Vad fan...

Har nu i ett par dagar faktiskt gått runt och funderat på vad fan det är jag gör... Jag menar, jag hoppar frivilligt ut ur ett flygplan 4 km upp i luften och faller ner till marken i ca 200 km/h.... Det konstigaste är ju att jag älskar det!! Men jag har gått i några dagar och analyserat lite vad det är jag gör och blir lika förvånad varje gång... eller jag känner känslan ''herregud, du är ju galen'' och sen så små skrattar man lite för sig själv sådär, helt sjukt... Som jag sagt till folk som är elever nu, jag tänker inte ens på att jag hoppar från flygplanet, där uppe blir man som en robot, man gör det man lärt sig på marken.. Som när man tränar på hur man ska göra i dörren ''okej, vänster hand där, höger där, ut sådär osv..'' sen uppe i planet tänker man exakt samma ''vänster hand där, höger där, ut sådär... osv..'' Man gör exakt samma så det spelar ingen roll vart du är någonstans, du bara gör det... stört ju! Inte nog med det! sen flyger du också, man flyger ju faktiskt fallskärm och det är häftigt.. Gjorde en hopp and pop förra veckan.. Det betyder att man drar sin fallskärm nästan direkt efter man lämnat flygplanet på 4000m, molnen var nera på 1500m så jag flög över molnen jättelänge och det var något av det häftigaste alltså, göra det när det är solnedgång wooohoo då kommer jag behöva en kamera!! otroooligt vackart!

 

Normalt igen..

Yes då var man hemma i stockholm och inte längre på Aros, har bott på klubben i 3 veckor nu och mjaa man känner att man behövde komma där ifrån en stund... Så nu är det ba softa och ha det skönt i veckan, hitta på något kul kanske.. Mjaa... För någon dag sen åkte jag till Enköping och träffade en gammal vän till mig, vi har inte setts på typ 2 år, så det var kul o träffas igen, speciellt eftersom det slutade som det gjorde liksom :)

Nej men tänkte ba säga att ''Jag är tbx'' och det kommer förhoppningsvis lite fler inlägg nu.. gryymt!! :)


Senaste dagarna...

Så slänger in ett par av de senaste som hänt kring mig nu då ;) Nej men jag är klar med fallskärms utbildningen så nu har jag fallskärms certifikat, och gjort 3 hopp efter min utbildning var av 2 av dom är 3manna (man hoppar tre stycken och håller i varandra på olika sätt typ) Skit kul asså! :) Jag har skaffat egen rigg (fallskärm) också en svart och röd färgad och jag kan ju säga så här WOOOHOOO vad kul det är att flyga kalott när den är lite mindre och man verkligen känner allt man gör med den, skit kul! :) 
Japp, sen här igår när vi hade mindre o göra så började vi bygga upp en liten mini stad här bland våra husvagnar här på aros, vi döpte staden till Cutaway Town, vi har t o m gatnamn på våra gator... Detta spårade ur helt och nu är vi helt inne i detta och måste fixa en flagga, nationalsång mm... Skydivers säger jag bara...
 
 
Sen har det hänt mindre roliga saker...För någon dag sedan så var det en hemsk, hemsk trafikolycka utan för västerås där en kille i 15-års åldern dog, han var lillebror till en kille jag gått i samma skola som och vet mkt väl vem han är...Jag fick även veta att en av tjejerna jag tränade i gymnastik var med i samma olycka och ligger nu nedsövd på sjukhuset med allvarliga skador, hon är i 16-års åldern.. Hoppas att Julia blir bra, såg ett inlägg hennes syster skrivit idag om att hon var rädd att förlora henne.. Vi hoppas på att det inte sker, det ska inte få ske <3 
All styrka till anhöriga <3
 
 
 

6 av 10..

Nu har jag 6 av 10 gordkända hopp, och hoppas på att kunna få de fyra sista godkända imorgon :) om inte imorgon, blir de fredag, beror på vädret :) Men i'm crazy!

skydiver!

Andra hoppet klart!!!! Asså det är något med mig och erikslund, varje gång jag åker dit så blir det hoppning... galet! så jag får alltid skynda tbx och på med grejer och ut till flygplanet... Lika bra då behöver jag inte tänka så mycket ;) hahaha sen att man i allmänhet är galen för att man hoppar ut ur ett flygplan på 4000m och inte ens tänker på det och tycker att bästa delen med allt är när man lämnar planet... humm.... Sen att min kursledare tyckte att jag flög min skärm fint och skitbra känns ännu bättre.. :) Happy happy girl, men jävlans vad ont man har överallt, det är inte så jävla lätt kan jag säga... oooh gud...

Awesome!

Tja, gjorde mitt första hopp igår vilket var helt awesome! Lägger ut film när jag fixat den :)

Snabb update!!

Halloj!!! Jag har inte haft någon tid att uppdatera bloggen nu när jag gått fallskärmskurs.. Jag har hållt på från klockan 8 på mornarna och hållt på till sent på kvällen, det var en 3 dagars intensiv kurs kan man säga, det var jag och 11 millitärer som precis kommit hem från afganistan... Igår kväll gjorde vi teori provet, vilket jag tycker gick mycket bra, sen gjorde vi ett praktiskt prov, där man blir upphängd i en fallskärms sele och blir blir testad hur du reagerar i stressade situationer, bla hur man gör när du får felfunktion på din fallskärm eller landa i vatten och liknande saker som behövs... När man gjort det och blivit godkänd är man klar för att hoppa och då ska man göra 10 utbildnings hopp.. Jag skulle gjort mitt 1a hopp idag, men pga för kraftiga vindar och förlåga moln så blev det inget hopp för mig idag.. Men vi håller tummarna för att det blir ett 1a hopp imorgon! Sen tänkte jag kötta på i veckan och försöka komma så långt med kursen jag bara kan, helst bli klar med hela utbildningen! Jag har hela danna vecka på mig och om det är sol och bra väder då, absolut kommer jag komma långt! annars kan jag komma hit tills jag blir klar.. Ni vet, det är ju alltid skönast att bli klar med något, än att vara halv färdig och sen ha brejk på typ 4 månader och sen fortsätta... Nej nej!!

Ledsen för kass uppdatering men jag hoppas att ni förstår, man börjar vid 8 på morgonen och kör fullt tills man går och lägger sig... jag säger bara... SLUT I KROPPEN!!

Hoppas ni har en skön sommar hittils ni som läser min blogg! :)


Dåligt väder..

Mulet och allmänt tråkigt väder idag, då sitter jag inne och pluggar lite, håller på o svarar på alla 53 studiefrågorna i ''hoppa fallskärm'' boken.. Ja hörre ni, på onsdag börjar jag på riktigt min utbildning, ujuj så mycket filmer ni ska få sen från himlen.. vem vet, en autograf från gud kanske man har med sig ner ;) neee just kidding..
Satt och tänkte på det igår, jag älskar ju att flyga, inte just åka flygplan, men att vara där uppe i luften, jag drömmer ofta om att jag kan flyga, och nu liksom kommer man ju, inte flyga men man kommer var där uppe... Jag säger såhär, ni som aldrig hoppat, do it! min mamma är höjdrädd och har problem med att flyga och hon gjorde det och man tänker inte på hur högt upp man är, man tittar inte ner så liksom.. Man tänker inte på att man är 4 kilometer upp i luften direkt...
En bild från mitt 3e tandem hopp ;)Riktigt kass...

Jag vet, jag vet! Jag är helt jävla kass på att uppdatera min blogg nu under sommaren, men jag hoppas att ni förstår det! Ni vet det är sol och skönt, man är ute hela dagarna, och ja alla vet ju typ vad man gör och det finns inte mycket o skriva då om man bara ska skriva om sin dag om ni förstår vad jag menar... Det är inge kul o läsa ett inlägg där det står ''halluuu idag har jag solat..'' Nej riktigt tråkigt... därför inget alls, men jag lovar er, att jag tror att jag kommer börja lite mer nästa vecka för då har jag mycket att skriva om på kvällen tror jag ;)
btw när vi ändå snackar om att sola... jag har brännt mig, något så in i helvete, på ryggen är det också, trevligt att sova inatt på en svidande rygg uuu... Bleeeeeöööö liksom xD

Nej men jag ville bara säga till er att jag är dålig på uppdatering under sommaren men jag har absolut inte lämnat er!!

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com