Bara för att..

Bara för att ladda upp nått just nu :-P


Party party

Haha extremt trött tjej!!


Skål!!


Smyckeutställning ikväll!

Dåså, då var det dags för den första smyckeutställningen för mig då! HV10 (min klass) ställer idag ut våra projektarbeten med tema stjärnteckan, själv förljer jag inte temat, men jag är den som tar er in bland stjärnorna kan vi säga ;) Jag är fortfarande sjuk, så jag har legat hemma i 3 dagarn nu, men ställer ut ikväll för er :)

Kom till Ållebergsgymnasiets C-hus ikväll 27/4 mellan 18-20 (våning 2)



Ingen plugg människa..

Jag är absolut ingen plugg människa, jag har jätte svårt att plugga om jag ska vara ärlig, har alltid varit dålig på det, jag pluggar aldrig inför prov, alltså extra, jag lyssnar på lektionerna och hoppas på att det räcker, det brukar oftast räcka faktiskt. Men nu när det gäller det där jävla körkortet så går det ju fan inte? det är ju egentligen sjukt att du ska kunna en hel jävla bok utantill? det vet man ju själv om man har prov, inte fan kommer man ihåg hela boken? och jag är kass på att läsa, ni vet jag läser, men efter en stund så läser man utan att man förstår, asså man läser orden men dom åker inte in i huvudet, man tappar koncentrationen helt.. Och just nu är jag så jävla trött på den där körkorts teorin så det finns inte, jag har inte pluggat på jätte länge nu, jag tar mig inte den tiden som det behövs, jag har körkortet som högprio, men inte pluggandet... DET GÅR INTE IHOP! som ni hör och jag blir så frustrerad... Kan ingen ba ge mig det där jävla körkortet, jag kan köra bil jag lovar jag har kört ett tag nu kan man säga så vafan?? Nu är det ju riktigt pinsamt o ta det där körkortet hur jävla eftersom helst, pinsamt! GAAAH!!!

Hopp Hopp :)



Jag o Gäddan :) (Armageddon)

sjuklingen, jag lever!

Bara för att jag är sjuk... så har jag köpt liite godis och cola för att jag tyckte så synd om mig själv ni vet... Men jag köpte vindruvor också faktiskt så lite nyttig är jag också faktiskt!! :)

Big Brother, godis, cola, vindruvor det är rätt okej ändå även fast snoken rinner och att det låter som att jag håller på o dö varje gång jag hostar... Go natt på er sen daa :)



btw... skålen har jag gjort själv :D

Lite små stressad...

Ååååååh jag börjar känna mig lite lätt stressad nu asså... Har planer inför sommaren som MÅSTE bokas och fixas denna vecka eller innan 30april för att det garanterat ska bli av och jag är typ ensam om att vara 100% klar för detta, man kan ju inte boka något om man inte har pengar eller tid, eller inte helt 100 vill.. Men vafan jag vill boka, jag vill verkligen, göra det här!!! ÅÅÅÅH Jag vill vara galen och ha en rolig sommar!!! <3

Ont...Överallt?

Ligger hemma och är sjuk.. kul.. jävligt kul!! Halsen gör ont och svag huvudvärk, har även upptäck att detgör ont i höger höft när jag står på ett speciellt sätt och ibland när jag går och imorse vaknade jag och har ont i handleden? Håller jag på o bryts ner eller? Nej jag skoja bara men som sagt är hemma idag och vila och försöker bli pigg, det är ju massa fest i helgen och då vill man ju vara pigg och kry, framför allt vill man ju kunna prata utan att behöva ha smärtstillande till halsen liksom :) Annars får man hoppas på alkohol, bästa medicinen ;) haha Nej då jag skoja lite ;)

Ni får ingen puss idag då! :)

snygga brillor, snygg brud?

Snygga solbrillor gör mycket asså, man ska ha några som sitter riktigt snyggt och som man ser riktigt snygg ut i.. Har jag hittat ett sånt par eller? jajjemen KLART jag har! Va inne på Lensway's sida och kollade lite solbrillor idag och hittade ett par D&G brillor som är så grymt snygga. Dom hade verkligen as mycket snygga solbrillor där asså och då menar jag snygga! dom hade också lite olika sol brillor som jag inte sett förut, med lite egen styl sådär, dom har typ något för alla liksom :) Hahah det känns lite kul att sitta och blogga om solbrillor när det regnar ute.. ja jag får fortsätta planera ihop min sommar här nu ;)

D&G solglasögon
D&G - DD8086-501 8G hos Mylovebasket

http://www.lensway.se/

Myyyskväll<3


ZZzZZZz

Söta lilla max <3


Helt meningslöst

Ett meningslöst inlägg men kände för att snacka lite med er


En Flashback..

Satt och redigerade lite bilder som jag tog förra året på Madde och Moa och kände att det snart borde vara dags för en fotodag igen!! Här kan ni få se några bilder :)








Ja.. jag gillar svart/vitt ;)

måste planera in en ny fotodag snart :)

Nu kör vi hela vägen!!

Tack som fan alla ni som röstar på min ansökan till sveriges bästa sommarjobb.. Men vi har ända till 1 juni på oss att rösta (gilla) Så nu kör vi hela vägen och ba tok röstar (man kan bara rösta en gång då) Så länka gärna till sidan via eran facebook, eller dela min länk och få era vänner att rösta och kanske till och med få dom att länka så att deras vänner kan rösta :) Detta är verkligen ett jobb jag vill ha, det är exakt ett sånt jobb jag söker och framför allt ett jobb jag kommer söka i framtiden. Så snälla få så många som möjligt att gilla så blir jag världens lyckligaste tjej :)

http://thebeachparty.se/sommarjobb/iframe10&uid=597112788&name=Amanda%20Gyllenpanzar&go=1

*GILLA*


Jag behöver eran hjälp!

Nu är det såhär att jag sökt ett sommarjobb... MEN.. För att ha en chans til att få detta jobb behövs att ni gillar min ansökan (gillar som på fb) Ni som har facebook får gärna dela min ansökan så att era vänner också kan gilla :) Det är nämligen så att dom 10 med flest gilla har störst chans och sedan väljer dom ut 2 av dom till jobbet, så jag ber er gilla, gilla gilla och få era vänner att gilla! Skulle göra mig grymt glad för detta jobbet är ett jag jag skulle älska och som skulle passa mig som handen i handsken! :)

Tack på förhand <3

För att gilla min ansökan.. 

1. Gå in på denna länk!  http://thebeachparty.se/sommarjobb/
2. Skriv Amanda eller Amanda gyllenpanzar i fältet ''Sök efter ansökan''
3. Tryck på ''like'' Om det går så får ni gärna som sagt dela den på eran facebook ;)
4. Tack för att du gillade min ansökan och nu håller vi tummarna :)



Amanda då!

Idag har jag gjort något man inte får göra... egentligen... MEN jag gjorde det...och jag tänker inte säga vad jag gjort HAHAH synd för er!!!
Btw.. Imorgon kommer mamma hem från USA längtar efter henne.. Jag är fortfarande avis på henne, jag vill också resa ju och jag vill åka här ifrån!! Gaah!!

Nej men vet ni vad jag mer gjort idag (som man får göra) jag har rensat förrådet i källaren där jag gjorde ett mindre trevligt fynd... råttskelett då vet vi varför det luktat så jävligt där nere, fast de viste vi redan, vi såg rått jäveln för typ ett år sen och då skickade man dit sånt där gift grej, men vi visst ju inte var den jäveln var någonstans såå när jag städade iordning där nere så hittade jag den jäveln i vårat förråd i en av våra påsar..Jag kastade den påsen! Ah och mer så har jag städat ''förrådet'' här uppe i lägenheten, jag har skurat golvet första gången sen vi flyttade in för 2 årsen och vet ni mer? jag va på körskolan och det gick precis lika dåligt osm vanligt, ingen ändring där.. fast varken bättre eller sämre så ah jag vet inte...  Åh, Åh vet ni?? Jag hittade kartongen med mina disney filmer i åååååh så glad jag blev, men jag har ingen vhs här så jag kan inte titta på dom ändå just nu, får ta med lite filmer till pappa nästa gång jag åker dit, framförallt filmerna på mig som liten vill jag se igen jag va ju så jävla söt ni vet ;) Nej men sen så har jag faktiskt kommit på en mycket rolig grej till mammas födelsedag som jag ska göra.. men det kan jag inte skriva här, men jag tror att hon kommer att tycka att den är lite rolig så :)


kolla vad äckligt!! usch..



Funderar på sommaren..

Jag har suttit lite och kollat på sommarjobb men det finns ju typ inget, dom söker just nu mest sjuksköterskor och kockar och jag har ingen utbildning inom något av det... Hittat ett i sthlm där dom söker lägerledare som jag funderar grymt på..MEN.. Då  slog det mig... Varför gör jag inte ett eget läger här? Det skulle ju vara grymt kul, typ en vecka med ungar i 6-8 års åldern ha lite gymnastik, lekar och ha massa kul under veckan, jag vet ju själv hur mycket jag älskade att vara på läger när jag va yngre, ja det var ridläger efter ridläger, fame factory kidz läger.. Ja och jävlar så kul man hade! Jag tycker fan att det är synd att det inte finns läger för oss äldre, dom flesta läger har högsta åldersgräns 15-16år men vafan jag skulle vilja åka på ridläger nu jag, det skulle ju vara så jävla roligt! Bara för det hittade jag ett ställe nu som har ridläger upp till 18år och sen vuxenläger för 18 ++ .. gissa vart? Jo Grällsta ridcenter i Sala där jag var på läger 2006 och jävlar vad roligt jag hade vilka minnen!.. Nej men tillbaka till ''eget'' Det skulle vara roligt tror jag och det är brist på sånt här i stan och framförallt inom gymnastiken eftersom att dom inte har någon här kassa dom är! Humm... Något att fundera på faktiskt...


Asså åååh fuck life..

Fuck this, ge mig ett nytt liv! Jag är så jävulskt jävla helvetes trött på det här.. Vet att jag skrivit de här miljoner gånger här på bloggen men vafan det är så jag känner, jag tänker inte ljuga ihop något  om att jag är så jävla glad och allt är underbart... För.. Det är det fan inte, långt ifrån.. Saker går aldrig som jag vill, ingenting i mitt liv har blivit som jag velat och jag är så jävla trött på det....

Det har alltid varit problem i skolan..
Jag kom inte in på någon av alla mina 6 program jag sökte till på gymnasiet, olika skolor, olika inriktningar, olika städer inte ens det hjälpte.. Utan man hamnar där man inte ens sökte, på ett program som är ett riktigt kasst program, där jag är så trött på folk som går där och framför allt på dess tjuriga jävla lärare..
Ligger efter massor med körkortet nu..
Folk har påverkat mig så att jag blivit den jag är idag och det värsta är att jag inte vill vara den personen..
Så har man gått upp en massa i vikt också bara för att man var tvungen att sluta träna något man tycker är något av det roligaste i världen, bara för att staden gud glömde inte har någon förening... fuck...
ååh det är så jävla mycket skit så denna lista skulle nog kunna göras as lång...

Det med gymnasiet gör mig fortfarande extremt ledsen inte bara att få brev efter brev där det står att man inte blev antagen utan att se alla sina vänner komma in på deras prgram som dom sökte och var så lyckliga för att dom skulle få göra det dom ville och vissa att få starta ett nytt liv, det gjorde också jävligt ont.. Självklart var jag glad för deras skull, men det är psykiskt jobbigt att liksom se alla sina vänner lyckas medans du själv inte gjorde de.. Jag kommer ihåg.. Jag älskar uppmärksamhet och ni vet alla pratade ju om sökningarna till gymnasiet och när antagningarna varit började man ju fråga vart alla skulle gå, alla tyckte att det var as coolt att jag sökt till circus gymnasiet i gävle, vilket innebar att jag skulle flyttat själv dit.. Alla tyckte att det var häftigt fan liksom circus? galet coolt ju! men.. när det sen blev dags för att svara på frågan ''vart ska du gå'' blev inte folk lika imponerade när man svarade att man skulle gå på iv... Individuella programmet, programmet för elever som är loosers, där man hamnar när man saknar betyg.. Folks reaktioner blev inte alls lika härliga längre och det var också jobbigt för man fick ju själv sen sitta och höra på när alla var så glada över vart dom skulle börja och hur kul det skulle bli osv... själv satt man där och skulle börja på ett program som inte ens ingår i gymnasiet egentligen... fuck life tänkte jag då... Vet ni? Jag ångrar lite ibland att jag tog ''chansen'' till att byta till hantverk, det var nämligen skolan som frågade om jag ville byta.. Jag ångrar att jag bytte ibland, jag kommer ihåg hur jag tänkte ''Om jag stannar kvar på IV kan jag plugga upp mig och sen dra härifrån fort som fan, eller så byter jag och blir fast här i 3 år'' Alla sa att jag inte skulle bli fast.. Så fel dom hade, jag får dagligen kommentarer som ''men byt program då'' jag kan inte... Jag kan inte byta, för jag har inte mitt betyg klart än så jag kan inte byta, för jag kommer inte in någonstans ändå det är som att söka om från 9an igen så det spelar som sagt ingenroll, för mina betyg har inte ändrats... fuck life... Jag är trött på folk som säger ''Ja men det är bara 1 år kvar du står ut'' PROVA GÅ PÅ EN SKOLAN SOM DU TYCKER ÄR KASS, PROVA SITTA RUNT 20-TIMMAR I VECKAN OCH GÖRA NÅGOT DU INTE ENS TYCKER ÄR KUL OCH PÅ DET HA EN LÄRARE SOM STÅR O KLAGAR PÅ EN, HÅLL BARA KÄFTEN FÖR FAN!! Prova det och se om du också pallar 3 år.. visst 1 år är inte mycket, men på det året ska du prestera bra.. PROVA PRESTERA BRA I NÅGOT DU TOTALT SKITER I JUST FÖR ATT DU TYCKER ATT DET ÄR SÅ JÄVLA KASST OCH DU SKA ALDRIG HA NYTTA AV DET!!!

Jag sa att jag skulle ha 3 grymt roliga år på gymnasiet fick jag det? ne det skulle jag inte säga och på ''köpet'' fick jag en utbildning som jag sen slänger i sjön för att jag aldrig ska hålla på med det igen, känns ju jävligt onödigt tycker jag!

Fuck life...


Gammal bild!  


Varnar känsliga tittare!!

Detta klippet är så otroligt äckligt så jag varner er läsare som är äckelmagade o allt sånt där detta är riktigt äckligt...



Usch..

Miljö ombyte?

Lite sent upplagd men vad gör de :-) i love this!!!


Klädpanik!!

Tjej problem nr ett alltså herregud xD


Aros

Påsk på aros


Big Brother live!!!

Åååååh då har man varit på Big Brother live då, asså måste säga att det var coolare irl än på tv asså fyfan va nice det va asså :P Fick ta kort med Hannah R och med Jimmy såååå cooooolt!!!! Måste dit igen asså... vilket jag eventuellt ska, nu har jag pratat ihop mig med min kära madde och vi har beslutat för att åka dit tsm nu snart :)




APRIL APRIL!!!

Jag vill bara meddela att inlägget ''Jag har bestäm mig''  Är ett april skämt..... tyvärr... Jag kände att jag var tvungen att dra till med ett riktigt bra april skämt och jag verkade ha lyckats ganska bra :) Måste bara säga att jag är väldigt lycklig för att jag har så mycket människor som bryr sig om mig NI ÄR UNDERBARA!! Men.. jag tänker inte ljuga för er, jag skrev inlägget lite som en dröm, det hade varit sjukt underbart att kunna få skriva så fast då att det var på riktigt, så vi säger att det där var ett av mina dröm inlägg...Typ... Jag hade gärna flyttat från falköping nu på engång, jag hade gärna slutat på hv om jag hade haft något annat att byta till.. Så i mitt huvud var inlägget något jag hade velat skriva i verkligheten.. men nej tyvärr det blir ingen om start i livet än:( ... Fast sen var det lite kul att läsar statestiken steg helt otroligt, då vet man vad folk vill läsa ;) Nej men April april på er då :P


Nu har jag bestämt mig..

Nej nu har jag bestämt mig... Ni alla vet att jag inte trivs i falköping och i skolan och sånt, och alla säger att ja men det är bara ett år lvar det står du ut med... asså nej.. Det gör mat inte, om jag tycker att det är ''mycket jobb'' nu tänk då i 3an där du då måste prestera riktigt bra på arbetena... Känns så jävla drygt att gå ett program med en sån inriktning när man inte ens vill jobba med det, det är ju så extremt jävla inriktat... Och falköping, staden gud glömde typ, nej asså... Jag har funderat och funderat här nu ett tag och bestämt mig för att flytta till pappa, vilket betyder att jag kommer hoppa av hantverk för jag pallar verkligen inte med att gå kvar där längre, skolan är inte så speciellt bra, det är bara ett rens kaos, programmet är tråkigt, och jag behöver inte den utbildningen och jag måste bort från stan.. Känns faktsikt skönt att få lämna skiten, det har bara varit mot gångar där, flyttade ju liksom dit för att börja om, få ordning på livet, och så blev det ju inte riktigt, men hoppas att det blir bättre nu när jag får börja om på nytt igen..


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com