Earth Hour...GLÖM DE

Jag hoppade Earth hour iår... JA VAFAN JAG ÄR JU MÖRKRÄDD?!?! Jag vågar fan inte släcka här hemma, då kommer jag fan ligga på psyket efter den timmen ;) Hahah när jag kom hem från ica så var det ju fortfarande ljust ute, så jag tände ju inga lampor, men efter en stund då var det skit mörkt, vilket betyer att det var as mörkt här inne också och jag är lu mörkrädd så jag vågade ju knappt gå in i mörkret för att tända asså jag sprang fram till lampknappen.. på riktigt asså.... Eller jag är ju inte rädd för att det är mörkt, men man ser ju inget, man ser ji inte om det skulle vara något där i mörkret.. Nej usch jag blir rädd bara jag tänker på det asså... sååå INGE EARTH HOUR FÖR MIG INTE!!


Mobiler...

Åååååh nostalgi!! Upptäckte att Mackans mobil (som jag haft nu när min pajjade) att den har likadant batteri som den mobilen jag hade runt 08/09.. Den pajjade också, eller alltså ni vet sony ericssons förra laddnings grejer gick ju lätt sönder, vilket min gjorde så den gick ju inte o ladda alls på slutet, så nu när jag hade ett full laddat batteri var jag ju bara tvungen att starta upp den, för allt ligger ju kvar på den.. Hahah så jag sitter just nu och läser en massa sms från den tiden... Hummm saknar tiden lite faktiskt, ångrar att jag inte tog vara på den mer, men nu är det tyvärr försent att göra något åt de.. Så jag tog och gick vidare och raderade alla sms som bara gör att jag saknar det som varit mer.. Men måste säga att det va lite kul också faktiskt.. Sen ska jag väl ta och redera alla sms o flytta över sånt som är mitt från mackans mobil till datorn eller något nu när jag har ny xD Fast, så jävla stört... Ja, jag har fått ny mobil, och har då fått nytt sim eftersom att det är micro-sim i den nya, ah så jag ringde kundtjänst vilket tog hela 50 minuter typ... Började bra med ''Du är 74 i kön'' Jajjemen trevligt, 30 minuter senare var jag nr 8 i kön... sen var jag nr 6 i kön i ett par minuter kanske.. sen så efter typ 35-40 min så svarade hon... Ah men då stog fortfarande pappa som ägare på abonnemanget så jag kunde ändå inte starta det nya simkortet!! fatta, under tiden jag satt i telefon kö han jag vänta, klä på mig, borsta tänderna, sminka mig, packa ner kamera, pengar osv i väskan, skriva en status på facebook och vänta lite till... coolt att tjejer kan göra två sakar samtidigt både stå i kö och fixa en massa andra saker ;) Ah nej så detta betyder alltså att jag sitter med en ny mobil som jag just nu inte kan använda för tillfället xD men snart så :) hihih

Kära mobil telefoner...


Mobilen jag hade 08/09 :)

Mackans gamla som jag lånar :)

Min nya :)

Men ta tag i det då?

Jag förstår inte vad det är för fel på mig? SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT O GÅ NER I VIKT?? Ja tydligen! fan va trött jag blir!! och körkort SKA DET VARA SÅ JÄVLA SVÅRT? Ja tydligen.. Asså jag blir så jävla förbannad Gaaah!! Asså ibland känner man ba fuck life liksom.. Asså jag skulle må 100000 gånger bättre om jag ba gick ner dom där jävla kilona, jag skulle slippa ha den där jävla ångesten om jag ba hade tagit det där jävla helvetes körkortet direkt... HUR JÄVLA SVÅRT SKA DE VA??? Man undrar ju fan asså.. Nej asså jag blir så jävla trött på mig själv asså, helvete liksom!


Stockholm!!

STOCKHOLM!!! i'm back! och nu ska jag göra hela stockholm osäkert ;) Nej verkligen inte, asså jag har tänkt lite på det där med storstads grej, det där med att alla som bor i storstäder stressar överallt... Direkt när jag går av tåget i stockholm så iprincip springer jag in på centralen och kö.... Ni tror inte det blir kö i både därren och in till tunnelbanan? joo klart som fan och ni vet fan jag sick-saxar bland alla människor med resväska o hela skiten, in i tunnelbanan och sen springa till bussen och sen springa hem.. Okej alltså jag springer ju inte, men ni förstår jag går fort. Mina vänner vet att jag i allmänhet går väldigt fort, men nu asså gud men jag tänker jämt ''i sthlm måste man gå fort annars kommer man ju fan aldrig fram'' Det är ta mig fan sant... ;) 
Nej men fan nu sitter jag här hemma i soffan och kollar på let's dance, nya säsongen asså älskar han vin snubben härlig :) och ny mobil har jag också GÖTT!!! <3 Hihi pappa är lite gullig.. när jag ringde honom förut så sa han det ''Det finns inte så mkt mat, typ inget alls.. men det ligger pengar på ditt bord, och mobilen ligger också där, även rikskuponger om du ska äta ute'' Han är väl för gullig och sen låg även ett nytt SL remsa där också (till buss,tunnelbana)  Han är för gullig den lilla pappan som för övrigt är i västerås hela helgen så jag lever rövare själv här hemma jag ;) mohahahahah Nej men imorgon ska jag träffa underbaraste Malin, vi ska hänga lite på stan o så, as kul :)<3


Mina nya telefon :)<3


Snart....

Åh snart är det lov och snart åker jag till pappa, eller ja jag åker redan imorgon... fast han kommer inte hem förns på söndag OCH DÅ SKA VI PÅ BIG BROTHER LIVE!!!! Heeelt sjuuukt galet!! Då måste ni titta och ja, jag ska ha på mig big brother halsbandet jag har gjort ;) åh åh åh vet ni? jag fick hem min one piece idag och den sitter så jävla nice, as mysig.. asså så jävla bra, man får den liksom levererad fram till dörren, hur gött är inte det eller? AS GÖTT!!
Åh idag åkte mamma till usa, asså fatta avis jag är på henne då elle? min dröm destination ju och så får hon åka dit I 3 VECKOR!! hon är värd det, grymt värd det men ändå, man är ta mig fan avis asså!!hahah hon hade nog resfeber eller nått, jag fick nämligen några konstiga sms från henne innan hon åkte, tex som vart hennes öga var.. hur fan skulle jag kunna veta? nej MEN jag är glad ändå för jag får vara på fallskärmsklubben aros jag! AH DEN NI!! så jäääävla coolt ;) Hahaha nej, men fan det ska bli nice :) 

Nej fan, nu ska jag fixa mina naglar så att dom är snyggare än snyggast och sen packa lite, fixa lite och sen blir det One Piece mys med Mackan, som också köpt en One piece, cooolt!  (Y)  




En vanlig onsdag..

Tänk att man kan göra så mycket trevligt en helt vanlig onsdag... Denna onsdag spenderades med Isa, hennes kille ''D'' Moa och Lollo.. och sen kom det några fler med, jag kommer till det ;) Men vi grillade, tog någon cider sådär och hade det allmänt väldigt trevligt :) Sen gick vi upp till Isa och D och ja, fortsatte den trevliga kvällen där körde sanning och konka och ja, det är ju som vanligt konstiga saker man får göra på konka, jag fick bland annat äta en matsked med smör... Inget jag tänker ha som lördagsgodis kan jag säga ;) Nej nu är klockan typ kvart i 2 och jag borde nog gå och lägga mig nu!!!

Några snabba bilder innan jag hoppar i säng :)





Aros längtan? Jajjemen!

Vad är detta? jag har ALDRIG längtat efter fallskärmsklubben aros såhär mycket? och jag blir på avis på alla som nu börjar skriva ''hääärligt, årsförsta'' JAG VILL OCKSÅ!!!! Det är lite sjukt egentligen, att man vill hoppa ut ur ett flygplan och falla fritt från 4000m upp i luften... Men jävlar vad underbart det är!! Efter att ha gjort 3 tandem hopp sedan jag var 12 år, så är jag säker på att det... Det är min grej! Så vinna 5 miljoner på lotto skulle inte sitta fel kan jag ju säga! ;)

Här, den här låten, det.. Är äkta aros... ;)



sökt..

Så nu har jag sökt sommarjobb.... Bra så ni vet! :)

Mysig dag...

Fyfan vilken underbar dag!!! Mötte sötaste Moa och gick upp till berget och hade picnik, helt otroligt mysigt! Helt underbart väder också, har bara haft tights, jeans shorts och linne.. okej en tröja ibland när de blåste lite, men ändå :) vi var iallafall uppe på den lilla djurparken uppe på mösseberg, tittade på djuren och hade lite picnik :) Sen efter nästan.. ja typ 2 timmar kanske så gick till stan och käkade på sibylla sen satt vi där typ länge och sen gick vi halva stan för att hitta rätt glass, men nej det blev loka ist :) <3 Sen så nu på kvällen har jag haft massa mys med mamma för imorgon åker hon till usa och kommer inte hem förens om 3 veckor.. Och... jag fick hem min one piece idag... Som inte satt bra!! Så mamma köper den av mig och jag beställde en ny i en annan storlek :) Så den bör komma om någon dag... igen.. :)




Finns mycket..men ändå lite..

Sitter och funderar lite på sommarjobb här hemma... Jag vet inte vad jag vill sommarjobba iår... egentligen vill jag inte ens sommarjobba, men då kommer jag inte kunna göra mycket kul denna sommar, för då ryker pengarna direkt och ni vet ju hur jag är med pengar DOM FÅR INTE TA SLUT!! alltså... Men jag vill ju ha ett roligt jobb, typ springa runt som clown eller något liknande och ''showa'' lite i någon nöjes park, eller typ spökhuset på grönan och skräma livet alla besökare, haha fan va kul... Men förstår ni jag vill göra, något aktivt typ... Jag har kollat lite på grönan, sommarland, skansen.. ja ni vet lite sånt där.. Men jag vet inte riktigt vad jag vill... JOBBIGT!!

Tips??




Men för i helvete...

Nej asså på riktigt nu är jag så jävla trött mig sjäv, jag står fan inte ut med mig själv asså... HELVETE!!! Asså så jävla drygt asså att man inte ens kan leva med sig själv, pinsamt! Blir så jävla arg på mig själv. Klarar ju för fan ingenting, så jävla kass! FAN va trött jag bli....


Vill ha!!

Ååååh jag är såååå galet sugen på att skaffa häst igen.. Det är jag ju hela tiden, men nu är det verkligen så att jag sitter och kollar runt igen efter häst. Det skulle ju vara mycket lättare nu också när jag får körkort liksom än förut när de va buss eller någon som skjutsa som gällde.. Fan man längtar ju tillbaka till alla dom där as roliga hopp träningarna, mysiga ute ritterna på sommar kvällarna.. Så skulle jag tävla mer också för det är verkligen något jag tycker om asså. Att ha en bästa kompis liksom som man älskar massor massor <3



Den sista hopptävlingen med min söta lilla trubbe <3 Saknar massor <3

Seegt!!

Jag kan ju säga er att det är jävligt segt att ligga hemma i sängen, med host och ha jävligt ont i halsen och känner sig helt död, när det är sol och as härligt väder ut OCH det blev fan inte bättre när man läste på text tv ''Passa på och njut av värmen i helgen, nästa vecka bli kallare'' Jodå satt HALLELUJA... Fast jag hoppas på värme när jag åker till pappa sen det skulle vara grymt underbart faktiskt<3


Glad för de jag har<3

Ibland tar man liksom bara förgivet att familjen alltid finns där och alltid kommer att göra.. Vilket jag vet att dom för för mig. Jag vet att mina föräldrar gör ALLT för att jag ska må bra och ibland tänker man inte på att dom faktiskt gör det, man bara tar det för givet.. Dom stöttar mig i allt och har alltid gjort det, finns alltid där när du behöver dom som mest och det glömmer man lite.. Man glömmer ibland bort att dom faktiskt går och oroar sig över en, att dom tar ledigt från jobbet för att kunna göra något för en, åker 4 timmar tur och retur på en dag för att komma på ett möte med skolan på någon timme, men också för att kunna träffa en... Mina föräldrar betyder verkligen allt för mig och jag älskar dom oslagbart mycket <3 Jag vet att jag ibland kan vara otacksam, fast jag gör det inte med mening, det är bara att jag tagit det förgivet..
Då har jag börjat tänka på hur mina föräldrar hade det som små liksom.. Pappa som förlorade sin pappa när han bara var 9 år, min mamma som levde med en alkoliserad mamma och en pappa som var borta på jobb mycket, så sitter man själv och kanske klagar på att dom köpte fel glass, nej men ni förstår hur jag menar, man går och klagar på små saker liksom, klagar på att man fick fel glass som att jorden skulle gå under liksom... Nej men även fast jag kan låta otacksam ibland så betyder allt ni gör otroligt mycket ska ni veta <3


mamma o jag 09<3

Jag o pappa 11<3

Love<3<3

Beställde nyss en till...

Nämen oj så det kan bli! Jag beställde precis en ny One piece, nästan ett år sedan jag beställde min första och nu knappade jag in och såg att dom hade ''dagens deal'' och hittade en riktigt snygg.. Jag tycker att den är snygg iaf! och beställde den direkt... IIIiii nu väntar jag med spänning.. Jag är fan värd en till mys dress nu när jag sitter hemma med influensan :)



Visst är den snygg? :P


Behöver något nytt..

Jag känner mig riktigt färdig här i stan nu om jag ska vara ärlig, jag vill faktiskt flytta här ifrån. Jag har redan bestämt att jag ska flytta här ifrån efter studenten, men jag vill flytta nu jag vill inte vänta ett helt år till, det är så jävla långt kvar liksom... Liksom när jag bodde i Enköping tyckte jag att det aldrig hände något, och att det var så tråkigt, så flyttar man hit och inser att Enköping hade en jävla massa grejer faktiskt, liksom tänk den stora vårmarknaden varje år som pågår fredag till söndag med tivoli, hamnfestivalen också hela helgen med massa artister, mat, dryck, marknad, tivoli.. Gatufestivalen, Kulturveckan... Det är ju faktiskt en del grejer och det är grejer som iprincip ALLA går på, alla är där liksom... Om inte annat en massa mysiga caféer, restauranger... Inte för att jag vill flytta tillbaka dit men det var bäst att jämföra med..  
Ah nej jag behöver komma här ifrån känner jag, jag passar inte in här nere känner jag... skicka hit en flytt bil, jag lovar jag åker med direk!!


Influensan.. välkommen

Fuck... Ligger nu hemma med influensan trevligt trevligt.. somnade typ halv 10 igår DET ÄR INTE VANLIGT!! Jag brukar lägga mig vid 11-12 tiden, men nej jag höll på o somna vid 8 redan xD Så nej nu är det bara vila,vila, vila!! 


Mmmh härligt :)

Åååååååh vilket underbart väder vi har idag asså!! Strålande sol asså!! Så jävla bra assså! Glass med Moa sen kanske?? Jooooooo men de är väl ett måste när de är sol ute, jojomän ;)

Nej men, det är grymt fint och skönt väder så sen blir det glass med Moa efter skolan, härligt måste jag säga :) Snart kommer den där vackra perioden när allt verkligen börjar blomma, åååh det är så vackert :)     





Jag vill träna!!

ÅÅÅååååh jag saknar gymnastik träningarna sååååå sjukt mycket, jag vill träna, träna, tränaaa!! buhuuu längtar tillbaka som fan, har nästan lust o boka en hall för mig själv o bara tok köra själv liksom.. hahah snacka om desperat! xD Men aaaah jag har blivit så  stel i ryggen om jag jämnför med förut, INTE BRA! det är säkert lite verkstadens fel också men ändå, det är inte kul ju? Jag vill inte bli ovig, det får verkligen inte hända!



gamla bilder <3

Videoblogga??

Jag funderar på om man ska ta och börja videoblogga lite... Skulle det vara intressant? Jag tror att det skulle kunna bli lite roligt faktiskt... Men jag vet inte, är lite sugen på det faktiskt det händer liksom lite mer här på bloggen då :P


Så irriterande!

Jag har fått värsta hostan SÅ JÄVLA IRRITERANDE!!!  Så jävla drygt o hosta hela tiden, ni vet bara för att det irriterar i halsen hela tiden, Gaaaah det är så irriterande asså!! ett jävla hostande hela tiden liksom myyygoood!!

Hahah vilket värdelöst inlägg xD

HOOOOST!!!

Jag vill resa!!!

ÅÅååh jag vill ut och resa nu, fan va gött de skulle vara o komma iväg från vardagen liksom.. Resa, se världen, göra en massa galna saker, uppleva nya människor, nya länder, städer... Förlåt men Falköping är ju inte det roligaste stället på jorden liksom, man tröttnar ju ganska snabbt på att vara här.. Så nu vill jag boka en resa, vart det vet jag inte, jag vill iaf åka bort, skita i om det är måndag eller onsdag liksom o ba leva livet!! Asså egentligen skulle det nog inte ens spela roll om det var utomlands eller i sverige, jag tror mest att jag vill komma här ifrån ett tag faktiskt, fast ett varmt ställe skulle ju inte sitta fel heller... men ja, nej man kan väl inte få allt.... eller?




Söndag, söndag..

Då var det ju söndag igen tydligen... VA?? denna vecka också liksom? shiiet man kan ju nästan tro att det är söndag varje vecka!! Nej nu ballade jag ur lite kände jag, woops!! Emh fikat lite men bästa Michaela som jag förövrigt saknat väldigt mycket <3 Sen tog vi och åkte runt lite i hennes bil... Asså jag förstår nu varför hon skriver på facebook att hon hatar sin bil, ojojoj hahahah :) Nej men det var mys o träffa henne igen, det var längesen.. Asså vad gör man en söndag egentligen? Typ tar det lugnt, gnäller över att det snart är måndag vilket betyder att det är skola igen? Hahah det är typ det jag gör på söndagar. Nej okej inte bara, men till stor del ;) Fast jag har inte gjort det idag! jag har bara tänkt de! Men inte gnällt!! Fast om exakt 2 veckor, alltså den 1 april så sitter jag i stockholm igen, NICE!!! Så blir jag ju kvar ett par dagar, kanske en vecka man vet aldrig med mig ni vet ;) Nej men de ska bli nice o komma dit igen :) träffa lite folk som man inte sett på länge, sånt är alltid kul! Kanske hitta på något kul, kanske gå ut o ha lite kul om man känner för det.. nee jag vet inte, det är bara skönt o få komma iväg lite :)


Haha jag dör!!

Asså det här klippet måste ses!! Asså jag tror jag dör fyfan vad jag skrattar när jag ser denna... Varför har inte vi sånna grejer i Sverige? då hade jag gärna gått till tandläraren! jävligt ofta desutom!!



Kanske ska fråga mamma om hon kan ta med lite sånt när hon åker till usa!! ;)


KOlla även in denna!!! Så jävla bra!!

http://youtu.be/oS3Olh9DnaE


Experiment..

Tog och experimenterade lite med kameran nyss... Byggde en liten ''studio'' på mitt rum, riggade upp kamera o hela alltet... Kan säga att det var ganska svårt att ta porträtt bilder på sig själv... Men här kan ni få dom bilderna som blev bäst :)





Den första svart/vita bilden blev bäst tycker jag faktiskt :) Dåså, då har man provat det, lite kul var det faktiskt, svårt men roligt :)

Va fan...?

Asså på riktigt ska det verkligen vara så att bara för att folk söker till en kurs i skolan och det blir fler elever än platser, så ska man lotta om vilka som får vara med? Nej det gör man verkligen inte vafan är det för skit? Jag trivs inte på mitt program som ni alla vet, och då till 3an har jag valt fotografiskbild vilket jag tycker om, jag tycker om att fota och vill bli bättre på det! MEN det verkar resten av skolan också tycka för nu är det så att det är fler som sökt än vad det finns platser och då drog dom lott om vilka som skulle få läsa den kursen.. kom jag med? NEJ! och då bränner jag av asså... DET ÄR FÖR I HELVETE FOLKS FRAMTID VI SNACKAR OM!!! Tänk nu om det är så att jag vill bli fotograf, då är det ju jättebra om jag läser den kursen, kan jag då komma och säga, nej på min skola lottade dom om vilka som fick läsa kursen och då kom jag inte med? På alla andra skolor brukar man sätta in fler kurser, hur jävla kul är det att söka individuella val om du ändå inte får det? Nej asså så jävla dåligt, riktigt jävla dåligt jag är så jävla lack asså...Och vad är lärarnas kommentar det det när man undrar varför det är så? ''Jaha, ja då är det så att du inte ska ha den kursen, då är det bara o välja något annat'' fyfan asså! LÖS PROBLEMET!!! Den där jävla skolan blir ta mig fan bara sämre och sämre i mina ögon.. vafan är detta för skit??



Inte bra för mig...

Oh det är inte bra för mig att ''inte ha något att tänka på'' för då börjar jag tänka på allt det som känns jobbigt och känner ångesten krypa tillbaka... Uuuh vad jobbigt.... Och imorgon, då är det skola igen.. buhuuu vill inte... VILL INTE!!!!! + att det är hantverk hela dagen från 8 - 4 vill inte gå dit.. inte alls... asså just nu känner jag mest bara för att stanna hemma och ta hand om alla andra jävla problem jag har... känns ärligt som att skolan kommer i sista hand, jag själv kommer i första hand just nu känner jag.. och jag kan inte komma i första han för den där jävla skolan tar min tid!! Gaah!!!


Kvällsmys...

Ja... Eller mys och mys vet jag inte, det var kallt... Eller jo det var lite mysigt... Jo, jag tog min älskade kamera och mitt nya fina stativ och lindade in mig i mitt mysiga täcke och gick ut på balkongen och började fota dom vackra stjärnorna.. okej det är mycket finare om man inte är i stan och man verkligen ser ''alla'' stjärnor, men nu råkar jag bo i stan och då fick det bli så :) Jag blir som förtrollad när jag tittar på stjärnorna, jag bara älskar dom blir helt ''waaaaow'' varje gång, det är så häftigt liksom på något sätt, så overkligt på något sätt när man verkligen börjar tänka på vad det är för något man egentligen tittar på, och liksom rymden överhuvudtaget.. Ah nej jag är som jag brukar säga fascinerad utav av stjärnor <3


En av bilderna<3

Våran dag var...

Toppen!! Det blev inte bara en Max och Amanda sag det blev en OnPiece dag, Max har haft sin på sig och jag har haft min, och inte nog med det! Det har ju varit sjukt varmt ute så vi har bara haft dom skööönt o slippa jackan, riktig vår!! Vi har varit på donken och käkat lunch, Max cyklade och jag gick sen satt vi ute och käka, så skönt va det ute asså! Sen for vi hem och på hemvägen snodde jag Max cykel.. när vi kom hem så började vi baka, vi började med bregottkakor.. och där tröttnade Max.. så jag fortsatte själv med kladdkakamuffins och sen blev det en kaka som heter typ julgott eller något liknande.. Det är för övrigt en jävligt bra gå-bort present... Det är alltså en burk där alla ingredienser finns (förutom typ smör och sånt) och sen bara i med det i en bunke och sen in ugnen AS SMART! vi fick ju en sån då så jag bakade ihop den :) Så nu jävlar har vi fika här hemma om någon vill komma förbi asså xD fast... Det är sådär lagom kul o städa allt sen, det är ju förfan kladd överallt.. Men då har jag ju något o göra nu när Max åkt till sin mamma :)









Tur jag laddade batterierna!!

Japp, här kan man inte vara trött på morgonen säger jag bara.. Max började morgonen med att först kalla mig fjortis, sen kittla mig till döds.. Sen sitta på mina axlar, hoppa i min säng... Jo och jag kan säga... BÄSTA VÄCKNINGEN EVER!! man vaknar ju direkt liksom... Sen drog han några härliga meningar...

Han är ju som han är och slickar en på kinden ist för att pussa... så misstolka inte tack!!

*Max slickade mig bakom örat*
Max- mina föräldrar slickade mig på örat när jag va liten!
Jag - varför då? :)
Max- för att dom älskar mig! :)
han är ju för söt...

*jag pussar, eller ska pussa max på kinden*
Max- usch, jössöta petter vad när du är!! *puttar bort*
Jag - hahhahahaahahahahahahah!!! xD


Morgon bild från oss <3


Max och jag idag!

Jag och Max har studiedag idag och istället för att han ska vara på fritids så stannar han hemma med mig, så kan han och jag ha en mysig dag för oss själva bara han och jag liksom. Massa mys och bus hela dagen kan jag säga <3 Nej men jag kommer ihåg det själv, man kände sig så stor när man liksom fick göra saker med någon annan ''vuxen'' än med sina föräldrar liksom, så kände jag att nej vafan han tycker om att vara med mig och jag tycker om att vara med honom så då kan han och jag göra något.. synd bara att jag inte har det där jävla helvetes körkortet för då hade vi kunnat göra dubbelt så mycket som vi kan göra nu... Men vafan ungen har väl en cykel? jojomän och då ska den användas! ;)

Nej men ha en grym dag på er för det ska vi ha <3

 


Vilodag 100%

Asså idag har jag haft typ världens jävla vilodag asså.... Har iprincip bara varit inne på mitt rum med lampan släckt och bara suttit o tänkt på allt och ta mig fan ingenting... Har till och med haft några svängar till sängen också, vadå det är ju mysigt o krypa ner och gosa in sig i täcket ju? Och bara ligga och tänka på allt och ja, ingenting... Massa, massa mys <3 Men jag måste säga att det känns ju i kroppen direkt om man har liksom fått sova tills man själv vaknar och sen bara inte gjort något under dagen, det är fan nästan så att det gör ont tycker jag xD Eller? och helt trött i huvudet också, har haft sån här spännings huvudvärk hela eftermiddagen/ kvällen asså... Not god.. Men det kanske inte var för att jag ba laddat batterierna, har haft det nästan varje dag så det kanske är något annat... typ det som jag skrev i förra inlägget... det är mycket nu... 

 

Tonårstjej tankar...

Jag satt nyss och tänkte lite och kom på att jag ligger fan efter asså... Asså såhär.. Folk säger typ ofta att man ser äldre ut och liksom har ett moget beteende.. Men vafan? jag ligger fan efter med allt jag gör! Jag ligger typ 2 månader efter med det där jävla körkortet, 2 månader efter med att fira att jag ens fyllt med mina kompisar, 3 ÅR efter i matte, jag skulle säga att jag inte ens gjort hälften av allt en ''normal'' 18åring gör... Jag ligger fan efter asså, detta är ta mig fan inte bra... Inte bra alls! Sånna här saker tar livet av mig!! Jag mår grymt, grymt dåligt för att jag inte har mitt körkort än, det är riktigt jobbigt... Matten vilket helvete, som tur är har jag 1 kapitel kvar.. MEN det är grundskola matte fortfarande.. vafan jag går i 2an på gymnasiet och jobbar med 9ans matte.. PINSAMT!! Och sen allt annat skit som 18 åringar gör, vissa grejer vill man ju inte göra liksom för att det bara är skit men vissa saker är ju liksom typ som ''oj, har du inte gjort det? vart har du varit hela ditt liv?'' Ingen har sagt det, men det är typ så det är ju! Okej nu låter det som att jag inte gjort ett skit i hela mitt liv, det har jag men ni kanske förstår vad jag menar..
Och sen.. jag tkr inte att jag ser ut o vara 18... Fan man sitter och kollar runt på facebook, alla ser ju så vuxna ut och är så jävla fina, så går man inte på sina egna bilder o ba... hur gammal e hon? 12 eller? så hon ser ut!! och alla är så jävla smala och har värsta kropparna ju, jag vill också ha snygg kropp vafan? då skulle jag också ha 1000x snyggare kläder, för dom skulle ju sitta snygg då! jag skulle säkert ha ett jävligt mycket bättre självförtroende också, för då skulle jag ju tycka att jag hade snygg kropp och kanske då vilja ''visa upp'' den mer än nu.. ja ni vet shorts, bikini, tighta kläder, sånt där man annars skämts i.. och jag förstår inte folk när dom säger att man är fin, liksom då känner man mest ''är du blind, ser du inte hur jag ser ut?''

På tal om facebook där förut... Är det någon som läst/ hört om det där att tjejer mår dåligt av facebook för att dom liksom jämför sig med alla andra? Det gör jag hela tiden.. Det är även därför jag haft mina data pauser ni vet jag har ibland? visst jag kan ju skita i att gå in på facebook.. Men jag vet att om jag sätter mig vid datorn så kommer man garanterat gå in på facebook, och jag vet att jag kommer se något man ''inte vill se'' Ni vet, nån har gjort något, så blir man jävligt avis, sen ser man nästa som också gjort nått man blir avis på, ja men ni förstår vad jag menar, visst man gläds ju med dom samtidigt som man önskar att det var en själv och då blir det jobbigt, iaf för mig.. som just nu är det jobbigaste att folk fått körkort, speciellt när dom fyllde år efter mig liksom... usch vad det är riktigt jobbigt... därför! har jag en direkt ''länk'' till min profil så att jag inte ser allas status uppdateringar, det är lättare att vara på facebook då för mig.. Sen när jag känner att nej idag skulle jag klara av att se detta man i vanliga fall ''inte vill se'' då kan man kolla lite snabbt om någon skrivit något rolig eller så.. Men jag följer bara några få personer på facebook och deras profiler går jag in på direkt liksom.. fan skulle man följa alla 500 vänner man har skulle man inte ha något annat liv asså..

Jag börjar tror att jag har ett litet kontrollbehov, eller jag vet inte vad det kallas, men antar att det är ett typ av kontrollbehov.. Jag planerar verkligen hela mitt liv, allt jag gör planerar jag, okej asså kanske inte allt, allt, men ni vet jag planerar ibland vad jag ska säga i telefon, planerar exakt vad jag ska säga om jag ska gå och prata med någon (typ möte, utvecklingssamtal m.m) Jag planerar vad jag ska göra efter gymnasiet och nu snackar vi typ om månader och nästan så att jag bokar det redan nu, inga tankar utan, så ska det vara och de året ska jag göra det.. typ så.. Jag vill inte supa mig redlöst full för jag vill inte tappa kontrollen över mig själv, jag vill veta vad jag säger och gör.. Det är lite därför jag just nu är så trött på mitt liv, eller känner mig förrvirrad, för jag har kommit till en punkt i mitt liv då jag inte vet hur eller exakt vad jag ska göra och det skrämmer mig något så fruktansvärt, för då vet jag ju inte vad som krävs av mig och fan vad jobbigt det skulle vara om jag kom på det när det väl är i den punkten och då kanske det är försent och då får man göra något annat, det vill inte jag!! och sen lite det att som med körkortet jag satte en dag jag ville ha mitt körkort klart.. när vi passerade den dagen då var ju allt förstört, för jag hade ju inte mitt körkort då! och då hamnar man ju efter i hela alltet och det gör mig så extremt ledsen, för det ända jag tänker på nu är ju '' jag kunde haft körkort nu'' ''jag jobbigt att jag inte har körkort'' Som på måndag tillexempel så ska jag och max vara ensamma, ha en liten ''syskondag'' Max och Amanda dag liksom och jag vet vad han vill göra och jag vet vad som skulle vara roligt att göra.. MEN då behöver man en bil! och för att få köra bil behöver man ett körkort!! och det har jag ju inte, men det hade jag haft om jag hade varit klar med körkortet när jag velat, och det är galet jobbigt för då går man bara och tänker på det och bara tappar hoppet totalt! det får mig att känna mig så jävla kass, liksom vafan, det är mars och jag fyllde i januari, har jag inte fixat det där jävla körkortet än? och så er man någon som fyllde nyligen som fått sitt, då mår man ännu sämre då ba jaha då kommer man få höra ''hahah jag fick körkort före dig!!!'' i resten av sitt liv.. KUL! nej.. 

vilket långt inlägg det blir.. 

Skolan... ja den vet ni ju typ hur den är, jag trivs inte för 5 jävla öre, om jag hade fått göra vilka smycken jag vill hade det varit roligare, hade min lärare inte varit så jävla sur och dryg hade det varit bättre, asså det ska inte behöva vara så att folk sitter jag pratar, har kul i skolan och sen ser man läraren komma och alla blir knäpp tysta, sätter sig ordentligt vi bänkarna för att alla vet att man får en dryg kommentar eller skäll annars.. vafan han är inte gud! bara för att han brinner för sitt yrke behöver inte alla göra det! jag klarar inte av den människan ärligt asså, när jag fick veta att jag inte kunde byta skola till hösten så trodde alla att jag blev ledsen, nej jag blev inte ledsen jag blev arg, jag blev arg för att det betydde att jag skulle få gå kvar på den där skolan som inte har koll på ett skit, renoverar och bygger ny skola men har egentligen inte råd, lärare som han noll kommunication och framför allt min karaktärsämnes lärare som jag är så jävla trött på så jag tror att dör, jag blir så jävla arg bara jag ser honom.. 

  




Pigg tjej!!

Jajjemen! oj så trevligt vi hade igår asså, ut kom jag inte men jag hade trevlig ändå. Erika, jag, Leonie och Ellinor körde lite ''jag har aldrig..'' o ja drack lite vin o hade det trevligt :) Vi lämnade Leonie på dagnys och sen stacka vi... haha nej hon gick ner dit och träffade sin pojkvän o lite så :) Ja jag gick väl hem runt 12, då började det.. inte spåra ur... Men något liknande fast inte på et galna sättet! vi va inte så taggade på att gå ut då längre om man säger så.. Så gick hem, bort med smink ah och vdag gjorde jag sen? jo jag små städade mitt rum, asså snacka om störd!! Sen pratade jag lite i telefon med Michaela och sen blev det natten och nu är klockan 07.41 och jag vaknade för ca 15 min sedan... jojomän jag är pigg, pigg, pigg :)

Senare idag blir det en sväng till skövde och sedan vidare till Karlsborg, pappa är där på någon fallskärms grej så då tänkte jag att jag ville åka och säga hej till han iallafall.. Saknar min pappa!! Förra veckan saknade jag massor,massor.. ja saknar honom gör jag ju alltid, men förra veckan liite extra, vet inte varför bara va så <3 Måste hälsa på honom oftare känner jag... Men ni vet det är fan svårt med helger och sånt, man bokar saker, han bokar saker.. Blir svårt ibland.. Men men inte så mycket man kan göra åt de :)

Melo ikväll då!! ska ni kolla? vem hejjar folk på? Själv gillar jag Lisa Miskovsky älskar den låten.. Ulrik är också bra, också en grymt bra låt.. Dead by april har också en bra låt.. Loreen är också bra fast inte så att jag skulle lyssna på låten varje dag kanske.. Men jag tror att den skulle kunna gå bra i stora eurovision.. fast de vet man ju aldrig.. Men men vi får se hur det blir, ikväll avgörs det ;)


Tagga Amanda!!

Åh jag borde verkligen tagga,tagga, tagga just nu känner jag... Men känner mig inte så taggad faktiskt.. humm.... Ja jag menar på att gå ut ikväll, jag vill ut och ba ha as kul men jag vet inte, jag är inte alls taggad... aja får väl ta och leta upp något snyggt i garderoben, på med smink och fixa håret och ba kötta på antar jag brukar släppa då, och vem vet det kanske blir världens roligaste kväll... Först lite förfest hos Erika och sen till dagnys och nu får jag ju hänga i baren och vem fan vet hur det ska gå... Ja ni lär ju märka om jag kommer h eller inte ;)


Jag vill åka bort!!

Åh asså just nu vill jag bara sätta mig på ett plan och försvinna iväg någonstans, inte behöva tänka på något, inte behöva bry mig om vilken dag det är, inte bry sig om vad klockan är, inte ha något man måste göra, bara vara.. Fan vad underbart det skulle vara... Kan säga att jag är grymt avis på min mamma som drar till usa om typ 3 veckor och är borta 3 veckor.. Vill också åka iväg är så jävla trött på den här jävla vardagen och bara åååh komma bort lite.. Hade verkligen suttit bra nu kan jag säga! 



 

Big brother halsband!!

Oooh yes nu har jag gjort klart mitt fina Big Brother halsband!!



Ska lugnt ha det på mig när jag ska på live-sändningen den 1 april :D<3


Så jävla trött på mig själv..

Jag är verkligen så trött och besviken på mig själv just nu.. Känner mig så jävla kass, inget går speciellt bra just nu, körkortet är åt helvete, skolan går riktigt åt helvete, jag hatar min jävla kropp, jag är så arg på mig själv för att jag inte vågar släppa lite och slappna av lite mer liksom våga vara mig själv mycket mer. Precis som jag sagt förut också, jag är så jävla förrvirrad i mig själv just nu, jag vet precis vad jag vill med mitt liv, jag vet bara inte hur jag ska kunna ta mig dit.. Jag har så stora drömmar och jag vill så gärna att dom ska liksom bli verklighet, för om dom inge blir det så väntar allt det där som jag verkligen inte vill och då kommer jag bli den där sura jävla tanten sen som sitter och gnäller över hur kasst livet blev, att det inte alls blev som jag velat..
Asså fan jag blir så jävla ledsen, inget funkar för mig nu, allt bara är så jävla kasst.. fan Amanda FAAAN asså...




Rensa ut?...Ja kanske!

Asså jag funderar på att göra en riktig seriös utrensning på min garderob nu asså, har verkligen sån lust med det och om jag ändå nu ska gå ner i vikt och sånt och då planerar att köpa en massa nya snygga kläder så måste ju dom få plats? elle hur tjejor? ut med det gamla och in med det nya är et inte så? :)

Vad menar jag med en seriös rensning då? Jo att jag slänger ut allt jag inte vill ha, använder eller bara inte passar i längre... Ja ni vet jag är så kass på sånt, man tänker ju alltid ''ja men när jag gått ner lit så kanske den sitter bättre, den är ju fin, men sitter inte snyggt'' eller den klassiska '' åh den här tröjan är snygg, den ska jag lugnt ha kvar'' använder man den i allafall sen? NEJ! Så nu jävlar ska det ut! Kanske borde slänga ut en del skor jag inte använder, så att jag får plats med alla nya jag tänker köpa, eller nej alla jag kommer att köpa, ni vet ju hur jag och skor är, och nu har jag ju blivit så med klänningar också.. Jag har blivit riktigt kvinnlig ju, klänningar och klackskor i love it! kan man bli mer kvinnlig eller? ;)

Måste räkna hur många klänningar och klackskor jag har nu bara för det...

Just nu har jag något runt 20 par klackskor alltså allt från pumps till stövletter.. Och... ca 26 st klänningar, men jag har några hos pappa också, så jag gissar på runt 30.... Oj... Det visste jag inte själv, att det va så många asså... Nu förstår jag verkligen varför min garderob är överfull...

Rensa lite?.. Mja det behövs! MEN inte mina älskade klänningar och klackar<3




Disney time!!

Omg jag älskar disney!!! kommer till skolan och Moa sitter och spelar massa disney låtar och jag får spatt och börjar dansa runt i klassrummet, stå på stolar och sjunger och en jävla massa... TUR att inte min lärare är här säger jag bara hohoh... Love, love disney!! <3


Baka kaka!!

Ååååh jag är såååå sugen på att baka, har inte bakat på jätte, jätte länge nu :O men jag vet inte vad jag ska baka för något.. Jag funderar på bregott kakor, asså fyfan jag älskar dom och det är flera år sedan jag åt dom sist! så kanske får ta o göra dom :) Min mammas farmor brukade alltid bjuda på dom när jag var liite yngre, men det har blivit dåligt med det nu på senaste åren tyvärr..
Fast jag har varit lite sugen på att göra cupcakes och dekorera dom sådär as gulligt... TÅRTA! Tårta är jag också sugen på att göra, också mest bara för att få dekorera den.. Fan, jag skulle vilja gå en kurs i sånt där, baka tårtot, dekorera och sånt där, AS KUL JU!! :D
Kladdkaka, jag älskar kladdkaka... eller kladd kaka smet mums!! asså, många snackar om sockerkaks smet, men jag har nog fan aldrig smakat på den smeten! jag vill också smaka ju, kan man göra en smet bara för att äta den? heheh SÅKLART!! Det har jag gjort förut xD hahahahahah ja, jag lovar jag har också varit en busunge hihih :)

På tal om att baka och sånt där... I fredags var jag på tårtbuffé! asså MY GOD!!! I LOVE IT!! Det var massa gott där ju, mums, mums, mums <3


Det slog mig...

Att jag har inte tränat gymnastik på 2 år nu.. Det är en total KATASTROF! Gymnastiken var något jag sa att jag aldrig i hela mitt liv skulle sluta med.. Så flyttar man till falköping och där finns det inget, dom har ingen gymnastik i denna stad.. Många har bett mig starta något själv, och ja visst kan jag göra det, jag var tränare dom sista åren i enköping så det är inga problem. Men det är ju jag som vill träna, det är ju jag som vill göra flickisar och ha en jävla massa roliga träningar.. Ah, det är något jag saknar, alla roliga träningar vi kanske inte tränade 100% jämt, men roligt hade vi, och tiden som tränare var ju grymt rolig ojojoj så roligt vi hade..
Alltså 2 år är lång tid.. alldeles för lång tid, jag har nästan lite ångest över att jag inte tränat något, tänk så mycket man har tappat nu, säkert en massa muskler också, så ovig man har blivit... ren ångest.. usch...


sista våruppvisningen

Piss dag!!!

Asså på riktigt ni läste förra inlägget va? Det känns som att det är någon jävel som straffar mig idag eller något, vafan?? Okej, först och främst igår tog pengarna slut på mobilen, eller ja abonnemanget spärrades för att jag kom upp i en viss summa.. Idag pajjar mobil helvetet så nu funkar den inte överhuvudtaget (men lånar mackans, men kan inte messa elr ringa förrens nästa vecka den 8e) En jävla helvetes mensvärk, ja visst jag brukar ha mensvärk men inte så att jag spyr, och jag har fan knaprat i mig 4 alvedon idag, men nej ändå!! Ah och sen fick jag dåliga nyheter från skolan och det blir inget skolbyte vilket betyder att jag får stanna kvar på hantverk tills jag tar studenten.... Asså på riktigt vad fan är det här??? Jävla piss dag rätt upp och ner!!

Fan vad trött jag blir!!! Kan det inte bara flyta på någon jävla gång eller?


Men helvete!!

På riktigt!!! Jag har världens jävla mensvärk idag asså fyfan vad jobbigt det är det ba gör ont ta mig fan överallt gaah man blir galen!!! Och sen nu här i skolan så trasslar jag in mig i mina hörlurar till mobilen och den åker ner i golvet och nu startar inte mobil jäveln!! Asså jag verkar inte ligga på snall listan löngre... gaah!! Sista lektionen nu sen går jag fan hem!

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com