Tack <3

Jag känner att jag måste skriva det här..Eller asså, inte måste.. Men jag vill... 

Det här inlägget är till mina vänner..


Tack för att ni är mina vänner.. Det betyder såå mkt ska ni veta.. Om det inte hade varit för er vet jag inte vart jag hade varit i livet just nu.. Ni gör mig glad varje dag inte en sekund som är tråkig med er<3 Jag hoppas verkligen det kommer fortsätta såhär, jag tkr om er alla sååå himla mkt, och ni betyder så sjukt mkt för mig.. jag kan inte ens sätta ord på det.. Nej, jag kan liksom inte sätta ord på hur glad jag är att jag har er.. Det finns inga ord som beskriver hur mkt ni betyder... 

Tack för att ni finns <3 

 

En vacker nyår!

Hej på er..Hoppas ni har en lika vacker dag idag som vi har här i sthlm... Solen skiner som bara den.. Ja det är en otroligt vacker nyårsafton iår! Vad händer för folk ikväll då? Själv ska jag vara hemma, vi får folk hit och jag kan ju bara säga.. vi vet inte hur kvällen kommer bli.. det kan bli hur fan som helst.. Vet ni, det är grymt kul att veta att det kommer bli kul/trevligt hur det än blir :)


det är härligt o vakna på morgonen och titta ut genom fönstret och det ser ut såhär <3

mysigt<3

Jag har haft n myysig dag idag jag.. började med att åka till Enköping, red med Mia.. Vi galloperade i snön i ''skogen'' mysigt värre, sen drog vi (familjen) in till stan, åt lunch med lovisa på vita elefanten.. sen gick jag en sväng på stan m lovisa och kollade kläder till nyår.. sen fika vi lite md fido på wendy's.. sen for vi upp te godisgallerian, sprang in på nightmare, skokanonen och sen köpte vi typ 2kilo godis.. Det är till nyår om det är någon som undrar :)

Nu blir det fixa och dona lit här hemma inför morgondagen, lika bra och börja idag liksom.. Jag menar med dekoration och allt... slipper man gå upp tidigt imorgon.. ni vet, de tar tid o sminka sig o fixa håret, så tid säger jag bara.. tid behövs imorgon.. ;)


puss på er!!


hade tråkigt.. här får ni mitt tidsfördriv xD

Det är en dag idag också!

Japp, precis så är det, det är faktiskt en dag idag också! hehe hade bara lust att skriva de.. Idag har jag inte gjort så mycket direkt.. Mest lyssnat på musik och lite sånt.. Vi har handlat nu till nyår.. Faaan vad dyrt de blir, och då köpte vi liksom ''bara'' snacks,dricka och varmrätt... ah och lite dekoration.. Nu ska vi fika lite och kolla på film tänkte vi.. Imorgon blir det n dag i Enköping.. ah inte hela dagen kanske, men på morgonen ska jaf rida med Mia, sen ska jag försöka träffa loviza och sen ska vi handla godis på godisgallerian :) haha nu har ni redan fått min morgon dag liksom xD thihih Nej men självklart bloggar jag imorgon också :)


Hej, förlåt..

Hej, förlåt för att jag inte la upp något igår.. Men hade fullt upp hela dagen.. På förmiddagen strosade vi runt i sickla, sen drog jag och pappa till IKEA och köpte min garderob.. ah och sen höll vi på och skruvade på den fram till halv 1 på natten.. så mmh, jag han inte riktigt blogga... Idag har jag fyllt gardroben, jag har gjort mina naglar nyårs fina hoppas dom håller sig till nyår bara.. emh, Stephen har varit här och klippt pappa och kidzen... Emh ja, annars har det inte varit så mkt annat :) Nu blir det iaf en lugn kväll, bara ta det lugnt... Verkligen ha lov!!








äntligen är garderoben på plats :)

Go kväll :)

Go kväll på er :) har alla haft en bra dag? :) De hoppas jag att ni har haft iaf..Jag har haft en bra dag, Har fixar och donat lite på förmiddagen, sen kom westergrens + farmor hit. Ätit lite lunch, sen gick vi en promenad, visade släckten området liksom :) nu spelas det wii och pratas i väntan på maaat, maaatmatmat :P thihi, farmor har iof åkt hem men westergrens ska sova kvar tills imorgon.. :)

Jag kommer nog inte blogga så mkt mer ikväll tyvärr.. Kanske kommer in med nått senare, men det är inte säkert.. Men om inte så ses vi ju imorgon :)


<3

promenad <3

Hej på er <3

Hej på er sötisar :) Hoppas ni alla hade en super duper mysig dag igår.. även idag :) Själv hade jag en otroligt mysig dag igår, god mat, mys med familjen och fina julklappar.. ÅÅÅh som vanligt galet mkt julgodis ;)

Idag har jag åkt tåg.. som tur va va detdom sär fräschare nyare tågen, ni vet dubbeldeckarna. Satt där uppefaktiskt det va trevligt :) hade världens sötaste ungar vid min plats, super söta :) Nu är jag hos pappa i Stockholm, här hela veckan och sen på måndag nästa vecka (efter nyår) åker vi till Åre, ska bli massa,massa kul :) Har fina julklappar här också, roliga faktiskt xD pappa är som han är... ;)

Meeen, iaf vi kom precis hem och har uppdaterat min nya fina mobil jag fick idag då :) och innan det var vi på premiären av nya Narnia filmen kung caspian och skeppet gryningen.. Mkt bra film, tkr jag iaf :)

Hoppas alla får en mysig morgon dag <3

bilder kommer :)

God Jul på er<3

Gooood Jul alla sötisar <3 Hoppas ni får en heeelt underbar dag, med masssssa julklappar och god mat och dryck :)<3


hoho :)<3

julkalender del 24 - Best of

Jaha, då va det dags då.. sista delen.. kan säga det känns lite sorligt faktiaskt :( Vi har ju haft så kul iår, det har varit mkt roligt o göra det här :) <3

God jul
Önskar
HV10 <3


kalender del 23 - dans grunt gran

jaha.. då var det näst sista avsnittet av Hv10's julkalender.. Känns lite sorligt, vi har haft så kul.. Men det är ett kvar iaf!! Och nu får ni se när vi dansade runt våran sneeea gran..


Dagen före jul<3

God morgon på er.. Då var det den 23e då, fan va fort de gått.. Det är så sorligt, för julen är snart över liksom.. Det är så tråkigt, då är det liksom ett år kvar till nästa gång :( Hoppas 2011 går fort bara för det xD hihi..

Vad händer idag då?
Jo för mig blire jul då.. Väntar på att mamma ska komma hem från frissan.. Då ska vi väl typ fixa oss och lite sånt :) Sen bär det av ut till kättilstorp :) Max och Mackan drar ut innan oss och fixar lite :)<3 Sen blir vi där hela kvällen, eller ja vi blir kvar till imorgon :)

Nej ska jag ta och packa klart min resväska kanske :)

snö

pustar ut... rastlös?

Äntligen.. Nu har jag varit igång heeeela dagen.. faktiskt! Vaknade åt frukost sen började jag direkt med julklappen jag skulle göra.. Höll på i typ 3 timmar, så jag var väl klar vid 1.. Sen städade jag mitt rum lite. Sen gjorde jag och mamma köttbullar.. Sen städade jag lite till, sen drog jag och mamma ner på stan och köpte lite saker. Mamma hade massa rabattkuponger osm går ut på julafton, så då passade vi på :) Emh sen fixade jag naglarna. Sen kom Max, kollade lite på film med honom.. och nu sitter jag här i soffan... RASTLÖS!!? va? borde jag inte bara typ vilja sova eller nått? ne, jag är rastlös..

Jag kan ju faktiskt packa, för det skulle jag ju också göra.. Men väskan jag ska ha är full med massa saker.. Min mamma är för lat eller trött för att rensa ur den.. Nej men hon vet inte vart hon ska lägga allt, det är en hel del saker kan jag ju säga, hehe.. Men jag måste ju packa ikväll.. eller börja iaf.. För imorgon ska mamma till frissan på morgonen, sen ska vi fixa oss för att fira jul med Mackans föräldrar.. Ja vi firar jul me dom imorgon och sen mammas sida den 24e.. lika bra, då får man fira med alla :) ah. iaf.. så ska vi fixa oss för att åka till dom och sen ska vi typ åka dit.. Sover kvar där till den 24e, käkar frulle där, åker hem hit och fixar oss för att åka till skövde och fira jul där.. sover där den 24e - den 25e.. på morgonen den 25e åker jag till pappa.. JAG MÅSTE PACKA!!


rullar köttbullar :)

Naglarna nu till jul...


avslappnande ansiktsmastk :) bra ''slut'' på dagen (Y)




kalender del 22 - FIIIKA!!!

Nu är det dags att jag visar ett klipp från när vi fikar.. vi gör det fan hela tiden.. så nu borde ni få se lite iaf :)


To do!

Monica jag snor din ''to do'' eller iaf så du brukar säga :) Eller visst va det ''To do'' :)

iaf.. Min To do-lista idag :)

Göra köttbullar
Fixa naglarna
Ansiktsmask
Fixa och dona med en julklapp
tror jag ska handla lite också ?
Börja packa för ca 2 veckor hos pappa

Jaha.. det är typ min To do-lista idag :)



Hallooj

Nämen tjeenare :) fan va kul att du kikar in här.. thihi neeej då :) Äntligen är det lov nu då.. Dagen gick fooort kan jag ju tala om.. Drog till skolan vid halv 11, fikade lite.. vid halv 12 va vi i kyrkan och lyssnade lite.. mkt trevligt.. sen typ vid 12 så slutade vi :) Då bar det iväg till skövde :) Jag, mamma och Anders (morbror) tog en lunch, göttgött:) sen tog vi en sväng och kollade lite på stan. Sen ringde vi ner gammelfarmor, så tog vi en fika med henne :)

Sen drog vi hem, jag känner verkligen att jag egentligen måste städa.. och kanske typ börja packa eller nått.. Emh iaf..Käkade kvällsmat.. sen drog jag med mamma till stallet rider inte idag tog ny navelpiercing i fredags (äntligen) och får inte sporta på 2 veckor. Emh och sen så ramlade jag ju i trappan i söndags.. så ah.. Meen jag filmade, helvete va roligt det ser ut när folk kör gymkana xD aaahahahah xD galet roligt xD Emh men ja, nu sitter jag och klipper julkalender.. Ska göra sista delen nu.. Sen är allt klart :)

<3


avslutning i kyrkan- kören där framme

julkalender del 21 - avslutning..

Ja, alltså vi hade ju våran avslutning idag då.. har inte filmat nått från den typ.. men ja, vi frågar lite hur terminen har varit och sånt :)

Nu är det ju lov och ingla fler delar tyvärr..


Nej jag skoja, självklart har vi ju spelat in så att vi har delar ända fram till den 24e :) hoppas ni gillar dom :)

Men vsg jag ger er del 21 :)<3


Lov!!!

ÅÅh vad skönt! nu är det inte långt kvar tills man får gå på lov.. guuu så skönt :P börjar halv 11, dåhar vi avslutning sen slutar vi typ 12 :P fett skönt :) Drar o käkar lunch med Mamma o Anders sen efter avslutningen, köka lite grejer så jag kan avsluta min julklapps verksta ;)

hörs i eftermiddag <3

Nu är det jul på Disney XD

Självklart firar Disney XD också jul.. Det kommer bli ett litet uppehåll nu under julen.. Men jag kommer tbx med härliga klipp från disney XD igen 2011! :D



Tack för ett härligt år!!Hoppas på ett härligt 2011!! 

God jul och gott nytt år
Önskar
Disney XD

http://youtube.com/disneyxdse


Hej på er..

Hur är det me er? jag är på ett otroligt blogg humör, men idag vet jag inte vad jag ska skriva om.. asså jag har bara lov,jul, julklappar, åka till pappa och åka till åre i huvet just nu.. känns som att jag bloggat om det i några v eckor nu.. Men visst jag kan väl ta det idagö.. och kanske vad jag gjort idag..

Skolan då, eftersom jag typ var klar med min kedja hade jag inget o göra, gjorde typ det sista på den dag, men det är typ mest  nån timme i tummlaren så ah, jag gör ju inget själv då.. Men men.. sen drog jag, Leonie och Moa med Madde till bilden.. Vi julpysslade lite thihi, mkt,mkt mysigt :) emh sen så har jag tokstädat min bänk.. okej inte tok städat, men jag har städat den, torkat och allt sånt :) Sen drog jag,Leonie,Moa och madde ner till stan. Leonie köpte en snygg skjorta :) sen drog jag hem till mig, träffade på mamma som skottade.. Vi drog och handlade lite, jag köpte en tomteluva.. sen köpte jag en söt tröja jag ska ha imorgon på avslutningen, vi skulle vara lite julfina imorgon sa vi :)<3 Humm sen så ah.. käkat lite.. Gjorde lite mer knäck, gjorde en satts till min klass och sen gjorde vi en satts till Anders, han ville ha lite :)

Sen har jag provat lite kläder till jul och sånt.. asså fattar ni att det liksom är.. på fredag? inte jag.. men julklapparna växer under granen vihuu :P thihihi kuuulit med julklappar tkr jag (A) hihih <3

haha såg imorse att jag fått lårkaka av de at jag ramlade i trapan, det gör fan fortfarande ont...


Leonie julpysslar<3

kedjan :)

brudarna gör stan :P (leonie är i provhytten)

helvete va ont de gör xD

kalender del 20 - Intervjuv

Nu kör vi...

Varför valde du guldsmed?


till trogen läsare..

Detta inlägg är till en av mina trogna läsare Virror.. Som är tsm med min vän Leo xD Virror hur känns det nu att få ett inlägg just bara för dig? xD

jodå, ...

Jodå det blev faktiskt en ganska så mysig dag.. Som sagt, började med lite mys i soffan med Max, sen gjorde han och jag frukost till mamma och mackan.. Sen var det bara att börja fixa sig för pulka åkning.. Jag drog en snygg vurpa i trappan utanför.. Helvete vad ont de gjore, kommer få värsta lårkakan eller nått. Ajaj..

Ut till kättilstorp och åka pulka, fick god lunch av Mackans föräldrar.. hahah Vi fick se bilder på Mackan från när han tog studenten, hahha herregud xD fan vad vi skratta asså, ojojoj.. Emh ja iaf.. Hem, gick lite på stan. Det var en liten gullig julmarknad,så den gick vi en liten sväng på.. Jag o mamma kollade lite i affärer också, jag köpte en såndär manikyr penna ni vet till naglarna, fast med silver färg :P fanns guld också.. Men jag tkr silver va snyggare :)


kalender del 19 - 4e advent

nu jävlar är det jul <3

julkalender del 19 - 4e advent from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.


God morgon<3

Sovit gott? De har jag iaf :) vaknade först i familjen idag, t o m före Max :O Men nu har han vaknat, så nu är det mys i soffan med julkalendern på tv..

sen ska vi ut till kättilstorp och åka pulka och käka lunch hos Mackans föräldrar :P ikväll när max åkt hem ska jag och mamma göra knäck :) gött (Y)

Vad ska ni göra idag?:)

Ha en mysig advent <3

julkalendern del 18 - hur man gör en kedja

ett kort klipp, men det finns inte så mkt mer att visa :)

vi är lite sega..

Kan man lugnt säga.. Mös lite framför tv.n med Max i morse.. sen bar det av till skövde hela familjen, för att fika och planera lite till jul :) mkt trevligt.. påvägen hem märktes det att vi alla är lite sega.. nu ska det bakas pepparkakshus sen är det fan soffan och film som gäller!

Vad tror ni att ni kommer få i julklapp iår då? Ni vet man kan ju kolla på paketen och försööka lista ut vad det är.. Men dom paketen jag hittat.. jag kan inte ens gissa.. humm, sen när man öppnar kommer det fan säkert vara helt självklart vad det va i.. thihi jag längtar lite faktiskt.. Fast vem gör inte det? :) <3

Vad tkr ni om julkalendern föresten? :)

Tävla med Zeke och Luther - Designa ditt klistermärke

Nu är det dax för tävling på Disney XD.. Priset är en resa till sälen...Självklart är ni alla helt grymma på att åka skidor,snow board och allt osm finns.. Skulle det då inte vara sjukt kul att vinna en resa till sälen, så att du kan visa alla hur grym du är i backen.. Vem vet.. Du kanske blir bättre Kom igen, kom igen, det är god chans att vinna, häng med och tävla nu!!:) så kanske vi ses i backen ;)


Tävla med Zeke och Luther - Designa ditt klistermärke

Gå in på disney XD för att tävla!! gör det nu, direkt! ;)

Lycka till :)


http://youtube.com/disneyxdse


kalender del 17 - Hur man gör öglor

såhär gör man öglor :)

kalender del 16 - ett armbands resa

såhär kan det se ut när man gör ett armband:)


gamla vänner..gamla minnen<3

Asså vad det är kul o sitta och prata med människor man inte träffat på länge.. Pratade nyss med en killkompis jag träffade 07, när jag va på läger.. Han bor i Holland så man pratar inte så ofta direkt.. Men fan va kul det är att prata med sånt folk man inte pratat med på nå år.. Jag måste få upp kontakten med dom jag träffade på grällsta och på fame factory kidz... Fan vilka härliga människor man träffade där.. Får ta o träffa dom nu när jag typ bor i sthlm :) <3


grällsta 06<3

neon gröna gruppen grällsta 06<3

Fame factory kidz 07<3 2 av rumskompisarna<3

alla från FFK (Fame Factory kidz) 07<3

men åh.. skönt..

Åh, det är grymt skönt att det snart är lov.. jag orkar inte gö nå mer nu xD Blir bara förbannad, inte bra o va i skolan då.. humm... Imorgon ska vi elevambassadörer spela in en liiten reklam film iaf.. Det ska bli kul faktiskt :) så jag hoppas att den dagen går fort iaf.. Då blire filminspelning på morgonen, nån enstaka lektion på eftermiddagen, kolla på Max lucia tåg på kvällen.. Sen är det fredag och då är jag ju i verkstan hela dagen... Hoppas på att göra klart min kedja jag håller på med till mitt ''Gyllenpanzar'' halssmycke :) Sen.. sen så är det helg, faan vad jag längtar alltså.. för då betyder det att vi bara går på måndag och typ någon timme på tisdag.. wii!! sen LOV!!!! <3

Men på tal om lovet och de.. Det är fan bara 9 dagar kvar till jul eller nått sånt.. Det är ju iaf nästa fredag.. NÄSTA FREDAG?? shiieet, det går för fooort!! jag hinner inte me själv liksom, helt galet alltså... Hahah vet ni vad jag kom på? xD jag har bara missat ett enda avsnitt av julkalendern iår.. Bara ett enda.. Max kollar bara på helgerna, han kan inte på vardagarna. han lämnas på dagis vid den tiden... Känns liiite roligt faktiskt.. att jag 16 år kollar varje avsnitt, det är fan tradition.. Bra eller ej, det är tradition xD och lille Max han missar allt.. :( stackarn.. meeen meen... och jag e helt chockad över att jag fick till en julkalender iår.. asså jag menar, jag sa att jag skulle göra en.. Men att det skulle gå hela vägen och att vi lagt ner den tiden.. helt otroligt.. trodde aldrig att jag skulle lägga upp i tid (ja jag vet att 11 va senare men ah) eller typ ah.. Fan grymt kul har vi ju haft medan vi spelat in den iaf.. Det är huvudsaken :)


bara för att få in en bild.. Men det står iaf HV10 :P

kalender del 15 - Hur firar vi jul?

ett ganska så långt klipp.. Men se den om du vill veta hur Leonie, Amanda och Moa firar sin jul <3


mingelbilder..

thihi hittade två mingelbilder från Ålle i söndags.. fan så kuuul vi hade :)<3


glada (Y)

party party!! :)

julkalender del 14 - gravering


idag lär vi oss gravera :)

Det är olika...

Det är lite olika det där...

Igår fick jag titta på draktränaren med Max och idag får jag inte.. jag är jul tjej? hallå, det är för läskigt?
Han är gullig han, den lille plutten.. <3

fan va mörkt det är..

asså shieet, det är verkligen mörkt nu.. det börjar ju typ inte bli just förns 9 iaf halv 9.. Så blir de mörkt vid typ 3.. Det börjar iaf bli mörkt vid 3.. det är verkligen bli mörkt nu..

jag kan ju säga direkt.. del 14.. försenad.. den är klippt o klar, men det blev fel igår när jag skulle lägga upp den på nätet, men den kommer!

Fattar ni hur nära det är till jul nu eller :O det är liksom nästa vecka.. nice!! <3 längtar.. fast... det vet ni väl.. det är inte så svårt o missa xD


julkalender del 11 - lussemys

mkt försenad... Men ah... kul hade vi i lördags iaf..

tröööött!!

åååh seeeg jävla dag... Började morgonen med att ah, vakna o allt sånt.. men i skolan började vi med att se på lucia tåg. mkt,mkt vackers och sen vidare till verkstan.. Vi beter oss bara mer och mer som tjejer.. Men kul har vi.. okej, det där är bara kul om man vet vad jag pratar om... aja.. Idag började jag med en halskedja till migg ''gyllenpanzar'' halssmycke jag gjorde för någon vecka sen, hoppas de blir braaa :)

Efter skolan var det bara o dra hem, känns skönt att det här är sista veckan innnan lovet, det känns.. jag orkar verkligen inte göra någonting humm... Iaf, hem efterskolan, vänta på Max.. Mamma är i sthlm och mackan kom hem senare så Max och jag klädde båda granarna. Vi har en uppe och en nere. Men iaf.. Klädde dom, fikade på lussebulle.. sssh, säg inget ;) kollade på draktränaren, den va faktiskt bra.. Max sa att jag inte fick säga något till min mamma...

- loppis, efter det här, kollar vi på draktränaren...Men säg inget till sanna! Den är skit läskig, tjejer får inte se den.. då blir ni rädda..
- jahaa okeej, jag ska inte säga nått..
- bra, du får säga till pappa, men inte sanna.. det är bara killarsom får se den.. och du...

Sen kom mackan hem med lite kina mat till oss, gött :) nu äre tv som gäller!!!

Hoppas alla,alla alla har haft en braaa dag :)<3

kalender del 13 - lucia

Hv10's Lucia tåg...


tänker vila...

Nu tänker Amanda lägga sig och vila... hon är nämligen lite små trött.. och snart kommer Leonie och då ska dom fixa sig snygga inför fest.. då måste Amanda va 100% inte 95%.... Amanda gick ju nämligen o la sig 6 i morse och steg upp halv 11... och så ska hon på fest nu ikväll.. och upp till skolan imorgon... undra om det här är ett test för att se vad Amanda går för...

Kul att jag skiver Amanda och inte jag... låter mkt,mkt roligare då..

som sagt! Del 11 blir försenat har inte hunnit idag!!
puss på er..

kalender del 12 - 3e advent

ju är det inte långt kvar...

julkalender del 12 - 3e advent from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.


God morgon!

God morgon.. Nuuu har jag gått upp igen.. :) Jag sov ju iaf i 5 timmar.. Så jag borde orka festa loss ikväll :) ;) Men seriöst shieet så fint väder det är ute :O det är as nice!!
Men men, jag vet inte vad jag ska skriva.. Vi här trevligt här igår kväll iaf.. KUl att det blev så lykat, Tack ALLA!! <3


:)<3


12 timmar?

Oh ja, om man har riktigt, riktigt trevligt så har man sina vänner hemma hos sig på mys i 12 timmar.. dom första kom vid ca halv 5 igår (lördag) efter middag, vi hamnade i köket och sedan vidare till vardagsrummet...och nu ca 12 timmar senare ca halv 6 på morgonen idag (söndag)står vi i köket igen.. trötta, men jag är nog fan påväg in i andra andningen nu, börjar känna att jag är pigg igen... humm.. Kan ju säga att gårdagens kalender del kommer komma försent!! hehe, nu ska jag sova, ska ju på fest ikväll... herregud, Amanda vad håller du på me? xD

God natt.. eller god morgon.. Eller vad säger man?

känner mig vacker..

nu känner jag mig vacker... det är kul :)<3


Före


Efter



<3

Härlig lördag.. Fan va skönt det är med helg :) Ikväll kommer nästa del på julkalendern upp, den kommer sent! för den spelas in ikväll xD höhhö... Meen, nu ska jag ta och fixa mig lite, ska åka till skövde med mamma och ha en mysig dag på stan och sen gå och bli sminkade på make up store :) då blir man fin fin ikväll vettni.. Världens bästa kompisar kommer på lite trevligheter ikväll, ska bli trevligt tkr jag :)<3 Nej, men vafan nu måste jag ta o fixa mig så vi kan åka till skövde :)

Ses senare sötisar <3

idol 2010

Grattis Jay!!


kalender del 10 - flum i verkstan

okej... det blev lite flummigt... humm..
 

julkalender del 10 - flum i verkstaden from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.


städa,städa,städa!!

Amanda städar och sjunger med i jullåtarna som spelas.. men ah, städar så hon inte skäms när hon får fin besök i helgen :) thihi allt är handlat,allt fixat.... Nu är de ba damsuga kvar.... sen blir det fixa filmer och sedan ge er del 10 i julkalenderna :)

Trevlig helg på er alla!! :)


Leonie och Moa <3

thaha Leonie o jag <3
juste, ja.. vi hade lucia tåg idag.. vi ägde ;)

Latte <3

redigen idag.. hooppning.. eller ja mamma har gånger och rida igen och jag hjälpte till lite.. Men iaf vi hoppade.. Fick Latte, som jag ville, han är ju bara för underbar visst han e en liten D-ponny men han är väldrens goaste, han är inte världens mjukaste och ''böj''baraste heller men han mjuknar lite iaf.. mot slutat xD Meeen ååh vad jag älskar den Ponnyn <3 Hoppnin igen på tisdag, önskade honom. Hoppas, hoppas jag får han igen <3 Frågar Mackis om han kan filma mig då :) (Y) wiiiiii!!!! <3
 

emh... oj då..

ja, ni vet, jag skrev ju igår att....... jag inte skulle shoppa mer nu... det höll en dag.. köpte två par nya strumpor idag.. meen dom är såå mysiga, sååå härliga så jag var tvungen (A) jag har inte så jätte mkt o säga om dagen faktiskt :) Men sen kommer del 9 i julkalendern också :)
Nu är det föresten inte långt kvar till jul... och jullovet, nästa vecka är sista veckan... skönt! vill ha lov nu, orkar inte plugga mer! det märks mkt,mkt tydligt när skol dagen börjar nå sitt slut... dagens svenska lektion blev bara för flummig, vi skrattade nog åt allt!

Vem är du då berra? :) så du är också falköpingsbo?


hade ba lust o slänga in en bild xD men dom här har jag gjort i verkstan! thihi


ååh :)

ÅÅh!! va kul att det är så många som kollar in här på bloggen :) hoppas ni stannar kvar och följer mig på bloglovin!


annat om dagen... varit i skolan, lång dag idag, onsdagarna går sååå segt :( Men tur har jag ju mina vänner som gör allt mkt roligare :) Efter skolan drog jag hem, blogga, fixa lite med julkalenderna.. vad tkr ni om den föresten? thi den är ju självklart inte seriös, bara en rolig grej, få tiden att gå fortare :) Sen tog jag och mamam en sväng ner på stan.. tog ut pengar som ska till madde, och sen så jag kan betala ålle i helgen :) (ja till dig också Leonie <3) emh iaf... på lördag ska ju jag och mamma åka och bli sminkade på make up store, och då tänkte jag nu ska jag inte köpa nå mer.. visst jag har pengar men ah jag e ju som jag är.. men ah, lättare sagt än gjort.. in på kappahl och köper en ny klänning! humm.... Men! den var fin faktiskt! Men nu blire inge mer shopping (A)


nya klänningen :)
(jaja, tänkte de va finare o ta kort när man har skor o sånt thihi)

Neej! nu ska jag hjälpa mamma lite :)
Imorron blire grejer i julkalendern ;)

kalender del 8 - planering/övning lucia

Nu börjar det närma sig...

kalender del 8 - närmar sig lucia from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.

nu kör vi...


äch, de är väl inte så svårt?

kolla in det här klippet från disney xD's serie pro XD, där kända musiker delar med sig av sina kunskaper..
Den här tjejen, hon är fan cool.. jag vill också kunna spela trummor, det är fett coolt!!

humm, tro ni kastruller funkar? Nej men kolla in det här...


Disney Pro XD - Trummor

visst är de ganska najs? JAG ÄR HON!! haha eller hur va det man sa när man var yngra och kollade på film... -pax o vara hon!!  thihi

Gå in och kolla på http://youtube.com/disneyxdse för att se fler klipp :)



Kalender del 9 - Vi växer aldrig upp

vi kommer alla ihåg hur det var att vara barn...
Vi vägrar släppa taget!

julkalender del 9- vi växer aldrig upp from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.


kalender del 7 - irländskjulafton

japp idag firar irländarna sin julafton.... fast ne, de gör dom inte...

Men vi kör en klassisk irländskjulafton..

julkalender del 7- irländskjulafton from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.


kalender del 6 - limbo tävling


gammla klipp men, det var sista utvägen..
limbo tävling i verkstan...

toppen..

Toppen dag!! känner mig piggare, vet inte om det är för treon eller om det är bara att jag är friskare.. jaja, utbildning hela dagen företaget ''kavat event & kommunikation var hos oss, helt grymt bra.. riktigt kul. vi ambassadörer är verkligen en riktigt bra grupp. Så det är bra.. vi har pratat lite om kommunikation och sånt, tränat på att kommunisera utan ord,utan att se på varandra och mingla osv.. jobbat i lite olika grupper så att man lär känna varandra lite :) nej men allt känns verkligen super :) härligt gäng... Planerar en filminspelning nu som ska vara reklam för skolan där vi elevambassadörer är med väääldigt mkt... ja typ nästan hela filmen.. men filmen är bara 22sek lång så ah :) Man jag som gillar sånt, är självklart med och försöker synas ;)

Jag vet inte hur det blir med julkalendern idag :O Får se om klippet vi spelade in i fredags blir bra.. annars så får jag klippa ihop något annat roligt :) 

 


åh vilken dag..

lika förkyld idag som igår...jobbigt, lite ont i huvet sådär ,men,men så är det.. iväg till gbg vid 1 tiden, kolla julmarknaden där.. det va riktigt riktigt fint... Med oss hade vi en tjurig Max också.. humm,trotsåldern och bara allmänt, dåligt uppförande... själv va jag gryymt gryymt hängig, ont i ryggen och huve...men runt hela liseberg kom jag...det va gryymt vackert,mkt fint...åkte lite karuseller med Max,då va han iaf nöjd :) emh, jaa.. åkte helv vid halv 7 typ... och nu liger jag här i soffan, dricker treo och vilar.. Har utbildning hela dagen imorgon med elevambassadörerna.. från typ 8 till 20 över 3, såå det är ett tag...

vila,vila,vila!!!

julkalender del 5 - 2a advent



ha en trevlig 2a Advent!<3

en liten titt innan premiären!!


http://youtube.com/disneyxdse glöm inte att titta in!

Trassel! biopremiär 4 februari 2011

I filmen Trassel får du möta den långhåriga prinsessan Rapunzel som har tillbringat hela sitt liv i ett torn. Men när hon blir förälskad i en förbipasserande bandit måste hon ta risken att ge sig ut i den främmande världen för att hitta sin drömprins.

Filmen kommer även att visas i 3D! 

vilka kommer se den?(Jag, vilka mer?) kommentera era förväntningar!! och vad ni tror om den :)
 






 

sista julklapparna..

Nu har jag och mamma varit i skövde och köpt dom sista julklapparna... tror mitt kort brinner nu ;) thihi till mig själv blev det ett par mysiga strumpor och ett par röda knästrumpor till jul :) hade på mig mitt nya halssmycke jag gjort till mig själv idag :) nöjd!! NU kollar jag film med världens mysigaste Max, han mår bra idag! myspella nr 1 <3 så nu ska jag ta o mysa och kolla musse firar jul med Maximum <3 

 
:) på baksidan står mitt födelsedatum :)


kalender del 4 - dax att pynta



Dags att pynta verkstan... nu kör vi!!

Kalender del 3 - Hantverkare



Här har ni oss.. detta är vad skolan tror om oss.. vrf inte leva upp till det? ;)
vsg'a del 3 i hv10's julkalender kommer här!

helg, fan va skönt<3

Nu är det äntligen helg, filmat massa i verkstan idag, planerat lite lucia och sånt.. Tacos som vanligt..... och nu en dålig Max... hoppas de inte är något, så han inte är magsjuk... vill ju till liseberg på söndag, annars kommer det inte bli av :( humm... jaja... hoppas han e okej den lille <3 del 3 på julkalendern är påväg upp nu också (Y) håller på och fixar några delar som är färdig inspelade.. härligt!

Nu är alla julklappar jag gjort i verkstan klara! skönt..

2a december

har haft svenska uppsatts idag, gick bra.. hade ba en lektion efterdet sen slutade vi.. Har spelat in lite saker till julkalendern... kommer bli så bra det här ;)

Nu blir det julpyssel med Max <3

glöm inte att titta på del 2 av julkalendern!

Julkalender del 2 - Snölekar

Julkalender del2 snölekar from Amanda gyllenpanzar on Vimeo.

Vi fortsätter nedräkningen!! Del 2 i julkalendern.. Titta o se ;)


Julkalender del 1- presentation



Första delen i våran julkalender.. Julkalendern är inte en jätte julig kalender.. Men den kan vara mycket rolig.. vi kommer ha roligt iaf!

Se och kommentera!

1 December..

Jag har eventuellt fixat det där med kalenderna.. jag kan eventuellt ha filmat lite.. eller jag har filmat med min mobil idag, men vet ej om jag kommer att kunna lägga upp och redigera de.. Åkte pulka på friluftsdagen, as kul.. As jobbigt o gå dit men kul o vara där.. sen hem.. det när roligast.. vi åkte halva vägen hem på trotoaren.. måste sett kul ut.. Om det går blir det första avsnittet..  Nu är det datakunskap, det vet ni ju.. det är ju inte så kul direkt.. Men sen är det slut för dagen! Då hänger
oa och Madde med mig hem och bakar pepparkakor.. får se om det blir något eller om all deg blir uppäten ;)

På måndag är det utbildning för oss elevamdassadörer hela dagen.. börjar 8 och slutar 20 över 3.. Tur att jag är klar med mina julklappar i verkstan! Thihi eller iaf dom julklappar jag planerat att göra.. Det är ju liksiom helt sjukt.. Det är liksom 1a december! det är inte alls långt kvar till jul alltså, galet! har fan en massa saker planerade i min kalender ;)

December
1a- baka peparkakor med madde och moa
2a- julpyssel med max
5a- julmarknad på liseberg
6a- Utbildning
11a- bli sminkad på make up store och lussemys
12a- ålle

förseningar

Måste tyvärr meddela att Hv's julkalender kommer att bli försenad.. Jag har inte fått min kamera än och kan därför inte spela in avsnitten... Men får den av imorgon, då börjar vi spela in!!

(inget är spec seriöst-bara en kul grej)


1 december idag!!! Jag har kollat julkalendern och nu blire frulle!!!

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com