mina drömmar!



16/8-11

Okej, vi börjar om!

NY DESIGN!! Så vad tycker ni?

Japp, nu i höst tänker jag ''börja om'' här på bloggen. Försöka göra bloggen mer intressant, roligare och galnare!
Jag ska dela med mig mer av mina tankar, funderingar, åsikter, känslor och allt som har med mig och mitt liv att göra. Jag ska bli bättre på att ladda upp bilder och kommer köra en ''ny satsning'' här!
Jag känner inte att jag tänker hålla på och starta om en ny blogg och sånna grejer utan jag förändrar och förbättrar!

Så jag tänker börja om riktigt ordentligt och göra en presentation om mig själv och grejer. Men inte i detta inlägg..




Nu kör vi!


Nu frächar vi upp!

Nu sipper jag här och gör en ny desig till bloggen! (blir andra jag gör nu) jag sa ju för några veckor sen att jag höll på med en, men sen när jag tog upp den igen så.. nej den kände jag inte för.. NU sitter jag med en som snart är klar.. Ganska stilren och enkel faktiskt, temat blev svart-vitt denna gång..

Snart får ni se den ;)



Dagen börjar bra!

Halloj, kom precis in efter en 35min morgon power walk. Vaknade i morse med solen som lös in i mitt rum, underbart! hoppade upp, drog på mig träningskläderna och drog ut.. Jag har ju en liten plan att jag ska äta extra lite första veckorna för att minska magsäcken. Det gör så himla mycket, det märkte jag sist jag gick ner så mycket, toppen!

Annars idag ska jag nog bara njuta av sista veckan och fortsätta leta låtar! :)


Loppis dags!

Eller okej, inte nu.. Men i september.. Min morfar har nämligen ordnat backlucke- loppis på torget hela sommaren i skövde, har tydligen varit så populärt att det ska vara en gång till i september och en i oktober. Så jag sa till han att ''jag vill vara med'' så nu har jag rensat ur min garderob på lite kläder och börjar nu med skorna, vafan de finns skor ta mig fan överallt, och jag använder ju inte hälften, och vissa har jag haft flera år, så dom har jag ju ''växt ifrån'' och sen köper jag ju nya hela tiden så jag behöver lite mer plats för dom också ;) 
Tänk på mycket man hittar när man rensar ut asså, herregud, rensade ur underkläder och strumpor också, haha får nog ta och köpa nya strumpor tror jag, iallafall dom låga strumporna. Sen skulle det ju inte sitta fel med lite snygga underkläder också.. Shoppade ju med kära faster som gillar underkläder, har aldrig tänk riktigt på det förut, men fan det finns riktigt snygga grejer asså.. 

När vi ändå snackar underkläder! Visst känner man sig snyggare/ frächare när man har snygga underkläder på sig? Typ jag har trosor och bh'ar som jag bara använder när jag har mys kläder på mig.. och sen när man typ är på fest och man klär upp sig då har jag alltid fina underkläder.. Jag känner mig snyggare då, vet inte varför.. Så nu får jag väl fylla på med lite snyggare ''sexigare'' grejer här ;) 

och strumopr, jag måste nog köpa mer över huvudtaget, jag är nämligen så att jag matchar strumoprna med antingen tröjan eller skorna.. Om man har skor där strumporna eventuellt kommer att synas så har jag strumpor i samma färg som skorna.. Annars försöker jag matcha lite.. Självklart gör jag ju inte det varje dag, men om det går matchar jag gärna :)

På tal om ingenting speciellt.. Så kan jag nästan jonglera med 3 bollar utan att tappa dom direkt nu! Jo, vi var ju på cirkus skott för någon vecka sedan, och då lärde vi oss jonglera ju. Har jag berättat det? Ja iallafall, så blir man ju helt fast och bad lilla pappa köpa bollar, man kunde köpa riktigt bollar där.. Så nu står jag här lite varje dag och tränar och tränar.. Skit kul verkligen, ochj jag måste ju bara säga, det är så jävla lätt. Han som lärde oss var så jäkla pedagogis så asså ni vet inte hur lätt det är! Eller, jo det kanske ni vet, men det är helt galet lätt! och så himlans kul!! :)







Humm, svårt!

Humm.. åh det är så svårt!! Mackan har bett mig välja 5 låtar jag skulle kunna tänka mig att sjunga. Jag vet inte vart, när eller varför.. Bara att jag ska välja 5 låtar jag tycker om och skulle kunna tänka att mig sjunga, och det får vara vilken typ av musik som helst... Hummm, finns mycket bra låter.. Jag har hittat en iaf, kanske 2 osäker på den senaste jag hittade.. Humm...


God morning!

God morgon på er! Då går vi in i sista sommarlovs veckan nu då.. Fyfan vad hemskt säger jag bara, usch jag längtar verkligen inte tillbaks till skolan, på riktigt asså, fyfan!  så jag ska njuta så mycket jag kan nu denhär veckan, njuta av friheten, ett år till nästa gång liksom..

Annars i höst så ska jag träna mycket tror jag, jag o pappa har näligen börjat nu tsm, så 1 dec ska jag ha gått ner 10 kilo.. För att nå ''dröm vikten'' måste jag gå ner 15 kilo..Men börja med 10 nu, så kan man ta dom 5 sista lite mer försiktigare, eller ni vet inte banta ner sig.. Nej inte riktigt det heller.. Jag hittar inte ett bra ord för det, men ja!

Men fy helvete vad det regnar!!

Asså det regnar ju helt sjukt ycket här? asså okej, man ska bo i stockholm på sommaren! På hela sommaren när jag varit där har det regnat ca 4 hela dagar på 8 veckor! Det har varit skit varmt och skönt! Här i Falköping har det regnat nästan hela sommaren, och när det varit sol har det blåst så jävla mycket så det har ju inte varit så varmt om jag förstått rätt.. Jävla skit väder!


Jag vill ha sol <3

Jag har inte glömt er!

Hej på er!! sorry för dålig uppdatering, har inte haft någon tid till bloggen nu dom senaste dagarna, fullt upp :) I Fredags så kom ju söta Leonie till mig, hon fyllde år då också så då fick hon en fin klocka av mig :) sen drog vi till skara sommarland och hängde där hela dagen, suuper mys <3 sen på kvällen så sov hon kvar hos mig, så vi köpte lite gottis och kollade film :) efter typ 30 min in i filmen började vi fixa naglarna, så nu är vi snygga ;) I lördags, så var det fint väder igen så då åkte vi till skövde- simsjön och låg där och solade lite, niice!! Sen hem, fixade oss lite, lyssnade lite musik, satt o kolla bilar och ja hade allmän mys :) <3

Och idag har jag och mamma varit i skövde och handlat lite grejer till vardagsrummet, nu är de ags o göra om igen. Ut med sommar färgerna och in med höst färgerna liksom, så nu är hela vardagsrummet lila, skiiiit snyggt blev det :)





Ja, men då var man tillbaka...

Ja, men då var man tillbaka i lilla Falköping då.. Fick en låååång gose kram av lilla Maxen, gullis han ville inte släppa han inte <3 Emh, ja nu är jag hemma, har packat upp allt, ja jag har ju varit borta tre månader, jag hade ju alla mina skor nästan och alla in kläder nästan med mig till pappa så, det var ju nästan hela mitt liv an bar med sig ;)

Så hur spenderade jag min sista dag i stockholm denna sommar?
Jo, jag började med att kolla film med pappa på förmiddagen, sen åkte vi in till stan och mös lite där.. My god, hittade väldens snyggaste rockabilly ''sjömans'' klänning, sååå jävla söt.. Får köpa nästa gång, eller jag SKA köpa nästa gång :) Emh, vi käkade lunch och pratade massor, jag har stora planer på G nu sörreni ;) Sen haha så köpte jag ett par röda pump :P rea och sista i in storlek, ibland måste det vara ödet asså! fikade med Monica på espresso house innan jag for till tåget med mamma.. Sen blev det 4 timmar tåg, med att berätta allt som hänt i sommar... Gud vad jag älskar detaljer ;) <3

Nej, nu ska jag väl fortsätta jonglera här och vänta på lilla bus Leonie :) <3


''Välkommen till världens stökigaste centralstation'' - Det är ta mig fan sant!

Det är fan galet!!

Asså det är ta mig fan galet asså... Imorgon kväll åker jag tillbaka till Falköping igen.. HELT SJUKT!! Jag har varit där 3 dagar på hela mitt sommarlov, resten har jag varit här i stockholm.. Skit skumt att åka tillbaka dit igen faktiskt... Jo men det känns faktiskt lite skumt, vafan när jag var där sist, man blir nästa lite sådär.. jaha, emh vad ska jag göra nu? Skit skum känsla att vara där.. Men jag har i alla fall hela nästa vecka på mig att komma in i Falköpings andan.. uuuh, får rysningar bara jag tänker på det.. Jag vet i alla fall att jag ska göra allt för att inte börja prata den där dialekten, det vill jag verkligen inte göra.. Haha och jag vill inte att folk ska klassa mig som ''Falköpingsbo'' asså liksom, jag kommer ju inte därifrån och jag tänker inte bo där länge till heller.. uuh.. flyttar direkt när jag gått ut skolan, haha nästan så att man drar samma dag som studenten liksom xD

Haha btw.. igår fyllde ju pappa år, så vi hade lite kräftskiva här på kvällen, sååå galet trevlig asså :)



Tårta till pappa<3



shopping, omg i love it!

Ååh vilken galet bra dag.. Har varit inne i stan idag och shoppat (igen) jag och faster fick lite egen tjej tid också, super skönt. Köpte ju en ny klänning dårå, super fin, måste ju ladda upp nu när jag ändrar stil ;) Nej jag skoja, jag ändrar inte allt, men självklart mycket ;) Jag, Moa och Mickan ska ju bli Falköpings nya Rockabilly brudar ju! som oa skrev '' vi kommer att vara snyggast i hela västragötaland''  ooh yes babe, kan du ge dig fan på ;) Nu saknar jag bara ett par höga lack-röda pumps, sen ni  woohooo ;)


så tänkte jag ett tjockt rött skärp.. 


  

Grattis pappa lilla<3

Grattis världens bästa pappa <3



<3<3

Åååh kärlek!!! <3

Omg!! Jag älskar rockabilly klänningar, men gud vad dyra dom är!! har kollat på några idag och alla ligger fan på 600 kr :O Men åååh så fina dom är I love!!!! <3






såååå finaa<3

Cirkus

Ååååh idag har jag varit på Cirkus, gud så längesen!!! Var ju såklart på CirkusSkott här i stockholm, otroligt, otroligt bra... Det var clowner, lindansare, akrobater, hästar, sjölejon, magiker o.s.v i högsta klass.. Verkligen, helt galet duktiga artister! Och innan allt började hade dom cirkus skola inne i tältet, så jag och Monica provade på jonglering, slutade med att vi köpte jonglerings bollar.. Sen var jag ju bara tvungen att köra lite akrobatik, kul som alltid.. Det är i sånna lägen man tycker att det är synd att man är så jävla kass på matte, tänk.. Annars hade jag ju gått på cirkus gymnasiet nu för att bli just akrobat / cirkus artist.. Jaja nu gör jag inte de så nu snackar vi annat... Det var lite synd att elefanterna inte var med, tränaren hade blivit sjuk så elefanterna var fortfarande kvar i tyskland tyvärr.. MEN do har fixat! så alla som har biljetter ska kunna gå dit nästa vecka och gå på elefanten-dag där.. Men då har jag tyvärr redan åkt till Falköping så jag kommer inte att kunna gå dit :(


med cirkus direktören Robert Bronett

Klart som fan man ska sitta längst fram!!


Hahah inte riktigt..

Haha som jag sa igår nått skulle jag gå på pride idag... Blev inte riktigt så kan jag ju säga. För det första var jag galet pigg inatt så jag gick och la mig vid 4 tiden, vilket slutar då med att man vaknar halv 12.. Ja och då kollade jag på ''who do you think you are?'' Super bra program som handlar om släktforskning, kändisar som släktforskar faktiskt.. Skit bra, men blir grymt sporrad till att börja själv.. Ah så fastnade jag framför den serien i ett par avsnitt så ah vid 14 tiden tog jag väl en sväng vid datorn.. Sen kollade vi på filmen '' The Hole'' ganska bra film, synd bara att slutet typ förstörde lite av filmen men ah, Amerikanska filmer brukar oftast sluta sådär tyvärr (om det inte är stor filmer)  Men en helt okej film iaf :) Emh.. ja nej sen har det inte hänt mycket kan jag säga xD






Jo, vi har byggt upp grillen nu också, sååå fin så :)



Då har man kört båt också..

Tjooo fan, vad händer? Nej jag kom precis hem efter et otroligt galet, rolig kväll. Med en jävla massa trevliga människor :) Emh, igår var vi ute och åkte båt, och då såg vi en bekants båt och hörde av oss till honom, och fick svar att vi borde komma och grilla korv med honom vid 5 ikväll (idag alltså) viilket vi då bestämde oss för att göra.. Det blev så mycket mer än bara grill kan jag säga!! Kom dit, kollade in hans fina båt, sen grillade vi lite sådär, käkade korv och det kom massa trevliga människor :) Sen.. Nu ni!! Sen fick jag köra hans båt till en party brygga, där vi la till och partade lite, dansade som jävla galningar, ah jävla roligt.. När dom stängde så tog vi en sväng (då körde åsa) och vi körde fort, fyfan vad härligt vi va uppe i 53 knop en liten stund, fyfan så häftigt de va så drog hon en riktig jävla U-sväng, ni vet hela båten lutade, ah fan häftigt :) och dunka dunka musik så underbart.. Sen tbx till hamnen, la till där och sen blev de efter fest så att säga.. Ah fan jävligt trevliga människor alltså, underbart :)


Monica o jag

per, pappa, konta (han vi hälsade på) och monica

Konta har lite leksaker ;)

titta, jag kör faktiskt!

joodå..

haha

ha

hi



Vet ni.. imorgon, då tänker jag kolla på pride ;)


3 dagar??

Oj shit, förlåt!! 3 dagar sedan jag uppdaterade här sist! der såååå kt om ursäkt.. Men ni vet, det blir lätt så när det är så otroligt vackert väder och varmt <3 Haha och tyvärr så hinner jag inte blogga något mer nu heller. Måste duscha och fixa mig lite.. Vi ska nämligen åka och köpa ny grill tänkte vi :) och senare ska vi till en gammal bekant.. Så efter det får ni en hejdundrandes uppdatering.. Det lovar jag er!!


piff piff..nej har inte tid nu..

Jaao, nu ska jag städa här! Får fin besök av min gudmor m familj idag. Galet trevligt.. Ja, ni vet odm jag var på grönan med.. DOM kommer :) Såå, har inte tid o blogga nu egentligen, men ah jag e ju lite busig ibland xD


Man är fan liten asså..

Ja, jag och Leonie sitter här och pratar om att man är ganska liten när man är 18 år.. Jag sa för en stund sen till henne att vi ska åka till skövde hela tiden när jag fått körkort.. Det kändes så konstigt o skriva det, liksom det är 6 månader till jag får ta körkort (om jag räknar med augusti) 6 MÅNADER!! det är ingenting! Och det är nu jag börjar känna att fyfan vad omogen man är när man får ta körkort! alltså man är fan inte gammal. .Men snart så :) Haha och då kom vi in på politik... Då måste man ju lära sig om det också, för man får ju börja rösta.. Då började vi prata om att fan vi kan ju ingenting.. Sen ni.. så kom vi fram till att vi kunde några namn, inte vad dom gjore.. Men namnen kunde vi.. Så vi är inte helt ute och cyklar inte :)

Annars så har jag pratat med både Leonie och Moa samtidigt idag, grymt kul.. Leonie o jag hade videosamtal över msn, moa och jag snackade över skype, båda hörde mig, men dom hörde inte varandra...Men sååå roligt, så mkt skratt!!

Påtal om Moa, hon och jag har värsta business planerna, så jävla bästa planer asså!


Nej, fan god natt på er <3

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com