ang jordens undergång

God morgon! Jo jag har tänkt på detta ett tag nu och kände, nej nu skriver vi om detta...
Imorgon är det den 21december 2012 då jorden ska gå under. Personligen tror jag inte alls på detta och är då alltså inte orolig, sen kan man ju tänka att de inte finns något att oroa sig för. Går jorden under så går den under = allt förstörs och alla dör, inget man kan göra åt.. Men tänk, tänk så mycket människor det är som har tagit livet av sig iår just för att dom inte vill vara med när jorden går under. Tänk att människor sjänkt bort allt dom äger och har, pengar, hus, kläder osv bara för att jorden ska gå under... Det kan inte vara kul för dom sen när dom märker att jorden aldrig gick under och nu står dom utan något alls! Jag undrar hur mycket människor det är som har mördat någon för det här. Tänk att folk köpt saker på nätet och tagit så att de betalar efter den 21 bara för att "slippa" betala.. synd om er som gjort det, vad glada dom kommer bli när räkningen kommer! ... Detta är svar vi aldrig kommer få reda på, men att de hänt, absolut!

Det finns massa teorier om hur jorden ska gå under, den första grejen till detta är att maya kalendern tar slut och där finns ju också en massa förklaringar..

1. dom skriver ett antal veckor och sedan börjar man om från början igen, den går alltså runt.
2. den skrevs på sten, plats på stenen tog slut så man inte kunde skriva mer.
3. min egna förklaring brukar vara att han/hon som skrev kanske dog och slutade skriva.
4. dom skrev en kalender för några tusen år sen, dom visste väl inte att jorden skulle finnas så länge. tydligen så kunde dom spå framtiden, ah men då kanske deras kalender skulle slutat när deras folk dog ut!

Så där har vi lite grejer o fundera på..

läste även i illustrerad vetenskap om HUR jorden skulle kunna gå under. Det var extrema vulkan utbrott, jordbävningar? översvämningar, dödliga sjukdommar, kometer och annat... mm... dom första liksom pågår ju redan så dom tog jag bort ganska fort, nån extrem dödlig sjukdom, ja visst men tror att vi skulle kunna stoppa spridningen, komet mycket möjligt, men då skulle vi kunna se de från rymden om den var påväg mot oss..

nej jag tror alltså inte att jorden går under imorgon!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig morgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0