God morgon!!

Vill bara förbereda er på att jag inte kommer blogga något under dagen idag, tror att jag hinner blogga på lördag igen :) annars ses vi på söndag ;)  NU ska jag ta och bli klar med allt här, bussen går mot stockholm kl 6 så då måste man vara på skolan :)

HA EN GRYM HELG!!! <3
 
 

Snabbt här!

Drar igenom dagen lite snabbt här, för det är precis så dagen varit, allt har gått så snabbt!
började 8, började göra en pärlring, blev klar med den, vi fikade i skolan, slutade vid 3, åkte hem vid 20 över, hem tog det lugnt, packade lite för helgen då det blir en jävla massa intensiva grejer va! ah och sen så blev klockan mycket, och det är torsdag = städa, stadade lägenheten, kollade once upon a time och nu är klockan 21.20 liksom... vart tog dagen vägen??  Haha något jag insett idag är att björn, min hantverkslärare är så jävla rolig, det visste jag innan också men nu när jag verkligen, verkligen har honom som mentor o allt så är han ju bara för härlig skit rolig och han gör det så roligt att göra saker :) ah,jag påverkas mycket av människor omkring mig, bra och roliga lärare betyder att jag gör bra ifrån mig på lektionerna mhm så är det ;)
Nej fan jag ska inte sitta här så länge! upp 04.45 imorgon och börja fixa sig för att åka till stockholm på smycke mässa med skolan, och på kvällen blir det lady gaga konsert i globen med Monica, sen på lördag blir e väl en sväng till västerås och sen hem till falköping, lämna grejer och byta om och sen blir det matfestivalen i skövde... herregud vilken helg asså! Men man passar på när man är 18 vet ni ;)


Har glömt ta kort på dagens SKOR men det var ett par svarta skinn converse :)
 

teori.. nee...

Jag är absolut inte någon teori människa.. verkligen inte! jag hatar att läsa böcker, jag hatar att sitta och göra en massa instruderingsfrågor, jag hatar allt sånt där och jag lär mig ärligt talat inget på det.. Jag är mer praktiskt lagd eller hur man nu säger det? Jag tycker mer om att göra saker för att lära mig, som tillexempel som vi nu gör på kultur och stilhistorian, eftersom jag sa att jag tyckte att vi skulle måla och greja, alltså göra bildgrejer i stället för typ skriva massor och sånt där, självklart kommer vi göra det också! men idag så typ hade vi en kultur och stilhistoria lektion och vi har snackat lite om venusfiguren, vet folk vad det är? lite kort, det är en liiiten figur som är gjord av sten som man hade på typ sten åldern eller något, väldigt längesedan iallafall, hon står för kärlek, fruktighet och typ skulle ge lycka till kvinnor som var gravida typ, det har vi pratat om förra lektionen och idag då så skulle vi göra en egen tolkning av henne, vi fick välja hur helt själva, jag målade min tolkning, alla andra gjorde henne i lera och Jenny (läraren) gjorde henne av papper och tejp.. Jag blev inte riktigt klar med henne men nästa gång :)
alltså detta är ju otroligt, jag säger något posetivt om hantverk ;) nej men ärligt det är väldigt skönt att det inte är speciellt mycket teori där, idag tillexempel har jag haft hantverk hela dagen och då sitter man och gör saker i silver. Jag blev klar med ett halsbands hänge som ser ut som ett treringssystem... FAN... Jag skulle sagt att det var min egna påhittade design... min lärare trodde nämligen det och ba åååh egen design alltså, du är designer nu alltså? hittat på själv? och självklart svarar man, nej det är treringssystem, de sitter på fallskärmar.. hahah och då började han skryta för en tjej som satt där om att jag hoppade fallskärm.. hahah han överdrev lite och sa att jag var fallskärmsjägare också men då såg hon lite konstig ut och min andra lärare ba NEJ nej INTE JÄGARE! hon hoppar själv sådär bara... Hahah hmm okej?... :)
 
Förlåt för så få inlägg idag, men mitt internet har inte varit med mig idag riktigt....
 
Anars idag har jag varit med lilla Michaela en sväng till skövde och hämtade hennes mobil och så käkade vi lite på max när vi ändå var där liksom sen blev det hem till falköping igen... den lille plött staden... där det igår kväll brann ner ett hus, vi åkte förbi det idag och mjaa det var inte mycket kvar på de huset kan jag säga, typ någon enstaka vägg annars var typ allt nerbrunnet.... kul! eller inte... usch så hemskt liksom... läskigt!
 
 
 
Lite mindre snygg outfit idag, är det verkstad hela dagen.. så är det och då behöver man inte va snygg :)
 
Början på min vesus-tolkning :)
 
Treringssystem, med texten  ''carpe ventus'' in graverat
Gulligt ;)

Dagens skoooor :)




lite... ofokuserad?

Asså mitt huvud är inte med, inte alls jag känner mig helt slut i huvudet och det är bara andra veckan i skolan. Det börjar verkligen kännas att man gått typ 13 år i skolan, man är grymt skoltrött nu.. Jag skulle bara vilja åka iväg och ta det lugnt inte en massa plugg och elände just nu.. Haha bara det att jag höll på att åka till stallet en timme tidigare för att jag trodde klockan var halv 7 men den var ju bara halv 6... Asså helt borta jag ba kollade på klockan flera gånger och ja nu får jag ta och fixa mig, och sen sa jag bara hejdå och skulle gå ut när mamma ba men klockan är bara halv 6? har du bytt grupp? ... nej klart jag inte har det jag är bara störd i huvudet just nu åååh blää ni vet hur de känns, ni vet när man tittar på någon och ser att munnen rör sig och du hör att personene pratar men du hör inte ett skit av vad personen egentligen säger, eller att du tittar på något men du ser de typ inte, eller man regestrerar det inte.... usch usch inte kul o vara sådär asså...
 
 
men jag kan ju ge er en dagens klädsel dååå.. :)
 

Outfiten :)

och dagens skor blev det vita converse idag också :)
 
 

Lite snabbare!!

Japp idag var jag och mamma 10 minuter snabbare i spåret än förra veckan.. GRYMT! Mötte en jävla grön, vet inte vad dom heter nu.. men syrsa heter de va? ah mötte en sån och jag hoppade fan meter och skrek... killen vi mötte i spåret tyckte att det va kul för han skrattade :P hahah men vadå det såg ut som ett löv, sen när jag skulle trampa på den så såg jag ju att de inte va ett löv, jävla chock de blir då eller!!
 
nej men nu är vi lite snabbare lite bättre grymma tjejer!! :)
 

kör på ba!

Jajjemen jag somnade vid 2 inatt och gick upp vid 6.. 4 timmars sömn ja men det tackar vi för, jag har varit så jävla trött i huvudet hela dagen, men så jävla tur att vi haft första lektionen i alla nya ämnen idag så det va mest bara att sitta och lyssna på vad kursen handlar om... Ni kan ju ana lyckan som uppstog när jag insåg att alla kurser jag läser denna termin slutar till jul, dom är alltså bara den här terminen HALLULELIA, HALLULELIA som Simon i big brother 2011 hade sagt... tyvärr så försvann mina korta dagar för att jag var tvungen att lägga in en individuella val kurs, fast jag fick min fotografisk bild så jag är ganska nöjd ändå faktiskt :) Nej men asså, såååå nice att kurserna är slut vid jul, det betyder ju liksom att jag knappt har några ämnen nästa termin, det är mest bara hantverksämnen då och det är ju smart eftersom de är praktik och massa sånt där skit va :P
 
Dagens outfit :)
Dagens skooor :)
 
 
 
 
Asså kolla in den här texten.... det är svenska... asså inte konstigt att folk inte kunde läsa på den tiden, herregud jag har läst svenska i snart 13 år och kan inte läsa det där! Det är den äldsta text som är skriven på svenska från 1225 tror jag den var ifrån.. herrejisses säger jag bara.... texten under som man bara ser lite av (text C) fattar man ju lite mer av men ja... asså tackar gud för dagens svenska :P

Söndag igen..

Visst var det förra söndagen jag sa att söndagar är en konstig dag? bara för att man älskar den men ibland verkligen hater den? .... Idag är en jag hatar söndagar dag, bara för att jag vet att det är skola imorgon... usch...
 
Meeen därför tänkte jag nog skriva om natten iställer för ett deppigt inlägg om söndagar och skolan... :)
 
Okej det va ju lite party igår då, jag och michaela började ''för festa'' lite hemma hos mig med lite vin och singstar härlig början ;) sen drog vi och typ alla falköpings bor upp till bredablick för där var ju E-type!! så upp dit, kollade på E-type och sen när han slutat spela så drog vi in till dansgolvet och dansade till 3 på natten... så jävla nice dom hade öppet en timma längre inatt GRYMT!! kom hem vid typ halv 4 tiden gick o la mig vid 5 tiden och så var de slut :P
haha nej men det var en riktigt rolig kväll och ja, jag skippade snapsen ;) haha nej men det blev inte så mycket alkohol denna kväll, några glas vin, en cider, en drink och en shot så det va väldans lugnt., Men de va så kul för vi skrattade åt en tjej som dansade så roligt på dansgolvet, sen efter en stund såg jag att det var en lärare från skolan hahah såå kul, träffade även mammas kompisar och så träffade jag lille Maxens mamma, min morbrors sambo från skövde.. hah och när vi skulle hem så kom de fram nån kille från skövde och snackade med oss, vi pratade om vilka uteställen som var bäst i skövde haha... aah herrejisses men kul hae vi och mycket skratt blev det :)
 
kvällen skor :P
 
 

kläder, vilket problem!!

Vi tjejer har det inte lätt de är något ni killar ska veta... Jag menar tänk er att ni har sååååå många fina kläder och ni har absolut ingen aning om vad ni ska ha på er inför en fest liksom, as jobbigt ni killar jag ju typ öppna garderoben och ba, äch dom jeansen och den tröjan = snyggt!!  vi tjejer ba, omg vilken tröja, vilka byxor VILKA SKOR?? hur ska jag ha håret på denna fest? vilka smycken hur ska jag lägga sminket idag? Asså det är såå mycket och det är inte lätt asså det är något ni måste veta pojkar ;)
Haha okej ni fattar att jag inte vet vad jag ska ha på mig ikväll va? haha det är fan inte lätt, måste nog börja testa redan nu vad jag ska ha på mig asså man vill inte vara ute i sista sekunden :)
 
Gaaa jävla tjej problem vi har!!!
 
 

Nail fix :)

Haft lite nagelfix här hemma nu här här på fredag kvällen :) fixade mammas naglar så dom blev snygga till bröllopet hon ska på imorgon och jag fixade mina så dom blev snygga till helgens festligheter... eller ja, så dom blir snygga över huvudtaget ;) Jag tycker ju sånt där är lite kul och jag försöker lära mig och bli duktigare och jag är på god väg :)
 
resultatet på mina naglar :)
Silver grund, svarta toppar, glitterkant under de svarta och sen lite ''ränder'' i svart och glitter :)
paaarty nails ;)
 

Fredag!!

Äntligen fredag, ellehur, äntligen fredag! hade en lektion idag mellan 13.20-  ca14.40, hade försäljning och service och har världens härligaste lärare så det var en soft och rolig lektion.. Ja, annars idag har jag verkligen bara njutit av att det är fredag, sprang runt i morgonrock till 11 tiden och då vart de dusch.. sen har jag typ bara hämtat ut biljetterna till imorgon, E-type spelar här i Falköping imorgon så jag, Michaela och alla 30+:are ska dit och ha en kul kväll imorgon ;)  sen handlat lite mys till ikväll... Som ni märker en soft dag.... Och nu ikväll blir det mys, har fixat tapas, öppnat en fin amarone flaska och nu ska jag bara njuta och ha en mysig fredag kväll med min kära mamma och hennes fästman mackan.... haha fästman... ah okej mamma och mackan då.. :) Skolan denna veckan har ju varit sjukt soft, kan säga att nästa vecka börjar allvaret och då är det inte lika soft och kul längre.. bläää börjar med en massa nya kurser denna termin, eller detta år!... nej släpp de, nu är det fredag!! <3
 
 
 
Dagens outfit :)
Dagens skor :)
 
 

Folk asså...

Asså jag är så trött på folk nu... asså ba ååh lägg ner känner man ba, liksom jag blir så trött på folk som inte ser sina egna problem i problemet, utan bara skyller på alla andra... JA MEN DU ÄR INTE SÅ OSKYLDIG DU HELLER... Jag menar ingen speciell person i detta inlägg, jag pratar bara om detta i allmänhet! asså jag blir så trött på de, folk kommer tycka att jag är en jävla bitch nu närmaste tiden känns det som för fan nu smäller det, jag tänker inge gå och tycka synd om någon när jag ser att det är den personen som är problemet i situationen... ååh så trött man blir på folk ibland asså...
 
Ååååh lås in mig liksom xD...
 
Ja nej men jag börjar 13.20 idag så jag ska väl fortsätta gosa runt här i morgonrocken hihihi :)

Kärlek, vad är det?

Ja asså vad är kärlek egentligen? Man säger ju oftas bara ordet kärlek och alla förstår vad man menar, men vad innebär ordet kärlek då? vad är det egentligen man menar när man pratar om ordet kärlek... Ärligt talat så har jag gått och tänkt på det jättelänge... Samma sak med att vara kär, jo visst har jag väl varit kär, eller har jag det? vad är det att vara kär då? Man får ofta svaret, man bara känner det... jaha? vadå känner de? är det en känsla? men hur känns den känslan då? eller är det tankar om en viss person, att man tänker mycket på den? Men vadå? vart är gränsen på att tänka på en person så mycket att man vet att man är kär?
 
Låter detta förvirrande?
 
Yes it does!
Men det är faktiskt en konstig sak det där med kärlek, den är tydligen helt underbar samtidigt som den gör så ont och kan såra så mycket.... Kärlek är ju nästan ett gift va? jag menar folk gör ibland så dumma saker bara för att dom är kära ''känner kärlek för varandra'' helt sjukt.. Det är så galet, och ibland att vissa människor inte ens ser att att kärleken tar död på dom, jag menar personer som lever i förhållanden med misshandel osv, ibland är dom bara så kära di den mannen eller kvinnan så dom förstår inte att våld inte är bra!... läskigt...
 
Själv stänger jag ofta ute kärlek... Inte från min familj där vet jag att jag inte kommer bli sårad av kärleken... Men att bli kär, jag har inte blivit kär på riktigt de senaste, ja jag vet inte.... Jag vill inte bli kär, jag är rädd för att bli kär, jag har sett så många av mina vänner och familj bli sårade av kärleken, jag vill inte bli sårad, varför riskera att bli sårad när man bara kan hålla sig undan och vara lycklig..... Fast det är klart jag vill träffa någon och bli kär, varför vet jag inte det är väl nån grej... fast jag letar inte, om den rätta dyker upp så gör han utan att jag behöver gå på krogen varje helg, eller något annat... fast han kommer få kämpa, för jag vet, och jag känner mig själv jag vet att jag kommer kämpa emot kärleken och försöka att göra allt för att inte blir sårad, tyvärr så kan jag gå så långt att jag sårar bara för att inte vara den som blir sårad.... Hmmm.... antar att det är en försvars grej, jag håller i mitt liv och vill inte förstöra det och vill inte må dåligt, jag har redan blivit så jävla sårad av vänner som jag mått så dålig över en lång tid.... fuck that aldrig mer ska jag låta någon såra mig så, never...
 
Men som rubriken... kärlek vad är det för något?
 
Enligt Wiki är kärlek....

Kärlek kännetecknas av en vilja att ge villkorslöst till någon eller något, det vill säga att bete sig altruistiskt. Ett exempel är föräldrars kärlek mot sina barn. Ett annat är den känsla som två människor känner för varandra som innehåller en både fysisk och psykisk attraktion.

Kärleken kan också bestå av en biologisk attraktionskraft av sensuell eller sexuell natur. I det senare fallet kan känslan vara mer allmän, så kallad romantisk kärlek, eller mer konkret åtrå, också benämnt libido.

Kärlek till den egna personen – narcissism – kan av omgivningen ses som något negativt, där egenkärleken kan ta sig uttryck i handlingar som ökar det egna välståndet eller välmåendet på andras bekostnad. Det finns även en mildare form av egenkärlek där personen unnar sig en del av det goda i livet, utan att brista i respekt eller empati inför medmänniskorna. Sådan egenkärlek är kopplad till en god självkänsla, vilket i sin tur är viktigt för att kunna visa kärlek – att ge ovillkorligt.

Förälskelse kallas den intensiva inledningsperioden av ett kärleksförhållande. Att bära kärlek eller förälskelse som inte är besvarad av motparten kallas olycklig kärlek.

Att visa kärlek mot något kallas att älska. Lössläppt applicering av ordet "älska" inkluderar också idiomatiska uttryck som inte alltid bär positiva förtecken, exempelvis ett sardoniskt uttryck av missnöje: "Jag älskar verkligen hur politiker alltid ger ut tomma löften". Denna breda mening av ordet älska står i strid med den egentliga betydelsen av begreppet kärlek.

(källa Wikipedia)

 

Jag vettefan... jag blev inte klokare på den där texten iallafall xD

Vad säger ni?

Love to you guys <3


Kort dag... nice...

Gick riktigt kort dag idag, började 8 och slutade vid halv 12 fett nice... fast det var ju pga att det var begravning för en schemaläggare som dött så det är ju kanske mindre nice... Tog med Moa och drog till skövde och hämtade ut min brush case jag beställde hem från KICKS i tisdags, tog en snabb sväng på Elins Esplanad och sen till falköping igen.. Och ja, det är torsdag och då är det städ dag här hemma då! har jag berättat om de? neeej det har jag ju inte! Här hemma har vi gjort upp såhär att om jag städar hela lägenheten varje torsdag, alltså grovstädar! så får jag 200kr, detta gör jag alltså varje vecka... Sen tror jag att jag skulle göra mat en gång i veckan också, men det där verkar vara lite suddigt, men då ska jag iallafall få mer pengar... Har detta system för att jag för det första ska betala av för min fallskärms utrustning och sen städar jag för att mamma vill ha städat och är villig att betala mig istället för att göra det själv ;) gulligt av henne tycker jag, sätter ungdomen i arbete... mjoojomän det är så det är :)
 
Dagens outfit :)
 
Dagens skor :) kör på rosa idag ;)
 
 
 
Min nya fina Brush case :) nu ska det bara fyllas på med fler penslar :) (penslarna ingick inte!)

Student planering...

Okej jag vet vad ni tänker, men nu tänker jag börja planera student jag har redan börjat luska lite och kollat och planerat lite.. Men hallå ska man ha de fetaste flaket, med fetaste musiken så måste man planera, och varför inte planera tidigt? skönare att ha det klart tidigt än att sitta sista veckan och inte ha något släp eller musik eller inget... Så nu jävlar man tar fan bara studenten en gång och då ska man göra det på riktigt ;)
Sen ska det beställas mössa.. funderar vad jag vill att de ska stå på den.. hmm...
 
Haha asså fan vad störd man är, planerar studenten när det är två heeela termin kvar... gach....
 
 
 

about school..

Hellu my friends ;) kommit hem efter en chill dag i skolan då.. Höll på att döda min mobil imorse när den ringde, jag måste byta alarmsignal fan vad arg jag blev! ah hade kultur och stil historia på morgonen, eller okej vi pratade om hur vi skulle lägga upp kursen och det bästa med att ha en lärare som Jenny är att man kan forma kursen hur man vill, vilket är bra eftersom hon även är bildlärare så man kan måla och göra massa fysiska grejer på hennes kurser... me like! Sen har jag bara suttit på hantverk och planerat på mitt projektarbete som nu blir en Leopard 2a... en stridsvagn alltså i miniatyr... i silver... hade gilder varit billigare hade jag garanterat gjort den i guld ''Gyllenpanzar'' ni fattar vad jag menar va? Men det får bli i silver... detta kommer bli ett evighetsarbete! Men jag har planerat detta sen 1an så nu jävlar ;) ska även försöka få den ''så verklig som möjligt'' vill säga den ska kunna rulla och överdelen (vad det nu heter) ska kunna byta riktning, ni vet snurra sådär som den gör ibland... eller visst gör den det eller är det jag som blivit koko? nee i dont know! Jag har haft en bra dag iallafall och det är ju de som räknas.. eller är det de?
 
Asså vi lyssnade på en cp skadad kille idag som höll föreläsning, och jag måste säga att han var så jävla bra, han hade grym humor och han skämtade och han pratade om livet, riktigt riktigt bra Jonas Helgesson heter han och ja, han var grymt bra! kolla in hans hemsida :) http://www.jonashelgesson.se/ Man kan boka han och grejer, han bjöd på en riktig stand up show kan jag ärlig säga! :)
 
ÅÅÅåååh juste, jag har planer på att börja hålla på med ljudproduktion i  år också :) man kan välja det som en grej efter skolan, så då tänkte jag, ja men hålla på i studio och greja med musik, det kan inte bli bättre :) så nu är det bara in med anmälan :)
 
Dagen outfit
och dagens skor...
 
Varför har jag börjat med ''dagens skor'' hmm... kul!

Stallet!!

Oh my god jag kommer ha träningsvärk imorgon känner jag! blev ett hårt pass, fick rida sötaste Vikars d´Filente... okej Vicke kallars han men ändå Vikars d´Filente låter coolare ;) Han har gått upp till att bli min favorit igen.. Fast jag byter ju favortit hela tiden!! Förra terminen va vicke, ture, gäddan favoriterna.. när jag red dom... sen när man bytte här så ba ååååh älskar den här hästen!! Men det är grymt kul att det går så bra, det känns riktigt bra och man känner sig riktigt duktig och det kommer bli ännu bättre när jag och bea kommer igång med privat lektionerna nu i höst, har även planer på att tävla lite också. Det är ju klubb tävlingar 2 gånger per termin, eller om det är 4... aja kommer inte ihåg, det är iallafall minst en hopp tävling och en dressyr och målet för mich och Bea i år är att vara med på alla tävlingar dom har och vara grymast ;) nej men vara med på alla iallafall :)
Så vi får seee hur det blir med det :)
stall outfit..
 
 
Btw på tal om inget speciellt så, kul att det är så många nya läsare, härligt att ni hittat hit, glöm inte att kommentera ibland hihi ;) 
 
Pöss på er <3
 
 

Ny header!

Som ni se är det en ny header här på bloggen nu! :)
 
 
 

Lady gaga biljett!!!

Okej nu är det såhär, lyssna noga nu!
 
I april när biljetterna till LADY GAGA släpptes så bokade jag 2 biljetter för mig och någon som vill gå med mig! Personen som ev skulle gått med har fått förhinder och kan inte hänga med.. Så alltså så har jag en biljett över! Är det någon som vill gå med mig, säg bara till så löser vi det! Eller vet ni någon som skulle vilja gå som vill köpa biljetten, säg bara till!
Biljetten kostar 975kr
Sektion A6, läktare A, Rad 12 - vilket betyder att det är långt ner och nära scenen där av priset!
Konserten är FREDAG 31 augusti kl: 19.30 i globen!
 
Hör av er om ni är sugna :)
 
 

Firstday...

Okej första dagen avklarad... Den var grymt soft, börja halv 10, satt bara i verkstan och snackade med alla i klassen, sen lyssnade på när bibblan folket snackade om nått om projektarbetet, men som vi inte ska bry oss om ändå för vårt projektarbete är att göra nått i silver, det går inte att söka på det på nätet... sen lunch och sen sluta... Imon blir och också soft, sen torsdag blir det sluta 12, fredag vet jag inte hur det är...
Men vi har fett soft schema, börjar 8 varje dag, slutar typ vid 1-2 tiden på måndag, slutar efter 12 tisdag, till 6 on-tor. och sen börja 12 och sluta vid 3 tiden på fredagar... så det är ganska soft schema, slutar tidigt typ varje dag, s de e nice :)  Och så ska vi på smycke mässan den 31 så det är nice också, ska ju ändå upp till sthlm för att gå på konsert då, så då kan jag åka med skolan dit :) Hahah min engelska lärare som jag hade i 1an såg oss idag och blev helt till sig, ''ååååååh heeej tjejer, men herregud ni har blivit riktiga damer, vad fina ni är.. och 3e året, tänkt.. ååh ni är så fina, ha de bra'' Haha så kul när lärare blir sådär, då känner man ju faktiskt att man inte bara var någon elev dom hade, utan dom hänger med liksom... fast hon e fan bästa engelska läraren jag haft..
 
Ah nej men det va första dagen då...
 Outfit och dagens skor :)  Hahah jag körde bil i dom där skorna idag... Jag lykades men det va jävligt stört hahah :)

Friends..

Jag vet inte men jag har en känsla av att jag är den där kompisen folk vill prata med... alltås när man känner sig deppig eller så.. Jag vet inte varför men det är många av mina vänner som pratar med mig när dom har något på hjärtat... Självklart är det bra, så jag menar inget negativt med det, inte alls, jag bara kom och tänka på det... Jag vet inte om det är för att jag alltid lyssnar och försöker komma med råd, eller bara säga något stöttande, hehe ibland känns det som att jag ger golk råd/stöd om saker jag själv kanske inte har egna erfarenheter av, men jag vet ändå kanske vad man kan göra i olika situationer, eller säga, kanske ger mina vänner en annan sida av hela situationen... Hmm, jag vet inte bara en tanke jag haft, en väldigt trevlig tanke :)
 

Ego.. nej!

Idag tog jag en ''bara bry mig om mig själv'' - dag. Drog inte till skövde gick runt på esplanaden kollade i dom butikerna jag ville, hur länge jag ville, hur många gånger jag ville, efter som det inte är jättestort där och jag inte shoppade något så gick jag menas bara runt, men vet ni hur skönt det var? jag var ändå där ca 4 timmar, jag bara gick runt i butikerna kollade varenda lite pryl/ klädesplagg dom hade nu, kollade in modet för hösten, kollade på skor och kände haha nej jag gillar inte skomodet just nu så inga skor just nu! slutade med att jag köpte..... nej inte skor! jag köpte ny fondation för den är slut! ny hårspray - den är slut och en kräm för den är slut... Jag vill bara upplysa er om att shopping förbudet gäller kläder! Jag undviker att shoppa onödiga saker, men förbudet gäller kläder just nu eftersom jag inte tänker köpa kläder förens jag gått ner i vikt.. Såå... jag måste säga att ''shoppa'' ensam är grymt, grymt skönt, det var härligt att komma iväg och vara helt själv lite och inte sitta hemma och fundera och ha tråkigt sista leeediga dagen... Hoppas ni haft en bra dag <3
 

För att...

Nej nu tänker jag fixa till mig lite och åka till skövde... varför det vet jag egentligen inte, jag vill shoppa, men ska inte shoppa jag har ju ''shopping förbud'' som jag skrev igår va det va? Men jag tänker inte sitta hemma sista dagen på lovet och ruttna i regnet..Så det blir väl att åka dit bara för att... Så jävla nice med körkort asså då kan jag, osm nu åka till skövde när jag vill utan att någon måste köra mig eller att jag måste sätta mig på tåget... Som sagt, sista lov dagen... vilken ångest fylld dag! Kanske därför jag vill åka till skövde? slippa sitta och tänka på att det är sista lediga dagen, sista dagen på sommarlovet... sista dagen på sista sommarlovet.... ja ni hör ju man blir ju gaaaalen!!
 
See yaa later bitches ;) hihihih
 
 

Funderar om framtiden

Jag har funderat länge.... eller jag är en sån människa som funderar och tänker väldigt mycket, vilket ibland är nått så kopiöst jobbigt eftersom man fastnar i tankar och funderingar som man aldrig kommer få svar på... Jag tänker varje dag på hur allt hade varit om det faktiskt hade blivit som jag hade velat.. Att jag hade börjat på gymnasieskolan jag ville gå på, flytta bort från småstan.. Hur hade det varit då? Vem hade jag varit? Om jag tänker efter hade framtiden blivit ''bättre'' med tanke på vad jag vill hålla på med, då hade jag fått den grunden, de har jag inte fått nu, faktiskt så är jag på helt fel spår... Och jag blir galen på mig själv! Satt i dag och sa till mamma att jag kanske skulle kunna bli reseledare... sen ba men Amanda vad håller du på med, är du dum i hela huvudet eller? du ska inte ha nått sånt jobb, då kommer du aldrig komma dit du vill, du ska inte ens tänka tanken... Och jag börjar bli så trött på alla som bara ger mig förslag på hur jag ska göra med mitt liv, vad jag ska jobba med, vad jag borde göra... asså tack, men jag tänker aldrig jobba så, jag tänker inte jobba på ica i 30 år, jag tänker inte ställa mig och jobba i butik tills jag går i pension, jag ska showa, stå på scen det är de jag ska göra.. resa runt i världen och showa för människor, underhålla.. men det fattar inte folk... när jag säger att jag ska resa så säger folk jahaa då borde du bli reseledare... nej, visst jag får resa men det är inte de jag vill jobba med...jag vill fortfarande stå på scen.... kanske t o m bli någon.. bli något stort... Absolut kan jag väl jobba extra på ica eller nått nu när jag går i skolan bara för att få extra pengar, men efter de så drar jag och då tänker jag köra på, bli det jag vill och sen ba göra det så jävla bra.... Folk tror inte på sånt.... Folk tror inte att man kommer bli nån showartist, det jobbet ''finns inte'' det är som att folk tycker att ja då måste man vara bäst... nej, man kan börja showa på nått litet ställe och sen jobba upp sig... det är de jag tycker om med den branchen, man behöver inte plugga 10 år på högskola för att kunna underhålla folk, man behöver bara vara rätt person för jobbet och kanske kunna de du ska göra, självklart kanske de underlättar att ha gått o pluggat nått, men oftast behövs bara gymnasieutbildning för dessa jobb.... tack gode gud för de!
 
Det jag tycker är jobbigt... det är att jag känner på mig att jag aldrig kommer komma dit jag vill, det är en extremt stor klump i magen att känna så... Jag vill inte leva det vanliga svensson livet, jag vill verkligen inte de jag har gjort de i 18 år nu... jag känner inte för att leva så hela livet...
 
Ibland... önskar jag att allt hade varit annorlunda, att det aldrig blev som det blev... Att det faktiskt borde ha blivit som man önskade...
Liksom man brukar säga kämpa för det du vill.. men att behöva kämpa för allt man gör är inte speciellt kul, speciellt inte när man ser att det är så många som får saker serverat.. Kämpa för allt blir i längden ett jävla helvete och en jävla massa tid, ibland är de värt de och ibland inte alls... Kan man aldrig bara få vara bra på nått utan att behöva kämpa för de hela livet, eller få vara naturligt smal, jag har så många vänner som är lata har aldrig tränat i hela sitt liv, äter godis, chips dricker läsk jag ni vet och ändå är dom smala, själv får man träna och kämpa som en dåre för att få ha kroppen som dom har.. kan man adrig bara få något på köpet, bara vara och vara perfekt ändå, annars måste man ju kämpa för att vara någon annan, se ut som någon annan...
 
bläää vilket ''djupt'' inlägg detta blev, känner att jag skulle kunna skriva på i timmar om det här...
Love you guys! <3
 

Härliga söndag!

Asså det är något med söndagar som jag både hatar och älskar... Jag vet inte varför men det är alltid härligt och vakna upp en söndag... varför vet jag inte... Samtidigt som söndag bara är ångest, bläää då är det skola dagen efter, en lång vecka framför en liksom... Humm konstig dag söndag, man både hatar och älskar den :)
Jag har faktiskt varit uppe på berget med mamma en sväng i spåret, gick/sprang 5km:arn drog några spurter också jag vann alla gånger ;) Nej men ni vet jag har ju sagt så många gånger nu att jag ska komma iform och bli smal och grejer, och nu tänker jag inte ba kö lite, nu jävlar nu är de bara sexy body som gäller liksom ;) Nej men liksom jag vill också kunna klä mig i vissa kläder och känna mig snygg, inte bara se tjock o pluffsig ut... Så de blir det ändring på nu, som sagt jag har sagt de förr men jag har inte tränat lite nu, och sånt där så det är bättre än innan :) Jag har ju liksom shopping förbud till jag gått ner till de jag vill ner till, och jag har massa presentkort på kläder för massa pengar som jag ba längtar efter att få shoppa upp... så i höst/vinter så baaam byter ut garderoben ;)
 
Pepp pepp!! :D
 
 

To-do....

Jaha... resten av familjen skrev tydligen en to-do lista till mig idag verkar det som... hmm.... Städa hela lägenheten, hämta en grej som är beställd på blommsterhandeln, köp kräftor, baka paj.... Vad hände liksom? vart tog min lediga-ligga i solen dagen vägen? hmmm... får ta de i helgen då, inte mer o göra med de.. Jag får se det posetiva allt att jag får dra på musiken på hög volym och sjunga som aldrig förr, nackdelen med det är ju att jag nu inte kan sluta sjunga, det ba är ju för härligt.. tycker jag... Oj... såg fan nu att jag inte skrivit nått på nån dag... kan ju säga att det blev inte åka till stugan o sola som jag skrev i förra inlägget... Nej, det blev en shopping sväng till skövde med Leonie, sen sov hon kvar och igår tog vi en sväng till Lysekil, kungshamn och smögen, mycket trevligt :) Sista dagarna på sommarlovet ju, då ska man njuta så mycket det bara går... det är ju även sista sommarlovet någonsin, jag tar ju studenten nästa sommar och då är man ju arbetslös, man har ju inte lov :P hihihi fast nej... arbetslös tänker jag inte vara jag ska fixa jobb i höst redan så att jag kan betala av min hopputrustning och så att jag kan hoppa nästa sommar, kanske åka en sväng till någon vindtunnel eller kanske åka med på den där usa hoppresan som dom små planerar just nu... Det skulle vara sååå kul att åka med på den, coolt o få hoppa fallskärm i florida woop woop  :)
 
 

Sommar sommar sommar..

Det är verkligen grymt fint väder ute just nu, det är strålande sol, inte ett moln på himlen och de blåser verkligen ingenting... Funderar nästan på om jag skulle åka till sommarstugan och sola lite, här hemma är ju helt galet tråkigt.. hmmm kanske ska ta o göra det... man kan ju inte tänka förlänge då kommer man ju aldrig komma iväg... sen får det nog bli träning i eftermiddag / kväll, va uppe på berget i förrgår och gick/sprang/intervall tränade lite så funderar på om man ska upp o köra de igen.. eller kanske springa upp för skidbacken kan va bra, då lär man ju få snygg rumpa ;) hihi Ah jag får se vad jag gör, jag måste iaf komma iform till årsfesten på aros, ojoj så kul detta kommer bli... har jag med ett finger i spelat är det inget halvdant som gäller ;)
 
som vi fallskärmshoppare säger... ''blå himmel till er!''
 

En vecka...

Jaha om en vecka börjar skolan igen då... fyyyyfan... Som tur är så är det sista året, men det sista året måste man prestera så jävla bra på, jag tyckte att jag presterade upp till min gräns förra året, så vet man att man måste vara 100% bättre iår.... vilket jävligt år det här kommer bli känner jag.. sen har ju skolan lagt våra kurser så jävla dumt, så i tvåan har vi det jävligt soft, sen i trean kommer de jobbiga... Men hallååå? det är ju i trean man vill ha det liite softare, man är stressad som det är redan när det gäller massa prov och skit, då vill man inte ha en massa jobbiga kurser... Inte konstigt alla treor varje år stressar sönder sig sista året.. Hade skolorna planerat hade man fått stressa mer i ettan och tvåan och det hade varit mycket bättre tycker jag, sista året vill man ju bara njuta av att de e sista året, inte ha ångest över att man måste fixa alla betygen liksom!
Ah shit asså sommarlovet har gått så jävla fort, när man va liten kändes lovet så himla långt, nu känns de som att man knappt hinner med liksom... men sen när man tänker tillbaka så inser man ju faktiskt att man hunnit med en hel del ;)
 
Men det ska bli lite kul också som mamma sa för någon dag sen... Det är ju bara bra om skolan börjar för då kan vi börja planera din studentfest, din bal och allt det där. Det har hon ju sååå rätt i, men det är ju ett helt åååår kvar.... ujujuj hoppas de går fort fort fort :)
 

Vilken helg...

Asså jag säger bara vilken helg asså.. Började med att åka till västerås i fredags morse, hängde där hela dagen gjorde två hopp med lite folk, skiiit kul! :) Handlade inför kräftskivan med Kakan och sen ba tog vi det chill och det blev en tok lugn kväll... Lördagen spenderade jag i Markan med kakan, ni vet jag är en jävel på att sälja ;) haha.. På kvällen blev det luftballongs färd, japp så nu har jag flygit luftballong också och det var tok grymt! Sen blev det kräftskiva.... Jag säger såhär... Efter den kräftskivan ska jag aldrig i hela mitt liv dricka snapps... För det första för att det är äckligt, det är verkligen inte gott någonstans! och för det andra för att jag fick gå och lägga mig klockan 12 utan att fått ha dansat.. Asså jag sa till kakan att jag vill ha kräftskiva, hon skrev ut på facebook att de blir kräftskiva.. Jag ville ha kräftskiva för jag va sugen på fest, jag ville dansa och så blev de inge dansa... besvikelse... Men jag är rätt nöjd att jag gick o la mig, jag var nämligen inte nått bakis igår, vilket man tkr att jag kanske borde varit efter de där 2 timmarna..... ujujuj... Nej man faktiskt, jag ska inte skylla på något, men jag tror att det kanske hade gått liiite bättre om man hade för det första inte slängt i sig champagne, 7 snapps, 5shots + dricka från brickan och en drink på 1.5 timme.. sen hade det säkert inte suttit fel med att ha ätit något samma dag... liksom en normal lunch och sen 7 kräftor är liksom inte det bästa att grunda med kanske.. Meeen det var kul så länge de varade iaf :P Sen lät det bara som att den där festen spårat ur totalt, så jag missa nog inget :) Sen måste jag säga att det var gulligt av Henna att komma till husvagnen o kolla hur jag mådde och satt och pratade med mig en stund, det va trevligt, då blev jag glad :) söta fallskärmskompisar man har :) <3 Det är det som är det härligaste med att vara där ute alla tar hand om varandra och man är som en stor familj :) <3
Ah nej som sagt, mådde prima ballerina i söndags, drog till Enköping och kollade på när kusinen spelade EP-cup final och dom spelade grymt och vann hela skiten :) Sen tog jag en sväng och träffade Patrik som jag inte träffat på över 3 år.. Vi var typ bästa kompisar när vi gick 6/7  till han börja gymnasiet.. sen ni vet så tappar man kontakten o sånt och sen flyttade ju jag hit till bonnhålan xD Nej men så det var trevligt och sen skjutsade pappa mig till tåget och så var man påväg hem till Falköping igen liksom...
Tack för en trevlig helg :)
 

3 hem..

Jajjemensan jag har nog 3 hem... Ett i Falköping, ett i Stockholm och ett i Cutaway Town... Och nu är det dags att börja packa för att åka till Cutaway Town i helgen för att ev hoppa lite fallskärm och delta på en fet kräftskiva... känner på mig att detta kan balla ur helt.. Jag känner lite för att vara lite galen så just därför inser jag att ojoj detta kan bli galet! Men så är det och jag låter det vara så :)

Good night bitches ;)

Vilken natt...

Asså herregud.. Det var nog den sjukaste natten jag varit med på, på mycket länge.. Asså jag åkte med lite folk ut på spökjakt så vi åkte till ett jättestort hus, kanske nått gammalt slott eller nått och gick runt där en stund och mja nej... Sen åkte vi till en stad och dom andra i bilen... inte jag, jag är oskyldig i detta!! gjorde massa bus... inget farligt så, så nej folk behöver inte oroa sig.. Men det var ju helt sjukt vem fan kom på det liksom xD Haha jag vet att jag skrev igår att jag skulle börja skriva mer på riktigt, men med detta vetta fan om jag vill skriva offentligt asså.. Hahah dom som undrar får väl fråga mig lite mer privat sen :)
Jag var iaf hemma vid halv 5 imorse och då var det kallt i mitt rum... ni vet sådär kallt man vill ha när man sover, men inte sådär kallt man vill ha när man är trött och halv frussen redan, så det var på med tjockis sockarna och sen hopp i säng :) Vaknade inte förrens vid 12 i förmiddags, och vet ni vad? det är fan sol ute.. men det är lite kyliga vindar... ska man skita i de och sola iallafall? hmmm....
 
 

Okej... bring it on..

Okej nu är det såhär va att jag måste komma igång med mitt bloggande igen... Har funderingar på att börja blogga liiite mer om fallskärms sporten och göra liiite roligare inlägg... Har även planer på en ny header.. Videoblogga absolut det har jag varit sjukt dålig på nu senaste så det tänkte jag lösa också.. Har ni nått ni vill läsa mer om... säg till! Jag ska försöka skriva mer hur jag tänker och mina störda funderingar... Ibland är man bara inte som alla andra liksom och det bör komma fram... Jag har en lite känsla av att vissa som läser min blogg kommer få se en sida av mig som jag inte visat förut... Ni vet, vissa saker skriver, säger eller visar man inte för andra människor för att man kanske tror att det inte är lämpligt eller så.... fuck that jag är 18 och behöver inte låta som att jag är en liten ängel som aldrig gör nått fel, eller gör nått galet.... För så är det inte jämt...
 
Så jag vet inte.....
 
Idag har jag iaf provat på livet som förälder... Hämtade lillebror på fritids, skjutsade till fotbolls träning, hämtade från träning, löser mat, duscha efter träning, borsta tänder och hopp i säng..... och tänk... varför ska barn alltid säga emot eller små gnälla på något... till träningen så gnällde han över fotbolls strumporna bara för att det inte stog intersport på dom... ja herregud dom var ju så mkt sämre... sen overall byxorna skulle han inte ha, hur skulle han få av dom sen då? ja det är bara och ta av sa jag.. nej men tänk så ville han inte de då.. nej men skit i de då sa jag... nej han ville ta av dom.... sen så tog det lång tid att knyta skorna.. ''är du inte klar än? '' knyt själv då sa jag... men de kan han inte.. dags o lära sig de snart då sa jag åt han.... sen var det inget mer med det.. Asså man undrar ju varför ens gnälla xD sen vet man ju att man själv va likadan, det är ju en ålders grej... men ändå liksom... som det med skorna, han tyckte att jag knöt för sakta, men han själv kan ju inte ens knyta skorna liksom?? Det är roligt asså... Men söt det är han :)
 
 
 

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com