Big Brother!!

Okej, nu är det dags att ta upp Big Brother här tycker jag... Kollar ni på det? Hahah det gör jag och det är såååååå galet underhållande kan jag säga.. Man blir så arg på vissa där inne xD Men vissa personen ba älskar man ju, helt underbara asså :) Och.... vet ni vad jag ska göra?? Jag ska dit på en av live sändningarna!! Det ska bli såååååå jävla grymt :D Och... jag håller på med ett halsband med loggan på... Ja okej jag har nog blivit galen...


Missförstånd?

Hemma hos mig uppstår det ofta missförstånd, eller vi alla tolkar ju saker olika... väldigt olika.. Ibland kanske man inte uttrycker sig riktigt som man hade tänk sig heller och då blir det väldigt fel... Nu vet jag att mina föräldrar ibland läser min blogg här så det är mycket jag inte skriver här, jag har svårt att prata om saker med mina föräldrar.. Eller inte svårt, men det är sååå mycket svårare att prata med dom om saker än med sina kompisar... Jag vet att mina föräldrar vill mitt bästa, men ibland kan dom uttrycka sig som att jag bara gör fel hela tiden, att jag är dålig liksom och då hjälper dom inte.. Min mamma sa det igår, hon ville ju bara hjälpa mig på något sätt, men hon vet inte hur och då blev hon frustrerad och fick det mest att låta som att jag bara var helt kass och allt jag gjorde var fel.. Jag vet det redan, jag hade inte varit ledsen över det själv om jag inte vetat det.. Det är sån jag är, jag är kanske svag när det gäller vissa saker, eller att jag ger upp ibland.. Men ibland känns det som att dom inte accepterar att det faktiskt är så jag är..

Jag vet att jag vill mycket men jag klarar aldrig av att göra det iallafall sen, klart som fan men blir ledsen då? Då får jag ofta höra från folk att jag inte ska ha så stora förväntningar eller drömmar eller vad det nu är.. Men vafan asså folk som bara lever för dagen, dom siktar ju aldrig på att komma någonstans? och vart hamnar man då? jo ingenstans.. och ni vet, det känns som att jag siktar och siktar och försöker men kommer aldrig dit iallafall... Det är inte konstigt att man då känner att man bara ger upp skiten för man kommer ju aldrig dit iallafall..

Asså som jag skrev igår, jag har så mycket olika känslor i kroppen och tankar och bara är allmänt förrvirrad just nu så det känns som att jag skulle kunna skriva om vad fan som helst nu liksom.. Gaaah!!!


Vad vill jag? Hur känner jag?

Just nu känner jag mig helt sjukt vilsen i mig själv... Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vart jag vill gå i skolan, vad för något jag vill gå? och flytta? ska jag flytta då när jag ändå håller på? Åh jag vet inte jag känner mig så sjukt vilsen.. Liksom allt är så jävla förvirrande, och eftersom jag nu hela tiden går och tänker på vad jag ska göra osv så blir allt annat just nu så kasst och man vet ju inte vad man känner om något... Ååååh fan vad jag e trött på den här jävla skiten!! Det skulle vara så jävla skönt att ba ta sitt pick o pack och dra och börja om någon annanstans, där ingen kände en, där man skulle ha sååå jävla roligt.... Assååå åååh så frustrerande!!
Jag har liksom ba tappat alla lust,ork energi till att göra saker, jag har liksom bara gett upp allt... Ååååh!!!



Skärpning!!

Okej jag vet! jag måste skärpa mig och börja blogga igen asså, helt sjukt dålig jag har varit nu senaste asså... Jag har ju såååå mycket att blogga om.. Min vecka i åre, min dag i göteborg som avslutades på göteborgs horse show och såklart om Big Brother... Äntligen har det börjat igen och jag måååste köpa 24/7 ;)

Nej men jag lånar datorn av mamma här, så kan inte skriva så mkt nu, men jag lovar... jag är snart på banan igen :-*



<3

Igår morse gick en vän till mig bort i cancer.. Det är så hemskt, i 2 år har hon kämpat mot den där jävla cancern men nu orkade hennes kropp inte mer. Hon blev bara 22år, då har man ju inte ens hunnit halvvägs känns det som riktigt... Men på ett sätt känns det ''skönt'' då behöver hon inte lida mer..

Jag lärde känna henne 2008, underbar tjej alltså och det är så jag/ vi kommer minnas henne. KOmmer ihåg när jag och mamma skulle lära henne cykla.. Ja det är något vi alltid kommer minnas, vi kommer ju alltid minnas dig vännen :)

Vila i frid Sandra<3


<3

Åh då var det ALLA HJÄRTANS DAG idag då. Hur ska ni fina läsare fira det?

Jag önskar er iallafall en riktigt mysig alla hjärtans dag <3


Mooot.... ÅRE!!!

Nä men god morgon babes! Sovit gott? De har jag och nu, nu jävlar är jag påväg upp till Åre för en vecka med en massa snowboard åkning FAN VA GÖTT!!! Fick ju det i julklapp av pappa och Monica, så nu jävlar :) Som ni säkert förstår så har jag inte med mig datorn till Åre så ni får nog stå ut med noll uppdatering... eller kanske eventuellt något tidsinställt inlägg :P



Ha en grym vecka annars!!


Lov,lov,lov!!

Haha sååå härligt ju, det är LOV!! fan va nice ;) och hela lovet ska spenderas uppe i Åre med en jävla massa skidåkning.. Härligt!! Laddar för fullt här med nya skidkläder och allt, man måste ju vara snygg när man åker i backen också vet ni ;) Nej men det ska bli skönt o komma iväg lite faktiskt :) Så får vi hoppas på att man kommer hem hel också xD vore ju lite synd att bryta något liksom :P Nej men nu ska jag väl sluta skriva ock fortsätta fixa lite här hemma :)

Puss på er :)


Amanda! tyst!!

ÅÅååååh det är så jävla svårt att inte berätta för folk vad som är på gång i detalj, jag vill inte berätta för mycket men ändå så vill jag ju berätta för alla!! Ååh det är så svårt!! Men så fort jag känner att saker börjar falla på plats och att jag verkligen, verkligen är påväg :) IIII det är lite spännande, vi håller tummarna :)<3


Tro vad ni vill...

Vet ni vad jag gjorde idag? Jag var hos ett medium som höll på med tarotkort och andar... Jag vill nu säga att jag bokade inte själv, hon visste bara mitt förnamn och inget annat, när hon vände på korten och berättade om mig så blev jag nästan rädd, så mycket stämde det. Jag tänker inte skriva här vad hon sa det är lite mer privat, men det fick mig att tänka och även att, ja vad ska man säga.. slappna av mer? nej kanske inte slappna av men ta det lugnt kanske, visst det ha bara gått några timmar men jag känner det i huvudet... Ah asså som sagt det var nästan lite läskigt hur rätt hon hade om mig utan veta något om mig, hon såg saker som inte ens mina bästa kompisar vet om mig liksom.. Men ah shiiieet det var häftigt :)




Första steget..

Japp nu är jag påväg... Hoppas jag! Nu har jag pratat med syv i skolan om att byta och till vilken skola, program och hela shofsa-hejsan och det kan nog bli bra! Om jag har tur så kan jag få hoppa in i 2an till hösten och alltså då bara ta studenten 1år senare än vad jag skulle gjort egentligen så det är bra :) Så nu ska syv:on kolla med skolan om hur vi kan göra då så får vi se hur det blir, spännande :) Trodde ärligt talat aldrig att jag skulle göra detta, på riktigt allt var verkligen bara en slump och nu sitter jag här 1 vecka senare och har pratat med skolan och berättat för familjen och allt, fan nu är man ju påväg!! Men jag känner att det är lite väl tidigt att säga vad det är för något som är på gång, så ni får tyvärr vänta liiite till ;)

Men detta är en Ledtråd!


I'm back!!

HEEEJ!!!! som jag förstått det har ni saknat mig här på bloggen?? KLART NI HAR!!  Nej men jag har kännt lite att jag inte velat sätta igång datorn, haft lite data paus och kommer säkert att ha det en stund till, men jag vet inte säkert... Men jag har iallafall tänk att skriva lite mer här på bloggen om mina tankar och funderingar och känslor mer, inlägg som tillexempel ''Förändingar... Oh yes'' Lite fler sånna inlägg hade jag försökt få till, för jag sitter nämligen varje dag och diskuterar på liknande saker eller ja, allt mellan himmel och jord...

Vet ni? Jag har börjat fundera på att byta linje igen... Jag känner även denna termin att jag inte riktigt trivs, eller jag vill inte detta tillräckligt mycket för att kunna göra ett bra jobb, jag vet inte men jag är så trött på lärarna och på hela skolan i allmänhet.. Jag har faktiskt hittat en linje jag skulle vilja gå men jag tänker inte skriva något om det nu det får vara ''hemligt'' ett tag till...

Men vad ni vill ni läsa om? liksom skriva om mina dagar känns ju lite tråkigt, det händer inte så speciellt mycket i mitt liv faktiskt.. tyvärr.. Eller jo det är klart det gör men inget som får bloggen att skina lite extra.. (ni som bloggar för står vad jag menar)
Försöker komma på om det är något jag kan skriva som händer i mitt liv just nu... Nja det är väl typ körkort, har inte så mycket kvar så jag lär ju få det nu feb/mar någon gång, jag ska väl försöka gå ner i vikt fortfarande, typ sjunga en jävla massa nu när jag vet att det inte är omöjligt... Nej som sagt det finns inte jätte mycket just nu som gör bloggen extra rolig att läsa, men jag ska försöka bättra den till 100% det lovar jag!
Men ni kan väl slänga in en kommentar om vad ni tycker är kul att läsa om, kanske ni har något inlägg jag skrivit som ni tycker är lite extra roligt, eller om ni vill ha mer bilder, filmer... dagen outfit, vad som helst! :)

puss på er ;)




RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com