söndag, härligt

god morgon :-) hur mår folk idag? själv mår jag primaballerina faktiskt så det blir väl snart dags att dra sig hemåt, har ju en privathopplektion hemma ikväll så måste hinna hem liksom! fan de ska bli skit kul o få hoppa lite, alltså med häst såklart inte fallskärm! :-) hihi jobbigt med två "hopp sporter" haha :-) nej men jag hoppas ni mår bra eller så mår ni som ni förtjänar.. puss på er <3

söndag.. morgon?

jahapp halv 4 på morgonen är klockan och jag tänkte hoppa och lägga mig nu, ska ju faktiskt åka hem imorgon igen så måste vara pigg så att jag kan köra bil :-) har haft en mycket crazy kväll, dansat på stången, druckit massa trevligheter, dansat överhuvudtaget.. men framför allt så har jag haft jävligt trevligt... men som sagt jag blir crazy med skydivers!!

god natt!!





regnig lördag...

idag är det verkligen en regnig lördag.. men det skiter jag i för snart sätter jag mig i bilen och åker till västerås för att delta på sams hejdå fest... de kommer nog bli jättetrevligt, jag blir ju wild and crazy när jag umgås med hoppare.. konstigt nog, som jag sa till pappa.. skulle mina vanliga kompisar se mig hur jag är på fallskärmsklubben då skulle dom ba " vafan hände??" för jag är inte samma med dom och med hoppare... im a crazy bitch liksom så är det bara... hoppas ni har en bra dag folket!! :-)



lugn ba lugn

okej idag har varit " fuck you Bitch" dag, allt har varit piss och kasst och bara bläää så trött på folk, vill bara stänga in mig och bara vara liksom... Jag är verkligen så trött på allt just nu, helt ba ööööööh döööö liksom som jag skrev imorse... Men denna fredag kväll blev iallafall lite stänga ute världen, inte på humör för att gå ut med kompisar så det blir vara hemma med familjen, fixa naglar och ladda batterierna för att åka till västerås imorgon på lite hejdå fest och sånt... vår Sam åker ju hem till nya zeeland igen :-/ men hon kommer tbx snart igen hoppas jag!

hoppas ni haft en bättre fredag än vad jag haft! <3



kass fredag

idag är en sånhär fredag som man ba åååååh döööö!!! nej men idag var verkligen en sånhär "jag vill inte gå till skolan" visst de vill man väl tyyp aldrig men idag är det extremt, typ en sånhär dag när man kommer vara sjuuukt otrevlig och ba be folk dra åt helvete... asså blääää vi har typ 3 lektioner idag men en är uppdelad i två och det är den sämsta och tråkigaste lektionen ever asså försäljning och service, jo tack jag vet att man ska vara trevlig mot kunden aå bra kan jag gå nu?? liksom det är så jävla tråkigt liksom.. helt sjukt tråkigt...
åååååååh jävla fredag!!! och de är inte bättre att veta att typ hälften i klaasen tagit ledigt idag eftersom de va ledigt igår.. fan jag skulle tagit ledigt idag också!

hello Göteborg!

jajjemen jag sitter här på clarion hotell i göteborg och hälsar på pappa, han är här på jobb och eftersom jag har nära till göteborg åker jag hit och käkar middag och har det trevligt med han :-) lite små spontant sådär.. värst så spontan jag varit senaste, ridningen, lunch med leonie idag och sen dra till gbg på middag... men guuu så trevligt :-)

hoppas ni haft en bra dag för de har jaaag :-)




hur tänker dom?

kan någon tala om för mig varför skolor sätter studiedagar typ tisdagar eller torsdagar oftast? jag menar det är ingen som tycker att det är bra, inte ens lärarna.. är det inte bättre att sätta det på en fredag eller måndag? det är sååå drygt att gå till skolan en dag, vara ledig en dag.. asså dom måndagar eller fredagar där det ligger studiedagar tis eller tor måste vara dagarna där elever "skolkar" mest? liksom som jag som har pappa i sthlm, jag hade lika gärna kunnat åkt till honom igår och stannat till söndag och då tagit ledigt/ varit sjuk på fredag.. det är väääldigt ofta folk gör så, så om skolorna tänker efter lite borde dom sätta studiedagar på måndagar eller fredagar!!!

godmorgon!

god morgon söta blogg läsare! jag är ta mig fan ledig idag ändå är jag uppe tidigt!! nej men jag ska skjutsa lillebror till skolan så ja jag måste upp så han kommer iväg :-) jag drömde en psykodröm inatt riktigt obehaglig faktiskt fyfan va läskigt, har varit jagad och förföljd hela natten, not okey!!
förövrigt så antar jag att ni märkt att jag mobilbloggar ganska ofta nu? listan jag drog igår om det jah gör på morgonen har blivit uppdaterad, jag bloggar varje morgon också!! nej nu ska jag få iväg lilleman :-)



onsdag mitten på....

God morgon.. Idag är det onsdag mitten på skolveckan hääärligt! inga skumma drömmar inatt iallafall, det tackar vi för! Men en till sak som är as drygt är jag har börjat att vakna en tid mitt i natten och tror att det är morgon.. i 3 nätter irad har jag vaknat runt 1- halv 2 tiden, ba shopp vaknar- klar vaken tar upp telefonen som jag alltid gör när jag vaknar och ser då tiden... Då ba god natt Amanda du ska inte vakna nu!!

haha juste på tal om telefonen! som jag sa så, det första jag gör när jag vaknar är att ta upp mobilen, kolla om det är nått på facebook, kollar om man har sms och mail sen kollar jag en app jag har som uppdaterar på natten och sen sätter man på tv:n- vakna med the voice oftast. seen så gör man allt sånt där typ duscha o fixa sig... haha nu vet ni hur mina mornar ser ut.... Hur ser era mornar ut?? tell me! :-)




spontant sådär..

Japp idag i stallet drog jag en spontan barbacka ridning.. Carmen hästen jag red gick ett pass innan barbacka och jag tänkte ja vafan varför inte liksom? så jag körde hela dressyrpasset barbacka och jag är jävligt glad att hon var bekväm att sitta på annars hade jag aldrig kunnat gå efter det! annars så var hon en trevlig dam som man får jobba en hel del med, inget gratis där inte, men tro fan att det gick bra... haha ni lär få höra imorgon om hur mina ben känns ;-)




nu blir det natten här, god natt på er <3

kort update!

kan säga att Max inte hade varit inne hos mig i morse/ natt, jag frågade honom när han vaknade! alltså betyder det att jag drömde hela grejen haha jag är ju ta mig fan knäpp..

hade ni en bra morgon?



regnig morgon

Det gillas inte! regn är verkligen inte kul, det blir så kallt då också usch... Jag hade en såndär skum dröm inatt igen, fast denna var så verklig så att jag faktiskt trodde att det var sant...Jag drömde att Max kom ner till mig vid 5 tiden och bökade runt i mitt rum... MEN sen när jag vaknade på riktigt och började fundera på vad han gjorde i mitt rum det var då jag såg att mitt lilla bord här i mitt rum inte stog på samma ställe som i drömmen, då insåg jag att jag faktiskt drömde att jag halv vaknade och att max var i mitt rum... fast nu när jag skriver detta så känns det så verkligt så jag vet fan inte om jag drömde eller inte... Jag får helt enkelt fråga Max när jag väcker honom om en stund.. Jo ni förstår idag får han skjuts av syrran till skolan, cooooling ;-)

Jag hoppas att ni alla har sovit gott, har en trevlig morgon och får en trevlig dag! <3



rätt eller fel?

Jag har börjat fundera på en grej, eller det är en grej som gnager i mig kan man väl kanske säga... fast nu kom jag på att jah inte vill säga exakt som det är, men kan försöka med andra ord... Alltså jag skulle inte säga att jag är som andra tjejer i min ålder, jag trodde förut att det var något bra.. Men jag är inte riktigt säker på om det faktiskt är så bra längre, jag menar jag vill kanske också göra vissa saker 18åriga tjejer gör, men det går bara inte.. Jag har hela tiden tänkt att det liksom bara varit dålig timeing eller bara varit att det inte skulle bli så... men jag börjar fundera på om det är mig det liksom är fel på, jag fattar liksom inte vad gör andra som inte jag gör, eller vad gör jag som inte andra gör... eller vad har andra som inte jag har och vad har jag som inte dom har... jag tror att folk dömer mig ganska fort och de verkar aldrig vara speciellt bra, liksom folk märker vem jag är efter ett tag men varför?? varför ens döma mig innan ni lärt känna mig??
fast nog vet jag att det är lite fel på mig också faktiskt... men det är väl så det är helt enkelt, men jah skulle vilja ändra på det om det är så...

magaaad vilket dystert inlägg... meeen ibland så mååste man skriva av sig <3

Sep. 24, 2012

jag vet inte men vi har väldigt seriösa lektioner...
på religionen kom vi fram till att man blir en kossa efter döden om man är hindu, ja välkommen till falköping säger jag då, sveriges kotätastekommun...
ah sen kom vi på samhällen fram till att man ska man kläut sig till tomte ska man göra det bra annars ser barnen att de inte e på riktigt..
om man är sjuk är de synd att man inte är en gris, annars hade man kunnat dra till england o bli "pigg" ;-)
vettiga lektioner is daa shit! :-)

haha denna lilla grabb krälade på mig också..



god morgon!

god morgon på er! Jag har verkligen drömt så sjuka grejer inatt, liksom ni vet när man vaknar och ba whaaaat daaa??? haha kul det där.. haha det är ju sjukt det där med tiden också, man kan drömma ett helt liv på typ 2 min men ändå i normal fart, förstår ni? liksom när min klocka ringde imorsr drömde jag en grej och trodde att signalen ingick i drömmen, ni vet liksom det var så sjukt och jag tyckte att den spelade jättelänge för den var med i drömmen i evigheter, men när jag väl vaknade så hade det bara gått 1 minut... scary!!!
Nej men fan hoppas ni alla sovit gott och nu får en trevlig dag!

gryyym!!

oooh yes drog mig ut söndagssoffan och drog upp på berget och tränade... det blev 3km powerwalk sen blev det 2km löpning och sen... till min favorit.... En variant av idioten kan man säga.. ni vet när man spri
ger fram och tbx olika längder typ... mina sträckor va idag uppdelade i 20m 40m och 60m då endast enkel så fram och tbx blir det ju 40, 60, och 120m.. här kommer det bästa, man ska springa dessa så fort man kan, jag och mamma körde varannan, hon började på 120 sen körde jag då vilade hon, sen körde hon 60 och då vilade jag osv :-) och haha som jag sa till Marcus, det är mycket skönare att kära så det gör mer ont liksom det känns sååå mycket mer.. gött :-)



testar nya appen

äntligen har blogg.se en app så att man. kan blogga från telefonen lite mer.. tänkte jag skulle testa den lite nu om den funkar bra :-) om den nu funkar bra så kommer jag blogga mycket mycket mer, då får ni mer direkt uppdatering, testar att lägga in en bild också ... hallelujah tänker ni då va? ;-) hihi puss på er <3






andas.. ta det lugnt...

Är hemma själv denna kväll, mackan jobbar och mamma är hos sin kompis med lilla Max, och jag blev då själv hemma... Vissa tycker det är synd om mig som sitter själv just nu, men jag ska säga DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT! det är sååå skönt att ni vet bara sitta och tänka på sig själv, göra vad man vill, bara få andas och ta det lugnt liksom... Okej jag ska inte säga att jag har andas och tagit det lugnt förrens nu, men det är jävligt skönt ändå.. Ensamt, njaa jag dör inte av att vara ensam, jag är lite av en ensamvarg, jag kjlarar mig bra själv, nästa bättre ego som jag är ibland.. då kan jag tänka på mig och vad jag vill, inte vad någon annan vill... så jävla skönt!
Jag vet att jag varit så sjukt jävla dålig på att blogga denna vecka, jag vet faktiskt inte varför, det har typ varit så mycket annat helt enkelt... Ska jag ta en snabb genomgång.... okej ja jag gör det...
 
 
Måndag: I måndags slutade 4, va hemma själv på kvällen då också, alla andra jobbade..
Tisdag: slutade 4, var på 3års kalas hos kusinen
Onsdag: slutade vid 3 vad gjorde jag sen?.. jag gjorde något men kommer inte ihåg vad...
Torsdag: slutade 4... städade allt, ni vet städdag....
Fredag: sluta 2, sen party på kvällen...
Idag: prommenad, fika på stan, hemma...
 
Det ser inte ut som att jag gjort massa annat... men ärligt, jag kommer fan inte ihåg vad jag gjort... eller asså jo men inte liksom varför jag inte haft tid till bloggen... Ska bli ändring på de!
 
Jooo juste! jag har skickat iväg mig första beställning från min facebook sida huuur coolt är inte det? :P as coolt! tyvärr har jag inte tid med så mycket andra beställningar nu, för nu ska det börjas med projektarbete, och jag ska göra en pansarvagn i miniatyr... magaaad!
 
Ha en trevlig helg underbara människor! <3

Maagaad!!

Herrejävlar... Jag har verkligen inte slängt in något här på bloggen på as länge... vafan är det för kass grej jag kört med eller? maagaad ni får ju säga till mig när jag bara försvinner iväg sådär!
 
Asså jag måste bara säga, idag testade vi studentmössor och beställde... okej, man kan inte sätta Amanda framför en dator och låta henne designa hennes egna mössa och sen välja en massa annat som finns... Det går liksom inte, det blir inte billigt då! Som pappa sa någon gång, det är helt otroligt, det blir alltid dyrt när man shoppar med dig, inte för att jag går och tar det dyraste, bara för att det är dyrt.. Jag bara vet vad jag vill ha så råkar det alltid vara det dyraste alternativet... Herrejisses. Alltså man fick ju beställa en massa saker, student saker och designa hela mössan själv... jag kan ju säga såhär, den är pimpad och kommer bli jävligt snygg! Ah sen tänkte jag köpa en t-shirt där det stog ''absolute student'' på, ni vet osm på vodka flaskan? Ah men när hehe jag såg slut summan så valde jag bort den, den var minst viktig... Sen beställde jag även ett champagne glas som det kommer stå typ ''student 2013 Amanda Gyllenpanzar'' på tror det stog något mer också... Ah sen ett band ni vet sånt där som miss sweden och sånt har på sig? som det står student 2013 på.... Maaaaagaaad asså! Men det är inte billigt, det var mössan som var dyrast... dom är inte så dumma dom där som gör dom... man får betala ''extra'' för varenda liten del... först får du bara typ själva mössan + broddyr på för 500 spänn, ah sen så kostar ev den där saken i mitten lite extra, sen vilken färg du ska ha på kanterna runt kostar extra.... Jag pimpade på och tänkta ja vafan man tar studenten en gång och jävlar vad snyggt det blev! hahah... och dyrt... jag vet inte, men någon av mina kompisar låg på mycket lägre summa än jag och deras föräldrar tyckte det var mycket då tänkte jag... oj..... haha jag låg även över priset som brukar vara vanligt... fast inte så farligt som det låter! :) Men fan vad kul det var då? kändes lite coolt att testa studentmössan liksom woop woop liksom hihihi när kommer dom då? :P hihi
 

Nej studentmössorna är inte svarta! detta är bara så man kan testa storlekarna!

För längesen!

hit förlåt för att jag inte har uppdaterat på några dagar nu!! Jag har varit i västerås och hade som vanligt inte med mig min dator.. Det är ändå lite halv bra nät där så det är därför jag inte tar med mig den! Jag tänkte slänga in ett inlägg imorgon om de senaste dagarna, just nu ska jag nog bara försöka komma i säng liksom! :)
 
 

snabbdagens...

Okej, kör en snabb dagens..
Dagen var typ soft, hade stilhistoria imorse där vi fixade pärmar, sen inte så mycket mer... härligt med en bildlärare!! Sen har jag haft hantverk hela dagen, jobbade med en beställning jag fått av en tjej jag inte vet vem det är, så det är första ''riktiga'' beställningen, så det är kul.. Elias fyllde år så vi käkade lite glass också, och sen va dagen slut.. Drog hem städade lite, kollade skräckis med mackan och nu sutit och kollat klänningar på nätet :)
Okej som sagt det blev en snabbdagens!
 



hej väggen...

Okej ni såg förra inlägget.... arg tjej! fröken gyllenpanzar orkar inte hålla inne allt längre så nu sprängs hon, så hon har inte varit speciellt trvlig mot alla idag.. fast dom förtjänar det ju... eller? hmm... Det är helt sjukt mycket i skolan nu, och det känns verkligen som att den där väggen folk brukar gå in i, är närmare än vad den någonsin varit och det känns som att man är på väg rakt mot den... Ni som sagt att sista året är roligt... fuck you det är ett helvete kan jag säga för oss hv elever... Ni kommer ihåg att jag var sååå nöjd över mitt schema? ah dom hade ju glömt lägga in typ två kurser... ja men hej 8-4 alla dagar, måndagar är längsta håltimman 20 minuter, det är våran lunch, en är det bara tid att gå mellan alla lektioner andra tider... mmh så höjer dom tempot lite också, så istället för några veckor på varje kapitel så blev det helv plötsligt en lektion och sen göra resten hemma... mmh kul att vi inte haft läxor på de anra två åren, sen får vi det i ALLA ämnen vi har denna termin, + att jag ligger piss kasst till i samhällen också, inte ig än som tur e, med det är typ 2 prov jag måste gö som jag missat och en uppgift från ettan.... asså hej väggen säger jag bara.... år 3 är sämsta året ever!!
 
Okej ni får en dagens outfit av tjurkärringen!



Ni såg schemar.... KUL...eller inte!!

9/11...

Idag var det 11 årsedan tvillingtornen kraschades i usa... fan vad tiden gått fort 11 år liksom! Men idag läste jag något som gjorde mig så fruktansvärt upprörd... Folk lägger ju upp massa saker på facebook om det här, sidor grupper osv och folk kommenterar.... Folk skriver så sjuka saker och jag känner ba men era idioter liksom... såg nån kommentar som va typ ''äntligen var det någon som gav usa en smäll'' vadå äntligen var det någon som gav usa en smäll? Vet den personen hur jävla mycket oskyldiga människor som dog den dagen?? folk minns inte den dagen för att det var i usa, folk minns det fär att det var kapade flygplan som flög in i byggnaderna som sedan rasade... bara det är en stor grej, det är därför det är så känt, inte för att det var ett attentat.... Såg även kommentarer om detta, folk som tyckte att ''varför kommer alla ihåg den här dagen? varför kommer inte någon ihåg när usa bombade i (kommer inte ihåg land)'' Ja för att bara bomba något land, händer ta mig fan varje dag och ''bara'' släppa en bomb i ett land är inte ''någon stor grej'' det är som saget helga storyn med flygplanen som flyger in i tornen som är känd, inte att någon terrorist förstörde något.... Sen även en kommentar som jag blev så jävulsk arg på någon som skrev något liknande som ''spräng usa, vilken tettorgrupp som gör det spelar ingen roll'' Men era jävla idioter tänkte jag då, vad fan är det för fel på folk? Ska man tänka sådär kommer det ta mig fan bli ett världskrig ni kan ju tänka er ''ja men ni sprängde oss och då är det rätt åt er att vi spränger er tillbaka'' Öööh? Folk fattar ju inte ett jävla skit, det är inte usa folk tycker synd om i 9/11 saken,det är storyn, det är alla oskyldiga människor som förlorade sina liv och om folk tycker att det inte gjorde något, för det var rätt åt dom, då tycker jag ta mig fan att dom ska söka hjälp på allvar! Om någon skulle bomba oss och sen säga, ja men ni bombade oss för evigheter sen, så nu ger vi tbx, då skulle ingen jävel i detta land säga ''ja men det var ju rätt åt oss''
 
Helvete vad arg jag blir på folk... idioter rent utsagt!

7 veckor...

Okej jag har insett att jag har 7 veckor på mig att gå ner i vikt och fixa till min kropp så jag är nöjd... Är ni med och peppar?? Jag lovar att ni ska få en för och efter bild!
jag vill ha så mycket peppning man kan få, kom med roliga tips på träning om ni vill det, vad som helst!
 
Jag vill gå ner i vikt för att....
  • Få en snyggare kropp
  • Känna mig bekväm i min kropp
  • Kunna köpa vilka kläder man vill
  • kunna gå i bikini utan att tycka att det är jobbigt
  • sluta skämas över min kropp
  • må bättre (just nu blir jag bara ledsen av att se mig i spegeln)

Är ni med och peppar? ja jag tränar redan lite, men jag kan träna ännu mer och bränna ännu mer!

 


smycken by gyllenpanzar

Ni har väl inte missat att gå in på smycken by gyllenpanzar på facebook och gillat sidan? Har ni inte gjort det tycker jag att ni borde göra det ;) På sidan smycken by gyllenpanzar hittar ni alla smycken jag gjort under mina 3år på gymnasiet, jag tyckte att det var dags att visa mina fina saker offentligt och det verkar ha gjort succé. Okej tro inte något överdrivet nu! men det är närmare 40 likes och jag har fått några som skulle vilja ha vissa saker, vet dock inte om jag har tid att göra allt detta, så jag får se än så länge om jag kan ta emot beställningar på allt.. Jag menar vissa saker går att göra på en dag, vissa saker tar någon vecka, kanske mer och jag måste hinna med skoluppgifter och projekt också.. Men jag har tagit en beställning faktiskt från någon jag inte vet vem det är, så det blir första beställningen till någon som bara tycker att mina saker är fina... Det är självklart en gemensam vän, med en av mina vänner på facebook, men det är kul när det är andra människor som hittar ens smycken och tycker om dom!
Detta leder till att jag inser att wow detta kanske skulle funka, vad fan gör jag då? jag kan ju inte bara lägga ner med mina saker och min design eftersom folk tycker om den.... Då måste jag lösa detta, jag ska nog börja skriva upp mina mått, vikt osv på sakerna jag gör, så kanske jag senare om sidan skulle gå ännu bättre och få mer efterfrågan kunna lösa själva tillverkningen via en guldsmed eller kanske mindre fabrik eller liknande... Hmm..... Eller så får man göra en mini verksta och fortsätta göra saker fast på hobby nivå. Jag menar såga, fila, borra och sånt är inga problem, det behöver man ingen större verkstad till liksom, kan man göra hemma bara man har grejer, det är löda som är stora problemet, men jag kan utan problem göra ett hänge utan att behöva löda....
Nej, men som sagt gå in och gilla sidan om ni inte gjort det :) läk til sidan -> Smycken by gyllenpanzar 
 

Lördagsmys <3

Det har varit en riktigt, riktigt soft lördag kan jag säga, vaknade ju som sagt vid halv7 imorse, såg kvar i sängen till kvart i 8 ungefär sen började jag höra att resten av lägenheten började vakna till liv.. Sen blev det iväg till grolanda och titta på när lillebrorsan Max spelade ''cup'' Man får ju inte kalla det cup när dom är så små, men poolspel eller vad det nu kallas, dom spelade iallafall 3 matcher, vann 2 och spelade lika på en, så dom var duktiga... Sen blev det bara hem och tare soft, ligga i soffan, hålla kolla på min smycke sida på facebook.. vid halv 7 tiden skjutsade jag ner mamma och mackan till tåget, dom for till skövde för egen tid, käka och bara ha det trevligt. Själv åkte jag o köpte mys och åkte hem och myste till det här hemma i väntan på att jag ska åka och hämta dom i skövde.. när dom vill bli hämtade....Haha snacka om ombytta roller, det brukar oftast vara föräldrarna som hämtar sina barn när dom är ute på något och vill hem sent, nu är det jag som hämtar dom när dom vill hem sent... Men jag har inget imot det, hellre att dom kan ha en kul och trevlig kväll och inte behöva tänka på tåg, än att sitta och känna sig sterssad över tåg tider osv...
MEN det går ju ta mig fan inga bra filmer på tv idag, och jag e trött på körslaget och allt sånt där, jag va fett filmsugen, men jag orkar inte hålla på o koppla datorn till tv:n, visst det är bara två sladdar, men ändå jag orkar inte, sen har jag inte roliga filmer på datorn just nu heller så, så jag hoppades på bra filmer på tv men nej inte det heller.... okej bruce den allsmäktige är ganska bra, men den missade jag så haha, jag får väl skylla mig lite själv kanske :)
 
Hoppas ni alla haft en mysig lördag <3
Puss puss <3
 

God morgon!!

Det känns lite halv jobbigt att behöva säga godmorgon halv 7 en lördag morgon.... Ja man får väl se det posetiva att man inte missar något av dagen... Det ser ut att bli en fin dag med sol och blååå himmel..... åh blå himmel påminer om hoppning... Nej men god morgon på er :)

 
 

Fredagsmys

Äntligen är det fredag och det har varit en grymt lugn dag, började med fotografiskbild lektion imorse där vi bara satt och läste om bildkomposition och hur kameran fungerar, sen blev det en kort försäljning och service lektion och sen en svenska lektion där vi gick igenom vad som kommer på nästa prov... Sen var det intervju med sista person som sökt till EA och vi blev även klara med vilka som fått plats hos oss och kommer vara med oss i fortsättningen! Sen glömde jag ju nämna att jag blivit förkyld... jättekul... Så det blir bara chillkväll med tacos, blåbärsglass och färska amerikanska blåbär och smultron och popcorn... TGIF <3

Instagram?

Asså det här instagram jag fattar inte den stora grejen? asså ja man lägger ut bilder och skriver, så har man lite följare och sånt där... Men varför då? asså det är ju typ twitter fast med bilder? okej, det kanske är ganska kul, men det jag verkligen inte förstår det är varför har man instagram som är kopplad till fb? Om man vill lägga ut en bild på fb så går det bra att göra det på fb, antar att de flesta som har instagram har dom flesta av sina fb kompisar på instagram också.... Asså är det jag som är störd och inte ser grejen med det? Liksom funderar, ska man skaffa instagram eller inte?? hmmm.... men OM jag skulle skaffa instagram skulle jag absolut inte ha den kopplad till min facebook, det finns redan så mycket bilder där så det behövs inge fler. Sen som jag set så är det en jääävla massa egobilder på instagram så man framstår ju som väldigt ego då... eller? ...... Ja aså ni som kör på instagram kan inte ni ba berätta för mig vad den stora grejen med instagram är! :)
 
Haha bara för att, så tänkte jag slänga in den äldsta bilden jag har här i arkivet och visa er.... undra vad de e....
 

Jaha?? det var ju en rolig bild? hahahah not!





Daniel vs Telenor

Jag antar att ni sett inlägget Daniel Ek skrivit på Telenor sveriges facebook sida? Där en telefonsäljare från såklart telenor ringer och vill ge honom ett otroooligt bra erbjudande, men han är inte lätt lurad och kontrar med några riktigt bra kommentarer... detta inlägg han gjort på sidan har över 100 000 likes just nu och över 3000 kommentarer, detta blev alltså väldigt stort! Han har även varit med i expressen och ja, som sagt detta blev stort.... Jag älskar inlägget för att det är så klockrent och det är faktiskt riktigt kul, och han skrev det inte som någon kretik, han skrev det mest bara för att han själv typ tyckte att det var ett ''roligt'' samtal... Men det jag tycker är lite, lite synd är att folk har verkligen nu vräkt ur sig en jävla massa skit om säljaren jA MEN DET ÄR INTE SÄLJAREN SOM GJORT ERBJUDANTET idioter.... Sett kommentarer som ''ni suger ni utbildar era säljare så jävla dåligt, dom suger dom lurar på oss saker'' eller '' Jävla idiot hon har säkert gjort erbjudantet själv hur störd får man vara'' kommentarer som liknar dessa.... Det är inte säljaren fel! Säljaren som ringer har inte gjort erbjudandet, säljaren som ringer jobbar kanske inte ens åt företaget! säljarna får ett manus dom ska följa vid samtalet, säljaren i sig försöker inte lura på dig något, det är företaget som vill lura på dig något... Som jag skre tidigare, telefonsäljare är inte jämt anställda av själva företaget dom säljer åt, dom är anställda av ett företag som BARA ringer runt, och då ringer dom åt företagen, så alltså är denna Linda som hon heter kanske inte ens anställd av telenor och just nu får hon en jävla massa skit av folk.... Jag tycker inte att det är rätt, hon har bara fått ett manus på vad hon ska säga, hon har inget med erbjudandet att göra, hon vill säkert inte lura på dig något utan det är hennes jobb att ringa och sälja sen att företaget har ett konstigt erbjudande kan hon inte göra något åt....

Och Daniel skrev inte detta inlägg för att kritisera Linda han skrev det till telenor för att ''kritisera'' deras erbjudande och för att det var ett roligt samtal....

Har ni läst det? Om inte får ni det här!
och som ni ser, i onsdags var det redan över 100 000 likes (han skrev detta inlägg i tisdags)

kollar upp!


Jag är en jävel på att kolla upp saker åt folk och kolla upp folk.. Visst låter det sjukt! men det är faktiskt sant jag sitter ofta och kollar upp så mycket info jag kan om en person på nätet, det kan vara fb, andra sidor jag kanske t o m googlar någon då och då och jag kan ärligt säga att man får upp en jävla massa info om personen ibland när man googlar dom, ibland kanske någon bild... Det roliga i detta är att det är så fruktansvärt kul, speciellt om man kanske letar efter något och man hittar det, då är det sjukt kul, eller om man bara ska reka lite saker, hmmm det är super kul asså.... Herregud jag låter ju störd nu, jag gör ju inte detta i något dåligt syfte för att jag är ond, utan mer bara för att det är kul att veta saker om kanske en person eller en sak tex, negatia är väl att jag ibland gör det med personer för att få en uppfattning om vem det är, kan vara så att man dömmer fel..... fast jag kollar ju bara saker som går o kolla. Något jag ofta kollar är killar som kompisar gillar, dom kollar jag för att checka så att mina kompisar inte blir blåsta eller inte får veta saker denna kille kanske har bakom sig eller liknande saker.... Kolla upp om saker folk säger är sant är också väldigt kul, detta kan låta hemskt men det är ganska kul att kolla upp olyckor o sånt och då menar jag vad osm hände, orsaker, vad vittnen ev har sagt osv, osv... sånt är mycket kul....... Jag låter ju säkert helt crazy nu ju men haha det är ju så haah varför ska jag ljuga för er? :P
 
Ni kan få in en dagens outfit på engång också :)
 

dagens skoooor

Bakning...

bakning, ja bakning det är roligt det, jag älskar att baka. Det är liksom så trevligt på något sätt, både att baka själva kakan, tårtan eller vad det nu är och dekorera den så den blir fin är också väldigt kul tycker jag! fast sen är det alltid tevligt att få gäster och så kan man bjuda på go fika man gjort själv liksom... Ja, ikväll blev det sockerkaka, jag bakar väldigt spontant sådär, kom på att jag ville baka och då bakade jag och det fick då bli sockerkaka, som sagt!
snacka om mini tant, städar när jag har tråkigt, är arg och bara för att jag blir tokig om det är rörigt och bakar för att det är kul..... herrejisses....
 

Torsdag va?

Visst är det torsdag idag? uuuuuh vad segt det går, borde det inte vara typ, ja jag vet inte typ fredag? eller typ nått långt lov eller något? hahah usch det är verkligen så segt just nu ju, eller är det bara jag som känner så? brukar väl typ vara så på hösten har jag för mig, men om det är så, varför är det så? hmm... Ah jag har iallafall gjort färdigt min sprint idag och den blev fin, blåa stenar som står för ''blå himmel'' sen står det ''skydiver'' på den, inte jättesnyggt graverat, men det står det :) Intervjuade en tjej som har sökt till att bli elevambassadör med oss, eemmmmh sen så har jag.... nej jag har inte gjort så mycket mer faktiskt.. Eller jo jag håller på med en kullås i skolan också så det har jag också gjort... emh... emh... emh.... Jo såallt så är det :) Nej men fan jag har inte funderat och grejat så mycket idag så jag har inte jättemycket att skriva, brukar försäka få in lite funderingar, meeeen inte haft några roliga idag... Ha, borde kanske göra min egna ord och menings bok eller något, jag har ju mina fina kommentarer lite då också då.... dom är ju så jävla klockrena! hahah nej men ah..
 
 
 



Sista tiden...


Tror jag drog in en halv deppi stämning på hantverk i några sekunder idag när jag drog att detta vi gör tillsammans denna termin är sista gången vi gör.... Som sista jullovet, sista alla lov, sista gången vi kommer ha lussefirande tsm i klassen, allt är sista gången, vi kommer ju aldrig göra dessa saker igen som en klass och speciellt inte saker som har med hantverk att göra.... Jag vet att det är ett helt år kvar, 10 månader faktiskt... Men det är ändå sista tiden! därför ska det börjas dokumenteras vill säga fota, filma och andra saker som händer den här terminen.. NU blir det kors i taket, men jag har till och med tanken i huvudet att jag aldrig någonsin kommer kunna göra ett eget smycke efter jag gått ut... Eller jo men jag ska inte jobba som guldsmed, så kul är det inte. Men nu kan jag ändå göra saker jag själv vill ha, har gjort massa fina saker och de kommer jag fan aldrig kunna göra igen då.. hmmm.... snacka om sista tiden får göra alla skoluppgifter snabbt så att jag kan göra en massa fina saker till mig själv innan jag går ut, hahahah :) Nej men det känns inte riktigt som att man går i trean än faktiskt, det ända är att man känner att man liksom har grym koll, men annars så är det liksom det vanliga haha... sjukt, men det är skönt att det snart är slut...
 
Jag har tyvärr ingen dagens outfit bild idag, men det va gråa mjukisar och en vit tröja, till de blev det vita converse :)
 

Piercingar & tatueringar..

Mmh vad tycker egentligen folk om piercingar och tatueringar. Jag tycker ju att det är ganska snyggt, men självklart på olika personer, vissa passar med tatueringar och vissa inte, vissa passar i piercingar och vissa inte! Jag vill ju skaffa en tatuering med mitt ''motto'' jag vet inte om det är ett motto, men det är typ det jag lever efter, eller iallafall vill leva efter, just därför tänker jag inte tatuera in det förens jag verkligen känner att jag lever efter det 100% annars betyder det inte alls det som det står för liksom... Det är en text och jag vet hur den ska se ut, jag vet bara inte vart jag vill ha den än, funderar på nacken eller nått för jag vill inte att den ska synas överdrivet mycket, typ om man skulla ha den på armen eller så. Det är också snyggt, men det känns som att man blir lite dömd om man har tatueringar och jag tror inte jag skulle bli dömd rätt om jag hade en massa tatueringar, + att jag tycker att texter är fina att ha i nacken, speciellt en lite ''längre'' text :)
Sen piercingar, jag har ju en navelpiercing och hål i öronen ;) men jag funderar även på att ta i tungan, tycker det är ganska snyggt så det funderar jag på att göra ganska snart :) Tycker att det är fint med piercing i näsan och monroe är fint också ( precis över läppen, på höger elr vänster sida).. Fast jag tror tyvärr inte att jag skulle passa i det, så därför blir det iså fall bara tungpiercing liksom :)
 
Vad tycker ni om tatueringar och piercingar... hur tycker ni jag ska göra ang piercingar och tatueringar? :)
 
'

Inte denna text!! men typ något sånt, fast böjningen åt andra hållet (som en regnbåge) eller ingen alls..Kanske lite högra upp på nacken..... Ah men typ nå sånt.... hmmmmmm

segare?

Asså ni som gått gymnasiet men tagit studenten... är det så att dagarna blir segare och segare och man själv blir segare och segare ju längre in på terminen man kommer? Man är verkligen så trött på skolan nu så man dör lite, haha... Men men ärligt usch så segt och jobbigt det är... Men som jag skrev vi har ganska roliga ämnen just nu, men man är ju så trött på allt, man ba går till lektionen och sen gör man inte så mycket mer, man överanstränger sig inte för minsta lilla liksom... hmm, man tycker ju att det borde kännas som att tiden går fort...... fast fick iof  höra idag dom som säljer studentmössorna eventuellt kommer till skolan redan nästa vecka och börjar... helt sjukt!
 
 
dagens outfit!!
Dagens skor :P
 

Fick den här söta av världens sötaste Max idag <3 söta lillebror <3

 
 
 
 
 
 

klubb kort...

Jag är en sånhär som har massa klubbkort på olika ställen, eller iallafall på ställen där jag vet att jag shoppar ofta. man asså det kostar ju ingenting och man får ofta en massa rabatter, så alltså kan man  ju handla billigare utan att behöva betala mer liksom :P förstår ni hur jag menar? Det är smart, man får ofta rabatt kuponger och sånt också och hur nice är inte det eller? Det är ju liksom as nice, tänk oss studenter liksom som inte har så mycket pengar, då är fan rabatt mycket värt asså :P haha Men jag handlar inte mat och sånt där med kuponger, gör ni det? Det kanske är en såndär sak man borde göra, handla mat på kuponger, jag menar det blir ju billigare och affärerna gör ju kupongerna för att dom har det erbjudandet så varför inte ta del av det? ...fast nej, jag skulle nog aldrig göra det ändå asså :P haha det är inte jag liksom, men handla kläder med rabatt grejer, wohoo inga problem!
Asså hur gör ni? använder ni mycket sånt där, eller tar nytta av klubb erbjudanden? :)
 

skola, betyg och det där...

Såg mina betyg idag som jag fått hittills och måste säga att jag är helt okej nöjd ändå asså, trodde inte det var så bra som det var i vissa ämnen faktiskt.. Fan VG i smyckesteknik och smyckesteknik fördjupning helt sjukt!! MVG i datakunskap, så jävla bra jag kan skriva och andra word ;) hahah Nej men det är rätt nice faktiskt.
Vet ni, jag hoppas jag får bra betyg i naturkunskap för fan det är ju en rolig kurs! vi snackade om jorden, hur allt startade, super nova osv och det är ju sjukt intressant och jag älskar att labba, det är skit kul! Religion är ta mig fan ganska kul det också, hade det idag och det river fan upp tankar asså, vafan är det som står i bibeln egentligen? gud typ straffar Adam och Eva för att dom åt av frukten och blev smarta och då straffar han dom för det?? gud, förlåtande och hjälper alla? öööh nej tror inte de va.. Happ sen har jag ta mig fan nästan lärt mig tolka runskrift, vi skulle sitta o översätta runskrift och på slutet så satt man ju fan och ba översatte allt utan att behöva titta på bilden där det stog vilka runor som var vilka bokstäver.... cooolt asså ;) Men fan den bästa och softaste kursen måste ju vara fotografiskbild asså, började den kursen idag och han typ ba varsågod och ta en kamera och gå ut och fota lite så ses vi en kvart innan vi slutar liksom, så det va ju bara att ta en kamera och börja fota massa saker :) Kan säga att det gör inget att sluta 4 när man har en sån nice lektion faktiskt :P Nej men fan haft en rätt soft dag pratat mycket om helgen med Leonie och så :)
 
Daaagens outfit dååe;)
 
Dagens skoooor :P


Mitt fina schema då, (jag har inte körsång) Sista året nu, kom igen nu då!!

Utekväll :)

Matfestivalen i skövde va vi på igår då, och jävlar vad kul vi hade!! Kom dit rätt sent så vi va inte inna på själva festivalen men vi åkte lite karusell och sen drog vi in på krogen pitcher's och drog ner på deras nattklubb som heter friend's typ och dansade massor hela natten till dom stängde, och tur denna gång hade vi också, haha dom gjorde om kön precis när vi kom så vå råkade hamna först i kön, de är gratis inträde, gratis garderob och dom stängde kl 3, sen blev de natt käk på det där stället som gör baguetter, as gott! sen hemåt till falköping igen, då blev det ''efterfest'' hos erika och sen hem o sova vid halv 6 i morse, jojjomen men jävlar vad kul vi hade :)
 
När jag vaknade imorse såg mitt smink ut precis som det gjore när jag gick och la mig igår, härlig med bra produkter och man kände sig verkligen som ni vet på film när dkådisarna vaknar och är sminkade och håret är fixat liksom ;) mysit runt i mys dressen hela dagen, kollat film och haft det soft :)


Hääärlig söndag gott folk!! <3

Gaga, Lady Gaga

I fredags kväll var det dags för konsert... och det var ta mig fan den coolaste jag varit på, visst har inte varit på så många men jag tror att det är svårt att slå fröken Gaga's show asså! Hon är riktigt riktigt grym och hon gav en riktigt häftig upplevelse och hela showen är så snyggt upplags, folk stog och dansade, hoppade, sjöng med ja ni vet allt det där som ska vara på en konsert.. riktigt awesome!! Vi hade riktigt bra platser kan jag säga er, de kanske inte syns på bilderna men gaaaaaad vilka platser, värt vartenda öre kan jag säga er!! Och asså jag måste säga hon hade en massa,massa bra budskap, hon pratade masssor med alla fans, bjöd in folk back stage, tog upp två små tjejer ur publiken upp på scenen och ah hon var riktigt bra helt allmänt som artist...
Tack Gaga <3
 
 
 

Precious mässan

Tänkte dela upp helgen i dom större eventen, blir lite roligare o läsa om.... börjar med mässan i stockholm!!
 
Kom upp till mässan vid 11 tiden och började kolla in alla fina montrar med smycken, klockor, pärlor, stenar och massa annat som har med smycken och tillverkning att göra! :) Vi träffade kändisar som Veronica Maggio och Maja Gullstrand, Laila bagge's märke var på plats men vi lyckads aldrig springa på fröken bagge i egen hög person ;) Men jag bara älskar Lailas märke rock of sweden, riktigt häftiga smycken där tycker jag :) Det var en trevlig mässa men det bästa måste ha varit roulette bordet inna i Ketonik montern, där kunde man spela om fina fina priser, jag spelade massor men vann fan inget, men mina söta vänner gjorde det så jag peppar på dom ;)
 

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com