nya fina....

Wiiie fick äntligen träffa min nya dator idag, åh så fin den är!! Det är Windows 8 på den och emh, ja det där var ju lite som en ny värld kan man ju säga... Jag gillar de, allt liksom bara finns där. Som jag sa till pappa när jag såg att det låg en app till min mail där "åååh direkt till mailen, ååh vad dom gör det lätt för mig, jag ska bli sååå lat!! :-D " Jag har då min hotmail-mail där så därför denna extas, då slipper jag ju liksom gå in på Internet, ta upp sidan, nu kan jag bara trycka på en app och allt är där... Ja alltså för er som missat så är ju Windows 8 typ bara massa appar.. eller man skulle kunna säga "genvägar" som de brukar heta på de förra... Men iallafall det är appar och ett annat sätt att göra saker och ting på så jag får sätta mig en hel dag och bara kolla igenom vad som finns och "forma" datan så som jag vill ha den.. blir ju toppen det här!!





ey meneeee pöss på er!!

Bra start!

Nej men vafan?? varför i helvete vaknar jag så in i helvete jävla tidigt?? Liksom egentligen gör det inget, jag vill helst inte sova bort mina dagar.. Men vad fan ska man göra så jävla tidigt liksom?? ja, jag som har blivit duktig kan ju träna kanske då? fast crosstrainer står ju i "the masterbedroom" visst heter de så?? så då måste hon och Mackan vara vakna för att jag ska kunna köra ett pass där.. hmm...
Men på tal om de, jag körde ju ett pass igår så jag är på god väg faktiskt, beach 2013, eller bara helt enkelt "jag ska vara nöjd med mig själv" faktiskt!
Nej nu är dom vakna här så då springer jag upp och kör ett pass!!

puss på er!!



Tisdag morgon..

Tisdagar är riktigt bra dagar! klockan är halv 10, jag har hunnit vakna, ligga och titta på tv, träna, duscha, äta frukost och ba chilla och än har jag inte börjat skolan, de gör jag om ca 2 timmar mohahaha vissa har det bra! Så just nu går jag runt i mina nya klackar och känner mig snygg i pyjamas haha :-) Har alla haft en bra och trevlig morgon? någon som vaknat på fel sida?
Det är lite kul för att jag har kommit in i en liten "ut med skiten" period..Jag vill bara rensa ut allt och bli av med en massa skit, men egentligen så är det ju inget fel med det, det är ju bara bra att jag kan släppa mina grejer ;-) haha Så jag funderar faktiskt på att rensa ut min graderob igen och verkligen ba slänga ut en jävla massa skit haha... UT MED SKITEN BA!!




okej jag erkänner...

Att måndagar inte är så hemska, det kanske är för att det är mycket softare i skolan, jag tror de... Idag var riktigt jävla chill.. Drog till skolan vid 8 hade en lektion och sen skulle jag haft världens längsta håltimma till typ 1 tiden, men icke! fick se klart filmen vi skulle sett på svenskan tidigare på morgonen så jag fick sluta 11 idag... synd om mig ;-) sen jävlar... Som jag rensat asså, jag har slängt skräp, pantat flaskor, handlat, hämtat ut mina skor, gjort tårta, varit på gondolino och käkat + firat mackan som fyllde år, ätit tårta och ja nu är klockan halv 8.... jomen såatte... de går fort... när man har saker att göra hahaha :-)



de va en del skräp....


nya skor ;-)


hallon och kladdkaka tårta med gräddöverdrag och "färskahallon" :-)

Planerar studenten..

Damn så underbart! I år tar jag fan studenten och det är ju helt jävla fucking awesome liksom! Men innan dess så är det några skoldagar kvar.. eller några och några det är ganska många hahaha Ett par veckor, månader typ sådär! Så nu har jag all tid i världen på mig att planera och fixa inför detta stohej, i skolan har vi redan fixat flak och ljud, så det är fixat det som ska fixas nu är de man gör student veckan liksom, när man fixar det sista! Men det ska fixas och planeras här hemma också! Man ska bjuda in vänner, familj, släkt och allt sånt där och eftersom att det är så mycket folk uppifrån så måste man kolla vad de finns för sov alternativ, ja ni vet allt sånt.. Sen ska jag nog fan kolla lite fint dekoration och sånna grejer, hihih visst fan ska det vara dekoration! Jag verkar vara en såndär liten dekorations nörd eller nått. Men ärligt dekoration gör myckat faktiskt, man får in känslan lite mer då.. Men liksom tänk er ett barnkalas utan färgglada ballonger, och sånt där krusidull i olika säger, vad heter det? cerpentiner? nej jag vet inte men sånna där man blåser ut så blir det långt ''krulligt'' grejs i papper... Sånt, tänk ett barnkalas utan sånt där. Eller tänk typ hmm.... Ett bröllop utan blommor, vitt, rosa, pärlor, och allt sånt där krusidull... Ni fattar, man ska ha speciella dukningar, eller dekoration eller liknande för att det ska bli det där lilla extra! :)
 
129 dagar kvar- tick tack, tick tack ;)
 
 
 

mardrömmar..

usch fyfan vad jag sovit dåligt inatt! Har drömt en massa konstiga saker, men det värsta var när jag drömde att min lille Max försvann.. usch han och han kompis var med mig på stan och sen gick dom runt ett hörn och sen var dom borta.. jag letade överallt och dom var borta, det började bli mörkt och alla affärer började stänga. Jag hoppades liksom på att dom gått in i någon butik eller så. sen går jag hem och letar och nej borta, sen när det är helt mörkt ute så blir det strömavbrott hela stan och allt blir precis svart och den ångesten gott folk.. helvete vilken ångest jag fick! vet att lilleman är ganska så mörkrädd och tänker han är där ute nu och vet inte vart han är! jag kastar mig ut och sen vaknar jag... ja jag bestämde mig för att det inte gjorde så mycket att vakna 6 en söndag morgon såå ja...eey fyfaan usch.. det jobbiga är ju liksom att den där jobbiga känslan sitter kvar i kroppen...

är det nån som kan tyda drömmar??






inte tomat igen!!

Men god morgon på er! hoppas alla haft en bra vecka även om jag inte lagt upp nått ;-) Nej men jag har haft en jävligt lugn vecka faktiskt, mamma och mackan har varit borta hela veckan så jag har varit själv och chillat... Mohahaha ingen som kör med en och ingen som tjatar ;-) haha nej så hemska är dom verkligen inte! nu var jag inte snäll.. Emh men ja jag var iof bara själv mån-tor så det var inte exakt hela veckan, men chill har det varit! :-) Man har liksom haft tid att hinna tänka lite för sig själv, beställa hem skor för sig själv... och den där jävla krämen, ni vet den där jag skrev om som gjorde att jag blev röd som en tomat???? jag tänkte okej huden måste vänja sig de sa hon på sjukan.. Såå jag började trappa upp innan jul med att i typ 2-3 veckor köra vartredje dag, sen så har jag kört varannan dag i typ 3 veckor och tänkte nuu kan jag köra varje dag som man ska... började i måndags, i onsdags så började jag känna den där små brännande känslan och sen blev jag tok röd igen och hela ansiktet såg ut att ramla av, asså typ torkat ur helt o hållet... aj!! sååååå jag funderar på att bara köra varannan vecka istället faktiskt, de verkar funka bra för mig liksom!

ääee nu blire frulle här :-P




chillit!!

Jag måste säga att schemaläggarna har lyckats jävligt bra med schemat iår! ni som sa att 3an var jobbigast, pff släng er i väggen. Jag håller med om att hösten var tung, men våren, wiihoo!! 3lektioner på måndagar, 1 på tisdagar, 2 st hel dagar i verkstan och 2 på fredag... haha tisdag och fredag börjar man 11.25 inte så tråkigt direkt om jag ska vara ärlig ;-) Såå japp... vänta visst har jag sktivit de där förut?? tror de.... iallafall det är en chill termin och om 3veckor är det lov igen!! Halleluja säger jag bara!! :-)

hihi ha en bra dag people ;-)




Inte som alla tror...

Med tanke på hur jag ofta är klädd eller ser ut så tror säkert inte folk att jag ÄLSKAR att klä upp mig, sminka mig i mycket smink och ha HÖGA klackar, helst i någon cool modell eller annorlunda färg för att sticka ut lite... Man kan inte tro det va? Med tanke på att jag ofta i skolan klär mig i mjukis byxor och är osminkad.. Jag har tagit upp anledningarnar till de förut, så det är alltså mest bara en anti alla andra grej.. vilket får en att sticka ut lite också, mer negativt kanske, men äch folk kan tycka om mig även om jag är osminkad, det är inte mitt smink man umgås med liksom! Det jag egentligen skulle skriva var att jag precis köpte ett par skor hahah dom var på REA så ni kan andas! och det var precis då jag tänkte på alla mina as häftiga skor som jag vill använda mera.. Då tänkte jag, okej jag ska ju gå ner massa i vikt till studenten, eller ja till resten av mitt liv och då tänkte jag.. Snygg kropp = snygga kläder, snygga kläder = snygga skor, snygg outfit = snyggt smink.... Vilket betyder att jag ska vara jävligt snygg iår! framåt våren/ sommaren då jävlar ska vi se.... ;) och nu kommer jag att ha tide att träna på morgonen! tisdagar och fredagar börjar jag 11.25 så då har jag massor med tid till att träna på morgonen! AWESOME!!
 
Här är de två som sticker ut mest här hemma just nu :)
 
och nya på väg ;)
 
2013 ska bli ett jävligt snyggt år! ;)
 
 
 

Bal, bal, bal.....

I juni är det dags för studentbal! 9 juni för att vara mer exakt... Men vad FAN ska man ha på sig?? Jag har hela tiden varit inne på att ha en stoooor gigantisk klänning.. Men efter att ha köpt en grym tiara så är jag inte säker på om jag ska ha en gigantsik klänning längre, jag vill ju ha min tiara i fokus, jag funderar iställer på att ha en riktigt snygg fast inte lika puffig klänning.. och ska man tänka smart så, så ska man köpa en klänning och köper en gigantiskt puff klänning så kommer man efter balen slänga in den i en garderob och så ligger den där,.. Köper man en mer ''normal'' klänning så kan man ha den vid finare tillställningar liksom!.... Men jag har plan på att fokusera på huvudet, ha min stora tiara, långt lockat löshår så att det blir riktigt långt, riktigt snygg sminkning och snygga smycken... Mmmh tror det kan bli riktigt snyggt faktiskt... Vill ni se klänningarna jag kollat in och gillar ??
 
 
 
Den här gillar jag starkt! Om jag inte köper denna till balen så kommer jag att köpa den ändå, riktigt snygg!!
Just nu tror jag att det eventuellt kan bli denna klänning, den är fin och jag gillar att det är lite släp på den! maffigt!
Hur snygg är inte denna?? Den har ett GIGANTISKT släp som ba woow! tyvärr blir det nog jobbigt under kvällen med ett typ 2 meter långt släp bakom sig! Men snygg som fan!
Prinsessklänning! Skulle passa min tiara, jag skulle iof ändra den till rosa om jag skulle köpa den! men den är lite häftig med sin prinsessklänning modell!
En riktig favorit! Den här klänningen är ju bara så modern, snygg och skulle nog väcka stor uppmärksamhet på röda mattan! Riktigt häftig!!
 
Det finns fan en hel del klänningar där ute! men Jag känner att man måste hålla sig lite, liksom man kan inte titta på allt för då kommer man aldrig att kunna bestämma sig! Jag håller mig till sidorna JenJenhouse.se och Dressfirst.com. Det bästa med dom sidorna är att det är bra priser, sjukt mycket klänningar till alla tillfällen OVH man kan välja färg på klänningarna, man kan även få klänningarna efter egna mått, skit bra!
 
Ja nej, jag har bokat frisör, tänkte boka smink, naglar kan jag göra själv, skor har jag, annars köper jag så det enda som egentligen är kvar är klänning! Ska ner ett par kilo sen ska jag köpa klänning!! wiihoooo ska bli så kul!!:)
 
 
kiss kiss// Promqueen ;)
 
 
 
 
 

Depp statusar och attention whore...

 
Ni vet sånna här deppiga statusar på Facebook? Sånna typ 95% skriver bara för att få uppmärksamhet?? Ni vet sånna statusar... Jag skrev en heldel depp statusar förut, typ bara depp statusar om hur skit allt va och hur tråkigt allt var osv osv. Ja någon uppmärksamhet fick jag inte, haha jag fick nog mer skit för mina statusar faktiskt, roligt nog... Inget illa menat nu lilla mamma... men min mamma gick i taket när hon såg mina depp-statusar, helvete va arg hon blev.. Det var nog mer för att hon inte riktigt inte visste vad hon skulle göra, känslan av att inte räcka till.. Så skriva depp statusar för mig betydde att mamma blev arg, ledsen eller hur det nu var hon kände... Hon är lite svår tolkad ibland... Så jag har lagt ner med mina depp statusar, jag tror även att jag dragit ner med mina depp inlägg här på bloggen också.. Men varför egentligen? Asså om jag känner för att skriva hur kasst det känns att de inte händer något kul just nu, får jag väl göra de? eller ja nej jag får, men kanskeinte kul för er att läsa, men min blogg, miitt liv! är du ointrisserad så är det ingen som tvingar dig att läsa juu! :P Men vi ska försöka vara posetiva här ju ellehur! ja...
Något jag mer tänkt på är att jag skriver om mig själv mindre och mindre, förut skrev jag egentligen mer om min dag, nu skriver jag lite oftare lite mer ''allmänna'' saker..
 
Men tillbaka till deppiga statusar... Det som är lite komiskt är att jag själv stör mig helt fruktansvärt på folk som skriver deppiga statusar, om man skriver någon nångån så liksom okej, du ville dele med dig av att de går dåligt i skolan, att du är sjuk och att kusinen dött.. okej... men när man varje varje dag skriver inlägg om hur deppigt allt är, då är det nog mest för uppmärksamhet och det stör jag mig på.. vet inte varför.. kanske är det för att jag själv lite utav en attention whore, det märks inte jämt eftersom att jag inte vill att folk ska tycka att jag det, men jodå, jag spelar smart och får den där uppmärksamheten men lite diskret ;) Haha tillexempel, skulle jag bara posta ego bilder på facebook så skulle folk tycka att jag är en attention whore, men postar jag ego bilder på instagram då är jag inte de lika mycket... Eller är du på en fest, be folk ta en jävla massa kort på dig med din egen kamera så har du massa bilder på dig själv som du kan lägga upp på facebook, då blir det inte lika uppenbart att man är en liten A-H som om man hade lagt upp egobilder.... Men de kan man göra ibland också haha... Fuck nu avslöjade jag mitt trix... Nej men ärlig så älskar jag att vara med på kort och på film, ni vet julkalenderna jag gjorde 2010, den gjorde jag ju bara för att jag ville vara på klippen, sen tar man inte andra för att det inte ska bli lika uppenbart, haha och de blir roligare såklart! Ska jag vara ärlig så tar jag minst typ 50 ego bilder per dag, och är man fixad någon dag och är lite extra snygg då tar man 10X mer egobilder....  
 
Hahah är det här sånt man verkligen ska erkänna här eller?? Hahah ja jag har ju precis gjort det så vafan!
Just nu finns det 2 907 foton taggade på mig på facebook.... när jag är uppe i 3000, då ska jag lägga ut världens egobild ;)
 
Bara för att vi snackar om det.......
 
 
 

FantastiskDag!

Då var min fina födelsedag över för denna gång... 19 år.. då har man nu levt i hela 19år... tänk så otroligt mycket det är asså, egentligen! Jag blev väckt imorse av mamma och lilla Max, med paket på sängen, sen en liten mys stund med Max.. sen mys frukost och sen fixa sig inför skolan.. Sen var det väl en ganska vanlig skoldag skulle jag tro, hade ea möte och där sjöng dom för mig och bjöd på tårta, gulligt av dom! :-) sen på kvällen blev det middag i Skövde med lilla familjen :-) Max åt mer av min paj än sin egna efterrätt, haha sem slänger han ur sig att han uppskattade att jag matade honom haha och städa var jag bra på också sa han.. haha ja framtid som hemma fru kanske? haha! Jag har fått många fina gratulationer på både Facebook, telefon, sms, insagram och irl! underbara människor! <3 hmm det är lite tråkigt att pappa är så långt bort bara, o inte få fira på dagen med familjen i Stockholm, men det är så det är, kanske nästa år igen när jag flyttat dit :-)

Tack för alla fina presenter, jah har fått typ allt från en ny dator, till hoody, till seans, till presentkort, tidning, pengar på hoppkontot, parfym och än är jah inte helt färdig firad.. otroligt! så otroligt tacksam för allt <3 tack <3

Det här året ska jag skriva historia, de kan ni ge er fan på!! <3
























Ingen vanlig dag!!

 
Nej idag är det ingen vanlig dag..... Det är ju förfan min födelsedag!! HALLELUJAH!
19år.... På riktigt, ska jag vara ärlig?... Jag känner mig fan gammal... Liksom, det är ett stort hopp mellan 17 och 18, sen nu blir det också ett stort hopp mellan 18 och 19.. Jag menar, när man är 17 så är man såå nära att bli 18... när man blir 18 blir man myndig, får rösta, gå på krogen, shoppa på internet och sånna saker.. Så känns det som att de flesta festar gärnet de året dom är 18 bara för att dom kan, för att man får liksom... 19.. Dågår man förbi det dära ''fjortis'' festandet, supa varje helg bara för att man kan.. Haha liksom när man är 18 då firar man hela året 18 liksom.. 19 då ba hoo, japp jobb? barn? gifta sig kanske??.. Hahah neej nu ska vi inte överdriva riktigt, men lite så ;) usch.. tänk 20 sen då.. oooh...my....god....!
 
Men GRATTIS till mig idag dåå :D
 
 
 
Från Jul och Nyår :)
 

snabbis helg!!

Ja men detta blir då 4e inlägget jag skriver denna helg då.. Så jävla fail skrev två inlägg påväg upp till Enköping men då försvann ju internetanslutningen mitt i alltihop så när de skulle publiceras på ba "ingen respons med blogg.se" så ba poff allt borta.. segt sen så skrev jag ett igår kväll tröck på "tillbaka" knappen en gång för mycket och lämnade appen vilket betyder. Inlägget poff borta... Så jag försöker väl skriva in hela helgen här nu då istället!

I fredags åkte jag och mamma upp till Enköping direkt efter jag slutat skolan. Schemat för denna helg har varit att träffa så många som möjligt och fira mig och min farbror.. Så i fredags så var vi väl uppe vid 5 tiden då han vi träffa maud på guldfynd, lotta på Lagerströms, åka hem till ullis som fått unge nr 2 en liten Liam, så var vi där till halv 10, sen till Marie och tibban och se deras nya hus, sen vid 12 iväg till Bea och där blev de vin till 2. inte jag då, jag körde ju! mmh sen till Annelie och patrik som vi bodde hos och där satt vi och chattra till halv 3.. ah ni kan tänka er att lägga sig vid 3 och sen i lördags hade vi bokat fika kl 11.. haha ett under att vi hann alltså! Vakna 10, snabb fix, fika med Jenny vid halv 12 blev det, sen 1 var det fika/kalas hos Farmor, sen vid 3 åkte vi till axelssons, vid 4 var vi på afterwork på lisse o hennes nya och sen hämta Annica och sen hem till Annelie och käka och ha tjejkväll.. Själv i lördags så hade jag tandvärk pga den där jävla visdomstanden och somnade vid 10 men vaknade vid halv 2 igen och satte mig ute hos damerna som fått i sig ett par glas, eller flaskor vin. Jag lovar er det lät som en jävla hönsgård asså.. herregud! ah sen blev det natten igen vid 3... Ah så blev det söndag.. så fort helgen gick! då blev det brunch typ vid 11 halv 12 nått sånt, sen iväg ut för oss. så ut till sörta och hälsa på han, sen till Angelica och säga hej till dom och sen ullis och säga hejdå, sen tanka och sist godisgallerian.. Ni förstår Falköping har konstig kebab och har inga riktiga godisbutiker, så när man åker till Enköping så käkar man kebab och åker till Godisgallerian... Ni i Falköping jag vill bara säga, godisgallerian är en butik med enbart godis som har ca 700olika sorter godis.. så snacka inte om godislagret (det är en liten kiosk som har lite godis för er som undrar som inte bor i Falköping)
Så... så är det.. Det blev ju typ ett antal besök denna helg kan vi säga! Men trevligt!

Det jag skulle skrivit i fredags...

Jag älskar fredagar. Om man kunde gifta sig med en dag så hade jag gift mig med fredag... Vänstrat med Lördag och legat i soffan hos Söndag och haft ångest över att jag utnyttjar fredag och lördag bara för att jag ska ha kul... Haha fan vad stört... Måndag har jag krig med, hatar bitchen, tisdag är väl lite gullig sådär bara är liksom, omg onsdag är så jävla wannaba lördag! torsdag vilken pepp och energi givande dag, taggar upp en inför ytterligare en helg där jag utnyttjar mina älsklingar ;-) då har vi hela veckan ;-)

sen så satt jag och mamma i bilen och hon är ju sluddraren själv asså, borde skriva en ordbok, eller så skulle hon kunna anställa mig som hennes tolk... lyssna här.. eller läs...

M= mamma ~ J= jag

m- vi kör in i asken!
j- hahahahaha kör in i asken xD
m- jag menade ju att vi skulle åka in på mackan och köpa en choklad ask!
j- olycka på väg26 en personbil körde in i en choklad ask. En vit choklad fördes till sjukhus med lindriga skador, inga andra chokladbitar skadades vid olyckan... xD hahaha...

ja men frisk!

sen sa mamma i helgen att olyckan ringde xD

*mamma pratar i telefon*
maria- vem var det? :-)
mamma- olyckan...
eeh okej... sen att hon menade Annika är en annan sak xD det blir lite fel ibland... det står Olas Annika i hennes mobil och då blev det olyckan.. åh sluddraN!!

Vet ni? imorgon är det en alldeles speciell dag... vet ni vilken??? hihi jaaa min dag! woop woop ;-)

pöss!!














kläder vilket mysterium..

Ja men god morgon, eller ska vi vara lite sexigare och säga good morning... Nej nu ska vi inte vara sånna.. Hoppas ni sovit gott och drömt söta små drömmar.. gud så till gjort!
Jag har iallafall piffat eller gjort snyggt i min garderob i morse, hängt in massa kläder om inte annat. Den är så in i helvete liten, jag behöver en större garderob, mer plats till mina fina klänningar, kavajer och sånt där ni vet.. Funderar på att rensa ut skiten också finns mycket skit där i! som vanligt liksom, tänk om man bara skulle ha kvar kläder man använder oftast liksom, haha de skulle inte vara mycket, man skulle heller inte ha något att byta med heller så något sånt ska vi inte göra.. Eller så är det de att man har mycket kläder som man liksom växt ifrån... Det där med kläder.. vilket mysterium liksom...

God morgon på er, ha en grym fredag!!



god night!!

Och så var det ju det där med tiden, nu är man i säng försent igen, eller de kommer bli försent eftersom att jag försent börjar skriva på inlägget.. ahaaaa.. Asså jag blir ju störd! jag har haft en bra kväll, mmh, såg once upon a time, Good Good, och fixade naglarna, jag fixade naglarna i typ en och en halv timme och då inser jag att "nej det ser inte bra ut" såå bort med allt och börja om från början, tog lite inspiration från julnaglarna... Men denna gång blev dom rosa... Rosa är fint jag älskar rosa, eller självmordsfärger som Mackan säger haha xD När jag flyttar hem ifrån då kommer typ allt vara rosa, fint!

asså fan imorgon åker jag till Enköping för att fira att jag fyller på måndag med släkten där uppe, och jah kom på för en timma sen att jag inte har en jävla aning om vad fan jag ska ha på mig.. Jag vill vara fin eftersom att det är kalas, men sen behöver man inte överdriva med släkten riktigt, mmh... Så vad ska jag ha på mig??

åååh jag ska få titta på bebis imorgon också, en gullig liten 3veckors kille, aaaw tänker alla då och jag också, jag är liksom mänsklig! ;-)

Nej jah vet inte varför jag skriver just nu, ville mest dela med mig av kläd problemet, men tydligen fastnade jag i "spontan skriv vad du vill inlägg" typ...

såå God natt då! sov så gott everybody

btw, engelska är fan så mycket sexigare än svenska!! mer attityd och mer sexigt helt enkelt!

sooo.. God night bitches ;-)



oj det blev som de blev

Haha detta kommer bli ett inlägg där iprincip inget hänger ihop... Jag tänker skriva det som liksom bara dyker upp i huvudet, så får vi se vad det blir...inget orgat inlägg alltså...

först och främst så har vi insett, jag och Moa alltså har insett att vi har bästa läget i skolan just nu, vi har fönster mot lärar rummet, rektornskontor och andra kontor med annat viktigt folk.. Kommentare som bara kan dyka upp då är allt ifrån "kolla *piiip* står vid microsarna, vad tror du hen äter?" eller.. "här har vi bästa läget om vi skulle vilja skjuta någon" "vi såg *piiiip* och funderade på och skjuta hen" De sista två är ju självklart på skoj, vi skulle aldrig skjuta någon och vi skulle aldrig ens bära vapen, men ser man på för mycket maffiafilmer så blir det lätt en koppling iochmed det läget vi har... ;-)
Idag tänkte jag på en grej, fan vad skönt det känns att ens föräldrar ibland känner ångest eller haft ångest för något dom gjort mot en, typ varit arg på en, skrikit åt en, inte köpt glass åt en.. ja ni vet sånt, gött att dom kännt ångest för liksom då vet man ju att dom gjort det för att man ska lära sig något och inte för att dom är dumma, som man tyckte när man var yngre.. Nått mer som slog mig när jag hade den tanken var att, nice att dom känner ångest för saker dom "lär en" för det är ju iprincip de dom gör då, ah det är att skönt att dom känner ångest, själv känner man ångest minst halva livet över att göra dom stolta, då är det jämnt upp liksom! as bra!
vet ni dammsugar helvetet är paj, mitt i min städning, jävla skit...

jävlar vad kallt det var idag elle? det har till och med snöat, och totalt jävla snorhalt är det haha kommer dra på rumpan vilken dag som helst asså!

Asså på riktigt såg ni på 3an i tisdags på Hollywoodfruarna? haha Ankan och Gunilla i samma program, oh god! Underhållning och så har vi oskyldiga lilla Maria, så jävla härlig!

åh idag börjar mina underbara torsdagar! idag är det once upon a time OCH fråga olle! woooh hooo ooh lord eeh okej.. emh det är alltså en bra torsdag! och resten av familjen här har dissat mig ikväll såå ja, ensam och tv kväll, ganska bra dag med andra ord ;-)

"- jaaa emh.. Hönsa ee iallefall döa
- vaaa e hönsa döa??
- åååh tuppen e full
- full??
- åh griseknoven..... e full.. och emh Emil han...
- ja vad är det med Emil???
-.... e också full"

Jaha där fick ni de också.. trevligt..

åh gud nu höll jag på att skriva något jag verkligen inte borde skriva här.. woohoo..
nää nu är jag hungrig så nu tänkte jag inte skriva mer!
Det blev som det blev och de blir som det blir!

cing cing!!




Var dig själv, för att du vill!

Dagens problem i samhället bland ungdomar, är nog kropps problemen. Eller ska man kanske säga det att vi har, eller vi tror att vi har sjuk press på oss och hur vi ser ut... Killar tränar upp sig och blir muskliga för att vi tjejer liksom ska gilla det, okej inge fel med det, men om man gillar någon så spelar ju inte de så jättestor roll liksom.. Vi tjejer vi bantar ner och blir stickor för att killarna ska gilla oss.. Om en kille gillar dig så gillar han dig oavsett om du är mullig eller inte... Det är klart att man vill ha snygg kropp, jag skrev ju de för någon dag sen, men jag vill inte banta ner mig till en pinne? jag vill ha snygga, sexiga former liksom, man ska ha bröst och rumpa så är det, de är sexigt, det är inte sexigt och vara en pinne liksom.. Det tycker inte jag iallafall, men finns säkert killar och tjejer som gillar de också..
Men varför håller vi på såhär? är det verkligen alla "perfekta" kroppar man ser i tidningar? Jag tror inte det, jag har aldrig påverkats av tidningar, jag påverkas av andra människor, och av mig själv, jag ser ju hur jag serut!
mmh stora frågor det snurrar i huvudet på oss ungomar..

Jag är ganska anti allt sånt där som är så där extremt tjejigt.. Eller alltså jag sminkar mig inte varje dag, varför? jo för jag sminkar mig inte för att någon ska tycka att jah är snygg, om jag träffar någon får han fan tycka att jag är fin osminkad också! jag älskar att sminka mig, men då gör jag det för min egna skull, ingen annan... Jag klär imtee upp mig i skolan, varför? ja varför ska man vara fest klädd i skolan?? jag älskar att klä upp mig och vara sådär fin man känner sig då.. men jag ser ingen anledning till att för det första göra mig fin för ingen, och varför göra de i skolan, man sitter ju ändå bara inne på lektioner där ingen ser dig ändå... Vet ni det är jätte skönt att inte behöva känna att man måste sminka sig ifall en kille se en eller att man måste klä sig snyggt.. om en kille gillar mig så ska han gilla mig osminkad i onepiece också liksom...

Det jag försöker säga... bantar ni, tok tränar, sminkar, bär en särskild klädstil bara för att någon eventuellt ser er, så fundera på hur du själv vill vara, lura inte folk till att tro att du är någon du inte är..

träna för att du själv vill, banta aldrig det är ingen bra metod, klä dig som du vill och sminka dig om du vill det, inte för att någon annan vill!!

Jag är inte nöjd med hur jag ser ut men de är flre att jag själv inte trivs sååå därför ändrar jag...

God natt på er läsare!




babbel about skolan...

Jaha då var första skoldagen denna termin avklarad.. Eller ja enligt pappren så är det fortfarande hösttermin, vårterminen börjar v.4.... vet ni varför? joo för det ska vara lika, det ska vara lika många veckor på hösten som på våren.. så jävla töntigt! vilket betyder att vi läser efter hösttermin schemat denna och nästa vecka.. skit drygt, speciellt med dom kurser som nu avslutas liksom..
ah iallafall, första dagen avklarad och jag kan säga att det inte hänt mycket, vägt lite ring, sågat lite... hmm ja typ.. Haha och det är så sjukt kul! skolan har hängt upp konst i taket på nya byggnaden, det ska föreställa den "kända" ållebergskragen.. Alla tror att det är ett ufo, det är nämligen upplyst och skiftar färg, så ja, jag håller med det ser ut som ett ufo.. Haha vi ållebergare är väl riktiga ufon antar jag..

Om typ 3månader sååå får vi våra studentmössor, och som vanligt är ålleberg inte som alla andra på det negativa sättet, alla har mösspåtagning typ på valbord, själva så har vi det på vår studentdag under cerminin.. dumt...

mmh nått mer vi gjort idag är att vi snackat om vart vi ska åka med klassen på resa, just nu pratar vi om Vietnam eller Kina, så vem vet kanske det blir något sånt!



Ah men god morgon då..

Hahahahah det var då själva fan då!! Som jag skrev igår så har jag vänt på dygnet.. under lovet så gick jag och la mig runt 4-5 på mornarna... Nu när skolan börjar så går det liksom inte, så jag försökte lägga mig tidigt igår, det blev ändå runt 12... mmh men det var bättre än 5... Nej men vad tror ni hander då?? jo fröken Gyllenpanzar vaknar kl5 och har varit vaken sen dess.. Ja men varför inte...
Trött man blir, liksom jag kan inte lägga mig tidigt, för då vaknar jag alltid en gång på natten.. Eller nej vi säger såhär.. jag brukar gå och lägga mig runt 12 tiden, och om jag försöker lägga mig tidigare tyo runt 10, då vaknar jag ALLTID runt 12, halv 1 och tror att de är morgon.. och sen typ runt 5-6 tiden... Kul.... då går man ju hellre och lägger sig senare liksom.. eller?

Det är skumt det där!



Btw! jag älskar våran nya dusch, eller iallafall munstycket, det lyser!!! skit coolt! det var as häftigt att släcka ner allt och bara ha duschen som lös i blått, lila eller rött.. as coolt!!

God morgon på er!


problem problem..

Oh my god! I have big problems liksom! Nu blir vi lite mer personliga här på bloggen va men såhär här är det..

Jag vill INTE ha små bröst! så är det och så har det alltid varit. Redan när jag var pytteliten och iprincip kunde prata så har jag sagt det... nu kommer problemet... Jag tycker att dom är på gränsen till för små redan nu och jag vill gå ner massa i vikt.. MEN MINA ÄLSKLINGAR DÅ!!! då blir dom ju ännu mindre, buhuu jag vill inte ha mindre än vad jag har nu, aldrig..

Det är ta mig fan något som stör mig så mycket just nu, kan inte komma över det. vafan det är fan det ända jag har liksom, för inse killar tittar på bröst och rumpa först, sen resten av kroppen och ansiktet, är hon snygg och har bröst då kan man lära känna henne... Nej okej det kanske inte är så, men det är lite de man kan få intrycket av ibland.. Och nej jag vill inte ha bröst pga killar, jag vill ha de för att själv känna mig, ska vi säga attraktiv? nee vi säger sexig...

vilket problem va, vilja gå ner i vikt men inte ha små bröst haha.. så tänker nog inte barnen i Afrika.. fast nu är inte jag barnen i Afrika..

Vill ni veta ett till problem...
usch jag har många problem...

Men de största problem är (just nu, i detta inlägg) .. hur de ska bli med mina underbara små bästisar som följer mig överallt ;-)

ett mindre är att jag har vänt på dygnet och kan inte sova, illa!


Jag tänkte lägga in en bild.. Men nej så kul ska vi inte ha det hahahaha!



ta slut nån gång...

Uuuuuh buuhuuu imorgon börjar skolan på rikrigt igen... fuck... Jag är verkligen såå sjukt trött på skolan nu. Det är tur att det snart är slut och jag tar studenten liksom.. Men vägen dit, usch jag måste säga asså jag har riktig ångest över det här, mår riktigt dåligt om jag ska vara riktigt ärlig... Jag vill bara börja så att jag kan sluta.. Men som sagt alla 93 skoldagar där imellan, dom skippar jag gärna! haha hoppa över en hel termin haha.. Jag hoppas att schemaläggarna lyckas med att sätta schemat iår, jag kommer gå i taket annars...

Åååh ångest, ångest, ångest....




Make over kanske??

 
Jag har verkligen sååå stor lust att göra en make over i mitt rum, jag har typ lust att ba slänga ut allt.. samtidigt som jag inte kan skiljas från mina saker... Men som jag sa till mamma igår, nu ska jag lägga mig i skiljsmässa med mina saker... NU SKA DET UT! Liksom jag har sååååå mycket saker jag har sparat för att liksom bevara nått minne, men det är saker jag aldrig någonsin kommer att använda i framtiden, har aldrig använt heller, UT MED SKITEN! ut ut UT! Och jag inser ju att när jag flyttar hemifrån till eget, de kommer bli kaos.. liksom just nu har jag ju TVÅ rum där jag har massa små grejer som jag ''måste'' spara för att bevara nått jävla minne... Det kommer aldrig att gå! NU måste skiten ut, jag vill ha ut skiten men när jag väl sitter där och rensar så ba '' nej inte den, inte den ååh inte den... ''
Så fram med svart sopsäck och ba släng.. släng släng släng.. och jag kan ba tänka alla kläder som kommer slängas ut när jag gått ner i vikt ojojoj för då ska jag köpa en jävla massa nya kläder, och då ska de gamla ut!
 
Nej men ska man ta och börja rensa då kanske??
 
Man kanske skulle använda fantasin, tänka att de är ens man som man ska skilja sig med för att han varit otrogen och det är hans grejer man ska slänga ut.. Hahah vad bra då kanske man får ut lite aggrisioner på samma gång... toppen!
 
 
 
 
 

God morgon, måndag!

Asså ursäkta men nu är jag förvirrad... För det första så har jag vänt på dygnet och kunde inte somna förrän 4 tiden, fuck you kände jag då lite granna sådär va.. Jag har börjat ställa in mig på att skolan ska börja så jag har ju liksom ställt klockan.. Det är inte lockande att veta att klockan ringer 06.30 när man somnar vid 04 liksom... MEN jag är uppe! jag kan utan problem vända tbx!
Men jag blev ju orolig, jag vaknade vid halv, och ingen är vaken.. mamma brukar va uppe runt 6 och härja innan Max vaknar och nu ba ingen vaken.. Jag låg i sängen o ba varför är det ingen vaken??? är det söndag?? går min klocka fel?? vad för är felet???? Nä egentligen inget fel, bara att dom gick upp en kvart senare än mig.. DET BRUKAR INTR VARA SÅ.. herregud vad orolig jag blev jag ba whaat??
Vad händer idag då people??
Själv ska jag softa sen ska jag nog göra något åt mitt rum, de måste fixas asså!
Mysa med lillebror står med på listan, han har längtat ihjäl sig här hemma, ååh det var så hemskt. Mamma berättade att jag kommer flytta i sommar och Max blev så jävla ledsen, han hade typ börjat gråta.. aaw hjärtat liksom :-/ Han kom in till mig nu på morgonen, så söt så knackar han försiktigt på dörren och går inte in förens man svarar.. Så han öppnar när jag svarat och lyckan som typ såg ut att sprida sig i hela han.. Han sprang fram till sängen och kastade sig på sängen så fick man världens gosekram <3. Sen låg han hos mig en stund och gosade, haha han bjöd fan på en puss också inte alla dagar haha :-) söta Maxen <3

Vet ni en lite rolig grej? igår den 6januari? Då, då var det 150 dagar kvar tills jag tar studenten, då kände jag såhär "omg 150 dagar är ingenting" och det var då jag kom på att, ja och de är ännu färre skoldagar! såå jag satte mig med ett litet block, penna och telefon.. mmh, skolan börjar onsdag, okej, det är 2 lov, 42 helgdagar (lör, sön) och 3 "lov dagar" Då blev det endast 93 skoldagar kvar då under 2013... wonderbart!!

Hoppas ni får en bra måndag alla där ute!!



mysbild från morgonen får starta denna dag!

Grymt lov!!

Vilket fantastiskt sista jullov jag har haft nu eller! Jag hade några trevliga dagar hemma i Falköping innan jul och under julen! Två mysiga julfiranden med familj och "bonusfamilj" om man kan uttrycka sig så! Jag har haft det otroligt mysigt här i Stockholm, det har varit besök på armémusset, besök på hovstallet, afternoon tea på Berns med en helt fantastisk kakbuffe! Det har varit en fantastisk nyår med familj och goda vänner, jättemysigt! Det har varit lite fest här "hemma" med trevliga hoppare, trevliga mysturer på stan, trevlig middag med trevligt folk, varit på fin bio och fått utrymma pga brandlarm.. Det har även varit soffmys och film. tro det eller ej liksom :-)
Det har alltså varit ett bra lov! och jag fick sååå mycket fina julklappar, så grymt tacksam för alla som jag har runt om mig <3

Nu är det bara att börja ladda om och försöka vända tillbaka på dygnet som jag nu detta lov sakta men sökert vänt lite på.. så de kan gå ;-) Snart börjar skolan igen och terminen är igång.. usch jag ser inte fram emot att börja skolan igen, men de är skönt att det nu är den sista terminen och sen kan jag ba leva de liv som jag vill... Då ska bloggen användas flitigt så att ni kan följa mig ordentligt!!

Nu ska jag njuta av typ. de två sista dagarna här, eller ja.. jag åker till Falköping imorgon kväll så :-)

btw en av de punkter jag skrev om att de är drygt att skriva inlägg sen försvinner allt... jag har skrivit på ett långt inlägg i typ två dagar nu, men sen när jag igår skulle publicera detta långa inlägg så ba näää de går inte så allt försvann... skiit samma dååå!! haha



















9 dagar kvar tills jag blir 19 ;-) mohaha

poss poss ;-)

10 saker...

Det finns vissa saker som triggar igång mig och kan få mig riktig irriterad, frustrerad... Jag tänkte JA varför inte börja 2013 med att erkänna saker för er och för mig själv... och samtidigt varna er ;-)

1. När folk lägger sig i mina drömmar och planeringar.. Det finns inget som gör mig så otroligt frustrerad som när folk ska lägga sig i den delen, stötta mig gärna och det är okej att lägga sig i om jag ber om det. Men att lägga sig i utan att jag ber om det så tolkar jag det som att den personen vill hindra/ändra eller liknande på min dröm, not okey!

2. Säg aldrig "välkommen till vuxen världen" För mig är det lika med "är du dum som inte fattar att det inte är lätt o vara vuxen" då säger jag "välkommen till min värld jag är inte dum i huvudet och vet att det är skillnad på att vara vuxen och ungdom"

3. Be mig inte göra bättre ifrån mig i skolan och säga att de är lätt! och alla kommer alltid få samma svar när de frågar hur de går i skolan "jo de går bra.."

4. Det finns inga som kan få mig så frustrerad som mina föräldrar.. Med pappa där är de mest bara liksom "ja.....nej... men jo... nej!..." ni vet sånt där och ingen ger sig.. Med mamma där brakar helvetet lös och de gapas och skriks...

5. Något som kan göra mig frustrerad är om det är rörigt och o städat, jag vet inte varför men det blir en typ av frustration när det är rörigt och man inte hittar något och då börjar jag städa!

6. haha något jag kan frustreras av är när jag vet att jag har rätt och folk inte lyssnar eller inte håller med, fyfan vad jobbigt det är!

7..... Jag vet inte om jag kommer på något mer för tillfället... eller jo... 7. när saker inte blir som jag planerat så blir jag frustrerad, vem blir inte de liksom??

Det finns mycket som kan göra mig frustrerad...

8. Personer som överhuvudtaget ska förklara hur saker och ting är ute i världen när jag redan vet... Alltså som exempel, folk behöver inte förklara för mig hur det är uta på krogen för det vet jag redan, folk behöver inte förklara för mig som att jag är dum i huvet att man måste skaffa jobb när man slutat skolan för det vet jag redan.. typ sånna saker, folk får inte berätta saker på ett sätt som får mig att verka dum i huvudet för det är jag inte!

haha

9. jag blir frustrerad av att skriva saker jag blir frustrerade av för att jag spelar upp minnen... haha!!

10.. Detta får bli sista... Jag blir extremt frustrerad när jag känner mig låst och inte kan göra vad jag vill...

Jag kommer inte på något mer nu faktiskt! och det har fan tagit en timme och skriva detta..
ååh en sak till som gör mig frustrerad!! när man sitter i timmar och skriver långa blogg inlägg och när man är klar så trycker man fel och allt försvinner... då har man ba lust o slå sönder något.. typ datorn eller telefonen haha ;-)

Ha en trevlig natt people!







Nytt år!!

Jaha då har vi gått in på ett nytt år, året är ju nu 2013... Året då jag typ startar ett nytt kapitel i mitt liv liksom, det är mycket som kommer hända iår. En del saker vet jag och en del saker kommer bara dyka upp utan att jag ens vet om det... Det är lite läskigt måste jag säga! att liksom inte veta förens man är där, det är ju liksom svårt o påverka saker man inte vet om. Men de blir säkert bra...
Jag har en känsla av att det kommer gråtas en massa iår, eller iallafall mot sommaren, då tror jag att det kan spillas lite tårar så att säga...

Jag har funderat en del på det där med nyårslöften.. Man kan ha flera stycken va? Jag vet ett som jag ska ha och de är att bli lite smalare, sen skulle de kanske va allmänt nice om man höjde självförtroendet en aning också, men de kommer med i första... Sen så skulle de va nice o kuna köra gärnet och inte tänka så mycket hela tiden... hmmm.. Jag får ta och tänka på det där lite tror jag..Men bättre självförtroende och bli smalare de är fasta grejer! sen vet jag ju inte vad som händer i höst, men en grej till skulle kunna vara att jag ska följa mina drömmar, de är ett bra nyårslöfte och att leva livet!

Nej men hade alla en trevlig kväll/natt på nyår då? jag hade en fantastiskt dag/kväll/natt tillsammans med vänner och familj! Det kunde inte bli så mycket bättre, otroligt lyckat! :-)

gott nytt på er! <3






GOTT NYTT ÅR!!

Gott nytt år fantastiska människor!!
Ta det lugnt med spriten! ... eller... näää, ALL IN för fan!!
Jag hoppas att alla har en fantastisk kväll vart ni än är ute i världen!
 
2013 here we come!!
 
 
 
 

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com