Det är tisdag!!

Jodå, tror jag ni också vet? xD varit i skolan idag, började 9.40.. skönt.. men fyfan vad jag HATAR lektioner.. fyfan… ja.. vi hade engelska en timme .. sen rast i ca 2 timmar … sen idrott 1 timme.. sen rast 2 timmar.. sen matte 1 timme.. fyfan!!!! Jag HATAR lektioner, jag HATAR MATTE BÖCKER!!! Jag HATAR skolböcker i huvudtaget.. fyfan!!!! Aldrig mer i hela mitt liv!!

Efter skolan drog jag hem till Mackan o Max, mamma har dragit till Enköping, så vi va ensamma.. Åkte på ridning vid 7, gick bra.. Red en häst som heter Eloss, hade dressyr, nya ridläraren, Emma är super bra (Y) hon är dressyrryttare, så hon kollar MYCKET detaljer på ridningen säger till (alltså om man ska ändra/elr gör fel o så)  om minsta lilla, ser allt, och det som är bra med henne är att hon frågar oss hela tiden vad som gör vad, vad hjälperna heter/är till för och sånt.. det är bra J

Efter ridningen åkte Max till sin mamma, och jag o Mackan drog hem o kollade på skräckis.. eller ja den va inte så läskigt, men psykig… men den var bra faktiskt J case 39 hette den typ J hihi popcorn?... ofc ;) thihihihihi….

 

Linnéa… fan va jag saknar dig!! <3

 

Neeej!! Nu blir det god natt för mig <3

Ååh!! Btw.. Bill och Tom Kaulitz fyller 21 år om 25 minuter… och alltså.. så är det 1 september om 25 min xD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0