Jo, jag vet nog..

Efter alla dessa år..nu erkänner jag..

 Som jag kommer ihåg så har jag länge,länge kunnat syselsätta mig själv.. En grej som fortfarande är kvar.. är Dansen!! Jag har lämnat bebis leksakerna, barbie dockorna, bratzen, babyboon dockorna, barbie hästa.. osv.. det har jag lämnat bakom mig.. men.. Dansen.. jag har, i jävligt många år, dansat.. Själv på mitt rum.. på riktigt.. Stänger in mig, 1-2 timmar, ibland mer och bara dansar.. bara jag... Det är otroligt roligt kan jag tala om för er, på riktigt det är så jävla roligt.. Och en mkt bra grej o göra när man är rastlös eller är själv hemma... Det är mååånga kvällar jag varit ensam då jag bara typ dansat hela natten... Underbart<3

Ikväll, är inget undantag.. jag har varit ''instängd'' på mitt rum sen mamma och dom åkte.. ja det var vi 9 typ.. och bara dansat, senaste timmen har jag väl dansat/hoppast i sängen och sjungit med i varje jävla låt.. Fan vad det är gött med Spotify.. Hata reklamen.. Meeen!! om man byter låt preciiis sekunden innan den byter till nästa låt så byter du själv.. alltså, låten hinner inte ta slut och reklamen hinner inte börja.. det är as bra.. Meen!! sen när du väl låter den ta slut, låten alltså.. jag lovar dig.. då är det vanligt att du får liksm 3-4 reklamsnuttar direkt efter varandra.. men men.. skit samma.. :)

Nej, ska man låte grannarna få ha lite lugn och ro nu eller? jag vet inte hur det är här i huset, om det hörs mkt eller så, jag har ingen aning.. Men ah.. nu är det slut dansat tror jag.. man blir ju jävligt pigg, så nu blir det julmust och chip tror jag :) kanske någon bra film också :)

Om jag inte kommer in mer.. God natt på er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0