äch, släng dig i sjön..

då var det torsdag då... ja.. asså jag vet inte vad, men jag måste ju tappat tidsuppfattningen helt eller nått... jag har noll koll på vilka dagar det är... läskigt... annars har jag jobbat idag.. går lite trögt just nu, man vill ju ut i solen och ta vara på dagen liksom.. haha Mattias kör lite matte med mig då och då.. dom måste ju tro att jag är helt blåst asså... men, han tkr de e kul och har lätt för det, och jag tkr inte alls de är kul, och har svårt för det...

juste, köpte en ny klänning på rasten idag.. haha sprang ner till vero moda, där var det 70% REA. så klänningen blev billig, hela 49 kr.. haha + att jag då hade ett presentkort... vilket kap!!

sen idag har jag varit ute och gått... Det blev 1 mil faktiskt.. behöver jag ju inte göra om kanske.. liksom de blev för långt för att de skulle vara en skön promenad liksom.. aja, promenad blev de iaf... emh.. sen... slängde jag mig i sjön!! wiii så skönt de är efter att ha gått långt, de är varmt o svettit ni vet.. så hoppar man i sjön.. skönt!<3 Sen  nu har jag bara suttit ute på altanen i morgonrock och njutit av kvällen... nice <3

DeT.ÄR.OnsdaG.

japp, det är det... Det är precis vad det är, onsdag.. Är det något speciellt med denna onsdag? humm... nej inte direkt... Helt underbart väder nu också... Har som vanligt jobbat idag när det varit så fint väder.. inte kul, jag vill ju vara ute i solen o hade skönt ju.. de är ju lov trotsallt.. Emh... ja, asså, det är lite tråkigt nu när man jobbar, man har inte tid med nått annat så de finns inte så mkt att skriva här på bloggen just nu tyvärr... Men jag kan ju ifs säga att jag ska ner till gymmet och prova köra zumba där.. Har ju en zumba dvd här hemma, så nu tänkte jag prova hur det är o köra ''ett riktigt pass'' på gymmet... Får se hur detta går asså :)

UT I SOLEN NU SÖTISAR!!!!!

förlåt mig.. dålig uppdatering..

såå.. jag la upp senast i lördags va? humm.. har jag skrivit på midsommar? tror inte de va?

Midsommar var galet rolig... de var, tror det var närmare 75 pers på festen mjoodå, mkt trevligt.. Vi åt god mat, pratade och sjöng snapps visor.. ja ni vet de vanliga.. Sen blev de ringdans runt midsommarstången.. galet kul när folk är lite halv seriösa :) sen ni... blev det dans på borden, jodå.. jag lovar er, vi dansade på borden som vi aldrig gjort annat.. mkt roligt... vi festade på, dansade och hade oss hela natten lång.. när jag gick o la mig vid 3 tiden var vi bara 6 pers kvar.. och vi dansade ju som galningar jävligt roligt va de iaf.... som sagt, jag gick och la mig vid 3 tiden... vaknade halv 6 och var lite förvirrad och hade ingen aning om vart jag var riktigt... läskigt va de iaf... sen somna jag om igen :)

ja.. på lördagen hoppade jag ju, mkt kul <3 sen hängde jag mest i baros, det blev dåligt väder.. på kvällen drog pappa, jag och monica in te stan och kollade bio.. vi såg den där super 8.. inte alls som jag trott, men den var bra faktiskt :)

söndagen... ja ni... hängde på klubben, sen på eftermiddagen åkte vi hem till sthlm igen.. kollade på lite film, kommer inte ihåg vilken de var.. Men jag tke den va ganska bra iaf :)

Måndags..
dåååå jobbade jag... kasst när det är så här underbart väder som det är nu, inte så lockande då kanske.. emh, ja på kvällen drog vi ut och gick mkt trevligt :) 


Tisdag..
jag jobbade till 2, sen åkte jag in till stan och träffade Malin.. Det var första gången jag träffade henne.. vi har bara pratat på msn sen början av 2008, och nu senaste halv året har vi börjat prata i telefon också.. så nu var det fan dags o träffas tyckte vi båda..sååå hon och hennes kille var i sthlm, och jag åkte såklart in och träffade dom.. mkt mkt kul, kollade på bio, kommer inte ihåg vad den hette, men det vara en romantisk/drama lite komedi typisk amerikansk film :) ganska bra, den va ju inte dålig, kanske inte en film man ser på bio bara xD det  kändes mest som en söndagsfilm i soffan eller så :)
Jag hade iaf en super rolig dag med Malin och John iaf :)


danspower...

dance

Malin och John

bilder fr promenaden

där bor jag typ bakom höghusen typ..

hejhå upp i det blåå...

Japp, jag tog en sväng upp i det blå idag... helt underbart... det är helt galet jävla häftigt, jag ba älskar de som fan asså <3 de är helt jävla underbart <3  då var mitt 3e tandem hopp avklarat <3 nu är det bara kurs som gäller <3









Glad midsommar

HIHI, lånar Monicas dator här ute på klubben... Drog ju direkt till fallskärmsklubben efter jobbet. Jävligt kul o vara tbx faktiskt, inte varit här säskilt mkt varken nu iår elr förra året.. Vi ska vara här hela helgen, som jag skrev i förra inlägget..Jag vet fan inte hur det kommer sluta, liksom, fallskärmshoppare, bara allmänt är galna, festerna brukar bli vilda... när det är stora fester.. som midsommar, då kan det gå hur fan som helst.. Vi får se imorgon hur mkt utför det verkligen gick.. öjöj.. Nej, fan..ååh, vet ni... jag hoppade studsmatta ett par timmar imorse, såå jävla nice, har inte gjort de fan sen jag bodde i hus, galet.. så jävla kul att alla volter fortfarande sitter i, lycka!!<3

Mene..Midsommar hörreni, redan.. fan efter det här är det ju bara jul man väntar på, och det är fan inte jätte långt kvar dit... 6 månader... Det var ju typ 6 månadersen det var jul sist.. Fatta fort eller? hihi sen fyller jag 18, iiiihaaa ;) är redan i full gång med att planera fest(er) fett nice...

Neeeej, slut fokuserat på det.. ja nu är det midsommar, och tur med vädret har vi också, sol, lite monligt, blåser lite... men vafan, det regnar inte iaf, fett nice!! Om det inte var så jävla kallt i poolen, då hade jag lugnt slängt mig i där, de lovar jag er...
Vad händer för er ikväll då?

Själv, har jag ingen aning om va som kommer att hända.. Det är Oskar som har hand om allt detta och ingen verkar veta vad han planerat.. Men, eftersom att det är Oskar som fixat, så lär det bli helt galet.. Det ända vi vet är att det blir käk vid 4 tiden, sen är det bara att hänga på strömmen liksom.. Men roligt kommer det bli, det kan jag lova :)

Glad midsommar alla<3

ibland blir man utan..

Hihi, igår kväll blev ni utan ett inlägg... besvikna? hihi nej jag skoja bara... Efter jobbet drog vi till Järla sjökrog och åt gott, liten egen afterwork liksom :P Sen ba hem, tog de lugnt, man är ju fett trött på kvällarna fan.. Får låna pappas kamerastativ.. skiit kul, ska köpa eget sen efter sommarn, när jag tjänat ihop lite mer stålar liksom ;)

Jahaja.. nu regnar det.. Jag lovar, detta hemska väder förföljer mig.. det har ju varit piss väder senaste veckan i falköping, ah och sthlm har haft fint då.. (snackar om v.23-24) ah.. och  nu, det regnar varje dag ju? Väder gudarna hatar mig.. Men, som jag sa förut.. De gör inte mig så mkt att det är dåligt väder.. När man sitter på kontoret och jobbar.. så är det skönt att det är dåligt väder ut, då blir de fr det första inte så varmt och för det andra slipper man bli avis på alla osm har semester liksom.. 
Asså, man blir ju sååå trött av det här vädret, liksom fan jag vaknade, kollade ut och såg detta gråa regn väder.. då ba ville jag somna om igen, jag var skiiit trött verkligen.. usch, usch.. 

Är det någon som vet vad det blir för väder imorgon (middsommar) Har hört lite olika, har hört att det ska var halv varmt, lite ostadigt väder.. typ..
Någon som hört något annat?

Men.. Jag tror tyvärr att ni fina läsare kommer att bli utan inlägg hela helgen.. åker till västerås på friande i eftermiddag och kommer hem på söndag :)


woops..

hihi woops, smiter in lite sådär på arbetstid här o slänger in ett inlägg till er... Hihi, nej då.. jag har inte så mycket arbete kvar o göra.. Har suttit sen 12 och gjort adress ändringar på kunder i systemet... mmh, så nu kan jag iaf adress ändra i systemet och så... Men nu är allt slut, alla fakturor (visst heter de så?) som ja, inte kommit fram till rätt adress.. Vi fick en massa som vi skulle göra och nu är alla klara så, jaa... Nu får ni ett vackert litet inlägg av mig här :) trevligt va? JAA ;)

Nej, men fan jag måste säga... jag blir galen... käkar ju inne i gallerian varje dag.. okej, det har gått 3 dagar men ändå.. jag går förbi TVÅ sko affärer påväg till matstället... ah och det är ju REA REA REA REA!! jag vill ju ba smita in fan... Känner dragnings kraften vaaarje gång.. helt sjukt.. Borde man söka hjälp för detta?

'' Hej, jag heter Amanda och jag älskar att köpa skor, de tar imot att bara gå förbi en skobutik ''

Jag säger ju det... det är fan sjukt... okej, nej nu låter det nästan som att jag lägger mig på marken och skriker för att jag inte går in på en skobutik... Så är det inte, jag lovar.. Bara nästan... Neej fan nu överdriver jag.. men det tar imot, man följer den lilla/stora butiken med blicken tills de inte går längre...

Nee, slut pratat om mitt lilla skoberoende... tkr jag... jag slutar ju fan snart... öööj vad tiden flyger iväg...



Gräsö 2009

I'm home..

Heluuu.... jag är heeeemma... okej, de har jag varit ett tag nu men ändå xD andra dagen på jobbet idag... de börjar flyta på nu.. nu som sakt kan jag iaf ta mig in i systemet och vi håller på och försöker lära oss det... har suttit hela dagen idag med att försöka lära oss detta... klurigt är det kan jag säga.. Efter jobbet for vi hem, följde med pappa till frissan, så fin han blev då :) och nu... nu sitter jag här... händer inte mkt nu vettni...

Joo! jag träffade min gudfar idag... 1 på miljonen liksom... mötte varandra på övergångstället, ah så visar det sig att han bor på andra sidan vägen bara.. så nu blir de grillkvällar i sommar.. niiice de :)


Här sitter jag :)

Järla

Då kör vi...

Då kör vi.. Nu kommer jag inte på mitt inlogg på jobbet.. härligt, den låste sig nämligen igår, av någon anledning.. skumt... Om en halv timme ska vi börja lära oss system och sånt kan jag tänka mig.. Vi ska iaf ''få utbildning'' :)
Sååå då kör vi på idag igen då :)

Första dagen [X]

Då var första dagen på jobbet avklarat.. Super trevliga arbetskompisar, tror vi kommer att ha ganska kul dom här veckorna vi kommer jobba där :) Imorgon blir det utbildning på systemet och lite sånt, fick sitta brevid en tjej och kolla lite idag, ojoj mkt o lära säger jag bara.. Men de blir bra :) Idag har vi mest, ni vet.. kollat runt, träffat lite chefer, fått våra platser.. Ja ni vet sånt man gör första dagen liksom :)

De har regnat fan hela dagen.. Men de gör absolut ingenting känner jag, de får gärna regna när jag jobbar, behöver man inte vara avis på alla andra som ligger och solar o har det skönt hela dagarna :P Men nu, när vi kom hem så är det sol, så vi kan nog sitta ute och äta kvällsmat på nya uteplatsen i dom nya fina utemöblerna! TOPPEN!!


Frank

woops, sen! Men helg iaf..

Förlåt för att jag inte bloggat.. jag har inte haft super mkt att blogga om, och igår var det lite små kaos här så då blev det inget inlägg tyvärr... men ni får lite update nu :)

vad gjorde jag i fredags? jag va hemma, det regnade, jag slappade och ja, juste jag började packa och insåg ganska fort att jag inte får plats med allt utan behöver typ 6 väskor... Men det har löst sig nu, fick låna mammas väska som är lite större :) så nu har jag bara 2 + handbagars som jag säger hela tiden xD aja, på kvällen fick vi lite besök, tacko mys.. mmmmm... annars var det inte ås mkt annat..

lördag.. helg... körde till simsjön utan för skövde.. jag kör rätt mkt nu, går skiiiit bra, hängde där hela dagen, mamma, morfar, ammi, gammelfarmor och ammi.. Sen kom morbror anders också :) fikade och hade det trevlans i sooolen :) på kvällen blev de lite små kaos här hemma, så jag och mamma drog till skövde... igen och käkade tapas, sen åkte vi hem... hahah tog en sväng i simsjön, åkte på andra sidan sjön och kollade lite, sen ba körde vi och tog någon väg vi inte visste vart den lädde. Rätt som det är hamnar vi ute i stenstorp de är fan flera mil mellan.. nej inte flera, men någon mil iaf :) sen åkte vi hem och hade lite myyyyys <3

söndag... idag, ikväll åker jag hem till pappa i sthlm.. de har jag ju sagt förut.. jag körde ut till kättilstorp och hämtade kläder till max som var kvar glömda där... Sen körde jag hem igen och nu har jag packat om och allt är klart för att åka.... Nu  ska vi käka lite gött här och ha lite mys innnan jag åker...

Ni får säkert något inlägg ikväll när jag kommit fram till sthlm  :) hoppas alla haft en bra helg pöss <3









Lov... gött

Fan va nice de är med lov asså... så regnar det första dagen på lovet.. inte lika roligt kanske men men :) jag funderar på om jag ska ta och börja packa.. Jag åker ju till pappa på söndag och liksom... 7 veckor, är lång tid.. hela garderoben måste ju fan med.. så liksom, jag måste börja packa för att få allt att få plats i väskan... tänk så många par skor som måste med :O shit... de kommer aldrig få plats... jag kommer ju fan få packa någon mer väska och be mamma ta med sig upp när hon ska besöka liksom... ah, nej jag vette fan asså... Haha, eller så kan man ta med sig lite mindre kläder och köpa en massa nya där xD neeeej fan.. då får jag ju inte hem allt... aja på något sätt ordnar det sig :)

btw... funderar på att göra en ny design.. lite mer somrig.. brukar ju byta lite efter årstiderna.. så jag funderar lite på att byta lite.. Men jag får se :) hihi


sen natt..

Hej på er kära vänner... blev en sen natt inatt så jag vaknade för ca 2 timmar sen xD vid halv 12 tiden... men de får man när man kommer hem halv 4 tkr jag :) massa bus... nej inte massa bus, vi åkte runt i Niklas bil hela natten... upp till panka, där träffade vi trevliga poliser, sen var vi nere på raggarparkeringen. Där körde jag och Michaela irländsk julafton, mkt roligt... sen har vi åkt runt på ströget och dunkat musik mest :) kul hade vi iaf... Vi vet hur man har kul på riktigt :) hahah

lite bilder kan ni få :)<3



Skolavslutning 2011<3

Då var det äntligen slut... vi har mer tur idag än vad studenterna hade... Vi har sol och minst 20 grader just nu... studenterna hade ju  rått och spöregn... Så nu ber jag till väder gudarna att det ska fortsätta vara sol när jag slutar 2 år till så har jag underbart väder på min student sen ;) hihih Vi pratade om de igår.. jag och några i klassen har redan börjat planera inför studenten.. hihi vi längtar... Om ett år är det ju bara ett år kvar? det är inte långt, vi vill ju vara coolast och låta mest när vi slutar ;) hihi kommer vi göra också ;)  aja what ever :)

Leonie och Moa kom till mig vid halv 9 tiden imorse och vi fixade oss lite, jag och Leonie iaf :) sen gick vi till skolan, lyssnade på några som sjöng och några fick stipendium och sånt, tog väl 20 min sen fick vi går hem, och då var denna termin slut.. äntligen... :) Efter det gick Moa E och Leonie med mig hem, sen drog vi och köpte lite lunch och jordgubbar. Så drog vi hem till mig och satt ute på balkongen och åt lite lunch och sen har vi suttit ute på gräsmattan och ätit jordjubbar och haft super mysit i solen :) helt underbar dag <3 Hihi när dom skulle gå för en stund sen blev de ju känslosamt vet ni... inga tårar... Men vi kom på att vi typ inte kommer se varandra på typ 3 månader... De är långtid.. Men vi ska prata, och hålla koll på varandra på facebook sa vi :D hihih, facebook är bra till just sånt ju :)
nej, fan det är så jävla underbart väder, sitter här ute på balkongen och bloggar, kan ju inte bli bättre, ellehur? :)
ikväll ska jag en sväng till Moa.. Hon jag och Michaela tänkte hitta på nått, jag e lite sugen på att dra ner på plantis en sväng men vi får se vad vi hittar på :) Ut o hitta på något sta jag göra iaf, det är ett måste. Det är ju trots allt skolavslutning :)


Madde - Moa - Leonie

Madde - Moa - Leonie - Moa

Madde- Moa - jag - Moa

mmmmm <3

<3

tar en gårdagens..

Hej på er.. glömde slänga in ett inlägg här till er igår... var inte hemma förns på kvällen och då hade jag annat för mig.. Meen iaf.. kan ju berätta nu liksom...

började med skolan på morgonen... gick dit, satt på Hv och pratade med alla, käkade tårta och sen gick jag hem...för att lägga till fick jag ta med mig lite tårta hem också xD alltid jag (A) drog hem som sagt och lämnade tårtan hemma, drog ner och mötte Moa och Michaela, vi drog ner på stan och fikade en stund :) Sen gick vi hem till Moa, som flyttar till ny lägenhet efter lovet, så hon packade och vi städade hennes lägenhet, flyttade ner alla hennes möbler i källaren så att vi kunde städa ordentligt... flyttstäd jajjemen :) ner på stan o käka glass efter ett par timmar.. upp igen och fortsätta någon timme till :)
Vid halv 9 tiden hätade mamma mig, drog hem, fikade lite med henne.. Åt upp tårtan som fanns kvar :) sen helt plötslig så var klockan halv 11 liksom.. så då var den dagen slut :)


pensionärs fika på kaffekoppen...

haha

städning pågår...

Det närmar sig..

Jaha de närmar sig lov nu... var i skolan idag, hände inte mkt... gick dit, gick jag lämnade engelska boken, fick glass där.. Fick reda på mitt slut betyg i Engelska A och jag är nöjd, jag har gjort mitt bästa iaf :) gick ner till hv, städade lite där, gick o käka.. gick till hv.... gick till idrotten satt och gungade och snackade skit vid barn poolen med Leonie och Moa... Sen gick jag hem... Inte jätte jobbig dag direkt xD haha.. Imorgon ska vi åka hem till en av lärarna och fika hos honom, så blir ingen jobbig dag där heller xD sen på torsdag är det avslutning :) och liksom, det är ju ingen avslutning med föräldrar och sånt som jag är van med, vilket är skit tråkigt tkr jag :( ba nån timme i kyrkan, lyssna på rektorn och sen gå hem... jag hade tänkt ha på mig en vit sidenklänning, men de blev ju alldeles för uppklätt om man ba ska sitta i kyrkan 1timme... så jag tar en vanlig vit ist :)  på kvällen blir de nog en sväg till moa, sen tänkte jag försöka ta mig ner till plantis på lite mer festligheter där :)

Åker till pappa i helgen, sen blir jag kvar där till vecka 32 tror jag... då kommer jag hem till falköping igen..tror jag.. Haha, skrev på mitt första anställningsavtal igår... herregud, ni skulle hört mig... står de rätt? ser de bra ut? ser de rätt ut? okej, nu lägger jag de ikuväret! NU klistrar jag igen det... IIIIII nu är de klart xD haha ja, nej.. så kan det vara ibland:)

Nej, jag måste plocka ur diskmaskinen och lite så nu :) sen ska jag ner till stan en sväng på lite ärenden och sen åker jag till stallet, sista ridlektionen den här terminen :/

inga bilder idag :(

Gå, bara GÅ?

Idag... eller idag och idag, i morse/förmiddags gick jag.... jag gick och gick och gick... Nej men det är någon tradition dom har på skolan att 1orna ska gå från gudhem, upp till mösseberg, då snackar vi alltså, någon mil... någon mil, i skog, mellan ängar och hagar... ja ni vet blabla.. Jag, Leonie,Moa och Emil gick tsm, vi hade mkt, mkt roligt :) När vi kom fram till Pankasjön, som ligger på berget, fick vi korv med bröd och festis.. Nu kommer det roliga... Jag skulle gå ner till vattnet för att tvätta av min ben, dom var liksom leriga... ah så tog jag av skorna och sprumporna för att kunna doppa benen i vattnet.. när jag ska ta på strumporna igen så är dom borta.. Dom är helt spårlöst borta... och vi hittade odm inte heller.. Så om någon hittar ljusblåa strumpor i pankasjön i somar är de nog mina xD Men så sjukt, hittade dom inte, jag tog av dom, la dom på skorna, doppade ner benen, skulle ta strumporna igen och dom var helt borta.. Det är ju sjukt? Ah jag tkr de är lite kul iaf xD

Usch, jag e avis... Varför ska Falköping hela tiden göra som inga andra gör? Det är inte speciellt kul att alla har sommarlov nu och inte vi.. nej vi ger en hel jävla vecka till KUL!! inte direkt.. jag är seriöst förbannad för de... visst om de va så att folk slutade förra veckan på typ tor/fre och vi kanske nu idag eller imorgon.. Nej men vi går en hel vecka till, ellervad säger ni? och ännu drygare när man går upp på morgonen för att gå till skolan 1 timme för att fika och sen gå hem? Varför inte bara ta lov en vecka tidigare SOM ALLA ANDRA I SVERIGE??? Detta kan låta konstigt, men ibland ångrar jag rejält att jag flytta hit... asså seriöst? vi har ALDRIG lov när alla andra har, skolavslutningarna är nog dom tråkigaste jag varit med om.... Och vadå, ska man behöva gå musikprofil för att kunna vara med på shower och massa annat? Varför vara som alla andra när man kan göra hela skiten så mkt mer komplicerat?
Inte ens gymnastik har dom här? man ska alltså behöva pendla till skövde för att kunna träna gymnastik? asså vafan är det här? asså visst, jag skulle kunna pendla, men vafan, det FINNS INTE ENS... hade varit en annan sak om de var som i enköping, att de fanns, men den va inte så speciellt bra... nej asså inte konstigt manblir fet av att bo här, finns ju ingenting...

nej, fan jag blir förbannad asså...
Nej, nu ska jag städa och rensa här...







Woops, ojdå...

Hellu.. jag och grabbarna tog en sväng in till skövde idag vi... käkade donken, fikade på mammas jobb och sen gick jag runt och shoppade lite.... Slutade som vanligt med ett par skor... Hehe ojdå... Igen.... Woops... Så kan de bli :) super söta ljus-rosa pumps, super fina :)
Men, de va så kul.. när jag gick där inne på esplanaden själv, så går jag förbi ett par osm jag känner igen helt så sjukt mkt, men kan inte komma på vrf...  SEN slog det mig. Det är ju Adam och Marie Från fallskärmsklubben och jag hojtar hej.. Vi stog där alla 3 skit chockade.. jag visste inte att dom bodde några mil härifrån och dom visste inte att jag flyttat hit.. Så chockade blev vi iaf.. Världen är ju allt bra liten asså... Men rikigt kul o träffa dom iaf :)

Sen typ drog vi hem, jag har... vad har jag gjort... inte ett skit faktiskt, tyvärr... Men ah :P

Tyvärr inga bilder idag :/ hoppas de e lugnt!

NU hoppar jag i säng, börjar tidigt imorgn.. pöss!!

fin dag idag ju :)

Jätte trevlig middag igår kväll, super god mat och super trevliga människor :)

Idag fyller världens bästa Malin 18årår!!! Grattis, grattis bästavän!! <3
Sol idag, otroligt härligt väder :D säkert bara för att världensbästaMalin fyller år :P hihii

Ah, nej... jag vette fan vad som händer idag faktiskt, mamma ska ju jobba så de blir väl o göra något med grabbarna här hemma :)





Ja, gräv, gräv, gräv...

Odag har jag och grabbarna varit ute och grävt till Jerkers pool... Ni vet, man tar några cm bara så lägger man sand o grejer för att de ska bli jämt.. Så de har vi gjort idag faktiskt.. På slutet satt mest jag och Max och kollade maskar i jorden xD Jätte roligt verkligen ;) hihi

Nu ska vi snart åka och äta middag hos några kompisar till Mackan :) Ska bli mkt trevligt :)




Studenten 2011

Idag var det då studenten här i Falköping, vi har otroligt otroligt dåligt väder tyvärr, regna massor här från och till... Imorse var jag nere på studentavslutningen/ cermonin eller vad man nu säger.. Vi Elevambassadörer fick VIP-platser längst fram, vi fick alltså sitta på raden framför alla våra fina studenter :) Efter den fina avslutningen så gick jag hem och bytte kläder, sen ner på stan igen för att kolla på när studenterna går på torget och drar sina lärare i vagnar, lärarna är också utklädda då :) (ni ska få bilder på de) Sen gick jag runt och tog lite kort på studenter jag kände, gratta dom lite :) Sen hem och värmde mig, och sen ner igen för att kolla på när dom åkte runt stan i sina fina bilar och lastbilar, eller vad dom nu hade :) Helvete vad det regnade.. Men jag stog och tog massa kort på dom iaf :)

GRATTIS ALLA STUDENTER 2011!!!









Härlig skyllt tkr jag :P

Haha, här får ni en rolig skyllt från Byggkillarna...



inte vädret på vår sida direkt..

Nej, vädret var inte vad vi beställt, vi var uppe på Max dagis avslutning, det var uppe på berget och vi skulle grilla korv... De gjorde vi också... I REGENT!! Jodå, jag och mamma stog med paraply över älden så att de skulle hålla sig... Ja, då var ögonen rökskadade för livet Haha, nej då :) Ah, nej men det var väl travligt annars, förutom att vi frös ihjäl... Men aja :)
Nu blir det väl typ ta en dusch o värma upp sig lite eller nått :)

Btw! Köpte skor i skövde idag.... Rosa, skiit snygga tkr jag dom e :P ni får bild på dom sen :) Jag körde ju som sagt till skövde, emh, lugnt dit, sen istan helvete vad med trafik de va.. Men de klarade jag galant vettni :) Körde ut till simsjön också, ah lite sånt :) Hahah vi åt lunch med Morfar och min morbror uppe på golfrestaurangen, då var Mercedes där och visa upp bilar... skiit cool bil där, sån ska jag köpa sen ;) .. Man kunde köpa den direkt på plats för EN HALV MILJON.. Och då, kommer den här kommentaren av en snubbe som stog där..
- halv mille säger du? Den är ju fan billigare än min audi...
Ja,jo.. vissa lägger miljoner på bilar... vissa lägger sina pengar på annat... ja jo :P Men snygg va den iaf :P sån ska jag ha :P hihihih ska kolla om jag hittar nån bild på den :P

Emh.. ja, nej sen körde jag hem också :) gjorde t o m omkörningar, så idag har jag fått köra 110 iaf :P hihihihi skiiit kul :P Jag e grym på detta nu va.. Så mkt beröm så :) hihi

Nej, fan, nu ska jag värma mig i en dusch :)

Hittade en bild tror jag :) inte 100% säker på att det just är denna bil, men den så typ ut såhär :)


Den e ganska snygg tkr jag :P hihi

God dag på er :)

Hellu, vaknade av det otroliga åskvädret imorsen, helvete vad de dundrade asså.. Hade båda mina fönster öppna, så helvete vad de small. Sen drog jag till skolan och hade matteprov, de tog 20minuter och jag var klar.. 19rätt av 20... fast jag hade alla rätt, men på en kunde man få 2 poäng.. fick bara 1 på den för att jag glömde förkorta den.. Men men... Så ja, vid halv 9 igen gick jag hem, åkte ut till stallet, mockade och fixade lite.. Sista gången jag var ute hos Loppan nu i sommar, hoppas hon piggnar till sig till hösten :)
Emh...
Nu sitter jag här hemma och vänta på mamma :) Vi ska ju dra till skövde och shoppa, eller jag ska iaf :) Käka lunch med morbror blir de också , mkt trevligt :) Hihi ska övningsköra till skövde idag jag, kul :) ska bli spännande faktiskt :)

Nej, fan.. nu borde mamma komma när som helst, så bäst jag är redo :)


Lite onödigt... eller?

Asså seriöst? Vi slutar nästa torsdag, alltså den 16e.. Men de känns sååå onödigt för liksom, imorgon är vi lediga, jag har bara ett prov kl 8 sen ledigt, fredag är vi lediga.. På måndag är de någon traditionel vandring av någoslag som ska göras, på orgonen sen inget på eftermiddagen.. På tisdag är de ''vanlig skoldag'' MEN vi har inga lektioner, för vi avslutade allt denna veckan, så då är vi typ också lediga, på onsdagen är vi också lediga sen slutar vi på torsdag... Asså, vi är ju nästan lediga iaf xD aha spela roll :) hihihi

Jahaa, vad jag hänt idag då... nee inte så mkt faktiskt, engelska prov på morgonen.. Hemskt... grammatikprov... Hoppas det gick bra iaf, sen typ matte, hade nästan alla rätt på diagnosen på bråk, hade typ 3 fel eller nått... så blir prov på de imorgon... svenska har jag haft också... visat alla uppgifter, trodde de var viktigt att de skulle in denna termin, men så va de inte xD men då va de klart iaf.. sen typ en liten föreläsning och sen bild.. bilden är ju egentligen slut, men höll Leonie sällskap och sen var ju jag och Emil tvungna att avgöra vem som skulle bli mästare i argaleken grejen vi haft under denna termin... Ibland måste man göra roliga saker för att skoldagen ska gå fort :P hahah Tyvärr så vann han :( jag började ju skratta hela tiden xD dåligt av mig :P


som sagt.. De går bra nu!

ah fan dagen blir bara bättre... körningen bara bättre o bättre... Körde till stallet fram och tillbaka idag, gick sååå bra! Mer än halva vägen är i stan så de är bra :P Jag är grym på dehär nu jag :) Emh, ja sen så ridningen gick så grymt bra, red en stor kille på 6år idag.. skit mysig, riktigt roligt var det :) Fick mkt, mkt beröm för att jag är så stabil annars hade de inte funkat sa min ridlärare..Fan så bra de går nu asså! NU ni... hihi, på torsdag tar jag min första körning till skövde, ska bli kul faktiskt :) Jag och mamma ska ha tjejdag där, så får jag vara chafför :) super kul :)

Nej, nu ska jag ha mys med min mamma här :)

Ville ba säga att de flyter på som fan nu :P

De går bra nuuu!!

shooo!!! Fick VG i bild :) wiii fan så skönt ju... Lovar dig Jenny, du ska få se ännu mer utveckling nästa kurs :P hihihi Sååååå roligt :) Btw, har badat idag, på ute badet faktiskt :) Hade idrott, så var vi där så fick man göra vad man ville, och jag ville bada,sååå då gjorde jag ju de ofc :P Ah, sen har jag typ.... inte gjort så jättemkt faktiskt... Blir ridning ikväll, nästa sista gången. Sen blir det nog mys med mamma ikväll kan jag tro, om jag fattat rätt så är vi själva så.. ah :)

Sommarlovet närmar sig, nice... Har jag sagt att jag fått sommarjobb? kanske jag har ja.. Ja :) Försöker få någon härifrån att kanske komma en helg och hälsa på, shoppa i stor stan liksom :) Haha som jag skrev som kommenar på facebook... Jag ska ju vara Franks slav på sommarlovet :P haha Nej Nej, inte misstolka inte :) Jag menar Tele2 Frank.. ni vet svarta fåret xD haha, nej nu ska jag gå vidare innnan de spårar ur totalt här :) 

 

jag håller de jag lovar!

Jag håller de jag lovar, och jag lovade er att ni skulle få lite bilder och uppdatering om vad som hände igår kväll..

Nu ska ni få höra...
Nu är terminen slut och vi elevambassadörer ville fira av dom som tar studenten och vi vill göra något roligt för Martin. Han har gjort så mycket saker för oss, så vi tänkte att vi ville göra något kul :)

så....

Det började med att vi alla (alla som kunde) åkte hem till Bella, planerade och sånt inför kvällen... Sen.... ojoj nu kommer de roligaste xD Sen blev Martin kidnappad av oss.. Han hade ingen aning om att vi ens planerat detta! Han var och fikade hos sina föräldrar som ingenting, sen knackar de på dörren och han öppnar... Där står polisen och måste ta in honom på förhör.. Han får sätta sig i bilen och tror att han är påväg på förhör i skövde... Polisen ''får ett samtal'' om att han ska hämta upp en till ''misstänkt'' Åker hem till Bella och där står vi allihopa...

Det första han sa när han kom ut ur bilen var - stryk ska ni ha! Han berättade att han varit skit rädd, och att han klart hade blivit grundlurad..
Sen käkade vi god mat, grillat blev det och pratade och skrattade :) Sen blev det 8-kamp.. skit kul verkligen :) Det ska göras en film om denna kväll snart, då hoppas jag att jag kan lägga upp den här så får ni se lite videos också :) Sen käkade vi lite glass och snackade lite mer... Sååå sjukt trevligt... Och sån tur med vädret, helt otroligt :)

Martin fick ett super fint tack-kort av oss och en present som tack för dehär terminerna :)

Såå, nu kan ni få lite bilder :)





lag piketerna

lag allting (något sånt)

lag Diplomaterna



God morgon!

God morgon... usch, vaknade av en sjukt äcklig mardröm... fyfan va obehaglig den va... typiska ni vet man springer, men de går jätte sakta, peronen som jagar dig kommer närmare i raketfart... Fyfan så obehagligt de va asså, fifan... Aja, nu sitter jag och ska väl kanske ta o göra klart en svenska grej här.. Börjar 5 över 10 idag, så sjukt skönt.. Lång ledigt, börja sent, inga lektioner nästan, sluta relativt tidigt... sen är vi ju lediga igen torsdag o fredag :P mohahah lång helg igen, Hallolelia

Tänkte ni skulle få bilder och lite uppdatering om vad som hände igår sen :) nyfikna?
Men ni får de när jag kommer hem i Eftermiddag :)

Vad ska jag ha på mig?

Hjälp mig!! Vad ska jag ha på mig ikväll? kan som sagt inte säga vad/vilka som kommer vara där.. men detta kommer väl hända..

Middag (typ av avslutning)
lite aktiviteter om jag förstått rätt
Ha en rolig och trevlig kväll :)

Så, jag hade tänkt klänning.. Men om man ska göra aktiviteter liksom... Då vill man ju bara göra allt liksom för att vara bäst ;) Men man vill ändå vara ganska fin :O Så hjälp! vad ska jag ha på mig? :O

Funderar faktiskt på att ha shorts och en blommig topp.. tror ni om de? :)

påtal om väder..

Ja, eftersom jag gnällde över vädret imorse tänkte jag dra in en liten uppdatering.. VÄDRET HAR BÄTTRAT SIG!! ooh yes, nu är det sol och varmt.. Hallolelia!  Nu ska jag ta och fixa mig och sedan dra ner på stan med Mackan :)

6 juni, sveriges nationaldag...

Hellu, eller God morgon kanske man ska säga! 6 juni idag då... Sveriges nationaldag, firar man verkligen nationaldagen så mycket nu för tiden? ja.. jag vaknade dagen till ära halv 6 imorse... lite coolt ju 6/6 halv 6, visst är de coolt? ;) Nej jag skoja nu faktiskt..  Vädret... nu tänker jag snacka väder... Vafan är detta!!? fan storm här nu ju, de vill vi ju faan inte? Hoppas de gr över till senare idag och jag hoppas att solen tittar fram :) Hihi idag vet jag iaf mkt roligt som ska hända.. Mkt på G idag tror jag faktiskt... Eller TROR? Nej, jag vet att de händer grejer idag ju :) Jag kan tyvärr inte berätta vad än, Men ni får ju veta sen såklart :) Men kul ska det bli :)

Nej men vad händer annars idag då?


BigBrother - FINAL 2011

vARFÖR ÅKTE JAG INTE TILL STHLM OCH GICK PÅ FINALEN?? VARFÖR!!!?  DUMT GJORT AMANDA!

Herregud.. herregud, herregud.. BigBrother final... REDAN.. han man man följt detta sen februari? OMG.. som jag sa tidigare.. vafan ska man kolla på nu?

Madde, ska vi göra ett eget BB?

Men..
Tkr Martin skulle kommit bättre än 3a iaf.. Men men :) jag tror Simon vinner faktiskt, han har fått mkt röster på typ aftonbladet och sånt... Men, japp, strax får vi veta.... typ om någon minut....

Jag är nervös!!!!



Uppdatering!!!

Grattis Simon till vinsten!!!!
Och grattis Peter till 2a platsen :)

final... nej, fan jag är inte sån!

Haha man kan nästan tro att det är jag som är med i BB finalen ikväll här xD haha nej inte riktigt, men jag fick välja mat ''bara för att det är BB finalen'' jag kollar ju på de liksom.. så vi ska ''fira'' final kvällen ikväll liksom.. SJUKT!! vad fan ska man titta på nu?  och Madde, vad ska vi prata om nu? :O haha nej så illa är de inte :P som tur är!!

Ah, nej nog om det.. Som jag sa tidigare så skulle vi till odenbadet.. och dit åkte vi, super härligt badade typ hela tiden, lekte massor med bus-Max i poolen :)<3 haha Han åker, heller har precis åkt till sin mamma nu, så man får passa på att leka med han lite :)
Men fyyy.. nu måste jag verkligen tok jobba med min kropp alltså, hela tiden när vi badade och sola så låg jag ju bara och tänkte på att jag måste gå ner i vikt, ser förjävlig ut.. fan förfallen redan och jag är inte ens 20 liksom? fyfan hemskt, hemsk HEMSK!  Nu när man köpt en ny bikini vill man ju gå runt och känna sig snygg liksom, men nee.. bikinin e snygg, kan bli snyggare på en snygg kropp... Fan asså jag blir så besviken på mig själv alltså.. fyfan! aja, nog om mig o mina problem..

Jag har fixat mina naglar.. mkt viktigt.. Dom ska alltid vara fina liksom, man känner sig så mkt finare då tkr jag, eller har jag fel?

hahah herregud, hör hur jag låter? gå ner i vikt, blabla, fixa naglar blabla.. Tolka de inte fel liksom, jag är ingen.. ja nej vet vet inte vad ni säger men ändå xD haha... Men vadå, om man är missnöjd med kroppen kan man väl iaf få tka att naglarna ska vara snygga eller? :)

Men jag lovar.. Jag ska ta ett kort på mig nu.. sen ska ni få en efter bild... det ska vara STOR skillnad!
Lust o peppe mig? Behöver verkligen såååå mkt pepp till detta!!


En liten bild på mig och Max kan ni få <3


premiär...

Idag när det är så underbart väder tar vi en sväng på odenbadets utomhusbad och då får det alltså bli premiär med nya bikinin, häärligt!! :) Hoppas man får lite färg också, de är aldrig fel liksom! :)<3


Underbar dag, fylld med drömmar

åååh helt sjukt underbart... Det är så jävla skönt att gå upp på morgonen och det är hur vamt osm helt och inte ett moln på himlen... Helt underbart!
Idag har jag varit på stan, jag har köpt en ny skit snygg bikini (löv it).. varit ute med Mackan och Max, ätit glass, varit ute i stallet och haft mys med familjen.. <3 asså, det är så skönt.. varför? jag vet inte.. Det är bara så jävla härligt o bara vara o ha det skönt.. inte tider, ingenting <3

Åh, när vi var på stan var det talangjakt av något slag.. vi missade det, men antar att hon som vann fick sjunga igen.. och då typ drömmde jag mig bort en stund...
''Fan vad underbart det skulle vara att kunna sjunga, stå på scenen och bara sjunga..''
 
Det är en dröm jag alltid haft tror jag.. Jag älskar att sjunga, det gör jag verkligen.. drömmen är ju att få stå på scen för flera tusentals människor och veta att alla är där för att lyssna på just mig, spela in skivor, ha den där underbara rösten.. Ah fan det är en grym dröm de<3


BB - test

Bra jobbat!
(76% av alla som gjort testet)

Nja, du besitter kanske inte de mest nördiga kunskaperna från Big Brother 2011, men vad gör väl det. Du har tittat, skrattat och gråtit med våra deltagare under säsongen utan att låta programmet ta över ditt liv. Och så här i efterhand kanske det var klokt, med tanke på att du fortfarande har vänner kvar i det verkliga livet som du kan umgås med när programmet tagit slut. Tack för att du har tittat! Nu blir det långfilm klockan 21:00 varje kväll i TV11 istället.

hahah, ja jag har vänner kvar :P men vad pratar vi om? JO  vad som händer i BB huset xD haha härligt!! Love BB asså <3

här får ni BB-låten fest i hela huset!



Grym låt <3

Lördag? nej Amanda, fredag!

Jag tror fortfarande att det är lördag.. Men de trodde jag ju igår me liksom? galet..

Idag började dagen med att lilla Max kom och väckte mig vid halv 9 tror jag de va, så låg han o mös lite en stund.. sen vart de barnprogram och fullfart.. i körde lite cirkuskonster, han stog på mina axlar o ja gud så han höll på :).. Annars idaghar jag varit på lite tivoli med Mackan o Max :) sen var vi nere på stan en liten stund :) och nu har vi bakat lite kladdkaka. Vi ska till Bias och Emelie på middag ikväll, så får vi ta med lite efterrätt :) kladdkaka med glass och jordgubbar blir det :) GÖTT som Max säger :) hih <3 

Det är ju helt underbart väder.. Som max idag har det varit 35 gader... Här behövs fan ingen utomlands resa inte :P hihih fast de är skönt de me :P hihi



Fan, nu övningskör man, de går ut på att man INTE ska krocka med någon.. så sätter man sig i radiobilarna och allt går ut på att krocka... heeelt sjukt ;)

Nice dag ju :)

Hellu... ledigt idag, så jävla skönt.. Asså det känns som att det är lördag idag tkr jag xD haha

Idag har jag Sminkat och gjort hår på mammas kompis döttrar, sen fotade jag dom.. Super kul, verkligen skit kul :) sen har jag softat lite.. Övningskörde ut till K-torp, käkade middag där, mackans pappa fyllde år :) Sen övningskörde jag hem igen, sen övningskörde jag och mamma i stna, bara åkte runt i stan i ca 45 min :).. Jag e grym nu, nu är det bara finslip kvar så är de klart sen :) haha sa de till mamma idag.. 

Jag - Fan... Jag kör ju bil nu.. Det är ju sjukt.. 
Mamma - Ja, tänk.. 
Jag - Då är man fan vuxen ju..  
Mamma - Haha ,ja de är man xD

Sen pratade jag med väldens bästa Malin i telefon i typ 1timme och 20 min :P<3
sen har jag kollat BB, hahah fett kul idag ju :P

God Natt <3

Bra dag idag ju!

Men hej!! kul! :) hah nej skoja :) emh.. idag har jag haft engelska, fick veta att de gått super bra på nationella proven.. så jag är nöjd :) Sen hade vi svenska, då va det presentation som skulle vara mellan 5 och 10 minuter.. jag gjorde de på 8.. om jag ska vara ärlig trodde jag verkligen inte jag skulle klara det! Men de gjore jag :) emh.. sen har vi grov städat vårat klassrum i verkstan.. skurade golvet med maskiner och grejer.. fett svårt ju? eller ja, svårare än vad jag trodde iaf :) Sen hade jag bild, haha fan så flummig de blev då xD haha men fan så kul :) De va typ ba jag, Emil och viktoria där xD haha.. meen jag målade en mkt fin bild.. mmh.. :) sen var jag kvar lite och pratade med bildläraren.. Mkt trevligt, Jenny är grym! :) sen hem, gosa lite med Max som är hemma och är sjuk idag.. lille pluttisen <3


de e inte lätt!

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com