babbel about skolan...

Jaha då var första skoldagen denna termin avklarad.. Eller ja enligt pappren så är det fortfarande hösttermin, vårterminen börjar v.4.... vet ni varför? joo för det ska vara lika, det ska vara lika många veckor på hösten som på våren.. så jävla töntigt! vilket betyder att vi läser efter hösttermin schemat denna och nästa vecka.. skit drygt, speciellt med dom kurser som nu avslutas liksom..
ah iallafall, första dagen avklarad och jag kan säga att det inte hänt mycket, vägt lite ring, sågat lite... hmm ja typ.. Haha och det är så sjukt kul! skolan har hängt upp konst i taket på nya byggnaden, det ska föreställa den "kända" ållebergskragen.. Alla tror att det är ett ufo, det är nämligen upplyst och skiftar färg, så ja, jag håller med det ser ut som ett ufo.. Haha vi ållebergare är väl riktiga ufon antar jag..

Om typ 3månader sååå får vi våra studentmössor, och som vanligt är ålleberg inte som alla andra på det negativa sättet, alla har mösspåtagning typ på valbord, själva så har vi det på vår studentdag under cerminin.. dumt...

mmh nått mer vi gjort idag är att vi snackat om vart vi ska åka med klassen på resa, just nu pratar vi om Vietnam eller Kina, så vem vet kanske det blir något sånt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0