natt.. IGEN??

Amanda då! asså ska det vara så jävla svårt att sova eller?? asså jag vet inte men kan det ha något med att jag typ drog och och strang vid halv 11 eller?? ja men vadåå jag har hängt i Göteborg hela eftermiddagen/ kvällen.. Som jag skrev igår, pappa var på besök så jaaao åkte till storstan och höll han lite sällskap, mycket trevligt! jaaa trevligt var det verkligen, lillepappsen liksom... okej nu blev det lite flummig, skit samma! ah annars skolan idag, asså har kännt mig värsta vuxen, massa möten idag. Först var det möte med studentkommiten, sen lunch, sen var det snabb möte om en reklamfilm med EA, sen höll vi i klassen ett lååångt möte ang studenten.. Jah har sprungit på möten hela dagen... Fan vad soft! jah ska ha ett jobb där jah bara går på möten hela dagarna hahaha ;-)
Nej men ganska så soft dag alltså!
snart jul också.. GÖTT!!! börja ladda, efter jul är det ju liksom sista terminen i skolan, maagaad det är ju lite sjukt faktiskt! kändes lite skumt när rektorn satt och snackade idag om hur de kommer då till, man ba shit de e jag som kommer gå där och skrika och gapa den 5juni... fan vad coolt!
nej borde man försöka sova kanske?? see yaa bitches ;-)






shit vad dagen..

Gick fort!! fan vaknade tidigt, låg i sängen till typ 9, drog på kläder och tog en 30-40 min promenix, sen frukost, sen skövde och hängde med gamelfarmor till typ halv 5, sen förbi morfars lägenhet o lämna grejer, sen hem, iväg till Bea, sen stallet, sen en sväng hos Bea och sen hem vid halv 10... damn! dagen gick för fort, jag vill ba öööööh!!! Meen men ;-) imon blir de liten möten i skolan och gå in på finalen på projektarbetet och sen hade jag tänkt att dra mig mot Göteborg och träffa min lillepappa liksom ;-) mjaaa han är på besök minsann, joo jo...
Ah nej men tjing då!







3..2..1... kör

Ja, jag höll ju på o svimma när jag ställde mig på vägen imorse.. som jag sa till mamma, jag kommer börja grina och sen ska jag grina i flera jävla dagar efter att jag ställt mig på den där jävla vågen... Sag och gjort, jag skippade tårarna men chocken var inte mindre för det... aj aj Amanda!
Liksom man fattar inte riktigt hur mkt man gått upp förens man ser siffrorna på vågen eller tittar på kort och jämför... majgad säger jag bara, ni som kände mig i typ 7-9an ni vet hur jah såg ut då liksom och inte ens då var jag nöjd, nu när jag ser bilder så inser jag att jag borde ha varit jävligt nöjd! för nu är de illa.. aldrig varit så illa faktiskt... Man blir lite smått deprimerad faktiskt.. hmm :-/

jag har från och med nu nya bästisar..







redan kört ett 20min pass på crosstrainern.. mhm duktigt!

sen när jag nått mitt mål, ooohoo då är det ba se upp för nu jävlar är missGyllenpanzar på banan igen och hon ska ha en jävla massa nya super sexiga kläder!! ;-)


tomat bilder!!

jag varnar känsliga läsare!!
Nej inte så riktigt! jag tänkte visa er några jämförelse bilder på hur mitt brinnande ansikte ser ut just nu! eftersom jag skrivit en del om de så ska ni fan få se...

ny tagna bilder! och tyvärr så blir dom vrida om man laddar upp via appen (vilket jag gör just nu!)











"huden kan bli lite röd"
jooo ja tackar ja! tomat färgat säger jag!!
och jävlar vad de bränner... wooooaaa solbränna ;-)

Nej men det är såhär det ser ut i nu-läget, kommer väl försvinna snart hoppas jag :-S
Aaah!!! fan va de bränner!!!! funkar after sun??? känns ju som solbränna!! xD

nej god natt på er people! ;-)

sköna söndag!!

Som ni alla vet så HATAR jag söndagar, i allmänhet alltså, sista dagen på ledigheten innan veckan börjar, de känns segt liksom och allt det där... Men denna söndag har ta mig fan varit chill, hängt i skövde lite smått sådär, köpt sista julklappen, hängt runt med mamma i allmänhet liksom. Sen ba poff från ingenstans så kommer jag på att nej jag ska göra en fin liten julblomma, så tro fan att jag går in i blommser affären och köper saker så att jag kan göra en fin liten julblomma... Är jag sjuk?? inte fan har jag väl nånsin hållt på med blommer?? Fast det var ju mest för att jag ville dekorera den, ja man kanske skulle bli florist... eller nej florist ska jag inte bli.. nää, nää de ska jag inte!
Happ sen har jag julpyntat (hela sverige tappar andan) ja innan december MEN det råkar vara så att jag har en liten kille här på 7år som ska få pynta men när resten av sverige pyntar så är han inte här så då blir det nu! OCH DÅ... hände något magiskt! det började snöa! asså inte att de är något magiskt i sig, men att när vi börja pynta så började de snöa, de va lite de som var det såkallade magiska...


alltså.. jag måste ba säga.. inlägget jag skrev inatt, herregud jag typ somnade flera gånger med telefonen i handen så de inlägget, mjaa det är lite flum!

Ah men go jul da :-*

Amanda.. mitt i natten..

Ja nej men hallå, jag är lite pigg idag.. igår hur fan säger man?? jag är ju uppe sen igår, men idag är ju nu idag.. vad krångligt det blev nu då! Jag är iallafall fortfarande vaken, dels för att jag är pigg och inte kan gå och lägga med och sen för att Mackan hade lite "efter" fest här en stund med sina killpolare.. Veet ni hur fruktansvärt kul det är att lyssna på 7 musiker som har druckit några öl och sitter i köket och lyssnar på musik??
"åååh åååh grabbar lyssna på introt.......wooooååååh det är så bra!!"
"asså lyssna sångarn, ooooh han är helt otrolig"
"ooh jävla bra band, jävligt bra!"
ja och så vidare, och så vidare... Det är lite intressant att höra på, man skulle ju kunna jämföra det med typ... emh... ja... emh... man kan jämföra, meeed... öööh...
på tal om ingenting! ni vet när man solat och bränt sig på typ ryggen och sen ska lägga sig på ryggen och de känns som att ryggen brinner upp? ni vet den känslan?? den har jag i mitt fejs just nu.. Jah tror att de röda har börjat att lägga sig nu...

nej.. nu ska jag sova innan jag sommnar i telefonen hihihi




(ursäkta fel stavning!)

God morgon!

God morgon på er söta fina gulliga läsare.. Vilken toppen dag vi har idag, det är sista lördagen i november och julen är på ingång!
Igår var en såndär kväll då jag återigen tänkte "jag har inget liv" jag satt här hemma och filmade mig och Max, åt den traditionella fredags tacosen och sen satt jag och mamma och tog kort på varandra med worpcam eller vad det nu heter.. haha ja visst var det kul, men ööööh okej??
nää trist o prata om de..
steg upp imorse vid 7 tiden och drog igång lite relax musik och körde lite morgon stretching, inget jag brukar göra, men det var fan en ganska bra start alltså, gaaanska trevligt!!
nej men hoppas ni får en myysig dag everybody!!




En ide!!

Jag har kommit på en briljant ide till en julkalender, tänker inte säga vad det är riktigt utan det får ni se.. Men en annan grej, finns det något med julen som ni undrar över?? typ vad som helst som har med julen att göra... Om ni har några sånna funderingar kan ni inte bara slänga in dom på en kommentar eller något.. Har idéer där sånna saker eventuellt ingår ;-) woowwoow hemlisar wooow!
Eller okej.. Den kanske inte är briljant men jag tror att det kan bli jävligt kul att se på om inte annat, eller lyssna på kanske who knows vad jag har i kikar'n ;-)

men som sagt, har ni nå sjuka grejer ni undrar över som har med julen att göra, säg gärna till :-)




23 November..Blogg kalas!

Jajjemen idag fyller ''gyllenpanzzar.blogg.se'' 4 år! Kan ni tänka er? Idag var det 4 år sen jag startade den här bloggen, och tänk så mycket den har fått vara med om, den har varit med i gott och ont, från grundskolan till gymnasiet, från Enköping till Falköping... Ja den har varit med om myckt och tänk så jävla mycket jag lämnat ut mig själv här på den här bloggen... Eller okej kanske inte lämnat ut mig själv, men jag har skrivit en hel del om mig själv asså... en jävla massa, vad jag gör, vad jag gjort och annat skit som kanske egentligen är helt jävla ointressant... liksom ''hej idag var jag i skolan'' åååh intresseklubben antecknar! Och jag har år efter år funderar på hur fan jag ska få mer läsar hit, självklart har jag ökat en del, det har jag.. Men de är fortfarande inte nån.. ja vi säger överbelastning i systemet liksom.. Såatte mer läsare tack! Haha nej inte så.. Absolut jag ska inte ljuga om att det hade varit väldigt häftigt att ha en sån där stor blogg med flera tusen läsare varje dag, jag hade inte varit ledsen precis.. Men jag är varken gravid, mamma eller skriver om kändisar och mode, och då är det tyvärr svårt att bli stor i blogg världen.. Who knows jag kanske blir större i framtiden, man vet aldrig.. Det tar tid att få in sina läsare faktiskt.. Och jag tänker inte skapa någon karaktär som vissa bloggare gör för att få läsare.. Det kommer ändå fram att det inte är sant, och liksom varför sitta och ljuga??? Det är väl fan så mycket roligare och läsa nått annat sjukt..
Men tänk så många gånger man tröttnat på de här med bloggande, men jag är kvar.. Det är kul att blogga, ska försöka föra lite roliga videoinlägg nu snart också.. Kommer ni ihåg julkalenderna jag gjorde 2010?? Jag funderar på att göra en julkalender iår, det var ju så otroligt roligt, och man får in lite läsare på de också ;)
 
Nej men happ, grattis då lilla söta bloggen :*)
 
Den äldsta bilden som finns kvar i bildarkivet

Julkalender??

Kommer ni ihåg julkalendern jag hade här?? ''Hv10's julkalender'' ??  Jag är skit sugen på att spela in en ny julkalender, det skulle ju vara skit kul ju, vet inte riktigt exakt vad jag skulle vilja ha med i den, men jag vill göra en iallafall.. Om jag ska göra en julkalender, har ni några önskemål på vad nu skulle vilja se?? Kollade nytt på några delar från den, helvete vad mycket snö det var der året, så jävla härligt! jag vill ha en jävla massa snö.. GE MIG SNÖÖÖÖ!!!
 
Nej men skriv gärna nån kommentar här eller på facebook om ni har nå kul önskemål vad ni vill se för typ av julkalender :)
 
Här får ni del 24 - best of!
 
 
Klipp från de övriga delarna finns här på bloggen under kategorier  och sedan ''Julkalender''

vilken morgon..

Jaha idag får man börja vid typ 12 och vafan händer då? jo tro fan att livet, eller bilnyckeln ska jävlas med en då... Ska skjutsa max till ishallen, inga problem åker till ishallen, ska låsa bilen... vad nu?? nyckeln BORTA?? letade igenom hela bilen, mina fickor ett antal gånger men ingen nyckel... kollar igenom max väska och påsen med skridskor men ingen nyckel.... lämnar Lilleman, letar lite till, nöää ingen nyckel! Går hem för att hämta den andra nyckeln utan batterier men då kan jag iaf köre hem bilen.. går alltså hem hämtar nyckeln och går tbx. Ha varför tro att du kan få bilen därifrån ändå?? nä startar inte ens, ah går in till ishallen igen, letar igenom väskan och påsen igen... vad hittar man? nyckeln! låg väl i nån skridsko eller nått..En hel jävla timma senare är jag nu hemma igen med bil och bilnyckel!! Men vilken jävla dag liksom, kul start på dagen liksom.. öööööh nää!

Men jag önskar er andra en jävligt bra dag! go morgon!!



poff TOMAT!!

Ja nej men i inlägget innan skrev jag om att jag blivit röd under ögonen... Jag förstår nu varför läkaren varnade mig för att huden kunde bli lite röd i början av behandlingen... JAG SER JU UT SOM EN TOMAT! hela fejset har ju blivit rött liksom.. snyggt, jävligt snyggt.. Men vadå det är ju snart jul så det passar ju bra, lite grönt hår så ser jag snart ut som en julgran med en stor röd jävla julkula mitt i fejjan...
nee, nej nu ska vi inte vara sånna, det här är fan bra grejer alltså, visst man är lite röd men det går över, huden måste vänja sig vid produkten liksom... Men de ser ju helt ärligt för jävligt ut!
jorå satteee..

Det är en bra gele annars måste jag säga.. Men ni vet när man använder sånt här så torkar de ut huden en del, och på hösten/ vintern när det är kallt så torkar huden ut.. ni vet när huden blir lite lätt känslig och de typ svider om man tar i ansiktet? om jag säger såhär.. jag trodde mitt ansikte höll på att brinna upp när jag drog på återuppfuktnings krämen, herrejävlar vad det brände! men huden är liksom inte torr, utan den är bara jävligt känslig, tror ni de va skönt när de ran tårar från ögonen eller?? salt liksom de var heller inte så värst skönt ska jag säga er!

Meeen jag är inte bitter för det, utan jag lever vidare här liksom.. Leker lekar, dansar på lektioner och en jävla massa annat kul ;-)

åh herregud vart är världen påväg! xD

Bra.. men de ser sjukt ut!

Jag har fått ett receptbelagt medel för ansiktet, för ren o fräch hy och allt sånt där ni vet, jag tycker inte att de jag haft funkar bra så då får man starka jävla grejer.. Läkaren sa att jag skulle ta det varannan kväll först för att huden reagerar på gelén och kan bli lite röd... jo jag tackar jag! jag har lyckats tagit det liiite för nära ögonen och nu menar jag, enligt mig är det inte nära ögonen..men men tydligen.. men huden är tunnare/ känsligare där så jag ser ju helt jävla psyko ut! helt röd under ögonen haha ni kan ju tänka er! tacka gud för att jag har mitt hår jag kan gömma mig under ;-) haha nej men det såg lite lätt sjukt ut när jag vaknade imorse och huden var helt tok röd under ögonen, ja då har vi lärt oss att ta det långt ifrån ögonen och där huden är känsligare!!
men annars är den jävligt, jävligt bra, dom sa att man kanske inte märker skillnad direkt utan de kan ta någon månad.. någon månad? jag märker skillnad på en natt, hur kommer det då vara om en månad?? wooohoo då kanske man får den där porslinshyn som det talas om.. tror de kallades porslinshy :-S jaja skit samma!
Det blir nog bra iallafall :-)





kolla det röda under ögat, nu har det lagt sig lite, men de ser ut sådär under BÅDA ögonen.. ni kan ju tänka er hur de såg ut i morse..


det där med tänder...

Asså tänderna är ju jävligt bra att ha och så, men fyfan när dom där jävla visdomständerna ska ut, jag har fått 3 av 4 och den sista är påväg nu... Hej huvudvärk och värk i hela munnen, ansiktet och allt det där liksom... Har haft huvudvärk hela dagen och ibland får jag sånna där så sekundrar där typ allt bara slås ut, typ man tappar fokus med blicken eller nått liknande, allt bara blir fumligt.. as jobbigt! och så vet man ju att det typ kommer bli värre, vet ju sist hur det var när dom där jävlarna skulle ut, åh fyfan!

herregud vad jag klagar..

Men dom gör ont iallafall!! och sååå drygt med den där jävla huvudvärken...

Nej usch!

Jag kallar det nyårsångest!

 
Jag tror att jag har fått nyårsångest.... Extremt jobbigt tillstånd, där man bara är orolig över hur det ska bli på nyår... Herregud jag låter ju helt psyko... Men på riktigt, jag vill inte ha en nyår till där jag i flera timmar satt och spelade angry birds i brist på annat, inga fler sånna vill jag ha! Jag vill...
 
* Klä upp mig
* Umgås med roliga människor
* Se massor med fina fyverkerier
* Dansa och ha roligt hela natten lång
 
Jag vill klä upp mig för att det är så nyår är för mig, man ska vara uppklädd och fin, jag vill inte känna '' varför klädde jag up mig, alla andra verkar ju tydligen skita i det - varför kläupp sig om jag ändå bara ska sitta på en stol i flera timmar''
Jag vill umgås med roliga och trevliga människor för att kvällen blir så mycket roligare då än om man är med tråkiga och otrevliga människor, jag vill inte gå runt och vilja slå folk på nyår liksom..
12-slaget ska vara grymt, så är det bara varför tror ni annars att det finns liksom? Det ska vara fyverkerier, jag behöver inte skjuta några, men jag vill gärna se många, jag vill inte bara se grannens 3 och sen var det över, jag vill kunna stå där ute en stund och se hur himlen lyses upp i olika färger..
Jag vill dansa och ha roligt hela natten för att det är det jag gör bäst.. Haha nej jag skoja, men det är roligt, jag älskar att ha roligt och roligt vill jag ha, annars kan hela skiten kvitta.. Ska jag bara sitta på en stol en hel kväll i finkläder och spela angry birds så kan jag lika gärna sitta hemma i soffan med mjukiskläder och se på film, förstrå ni vad jag menar??
 
Man ska fira nyår, inte nyår för att det är nytt år, utan för mig är det en sån sag man liksom bara firar, är glad, allt är det där lilla extra...
Åherregud jag har verkligen nyårsångest!!
Vad ska jag göra? Jag har verkligen inga planer och de är jobbigt, för då vet jag hur det blir.. det blir som vanligt, visst det är trevligt, inte så jag menar, men det är inte riktigt det där nyår som jag vill ha, eller så som jag tänker mig iaf...
 
NYÅRSÅNGEST!!!!
Hur dämpar man det???
 
 
 
nyår 09/10
 
nyår 10/11
 
 

Inget liv - klaga på allt..

Hej jag heter Amanda och jag har inget liv!! haha neej men asså jag har typ skit tråkigt, och då blir man en såndär no-lifer liksom.. man kollar fb, man kollar instagram, man kollar fb igen... och igen.. kik.... instagram... fb.. asså sååå segt speciellt om de liksom inte händer något, då ser man ju bara samma sak varje gång man går in! as tråkigt! och påtal om det, asså är det bara jag som tycker att fb har blivit as tråkigt? det händer ju ingenting, och alla jävlar som skickar såna där jävla spelförfrågningar, jag blir galen! varför i helvete skulle jag vilja spela spel på fb??
och alla som hashtaggar tills dom dör på instagram, visst dom vill ha likes, men kom igen " #i #love #you #swedishgirl #girl #blond #blondtjej #happy #sweden #best #morelikes #instagram #instaphoto #photo #me #qute" osv osv jasså jag blir galen på sånt, någon hashtagg ah visst men herregud man behöver ju inte överdriva!! och kik... kik är bra där kan jag inte klaga...
twitter har jag inte, tänker inte skaffa heller, varför då? jag har ju fb liksom??
de här med fb, jag undrar hur många statusar som är sanna, jag menar som inte är kryddade... Jag skriver alltid saker som är sant, men jag kan lägga ner timmar på att formulera en status, på riktigt jag kan ärligt sitta och "planera" en status i flera timmar... och jag tror vissa skriver saker fast de inte var riktigt på, typ folk som skriver att dom tränade så och sp mkt, dom tränade bara hälften, folk som lägger upp "dagens outfit" här i blogg världen har oftast inte de kläderna ändå! det är bara för att de ska se bra ut, utåt liksom...
herregud, vad skulle man göra utan fb? då har jag inte vetat hälften av allt jag vet idag, och jag skulle inte kunna klaga på folks liv.. fan vad tråkigt vad skulle jag då göra??




breaking dawn part 2

Mycket bra film! Ett snyggt avslut... Men!.. nu kommer det stora MEN, den har ett avslut men inte ett ordentligt avslut, vilket kan betyda?? jo fler filmer! jag har fått höra att det planeras en spin-off, och/ eller eventuellt så planeras fler böcker i framtiden vilket kan betyda fler filmer.. Men det återstår att se, men en spin-off är inte omljligt alls.. sagan kan inte sluta där!!
men iaf, en super bra film annars tycker jag, lite roliga kommentarer och samtal i den, så det var roligt! :-)

kan även säga att det var ganska häftigt att gå på breaknight, där de först började visa del 1 vid kvart i 11 tiden till typ halv 12 och sedan kl12 så drog part 2 igång.. Trodde inte att jag skulle klara att vara så pigg heöa tiden, men jooho då! nästan så att jag just nu undrar hur fan jag ska kunna somna!!

Nej men se denna film, do it! Den var bra.. Jag gillar hela den där twilight-kärlek storyn..

Jag är inget sånt där galet twilight fan, men jag älskar filmerna! och efter att man sett alla filmer och sedan ser första filmen igen, så fattar man saker man inte fattade innan, också ganska häftigt!!













Premiär dags!

Då laddar man upp inför twilight breaking dawn part 2 premiären som är inatt då.. Tänkte passa på, så jag bokade breaknight i skövde, så först visar dom breaking dawn part 1 och sen vid 00 drar dom igång part 2... Jag är en premiär människa, så är det bara, så det är premiärer som gäller! Någon gång i mitt liv ska jag gå på en riktig gala premiär, med röda mattan och sånna grejer, fan vad coolt de skulle vara asså! Nej men nu ska jag väl ladda för att sitta i en bio salong i ett par timmar, de vill säga... SOV!! för de får du inte göra inatt under filmerna!! ;-)

nationella prov...

de här med nationella prov... usch.. usch, usch usch så psykiskt jobbit det är... Jag menar uppgiften i sig kan vara jävla lätt, som nu, vi ska hålla ett "tal" där vi egentligen bara ska prata om vad vi själva tycker och hur vi tänker om en bild och/eller text... vilket inte är så jävla svårt, det är ju bara att säga vad du ser i bilden och ja vad du tycker om den eller vad du tycker den förmedlar... men tro fan att man blåser upp allt som fan bara för att det är ett nationellt prov.. herregud...
själv började jag skriva mitt igår eftermiddag och jag har min redovisning i eftermiddag.. idag allstå... den är inte färdig heller, men om några minuter så kanske den är...

nej men önska mig lycka till då ;-)



men tänk lite då!!?

hahhahaha sitter och tittar på nått ellen, ni vet det där amerikanska talkshow programmet??? en familj fick nyss present kort på ikea där... fast det var inte det jag skulle säga.. emh dom där, den familjen åkte till hennes program för att dom inte hade råd att betala hyran på sitt hus... OMG SÅ SYND OM DOM!! ah men sen kommer det här " vi kan inte betala hyran för marknaden är seg nu och jag måste jobba extra för att jag ska kunna försörja min familj, min fru är ju hemma med barnen så jag måste jobba" JA MEN OM DIN FRU OCKSÅ JOBBADE SÅ SKULLE NI INTE HA PROBLEM MED PENGAR!! ja och sen ba ja men vi har ju 2 barn så vi kan inte flytta... men herregud kan man inte flytta till ett nytt hus bara för att man har barn??? haha då hade jag fan fortfarande bott i typ en 2 eller 3 nånstans i Enköping, eller Skövde kanske... man ba? men asså för det första har du inte råd att bo i huset, flytta till ett billigare, har ni dåligt med pengar kanske båda föräldrarna bör jobba... jag menar dom hade en unge på typ 3 år och en på något år.. dom är inte så svåra att flytta på... dom hade inte ens råd med möbler.. har man varken råd att bo i huset och inte har råd med möbler ens, då bör man börja fundera.....
sluta tycka synd om er själva så jävla mycket, det är ni själva som satt er i skiten!

så då var det sagt!

sova??? näää!... eller?

Asså det här är ju helt och håller stört!! Jag lovar er att inatt har jag vaknat typ mer eller mindre någon gång i timmen och trott att det varit morgon... började halv 1.... vaknar efter att typ ha sovit ca jag vet inte någon timme kanske... tror att det är morgon tills jag kollar på klockan o ba??? ne.. inte morgon! sen okej vakna jag vid 3 lika pigg som vid halv 1 och tror att det är morgon tills jag ser klockan.. KOM IGEN!! liksom, sen tar man väl och vaknar vid 4 då... lika pigg och ser klockan och denna gång... skiter jag i det och fortsätter väl fan vara vaken då! hur svårt ska det vara liksom??
problemet är ju inte att vakna miljoner gånger, problemet är ju att jag är pigg och tror att det är morgon... kul o vakna halv 1 och inse att hela natten är kvar liksom.. haha ah fan...stört som fan!
men god morgon på er då :-)



Hur svårt ska de va??

asså ärligt?? hur jävla kass har jag inte blivit på att blogga nu dåååå??? skit kass faktiskt, jag som var sååå duktig förut och publicerade flera om dagen, nu ba BAAM inga alls... jävla dåligt...

kan ju berätta om min dag för er som vill läsa de..
Jah har varit extremt flumig och fnissig idag, skrattat åt typ allt! tom dåliga kommentarer, skämt osv... typ ett exempel
moa- undra vem som har rekord i att vara tyst längst!?
jag- det måste vara dom där munkarna.................. dom äter man ju upp! (och sen skratta åt det i evigheter) tror det var sättet jag sa det på som var roligt, det var roligt då iaf!
asså ni hör ju, det har varit mycket mycket skratt idag...
och läkare fan vad tråkiga dom är, inte speciellt "skämtsamma" eller drar nån kul kommentat.. var hos en läkare idag och jag slutar med att säga "ja lite snygg vill man ju vara så de här blir nog bra" hon ba stängde dörren man ba hahaha åååh så stela ni är, kunde väl skrattat lite eftersom jag var ironisk vilket hördes ganska mkt... jaja ska inte snöa in sig på de liksom...
jag har även haft mys med Max, hämtade honom på fritids, sen blev de thaimat hemma framför nått barnprogram, sen bakade vi kladdkaka eftersom det är kladdkakans dag.. sen blev det film och kladdkaka i soffan... massamassa mys med den lilla sötisen.. han tycker tydligen om när jag hämtar och lämnar, han har tydligen tjatat om det, det är ganska skönt också för han bråkat inget med mig och springer fram, man får en kram och sen hämtar han sina grejer, som jag hört brukar de inte alltid vara så.... hihi bara när jag hämtar ;-) näää men ah imorgon blir det lämna, första gången han och jag kör helt helt själva förr så hade jag inte körkort så då hade jag han bara hemma, nu kan jag lösa de mesta :-) och de gör jag gärna för min lille och för att familjen
här hemma går ihop, dom andra jobbar ju så någon måste ju ha lilleman...

asså ursäkta om det är stavfel eller konstiga ord! jag skriver på mobilen och då blir det lätt så!!

nää jag ska blogga bättre nu! :-)



Nov. 07, 2012


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com