3-5 Juli uppdatering från Gräsö! :)

snabbt om hur helgen på gräsö var!

Fredag åkte jag pappa och hämtade oskar först på tågstationen sen bar det av till gräsö, vi stannade till lite i uppsala och handlade lite till helgen, mat osv. stannade till och tog en gooood glass vid hamen innan vi tog båten över till gräsö. Åkte till Kalles stuga ute i ''skogen'' som låg jätte fint vid vattnet. solade lite på klipporna och oskar började tjata om att vi skulle lägg ut nät.. han tjate typ hela,hela kvällen... åt god kvälls mat med Kalle, Anna, pappa, oskar och jag. sedan tog vi en tur i rodbåten tur vi inte sjönk säger jag bara ;) haha!! sen kom Ludde och fredrik lite senare på kvällen, då grillade vi machmellows (stavning?) på klipporna och tittade på solnedgången. När man kollade in på ''fastlandet'' såg man ett stort svart mol som det blixtrade som tusan i, men själva hade vi det as varmt och soool! hih kul och se hur illa dom hade det på fastlandet ;) sen drog jag Fredrik, Oskar och Kalle ut med båten och la ut nät, Oskar var som ett litet barn han var helt galet lycklig xD sen var det god natt vid 02.26.

Dagen efter på lördagen vaknade jag upp vid 11 sjukt sen för att vara jag! upp och käka risifrutti och en macka, sen gick vi alla ut och gick i skogen och sen på klipporna hem, haha vart lite naken bad för några påvägen hem, ja fallskärmsfolk är galna ibland ;) hahahah! inte blyga iaf.. bygge torn av stenar, kommer inte ihåg alla namn nu men dom var roliga iaf.. xD hemma solade och badade lite i det varma vattnet, var ormvakt så inte hasse rymde ;) nej men asså hasse var huggormen vi såg och den ville oskar vara lite, elak mot så vi skulle fånga honom... haha! så fiskade vi lite med håven xD haha ja som sagt alla var som små barn.. så kom daniel och jennifer, sen var det kvällsmat, åt inte den hehe, surströming är inte min favodirekt *blink blink* sen var det ut till klipporna och grilla korv och ha jävligt trevligt, det var sååå sjukt jävla mysigt, bara ta det lugnt och bara vara.. <3 Oskar och ludde sprang upp och störde när Anna och Kalle hade sex i stugan xD haha vilka kompisar va? xD hahah pratade ganska mkt med alla den kvällen iaf, bara mjöt av elden och av allt <3 av sommarlovet <3 vid 03.30 drog jag fredrik och oskar och hämtade in näten vi lagt ut tidigare på dagen/kvällen.. vi fick 10 fiskar, 8 abborar :O och 2 andra.. sjukt!! :O vi fick 3 andra på morgongen innan, plattfisk och nått annat.. Oskar var helt till sig i båten, ni skulle sett honom, hans ansiktsuttryck, ja han vart nog 5 år igen i båten tror jag!
iaf fixade med fisken i ett låångt tag, så det var godnatt vid 05.30

vaknade 12 dagen efter käkade lite brunchfrukost med alla som varit här i helgen.. jätte trevligt <3 sen var det packa och fixa lite inför hemfärden.. Gick ner till vattnet och lekte lite med båten (såndär radiostyrd båt/ leksak) i vattnet, kul som faan var det iaf! ända tills båten bara åkte till höger, då var de inte såååå jätte kul längre xD haha! sen åkte jag och pappa hem vid 3 typ..

tack för en sjukt mysig helg hörrni, det var väldigt väldigt trevligt! <3 Det måste göras om!





Lite bilder från den underbara helgen på Gräsö!





tack för en super helg!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0