Toppen dag!!

Gårdagen kunde inte ha blivit bättre! Ett otroligt vackert bröllop med ett mycket vackert par! God mat och tårta efter bröllopet. Det var mycket trevligt folk, vissa som man aldrig träffar och vissa som man träffar någon gång sådär, mycket trevligt! Senare blev det party, jag stog med två telefoner och skötte musiken. Det är alltid roligt att spela låtar som man märker att folk gillar och folk kommer igång.. Haha och som alltid så i slutet av kvällen spelas det alltid gamla goda klassiker, funkar alla gånger!
Det var en toppen dag hela dagen, inget dåligt väder, trevligt folk och bara så allmänt trevligt!












Idag blir det en liten träff med fkp borna som är här och hälsar på, dom var också på bröllopet igår då.. Så träffa Mackans brorsa med familj och lite sånt.. trevligt trevligt!

Tack Jonas och Malin för en underbar dag igår! ni är så fina ihop!!


Midsommar!

Glad midsommar på er! Jag har precis varit på en otroligt vacker bröllopceremoni ute i det vackra vädret! otroligt fint! Grattis till Jonas och Malin, ni är så fina tillsammans!
Nu laddas det för midsommar firande här, bröllopet liksom övergår till midsommarfirande... Solen strålar och det är riktigt varmt, det kan inte bli en finare dag!

Jag önskar er alla en fin midsommar!






Hello sthlm!

Ja men dåså! då har man flyttat till Stockholm, till stor stan liksom :-) jag kan ju säga att även fast jag flyttade i måndags så ser mitt rum ut som ett helvete, det är ta mig fan grejer överallt, blir ju helt tokig på det! och det tar ju evigheter att packa upp allt! knaaaas!
I tisdags började jag jobba också, jajjamen vuxenpoäng- katshing! så jag har jobbat tis-tor denna vecka!
ska bli nice med lite midsommar firande nu! vad ska folk göra? själv ska jag på bröllop utanför Uppsala, så idag blev det klänningsköp så att man blir riktigt snygg till midsommar!

så nu får ni börja följa mitt liv här i Stockholm istället för i Falköping!





Gotland förra veckan

Underbara Gotland! Nu var det ju nästan en hel vecka sedan jag var på gotland, men det har varit lite annat i veckan så jag har inte hunnit skriva här riktigt..

Vilken tur med vädret vi hade! strålande sol hela helgen, lite blåsigt men ingen fara med det! :-) Det var bara jag och mamma som var iväg. Det var nämligen 4årsen hon och jag var där sist och då sa vi att vi skulle åka tillbaka om 4år för att se vart livet tog vägen och vad som har hänt under dom åren!

det har hänt mycket under dom åren, men vi hade det mysigt, softade mest runt och hade en mysig helg tillsammans! :-)

gotland är bra mysigt, jag älskar Gotland, underbar liten ö.. det är nästan så att man vill ha ett sommarhus där så att man kan bo där på sommarn!

underbara helg med Lilla mamma <3








studentbalen!!

Det var ju studentbal söndagen den 9 Juni.. vilken fantastisk bal! såå grymt ordnat och allt var så bra! Alla var så fina och allt var trevligt..
för er som inte var där..
Allt börjar med att ca 100 bilar åker från skolan upp till berget. Det är allt från nya sportbilar, gamla sportbilar, fina gamla bilar, "raggar bilar", det var till och med gamla cyklar i år! otroligt fint! bilarna kör en och en fram till röda mattan utan för entren till mössebergskurort. Vid rödamattan står en kille och öppnar bildörren och en tjej som ger en ett champagneglas och sedan går man längst hela rödamattan och blir fotograferad, längstbort på rödamattan stog två fotografer och fotade en innan man gick in. Ute på baksidan samlades alla och även där fanns en fotograf som fotade till studentkatalogen... här fotas det mycket av familj annars!

Det minglas en stund innan middagen. Middagen var en trerätters, massa massa mat, jättegod och fräsch mat! efter middagen är det party! personalen röjde lite bland borden och plötsligt var det dansgol och band som spelade! Jag hade en underbar kväll med mina vänner! vi hade så sjukt kul!
vid halv 12 tiden fanns det korv ute som dom stog och grillade! skit bra!! vid 1 var det slut på partyt och jag gav mig av hemåt...

Man borde gå på bal oftare!






Dagen efter..

Dagen efter studenten måste vara något av de sorligaste dagarna va? Jag menar igår så var lyckan över att ta studenten så enorm att man inte tänkte allt för mycket på att man inte kommer träffa sina vänner något mer nu. Iallafall inte varje dag.. Det är idag när man fattat och man har tid att tänka som det kommer och saknaden efter sina vänner kommer direkt! fina, fina HV10, jag kommer att sakna er <3

Min student var iallafall helt fantastisk, jag kunde inte föreställa mig något bättre! Vi började med champagnefrukos hemma hos mig hela min klass och hade det mysigt innan vi åkte till skolan för att gå på studentceremonin! sooom, som vanligt är lite väl utdragen.. Sen kortegen ner till torget, då alla skriker student grejer och bara är så jävla lyckliga! ner på torget och bli grattade av familj och vänner för att sedan åka flak! Efter allt detta så är det bara hem och fira med underbara människor! Så tacksam för att alla kom och för alla fina presenter! Solen strålade hela dagen och det var varmt och skönt! Jag var nog världens lyckligaste hela tiden, med ett leende på läpparna hela dagen! Dagen kunde inte slutat bättre med att förfesta med pappa, bonus pappa och gudmors man! och sen vidare upp till Bredablick för att kolla/lyssna på john de sohn och dansa med underbara vänner!

Jag hade världens bästa studentdag och fan jag skulle vilja göra det en gång till! helt underbart, vilken lycka!


nu väntar världen! nu väntar framtiden! Nu köttar jag ba på! ;-)





För jag har tagit studenten!

Hahahah denna dag alltså, denna dag! I flera års tid har man väntat på den här dagen, dagen då man tar studenten och nu är det fan min tur! Efter 3 år på hantverksprogrammet- guldsmed på Ållebergsgymnasiet i Falköping så är det slut. Det var inte en dans på rosor, men jag tog mig fan igenom och nu jävlar! Den här dagen är slutet på det som varit och en början på det som ligger framför mig och nu är det min tur att visa världen vad jag går för och göra det jag verkligen vill göra!
 
Tack till alla lärare som stått ut med mig under hela min skolgång, jag vet att jag gjort det jävligt tufft för er ibland men ni har inte gett upp på mig och sett att jag kan, när jag inte sett det själv..  
Tack alla underbara människor som man lärt känna under alla år, ni är fantastiska!
 
Tack till alla som bara på något sett är en del av mitt liv överhuvudtaget! Ni betyder mer än vad ni tror och ni fyller mina dagar med energi!
 
Nu jävlar, denna dag firar jag tills jag... Ja jag vet inte vad!
 
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!!
Fyfan vad jag är bra!
 
 
 
 
 
 
 

Imorgon smäller det!

Hihi jag tror jag dör! jag kan knappt sova, jag och Leonie ligger här och fnittrar och är så taggade för imorgon så att vi inte riktigt vet vart vi ska ta vägen!

Denna dagen har gått så fort!
var på skolan imorse och blev fotade, sen var det studentlunch, sen har vi farit runt och fixat! cupcakesen är dekorerade, tårtan är bakad och dekorerad, allt är handlat och klart, allt är fixat för imorgon! vi har "pyntat" flaket med lakan och björk, fetaste ljudet med coolast musik! Allt är verkligen klart.. om 15 minuter är det den 5 juni och DÅ TAR JAG STUDENTEN!!!

HV, HV, HV DOMINERAR!!

"vem vill gå i ettan nu, ingen, ingen. vem vill gå i ettan nu, ingen ingen alls!

vem vill gå in tvåan nu, ingen, ingen. vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen alls!

VEM VILL GÅ I TREAN NU, ALLA, ALLA, VEM VILL GÅ I TREAN NU ALLI, ALLIHOP!"

Tagga nurååå! :-D





2 dagar...

Två fucking dagar kvar.. jag har sagt det förr och jag säger det igen.. FYFAN VAD SJUKT!!! Denna måndag, två dagar innan studenten har jag verkligen inte gjort speciellt mycket, vaknade lite, kolla tv, käka frukost. Ja allt sånt där ni vet.. Leonie ville ha lite sällskap på skolan så jag åkte väl iprincip ner och hämtade henne och drog ner på stan och gjorde alla sista inköp till studenten, så drog vi en liten glass och hade det soft liksom.
Det är nämligen så att denna vecka är inte schemalagd, och betygen sattes i fredags så nu väntar vi bara på att dagarna ska gå liksom.. Gör inte mig något ioförsig hehe ;)

Sen pepprade jag på min lilla lycka med en helt jävla fantastisk hopplektion! Jävlar vad bra det gick och jävlar vad lycklig man blir då.. jag har den här "jag är så lycklig, jag är så lycklig" i huvudet hela tiden liksom... Jag bara älskar den där hästen, jag säger fan det. Att köper jag häst så ska jag köpa en häst som Zam, älskar den hästen alltså!

nää nu ska jag äta glass med min kära mamma.. som hon själv sa "ska vi göra något läskigt?? äta glass ur paketet!" varför det är läskigt det vet jag inte, men tydligen är det så det är ;-)

JAG E SÅ LYYYCKLIG, JA E SÅÅÅ LYYYYYCKLIIIG!!






3 dagar kvar..

Den här helgen och de här senaste 5 dagarna måste varit dom långsta någonsin! dagarna går så sjukt långsamt ju! Idag är det 3 dagar kvar till studenten och gaah det känns ju helknäppt, snart är dagen här och jävlar vad bra det kommer bli. Men jävlar i helvete vad med pengar det kostar att ta studenten! Iallafall senaste dagarna så har det varit grejer hela tiden för oss studenter. I torsdags var det Ållecamp, då tältar studenterna på skolan, jag bestämde mig för att inte tälta men att jag skulle gå dit och träffa lite folk en stund.. Ja jag mötte Mackan påväg till jobbet när jag gick hem vid 5.. en stund var det ja... Ah och det var ju en helflippad natt asså, som nykter kan man skratta sönder sig åt sina överförfriskade vänner :) I fredags var det fest men de hoppade jag faktiskt, i går var det fest men det hoppade jag också, jag valde att spendera kvällen hemma med familjen med lite grill och trädgårdsyatzy, mycket trevligt! Idag blir det däremot party, ikväll är det den traditionella togan som anordnas varje år för studenterna. Jag har laddat upp med lakan och allt här så nu är det bara att vänta på att tiden ska rinna på! :-)

Annars idag så blir det fix och piff här hemma, lite speglar och tavlor som ska upp på väggar osv.

Nu kör vi.. 3 dagar!




RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com