Det är lördag va? åh fan va skönt<3

Det är skönt med lördag... Men ändå så jobbigt.. då känns de liksom ''åh nej imorgon är det söndag, bara en dag ledig'' Jag vill baaaara vara ledig hela tiden.. eller iaf inte slösa upp min tid på tråkiga, onödiga saker.. 
Men annars idag har jag varit uppe på mösseberg och kollat på Max när han var på skidskolan, han är så duktig så <3 Sen kollade Jag på Leonie när hon tävlade i friidrott, hon va duktig <3 Sen har jag gått en liten sväng.. De är ganska skönt ibland, speciellt när det är fint väder! ganska av kopplande också :)  Ja, och nu har vi lite middag här hemma, Mackis fyllde ju år igår så idag är hans föräldrar o syrra här.. De kanske jag sa igår föresten? :D


Tack för att ni finns mina vänner <3 Ni betyder allt <3

igen..

wiihuuu Ska åka till skottland igen, på lovet :P ska bli kuligt tkr jag! :P trivs där faktiskt, det är så otroligt fint :D<3

Grattis Mackan!!<3
IDAG fyller Mackis år, Jag och Max'en sjöng för honom imorse, och kom med kladdkaka och grejer :) thih snälla vi är då :) Sen har jag varit i verkstan, okej, det hände inte så mkt idag faktiskt xD hahahahah vi börjar bli så trötta nu xD pff hah ;)

Åh jag har suttit och kollat på gamla bilder hela veckan, det är så roligt asså.. Skulle vara så underbart om man kunde dra tillbaka tiden och bara uppleva allt igen. Skulle vara helt underbart!

Men vad händer i helgen folk?

Själv ska jag göra massor ;) Nu ikväll, kollat på Max när han hade brottning och sen blev de donken.. nu är det let's dance som gäller :D
Imorgon ska Max på skid skola, sen tänkte jag kolla om Madde vill/kan hänga me ner och kolla när Leonie tävlar :D sen på kvällen kommer Mackans föräldrar och syrra, så ska vi ha lite kalas liksom:)
På söndag ska Max på skidskola igen.. och sen vet jag inte så mkt mer :P tihi

vad händer för er?


här får ni en bild på mig och Moa från idag :P blååååå näsa :P


pilot mössa..

jaha... Max hittade en pilot mössa i mitt rum... och glasögon...




sötis <3

vuxen poäng till mig..

Herre min gud.. känner mig ''gammal'' Jag har Max själv idag då.. vi började med att gå ner till stan och köpa present till mackan (max pappa).. sen gick vi hem och dansade massor.. Sen fick herrn bestämma mat, då fick det bli fiskpinnar och mos.. Sen bakade vi kladdkaka, som vi ska ha när Mackan fyller år på fredag. Nu är tänderna borstade och han ligger i sängen och kollar på film :) Han kollade lite film en stund efter vi bakat klart och kladdkakan var i ugnen.. då samlade jag massa vuxen poäng, och jag kände mig ''gammal'' då stog jag och plockade i diskmaskinen och städade i köket xD Och nu när han är nattad, då ska jag städa mitt rum..

VUXEN POÄNG TILL MIG!!!!!


jag funderar..

Jag funderar lite på... ni vet att börja lägga ut lite mer film.. kanste typ videoblogga eller nått... nej! hahha jag ska fan börja med mitt egna lilla program xD hahaha ja, jag ska fan göra de xD sen vad som händer de är lite olika.. men ändå xD hahaha jag ska fan ta o göra de xD bra, då har jag nytt på G här (Y) känner att jag måste peppas lite asså, göra nått roligt här i livet liksom.. nej men asså seriöst.. vi snacka lit om de i skolan.. ingen vill ju gå, direkt.. asså kolla... asså hur dumma får dom vara igentligen?

idag kör jag en ''dagens diss''
skolan...gymnasiet - 3 totalt onödiga år som går till spillo, allt som krävs är ett papper där det står att du varit här.. om du inte har ett, får du inget liv... Vad gör du för att få pappret? jo, samma sak du gjorde i 9an... gymnasiet, totalt onödigt!

Jag har klagat så galet mycket på matten, för dom har fan inte gjhort ett skit i att försöka hjälpa mig direkt.. ah, jag klagade mest på tiderna och sånt.. Dom vet mycket väl att jag inte vill vara där, men är så jävla tvungen, men mår skit när jag är där.. Så, till det jag skulle säga.. Som ni nu kankse förstått hatar jag matte och har riktiga problem med det ah.. Så gjorde dom om schemat nu ju.. inte så jätte mkt, tog bort en kurs och la dit en annan, men vi har tpy samma tider.. tisdagar börjar vi 10.05.. när la dom min extra matte? jo TISDAG KOL 08.05!! vad i helvete är det för fel på dom? dom vill verkligen inte att jag ska gå där! när det redan varit problem, så gör dom det värre? hallå eller? Sen när la dom in andra lektionen? jo kl 08.00 på torsdag.. när börjar vi då? jo kl 09.00.. asså seriöst? Det finns såååååå mkt tid att lägga min matte på, så lägger dom den sådär? ALLA i min klass tkr att det är så idiotiskt.. jag har klagat, t o m mina kompisar har klagat på det och dom ska inte ens dit.. asså vad är det för fel på folk?


love you..

Max har kommit hem igen... sprang in och kröp upp isoffan brevid och mös direkt.. världens sötnos<3 sen la han sig brevid mig igen efter maten och viska lite att han ville dansa.. han är världens lilla goding..

Älskar dig Max'en <3



*ligger i soffan och tittar på barn tv med Max*
 programledaren - Edvin 7 år vill gratta sin syster Amanda på födelsedagen..
Max- syster Amanda?...Men det är ju du...*gose gose gos* <3

Hatar söndagar...

Jag verkligen verkligen hatar söndagar... visst sa jag det förra veckan också? fått för mig att jag gjorde det.. Men det är ju sant.. jag HATAR söndagar!! Sämsta dagen på hela veckan asså! bläää på söndagar.

Hände igår då? För mig va de ba lugnt.. kollade lite på fångarna på fortet o sånt, käkade lite gottis typ.. inte så mkt mer direkt.. Idag lär de inte bli någon skillnad. Blir väl bara att ligga i soffan och mysa typ.. mmh, det är så de får bli helt enkelt..


vad gör man?

Hejsan... Bra dag idag, jag mår bra iaf! Men tror inte mina trevliga vänner jag hade här igår mår så bra idag xD hahah De blev nog liiite mkt dricka för några.. hehe oj då... Men vi alla hade jävligt kul iaf :D <3 Tack alla för att ni kom!
Annars idag, har jag varit i skolan en stund, vi hade öppet hus, men de va så lite folk så vi behövdes inte liksom.. Men Anders kom och han fick prova göra lite i verkstan :) SEn åkte jag med honom till falbyggdens och sen som lunch sällskap :) Kul att han kom tkr jag liksom :) Men ja, nej.. nu är jag hemma. Mamma och Mackan är i sthlm, så jag är ensam hemma.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har ju lite snacks kvar från igår och så. Men tror jag ska dra ner till Willys och se om jag kan fylla på godis skålen lite (A)

nu nfår de bli lite bilder från igår :)






gott  oblandat...

Fredag,fredag, FREDAG!!

Tjena tjena! Håller på o städa lite, nämligen fest ikväll så då vill man ju ha de lite fint hemma liksom :)Lagat 2 rfingar till Ammis kompis idag, blev jätte nöjd med resultatet faktiskt! :) mitt första jobb åt någon thihi (Y)

Emh..

Juste igår va det ju helt grymt.. Drog ju och hämtade den där klassen, inga problem för mig vet ni ;) Körde lite presentation och sånt, hel skön klass.. Killarna trodde jag va 21, meeen när dom fick veta att jag bara var 1 år äldre. Då var det tydligen helt okej att flörta och stöta på gruppledaren... Men de funkade inte riktigt, men en helskön klass.. På efter middagen fick jag en ny klass, en annan 9a också super sköna liksom, här va killarna inte alls lika öppna riktigt hahaha, lite fegare men super trevliga ändå :)  Alla elevambassadörer gjorde verkligen ett grymt jobb, Vi har tydligt fått såå mkt beröm av lärare, elever, rektorer och sånt. Super roligt :)

Nej, nu ska jag fortsätta städa och fixa här! måste ju fixa mig själv sen också, och de vet vi ju tjejer. Det tar tid ;) 

   


Men vart?

Vart hr mina läsare tagit vägen? :( jag vill ha tbx dom nu ju! humm..

Funderar på om jag ska börja med något lite mer skojigt här på bloggen.. typ som.... filma lite mer saker, typ när vi gör nått här hemma.. typ mat, eller bara allmänt konstiga grejer... humm... Jag vill ha tbx mina läsare ju!!

Btw.. dagen... inte hänt så mkt.. Fick information om imorgon, då är det ju Ållebergsdagen.. Då ska vi, Elevambassadörer ha olika grupper och gå med dem till olika ställen under dagen.. Jag är galet nervös, för på morgonen första.. ska jag gå till en skola, Centralskolan heter den. Ah iaf, ska jag gå dit, leta upp ett klassrum där en klass sitter och väntar på mig, Jag går in, presenterar mig lite berätter lite smått vad som kommer hända.. sen går jag med dem till skolan igen.. och där kommer det hända grejer..

Det är ju liksom så typ att man måste öva nästa, jag känner så iaf.. Man lär ju vara liite nervös när man kommer dit och ska först och främst hitta dit och sen ställa sig inför en hel klass och snacka lite.. fast det är ju 9or så man behöver ju inte låta som om att det är någon har dött iaf ;) man kan snacka lite som vanligt! härligt tkr jag :)

Vad händer ikväll...
Humm jag vet fan inte vad som händer ikväll, allvarligt.. Kanske planera lite fest, känns som att de är en bra grej liksom!!


Ny serie på Disney XD!!!


Avengers - Ny serie på Disney XD

Avengers är en ny serie på Disney XD. Som ni ser så känner vi igen några av hjältarna i serien, dem coola grabbarna!.. Jag vill också vara hjälte ju!

Ni har väl inte glömt att det finns fler klipp att titta på? Gå bara in på http://youtube.com/disneyxdse och kolla på de klipp du önskar :)


wooohhooo..

Tjoo... Nu har jag klippt mig... Kort!! haha känns lite dumt o ha ändrt headen nu för någon dag sen när man klippt sig nu och inte alls har samma frisyr... Har fan inte vant mig än heller xD man är van med det där långa liksom.. jag va fan rädd när jag satt där hos frisören xD

Vad har jag annars gjort idag... Skolan, gymade på idrotten med Leonie.. såå duktiga så :D Å ikväll blir det ridning, tror det är dressdyr, jag e inte säker meeen jag tror det :) antar det liksom..

haahhaa jag dreev bara :P jag har inte klippt mig kort, jag har bara klippt topparna! så det är fortfarande långt.. men jag tkr de är kort xD jag har nog fan frisör fobi eller nått.. DOM KLIPPER JU AV HÅRET!!? men nu är det iaf fräscht igen.. och sen så växer ju dom där cm ut igen :)


God morgon!

God morgon på er! Sovit gott? De har jag iaf.. Börjar 10.05 idag så det är softis morgon :)

Ni är dååligt på att kommentera!! Kommentera mera!!

renovering!

nu har de varit bnrenovering på bloggen som ni ser!!
 vad tkr ni? lite små grejer kvar bara, men de orkar jag inte fixa nu :)


Sen kan jag ju passa på..

Ni som följde bloggen när julkalenderna var igång.. ser att jag tappat några av er... Sånt är ju tråkigt..

Så frågan är ju nu..

Vad tkr ni behövs här på bloggen för att ni ska följa den hela tiden?
Skriv gärna lite vad ni tkr fattas och vad som ni tkr ska ändras på bloggen :)

söndag... hatar söndag..

trevlig kväll igår när släkten var här, åt gott och hade trevligt, fick presenter också :)

Är det söndag idag? JA!!! Usch,jag hatar söndagar, seriöst.. Älskar fredag hatar söndag... Vem fan pallar gå till skolan imorron asså? Neej usch fyfan... Dom började sådär lagom bra förra veckan också.. Verkligen inte... Skolhelvete...
Blää, ne vad har jag gjort denna söndag? humm jag har varit och kollat på hästen jag ska börja rida.. Super fin, vi kunde inte rida men jag fick titta på henne, och se lite hur hon rör sig och så.. Loppan heter hon, sa jag de? aja.. Sen har jag inte gjort nått mer.. Just nu väntar jag på att Leonie ska komma hit en sväng :)

vilka håller med mig? hata söndag!!


finkläder..

Ah som sagt, hade en super dag igår då.. blev super god mat på Mamma mia i skövde och lite shopping..Mys med mamma på kvällen.. Fick ju ett jättefint grattis kort av Victor och Leonie.. Fick massa fina presenter på sängen också ju.. typ mest mjuka paket, men nödvändiga! Tack alla för att ni gjorde min dag så trevlig o mysig :)<3

god morgon!!

Födelsedags barnet får börja ta! :)


Idag har jag varit i slalombacken med Max han hade sin första skidlektion idag.. thihi Lite kul att de var en av elevambassadörerna som var hans lärare.. Kul att man känner lite folk där då :D Och Maxen var så sjukt duktig, åkte liften och allt direkt själv ocjh åkte halva barnabacken upp.. Han är kung i backen.. åker i gupp o allt nu :) han ska gå 2dagars kurs om 2 veckor.. thihi Han ville inte hem från becken, han ville åka till kvällen sa han.. Men nej.. Vi får ju folk hem ikväll ju :D släkten kommer på middag och ska fira mig lite :) Så nu har jag städat och gjort fint i mitt rum :)

Nu ska man bara bestämma vilka finkläder man ska ha!!

Födelsedag!

Hej på er :) min dag idag :) har blivit grattad hemma och i skolan och på facebook.. jag har över 110 gratulationer just nu! och just nu kommer jag inte ens in på min profil på facebook.. hummm.... men men :)

Började med att bli väckt av 3 sångfåglar imorse fick kladdkaka och paket i sängen.. Mös lite med lille man också hihihi... Sen for jag till skolan, hade med mig kladdkaka och dricka och grejer idag... Gjorde ett litet armband till mig idag också :) thihi man får göra presenter till sig själv ;) dom sjöng för mig och allt thihi Fick ludd-djur av Moa,Madde och Leonie (skoj grej) Fick ett fint kort av Leonie som hon gjort. Nej oj juste, hennes victor hade ju gjort de ;) tack för de hörreni! <3 fick enliten bananaskids av Moa J också :) thihi dom är gulliga dom!

Nee nu ska jag ta o dra mig iväg här! nu blir det skövde :)

?

Varför säger folk att dom gjort allt dom kan fast dom inte har det? säger att dom provat allt, fast dom bara gjort samma sak flera gånger?

Varför har folk så jävla svårt o fatta?

det närmar sig..

wiihuuu nu närmar det sig min födelsedag :D thihi innnnte långt kvar :) Idag blev jag klar med datakunskapen, så nu är den kursen klar och jag behöver inte gå på dom sista lektionerna :) härligt! emmh, Idag bjöd jag mamma på fika också.. tänkte, nej jag köper fika till mamma, hon har säkert inte haft nån rast idag.. så jag svängde in på willy's och köpte bulle :) så gick jag hem och fikade lite med henne :) jag är väl för snäll jag...  hinner inte blogga så mkt mer.. ska packa lite sen ska jag vidare till skolan och möta esten av elevambassadörerna.. Vi ska nämligen dra till skövde och spela laserdom :) ska bli as kul tkr jag, har kört det en gång föut.. haha jag e fett nervös att jag ska typ ''göra bort'' mig helt totalt xD aaahahah meeen det ska bli kul iaf :)


usch vilken dag...

så jävulsk tung dag idag... bläää på allt.. Hem, dansa lite med Max.. igen, han är ju disco kungen själv nu ;) hihi han är så söt han <3 Nu ska jag ut till stallet o rida :) Juste, mamma har hittat en medryttar häst till mig, Loppan heter hon :) mamma har prov ridit henne och jag ska prov rida henne på söndag, hon har haft vila ett tag så vi ska börja sätta igång henne nu och lite så.. hon är typ conemare korsning med nått annat, så hon är en liten stor häst med ponnyfasoner.. 20 år och helt galet pigg.. Mamma fick sitta och hålla in henne hela tiden, så sprutt på Loppan är det iaf :) Ska bli kul o börja rida lite privat oftare nu igen :)

Neej nu ska jag byta om till stall kläder...  see you...

I'm home..

Är tbx i Falköping nu.. kom idag, helvete vad med packning de blev xD 2 stora resväskor och en snowboard (+boots och hjälm) är fan glad att juag hade min resväska hos pappa alltså, annars hade jag inte fått med mig hälften xD så går det (A) Max blev glad när jag kom hem, sprang fram och kramades och sniffade i håret (han gör det när han gosar eller liksom blir uppspelt och inte riktigt vet vad han ska göra) han drog in mig i mitt rum...

M- *pekar på min högtalare* sätt på! vi ska dansa!
A- jasså ska vi det?
M- ja! du ska dansa med mig!
och ja, så dansade vi :)

Jag har och provat min julklapp, zumba fitness, fick ju en sån dvd i julklapp, as bra! Ska köra de varje dag nu.. Man kanske känner sig lite rolig i början när man står där i vardagsrummet och dansar, speciellt när man inte hänger med riktigt xD Men sen så.. Roligt har man iaf :)

Har packat upp min väska, eller ja mina väskor nu också.. haha och Jag har hunnit dansa lite mer med Max.. Funderar fan på om man ska sätta han i en dansgrupp, han tkr det är jätteroligt.. Eller, han tkr det är kul o dans och hoppa i min säng.. Och det finnt ju inte.. alltså en barn grupp där man ''lär sig'' hoppa i sängar... helt galet :) vrf tkr man det är så roligt?

Nej, nu ska jag hämta ner en film till Max och sätta mig i soffan och kolla film med den lille skrutten :)


Åre

Heejsan... jag kunde ju inte blogga i veckan eftersom jag var i Åre.. Meen nu tänkte jag slänga in en liten uppdatering om vad vi gjorde uppe i Åre :)

Måndag: satt i bilen heeela jäävla dagen.. eller ja iaf 8 timmar...
Tisdag: Ut i backen, blåsit och mulet, Men åreskutan var öppen så upp på toppen var vi, åkte hela dagen typ :)
Onsdag: strålande sol men liite blåsit massa, massa åkning   :)
Torsdag: snö och mkt vind, bara halvdag i backen, sen blev det en sväng på torget,chokladfabriken och ica :)
Fredag: Super duper väder, strålande sol med lite vind, blev lite offpist idag..
Lördag: bara 2 åk idag, ett riktigt från åreskutan, strålande sol, vindstilla och bara några få minus. Helt galet härligt..Sen bar det av hem till sthlm igen... En mkt härlig vecka.. Eller ah mh :)

Bilder kommer

inget denna vecka!

Hola, jag kommmer inte att kunna blogga den här veckan! Men söndag eller måndag så får ni massa inlägg igen :)

härligt!!

Tjabba bloggläsare.. haha Nej skoja lite ba :) Dagen har varit bra, pappa o jag drog in till stan och strosade runt lite, jag köpte ny skor.. grryyymt snygga!! ;) tänkte inte skriva så mkt mer :P

Men jag tänkte slänga in några av mina favorit party låtar... dom går förfullt här hemma.. party all the time liksom xD







och många många fler.. men här är nog favoriterna just nui för stunden :)

jag har börjat nedräkningen..

Jag har nu börjat räkna ner till min födelsedag.. 12 dagar kvar.. thihi kulit..Idag blire in till stan och fika lite, planerar att gå promenad med stephen, men jag känner lite mer för att gå en promenad i affärer ;) hihih.. Men vi får se hur det blir då :) Ska ta och fixa mig lite nu :)

Hörs senare :) <3

1 Januari 2011

Ja herregud.. då var det 2011 då.. känns skumt faktiskt.. Fan fyller ju ba 2 veckor.. sen är det bara 1 år kvar tills man fyller 18 liksom.. galet.. Idag har jag inte gjort mkt kan jag tala om.. typ soffläge.. så jag har inte så mkt att skriva idag...

Eller jo vafan, jag kan ju skriva om hur min dag igår va.. ja fan :)

jo, jag vaknade väl, låg och drog mig.. tänkte om jag sover ''länge'' nu, så orkar jag va uppe grymt länge inatt sen.. ah typ så :P sen drog vi in till gamla stan och gick runt där en stund :) mysigt, hem, fixa dona, piffa lite.. Jag hjälpte Cassandra med håret och sminkade henne lite.. Man kommer ju själv ihåg när man var 8, man ville ju ha smink o glitter o grejer, man va ju fin då liksom :) ah iaf.. Emh, gästerna kom.. och gaach vilken trevlig kväll vi hade.. mkt,mkt trevligt :) 12-slaget va trevlans, tyvärr så snöade det ganska mkt så det va ju dimmigt ni vet, så man hörde mer än vad man såg.. men de vi såg va fint iaf :)  Kidzen hade lite dansuppvisning för oss också, jätte duktigt :) Haha sen körde jag och Monica en sväng.. dansade loss till Ett gott nytt jul me sean banan.. Haha det finns på film också.. galet kul o se på xD taahahah.. ja, nej sen hamnar man ju litksom i det där agtt alla bara sitter o snackar.. jag fick höra.. (den här gången också) vad för killar jag ska ha och vilka jag ska passa mig för.. Det får man höra vaaarje gång man är på fest/middag med vänner till familjen, som liksom varit vänner länge.. ah iaf, så det fick jag höra igen dårå.. gick väl o la mig vid halv 5 tror jag klockan va när ja kollade sist.. Men sååå otroligt trevligt hade jag iaf :) hoppas alla andra hade de också :) <3

Ja det va typ min nyår :P >Hur va eran nyår?<

outfit :)

:)

party :)

12-slaget... gillar paret bakom thihi :P happy new year :)

Gott nytt år <3

00.00.. Nu lämnar vi 2010 och inleder 2011! <3 





Vi ses igen 2011!! <3


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com