studentmössan!!

Det var fan på tiden!! min älskade bling-bling studentmössa har nu kommit, även mitt fina champagneglas med mitt namn på har kommit! även ett band med text på har kommit till mig, mohahaha ÄNTLIGEN!!! Så jävla lycklig!!
Just nu är jag typ ganska jävla happy, fan vad allt flyter på, vad härligt allt känns!!
97 dagar kvar woop woop!!











studentflak + ljud - check
studentmössa - check
studentklänning - osäkert
bara att fundera på det där med klänningen så får vi se hur det blir, om jag ska ha den jag har eller om man ska köpa ny :-)

Inte långt kvar!!
TAGGARÅÅÅÅ!!

Dagen efter...

Mohahah här trodde ni att jag skulle inleda med att "åååh jag är så bakis" i helvete heller, jag vaknade klockan 7 imorse och mådde precis som jag brukar, ingen baksmälla alls faktiskt! man mår som man förtjänar, alltså toppen ha ha ha! Nej men fan gårdagen var trevlig, typ inge folk på terrassen tyvärr, alla hade tydligen dragit till bogrens i Skövde.. men vafan som jag sa till dom andra igår, jag har skit kul med er, mina kompisar så jag behöver inte en massa annat random folk att trängas med, jag har kul ändå! Men jävlar vad vi shotade, Camilla är en jävel på att vilja shota hela tiden.. Jag kan väl inte skylla på henne, jag köpte ju också ett par stycken haha.. Även om jag inte är bakis så är det jääävligt skönt att inte börja tidigt idag asså, det är nice att bara kunna ta det lugnt och bara vara en stund :-)

Go morron!



100 dagars.. woop woop!!

oherregud... kom precis hem från terrassen, vilken jävla kväll vi haft! det var inte mycket folk ute men jävlar i mig vad kul vi haft vi som var där! Det blev en jävla massa shotande kan jag säga. vart fan tog pengarna vägen liksom? poff borta! och poff jorden snurrar snabbare än vanligt! nej men fan jag har haft en sjukt kul kväll med lite folk från klassen och typ nästan alla från HR klassen! sååp nu är det alltså bara 99 dagar kvar till studenten, vilket känns typ helt sjukt! 60, skolsagar.. sjukt som sagt!

nej... nu tänker jag fortsätta dricka min oboy och äta nått :-) OCH dricka vatten :-) H
ha en sjukt nice dag people :-)






De är mycket nu..

Så brukar min lärare Björn alltid säga.. visserligen så har det blivit en grej bara för att hans galna granne säger så.. "åh fyfan..de är mycket nu"
Egentligen har inte det där ett skit o göra med det jag tänkt skriva.. Tänkte lite mer på att det händer mycket just nu! I helgen var jag på Aros på packkurs så nu har jag packcert woop woop! Imorgon måndag den 25 februari, det är en dag som bör sättas på minnet.. DET ÄR JU FÖR FAN 100 DAGARS!!! ni som inte vet vad det är, det är den dagen då det endast är 100 dagar kvar till studenten, vilket betyder FEST!! så imorgon blir det utgång (arrangeras för oss studenter) sen, sen på tisdag då kommer den där grejen som jag liksom ba vill ha hem typ helst igår! STUDENTMÖSSAN!! Fan på tiden kände jag alltså! efterlängtad mössa liksom! Fan det känns bra, jag har inte varit såhär, ja hur fan ska jag förklara det? asså jag har det jävla bra liksom! det känns som att allt flyter på och fan jag mår bra och känner fylld med en jävla massa girlpower liksom haha.. om man nu kan beskriva det så!
Fan så jävla bra de känns!!
Jag tänkte att jag skulle försöka smitta av mig av all den här powern.. sååå här får ni! känner ni nu hur allt ba wooow niice!

okej nej nu spårade det lite.. nej men fan Life is a bitch o jag är också en bitch så det är inte konstigt att det blir lite bitchfight ibland... men just nu äre mer life is goooooood ;-)




vuxna är roliga!

Jag har nu senaste tiden tänkt mycket på hur vuxna människor beter sig och hur fel jag haft i typ hela mitt liv ang vuxna människor.... När man var lite så liksom såg man vuxna människor som "tråkiga" ja vadå? dom lekte aldrig med sina kompisar?? och när dom väl gjorde det så satt dom ju bara runt ett bord, drack vuxen dricka och pratade.. otroligt tråkigt! Men tänk så sjukt jävla fel man kan ha! Ju äldre jag blivit ju mer förstår jag det här med att sitta vid bordet och dricka vin.. Speciellt nu när man är över 18, då börjar det hända grejer. Personer man alltid trott varit dom där lugna personerna är helt plötsligt något helt annat. Man får en mer vänskaps relation, även med sina föräldrar... Fan jag har nästan roligare med "vuxna" personer än vad jag har med personer i min egen ålder... helt sjukt! Men det är ju fan för att vuxna inte är så vuxna som jag alltid trott, fan dom är ibland galnare än vad jag är och då tycker världen att jag ska vara galen för att jag är ung.. Sen kan det vara så att jag är uppvuxen med denna typ av människor, jag har alltid varit med dom vuxna, hängt på liksom och hängt på fallskärmsklubben sen jag var 12 och där.. Det kan vi nästan kalla för vuxen dagis!
Jag tror fan inte egentligen att det finns något som är vuxen och inte, man är barn ett tag och sen lär man sig mer och får mer livserfarenheter, tar klokare beslut och lär sig ta hand om sig själv, men att barnasinnet försvinner.. pff knappast!

Jag hade ett litet tag ångest för att bli äldre, men inte längre. Jag har sett att man kan ha precis lika kul, om inte ännu roligare när man är vuxen... Så nån åldersnoja kommer jag inte ha på ett tag till! :-)








v.7...slut!

Jaha då har man haft sitt sista sportlov, och ingen ångest har man haft för det. Det har liksom varit mer och mer taggning inför studenten, man blir liksom ännu mera taggad nu när allt börjar närma sig... Jag har iallafall haft ett jävla soft lov, inte gjort speciellt mycket, packat lite fallskärm, chillat, lyssnat på väldigt mycket musik... hmmm ja, veckan gick fort måste jag säga. Det är lite mer det som känns lite läskit, veckorna går så otroligt jävla fort, man hinner liksom inte riktigt med! fan det är typ bara 3 månader kvar till studenten, måndag den 25e feb så är det 100-dagars.. Helt jävla otroligt!
vart fan tog all tid vägen liksom??

Nej.. skola igen imorgon, go natt på er :-)



Polis & tjuv..

Jävlar i mig vilka grabbar! Jo ni förstår att i förmiddags så fick jag en liten chans att se hur piketen jobbar, när dom går in i ett hus/lägenhet där det är en gärningsmän med vapen och gisslan... Jag agerade gisslan... Asså jag lovar er! från att gärningsmannen sköt, till att polisen tagit honom, och säkrat hela byggnaden tar det, ah fort gick de.. jävlar det bara small till, en jävla massa röster och vips så är allt klart.. Ni vet man hamnade lite typ i chocktillstånd, även om jag visste vad som skulle hända så blev man helt ba "borta" när det började hända grejer.. helt sjukt... vilka otroligt väl utbildade poliser vi har i Sverige alltså! vilket jobb dom gör, så mycket dom riskerar när dom går i och gör sånt... ojoj jag måste säga att polis yrket verkar vara riktigt spännande!

Men det är inte alla dagar man "leker" tjuv och Polis med polisen själv ;-)




lov lov lov!

Ja men då var det lov igen.. Jag kan ju inte säga att jag klagar precis, men man får fan lägga till att det är det sista sportlovet.. fan vad coolt! Förut hade jag nästan lite ångest för det här med "det sista" men nu känns det mer coolt.. Liksom fan man slutar skolan, kan det bli mer häftigt? Jag vill ha min bling bling studentmössa nu! hela Sverige har ju typ fått sina, vi får våra om någon månad typ.. haha bling bling studentmössa, men det är ju fan sant, den är riktigt jävla bling bling, strass, guld, swarovskykristaller hela grejen.. herregud så fint de kommer att bli!!
Nej sista sportlovet.. vad gör man?? Jag ska försöka att packa lite fallskärm faktiskt, har fått hem min rigg nu så det är bara att packa, packa och packa!

Jag antar att det om någon dag kommer komma ett "jag har ångest- sista sportlovet" inlägg haha :-)






Ja men kul va're

Vilken kväll, vilken natt kanske man ska säga.. herrejisses.. Det var gymnasiefest på terrassen, jävlar vad kul vi hade.. Började med förfest hemma hos en kompis farmor, hur jävla kul som helst! hon var med och parta gärnet med oss också, riktigt jävla kul hade vi! ner och dansa loss på terrassen.... Jävlar vilken fnittrig kväll alltså, inte illa.. Och ändå mår vi bra nu också! Leonie och jag ligger i soffan och kollar på film och ba softar lite, varvar ner efter natten kan man väl säga typ haha :-) Ikväll blir det nog mello, fan hoppas de är något bra annars går jag under!!
nääää lite bilder från inatt kanske...















som vi vill...

Så där ja, med lite vilja så får vi 100% säkert åka till Prag på studieresa.. Vi röstade ju fram Prag vilket alla var med på, sedan så tyckte Kent att nej Paris åker vi till.. Nej säger fröken Gyllenpanzar vi SKA till Prag.. Man ser då till att veta allt som lärarna vill veta, sen redogör man det och vips så blev Prag bestämt och nu ska bara resan bokas på resebyrån.. Mohahaha duktiga som vi är, jag och Moa så har vi skrivit ihop information om de som ska ses, och allmän bra info.. Grymma vi är alltså! Men har vi bestämt oss så har vi bestämt oss! så jävla bra!!

Prag here we come ;-)




Så bra, så bra!

Så jävla bra! fyfan vad bra jag är!! Ni vet den där känslan man får i kroppen när man ba Iiiiiiii och allt ba är så jävla bra... Ni vet den känslan??
Hade jag idag efter jag ridit ett pass på Trazan.. Varför?? Jo för att det är såhär, Trazan är en 4årig western häst som blev inriden för något år sen och har efter det inte gått nått speciellt.. Jag är ingen western ryttare, jag är lärd med vanlig engelsk ridning med mest inriktning hoppning.. Ni kan tänka er en westernhäst som är liksom bebis och en ryttare som inte "pratar" hans språk...
Idag började jag prata hans språk och passet kändes sååå jävla bra! Vi började förstå varandra och kunde fokusera mer på att träna upp kondition och andra bra saker.. än att jag ger honom kommandon som han inte fattar för att han inte ska ridas så... Så när vi började förstå varandra blev de riktigt riktigt bra!! Härligt!!! :-)

tänk så mycket man kan lära sig på nätet ;-)






Lite snabbt sådär..

Nu var det några dagar sen jag fick till något inlägg här, men jag måste säga att jag har haft fullt upp med annat faktiskt.. I helgen som var, så var jag på BAS-kurs ute på Bosön.. Det är en kurs för fallskärmshoppare där man snackar lite säkerhet och sånna saker.. Herregud vilken helg och herregud så lite sömn! Åkte dit i fredags, sov bara några få timmar den natten, lördag/söndag blev det inte mycket till sömn heller, tror ni jag var trött på söndagen eller?? Asså påriktigt jag satt ta mig fan och hallucinerade, det var lite läskigt.. Jag gjorde även saker som jag inte kommer ihåg som jag gjorde.. Hahah satt på tåget och fipplade med telefonen, får för mig att jag ska lägga ut ett kort på Instagram, en stund senare så sitter jag och tänker ''vänta lite? har jag tagit kort på mig själv, eller har jag bara tänkt göra det?'' kollar i mobilen och hittar en såndär sjukt hemsk bild och man ser att ajaj den där fröken är inte pigg! Jag tror fan att tjejen brevid måste trott att jag var knarkare eller något haha nej kanske inte så, men illa var det iallafall.. Men jag hade en jävligt rolig helg iallafall! Igår måndag så var jag ju i skolan, på eftermiddagen packade jag skärm och sen på kvällen var jag ute och red.. Hjälper mammas kompis Anna med hennes 4-åring. Egentligen är det mamma som ska hjälpa till, men mamma är liite mer kyckling än vad jag är så jag tog över passet när mamma blev lite rädd.. Men det är bra träning för lill plutten, hästen alltså att vara i ridhuset när det blåser och sånt där, sen att han springer runt och blir rädd får man vara med på liksom, och han är ju bara 4 år så man får ju tänka på de också.. Men superkul, vi gör framsteg! :)
 
Haha idag har jag haft det så jävla soft, drog till skolan vid 11, hade prov och sen drog jag hem igen, haha det är ganska nice med bara en lektion på en dag ;) Men helvete vilket svårt prov, och jag var nog inte den enda som tyckte det, de flesta drog efter att dom kollat på frågorna.. Men äch man kan ju hoppas att man får rätt för några frågor som man gissade på ;)
 
Asså.. Jag har ju fått en ny dator här, som jag skrev i förra inlägget, ni som vet hur windows 8 funkar kan ju gärna tala om det för mig. Jag tror att jag har fått lite koll på det, men fortfarande mycket osm känns lite lätt oklart sådär liksom..
 
Nääe nu blire annat ;)
 

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com