Tagga fiesta!

Då taggar vi för fest nu då Pink Ladies! Moa har inflyttnings fest så självklart är det där vi kommer hänga ikväll/natt ojojoj så kul vi ska ha.. Fast Pink Ladies har alltid kul tillsammans ;) Annars har dagen varit helt okej, gjorde klart en av grejerna som skulle vara klar snart, ni vet beställningen.. Andra VG arbetet denna termin mjodå jag jobbar på ;) Neej men fan ikväll alltså då blir det grejer kan jag säga ;) Hahah nej jag vet faktiskt inte vad som häner, bara att det är inflyttnings fest och att vi ska ha våra as snygga jackor på oss :)<3

Nej, men nu ska jag kolla Top medel och sen dammsuga lite enligt order från min lilla mamma som får fin besök i helgen :)


Ååh vilken dag<3

Åååååh vilken helt galet rolig dag!!! Började med att dra till skövde med Moa och Michaela, drog till partaj och fixade det sista till vårat lilla gäng.. Jackor!.. Rosa jackor som dom har i greas där det står '' pink ladies'' såklart köpte vi varsin jacka, mmm jaa coola blev vi :) seeen blev det thai buffé, as gott! sen blev det shopping :) Sen tog vi tåget hem till Falköping, tog en sväng för vi veterinären för att kolla valp foder till michaelas små valpisar, sen tog vi bussen till Floby där michaela bor, hon packade lite grejor och sen tog vi tåget in till stan igen och hem till Moa :) och så började vi dekorera den lilla söta lägenheten, den är riktigt fräch nu kan jag säga :)

Tack för en underbar dag Pink Ladies<3<3






God morgon sverige!

Gooood morgon god morgon! Ledig idag dårå, fan vad skönt! så som jag skrev i tidigare inlägg så drar jag till skövde med Moa och Michaela senare idag såååå roligt! :) Själv har jag inte planer på att köpa något men jag får se, man kanske kommer hem med något trevligt sen i allafall ;) Fast jag är lite små besviken på vädret! dom har sagt på vädret att det skulle vara runt 19-22 grader och sol idag, att högsommar värmen kommer tillbaka... In my ass! Det är fan mulet och inte alls någon jävla sommar värme... skärpning på er som håller på med vädret... Fast, vem vet, det kanske spricker upp under dagen..

Nej vafan.. Jag fixade aldrig naglarna igår, så jag måste göra det idag och jag vet inte hur jag ska måla dom denna gång, en färgat? eller ska jag fixa dekoration med mönster och grejer, vilken/vilka färger? Fan det är en hel värld det där med naglar!

Men först nu blir det frukost :)



Ledig imorgon!!

WIIIIIIIIIhuuuu!!! Imorgon är det ledigt i skolan och jag ska till skövde och shoppa med bästa Moa och bästa Michaela <3 jävlar var det ska shoppas, framför allt ljus till moas lägenhet, stackars Moa som har med sig mig och Michaela som gillar sånt där, hennes pengar kommer *poff* försvinna ;) Neeejdå, men mycket trevliga saker ska det bli!! :) En riktig tjejdag med massa bus och skoj :) <3


Tagga,Tagga tagga!!!

Btw.. WIIIIIIIhuuuu är något Max ''säger'' och jag har tagit över det... Känns bra att man gör samma ljud som en 6åring! ;)


Målning vi har på väggen inne i verkstaden!

Kom på en grej...

Kom på en grej idag, det är ofta jag skriver en rubrik som är tänkt ska passa till resten av inlägget.. Men ofta så skriver jag bara om just den grejen typ ett halft inlägg eller nått.. Fast det kanske inte gör något? :)

Och precis detta häner nu... Jag lämnar ämnet som rubriken säger...

Today... vad har jag gjort today? jag har varit i skolan, mjo det har jag, jobbat på som en tok för att jag ska hinna med min beställning, humm.. Sen gick jag hem, kollade top model sen städade jag hela huset.. Jag berättade ju att jag ska stäa här hemma, så får jag pengar sen WIIIIIIIhuuuu ;) sen åkte jag med Mackan när han repade med sitt band, skiit bra dom har spelning på fredag uppe på Breda blick i falköping, mjoooo lokala-mini kändisar ;) Nu ska jag typ ha lite mys med mamma eller nått och fixa mina naglar så att dom blir snygga!! :)


Ensam myskväll <3

Ja så är det! Denna kväll blev man fett dissad av resten av familjen... gud så älskad jag känner mig... Hahah nej jag skojar :) Mamma och Mackan är på mys i göteborg och bor på hotell, jaja vissa har det bra.. Så ja, jag är själv hemma jag, fast jag kom precis hem från stallet. Hade en seg häst som heter Rudolf idag, men jävlar vad jag red, många som säger att jag rider honom bra så jag antar att jag gör det, mycket ben, en pisk och ett jävla tålamod så går det!
Fick posetiv kritik av Emma, eller ja nej jag ser det som ganska posetivt.. Vi skulle göra skenkelvikning btw.. stavas det så? aja, skenkelvikning skulle vi göra och ja det gick inte 100% bra, men det gick ganska bra och Emma sa att, det var en godkänd skenkelvikning, men eftersom att det var jag som satt på ryggen så förväntade hon sig mer... Asså det är ju negativt eftersom att det inte var toppen bra, men samtidigt så betyder det ju att hon tycker att jag är duktig och kan göra mycket bättre! Och jag håller med, jag kunde gjort mycket bättre, men ibland är det inte så lätt, beroende på hur hästen är :)

Nej fan, nu ska jag hoppa in i duschen, sen dricka lite varm choklad och mysa ner mig i soffan :) <3


En gammal bild på mig på gunghästen :)

Från början till slut..

Från början till slut på silver hjärtat..

Började med att dra tråd, delade tråden i två delar och formade delarna till ett hjärta. Lödde ihop delarna med varandra..
Sedan gjorde jag samma sak med det lilla ''hjärtat'' inuti det stora hjärtat och lödde fast det på det stora..




Sedan tog jag två ännu mindre bitar och lödde fast/ på hjärtat...




Sedan började jag sätta i Chernér (stavning) mellan dom små hjärtarna.. Chernéret löder man fast..


så chernéret på plats, då är det dags att börja fila och fila..

När man är nöjd och har filat, smärglat, slipat, polerat och haft allt i tumlaren så är det dags att sätta stenarna på plats..


Fyra rosa/röda stenar sitter nu på plats och silver hjärtat är klart!!

Regn<3

På väg hem från körskolan så regnade det massor och det började bli ganska mörkt och fyfan vad härligt det var<3

Jag gick där i mörkret, i regnet och lyssnade på Everytime we tuch och helt plötsligt kommer jag på mig själv att jag går och ler, ler och tittar upp i himlen... Jag bara gick där för mig själv i regnet och log och små skrattade, hela min mage skrattade kändes det som, nästan som lycka.. Då tänkte jag efter, när kände jag såhär sist? jag vet inte... Men härligt var det, jag kände nästan för att bara gå och gå, bara för att få behålla den härliga känslan jag hade inom mig då, när jag gick där för mig själv och log <3


smart tjej!!

ooh yes kände mig otroligt smart igår när mamma pratade om att hon skulle vilja ha någon som städade lägenheten en dag i veckan, d var jag snabbt där.. ''får jag betalt om jag gör det?'' och självklart!! vi har inte löneförhandlat än, men visst är det smart, städa ordentligt här hemma en dag i veckan och få betalt? och yes, shopping here i come! ;)
Nej fan jag ska ju inte shoppa gärnet förens jag gått ner mina 10 kilo... Jag vet inte hur mycket jag gått ner nu faktiskt, tror iallafall att jag gått ner något kilo, mamma säger det iallafall... Men gud vad mycket iallafall det blev nu, haha så kan det bli ibland :) Nej men på tal om vikten och allt, jag måste träna mer nu, har inte tränat ordentligt på typ 2-3 veckor eller nått, inte alls bra :O nu får jag skärpa mig för egentligen så vill jag ju inte bli så jätte mycket smalare, jag vill ju mest bli fastare.. Fast lite smalare gör inte så mycket ;) 

Nej nu ska jag fortsätta kolla på top model och sen drar jag till körskolan :)


Söndag, söndag..

Jaha, idag blev man väckt av att en liten Max hoppade i min säng, jahopp god morgon, god morgon.. Gått en promenad med mamma och diskuterat inför min 18-års fest! ;) och nu kom jag precis ur duschen och tänkte slänga på mig lite fina kalas kläder, sen tänker jag ta lite fina kort på Max och sen bär det av ut till kättilstorp på kalas :) 

 

Loppis poppis!

Yes då har man varit på baklucke loppis idag då sålde lite grejer i alla fall, tror jag sålde för 250 kr eller nått, och då har det legat på ca 20kr, vissa grejer var lite dyrare, till exempel mina skor ;) Men jag fick sålt det mest, det som jag inte fick sålt skänkte jag till kvinnojouren :) Men det var väldans trevlig där på torget, vi fick ju sol och super härligt väder sån jävla tur!


Här är mitt och mammas :) sammanlagt sålde vi för ca 700kr :)

Tacka gud...

Tacka gud för Kung fu massage asså!! så jävla bra, älskar den!! :) nu ska jag köra 15min sen tänker jag sova mina kära vänner, upp 8 imorgon! :D

God natt på er <3



<3<3

Rensa?Städa?Sälja!!

Oh yes, idag har jag städat lite här hemma... eller okej, jag städade mitt rum, och började samla ihop allt jag ska sälja på baklucke-loppisen i skövde imorgon.. Har jag sagt det? kanske inte, det är i alla fall loppis på torget i skövde imorgon som min morfar arrangerar (stavas det så?) Ja, och jag har så mycket kläder jag vill bli av med så jag tänkte, ja varför inte sälja allt där och självklart kan jag ju säga att en och en annan sko åkte med i ''sälja påsen'' :) Kollat lite i förrådet, men där hittade varken jag eller mamma något att sälja, men jag hittade en skit snygg fuskpäls som jag snodde från mamma härligt då har man en ''fin vinter jacka'' också.. helt gratis ;) Sen passade jag på att städa i stall kläder lådorna, fixade och donade lite så det såg snyggt ut, plockade även in kläderna som jag kommer behöva nu när det börjar bli kallt, se jag är förberedd för vintern ;)

Men hörrni, det är ju fredag, det är ju helt underbart skönt ju, eller hur? :) Det blir som sagt en lugn helg för mig, mys med familjen ikväll, loppis imorgon så det lär bli ganska lugnt på kvällen och söndag, då blir det lunch ute i Kättilstorp och sen ba ligga i soffan och kolla film antar jag :) Vilar upp mig inför nästa helg då Moa har lite inflyttnings fest och massa sånna grejer :) thihihi



snö? i september!??

lokala regnskurar

Och till vädret.. En dag med mycket varierande väder, på morgonen är det lite kyligare och mulet, och sedan fram på förmiddagen tittar solen fram och har sälskat av kyrliga vindar.. Framåt eftermiddagen kommer det lokala och väldigt kraftiga regnskurar..  Tack för mig och tillbaka till bloggen..


Jaha vilket intressant väder vi får idag.. lite snö sen får vi alla årstider på samma dag, häftigt! Nej men vad har hänt idag då? Jo inte så mycket typ varit i skolan körde intrevall på idrotten gaaash det är jobbigt när man är så otränad osm jag är just nu XD herregud, säkert det imorgon också! IMORGON! åh det är fredag imorgon fyfan vad skönt.. Det är så jävla bra, för nu har vi hatverksdagar tisdag och onsdag, och då går veckan mycket, mycket fortare och det är så skönt! :) 

asså kul liv jag har xD sitter och pratar med mig själv.. snacka om galen :O



Uppdaterin!!

Tja faaan har bloggat dåligt dom här dagarna FYFAN VAD DÅLIGT!! så, nu är jag tillbaka på bloggen och tänkte ge er lite uppdatering...

I helgen hängde jag i västerås på fallskärmsklubben herregud vilken helg det blev!! På lördagen blev jag helt plötsligt tävlingsfotograf och sen fick jag fota till tidningen ''fallskärmssport'' Fett nice ;) sen på kvällen blev det en jävla fest, fyfan vad kul et var.. Festerna på fallskärmsklubben aros kan ingen i världen slå OMG!! Jag gick och la mig klockan 6 på söndag morgonen, kan ni tänka er? ojoj mina vänner trodde ärligt att jag skojade med dom när jag berättade hur hela den där kvällen varit ojojoj vilken rolig kväll/ natt! :) Iaf, somnade väl vid halv 7-7 på morgonen och gick upp klockan 9 igen då kunde jag inte sova mer.. Sen for vi till hotellet och åt en god hotellfrukost as gott, i love it!<3 Sen till stockholm, åkte till smyckemässan mamma jobbade på, hängde lite där mina lärare var där så jag snackade med dom och ah sen fick jag hjälpa till att plocka bort och fixa ner alla montrar. FYfan säger jag bara jag höll ju fan på att somna!! Sen åkte jag och mamma hem till falköping igen hehe jag somnade lite snabbt i bilen (A) tills mamma ba ''meh!! sover du??'' och då kör man den vanliga ''nej'' haha nej jag svarade att jag var as trött xD haha då var klockan 9 bara xD Men men underbart rolig helg, en helg jag aldrig glömmer! :)

Måndags, hänge i skolan chillade en stund med Moa och Michaela, var på körskolan för andra teorilektionen och sen träffade jag Michaela igen, mys :)<3

Tisdag, skola har börjat på ett nytt projek med egen design, hem, drog till stallet vi red utan stigbyglar typ hela lektionen hem och mysa :) 

Onsdag.. Har jobbat i verkstan igen, snart, snart klar med mitt projek nu ska bara några få saker läggas på sedan är den klar :) Efterskolan hade jag Maxen stund vi drog ut och spelade fotboll.. haha Jag försökte lära han lite det där med att gå på bollen, håll koll på bollen, passa.. okej det är svårt att passa varandra när man är två pers och kör match xD Men ändå :P jag försökte i alla fall (A) 

Asså jag är så jävla trött, helt sjukt trött. jag kommer på mig ibland att jag bara sitter och stirrar och ba är helt borta ingen ork ingenting.. bläää och så är hösten påväg inte kul.. det är mysigt inne, men inte ute!! 


vill ni ha bilder?

hoppare

party drottningar oooh yes ;)

behöver jag säga mer?
 
bästa Michaela <3

Tror ni på det?

Tror ni på drömtydning? Själv vet jag inte 100%, har läst minst 6 sidor idag med drömtydning och på alla sidor betyder drömmarna helt olika saker.. Men jag hittade en sida som stämmer ganska bra överens med hur jag känner mig lite just ju och detta är en dröm jag drömde för någon dag sen..Berättar lite kort om den bara..

Jag drömde att jar var i ett hus med pappa, sen var det en tjej dag som han bad ställa sig vid väggen, så tröck han på en knapp och hon POFF försvann.. Jag frågar vart hon är och han svarar hon är bland stjärnonrna, vi springer ut och där flyger hon runt på natt himmlen som är full med stjärnor.. Jag ska ta kort med henne och plötsligt flyger jag också och flyger resten av drömmen. Sen ska jag plötsligt lämna huset och då har min skugga sastnat i ugnen och den pratar med mig och grejer.. Ja det var en kort snabb förklaring så jag kollade upp några av vad sakerna betyder..

Flyga : Om du drömmer att du flyger, så söker du frihet.
Skuggor : En varning för okända faror. Tänk på vad du gör!
Stjärnor : Goda nyheter och harmoni.


Sedan passade jag ju på att kolla lite andra drömmar jag drömt för att se vad dom betydigt, eller i alla fall vad vissa skaker i drömmen betyder..

Jag drömmer väldigt ofta om mina vänner, att mina vänner är med i mina drömmar.. 

Vänner: Drömmer du om en vän kommer ditt bankkonto att växa.

jag drömmer ofta att jag flyr från någon eller något, ni vet när man springer och springer i panik för att någon jagar dig.. 

Fly : En dröm om flykt betyder svåra motgångar och inre stress. Lyckas du fly i drömmen så kommer du klara av att möta motgångarna.

Jag kommer ofta ihåg mina drömmar och tänker på dom väldigt mycket.. Drömde en dröm, eller nej flera drömmar men bara en jag gått och tänkt på hela dagen.. Jag har drömt en liknande dröm flera gånger senaste veckorna och det är att jag håller i ballonger och tappar taget och dom blåser iväg, och jag måste fånga dom, jag springer och springer, hoppar så högt jag kan.. Ibland fångar jag dom, ibland inte... Kan inte sluta tänka på den drömmen..

Det är fan ofta jag drömmer samma dröm flera gånger samma natt, men den ändrar sig lite varje gång, som om att man speler ett spel och förlorar, så får man starta om och prova en annan väg eller försöka något annat..

Det är skumt det där med drömmar, vi har pratat lite om det idag, om det nu är så att drömmar kan betyda olika saker, betyder det då att man själv inne, långt inne i huvudet vet hur framtiden blir? jag menar drömmar som betyder att man kommer att få pengar, eller något farlig kommer att hända.. Hur kan drömmarna veta det i så fall?

Mmm, vilket musterium!


Blir det rakt?

Nu börjar jag trappa upp mina drömmar, har skapat en början och nu ska jag bara köra på ta min egna trappa upp till drömmarna men kommer den att bli rak? Jag hoppas det, jag hoppas min nya väg till mina drömmar kommer att leda rakt, jag vill och orkar inte med att den ska svänga av och sedan är jag påväg ner igen. Vill inte det alls! Jag tänker inte avslöja mina planer helt än faktiskt förens allt är 100% då kan ni få veta mina framtida planer, mina drömmar och hur jag tänker nå mina drömmar <3


Jag vill vända..

Jag vill väna upp och ner på hela skiten, hela livet.. Bara börja om helt på nytt och hamna precis där jag vill och sen bara köra. Nu orkar jag fan inte med den här skiten längre jag är verkligen så jävla fel och det fortsätter verkligen på helt fel spår, inte bra inte alls bra. Så därför vill jag ha en ändring och det är nu!! Jag är trött på att bara sitta och drömma mig bort hela dagarna, fan 90% av dagen är jag någon helt annanstans och är en helt annan människa, jag är trött på att bara drömma, jag vill leva, leva mina drömmar, vara den jag vill och drömmer om att vara, leva det liv jag så länge drömt om.. Det kommer vara försent annars, jag vill inte sitta där som vuxen sen och ångra att jag aldrig levde mina drömmar. Jag vill inte ha det här vardags livet alla lever, jag vill inte det ursäkta men fyfan vad tråkigt, jag vill verkligen inte det, jag vill inte ha ett tråkigt liv aldrig. Folk säger ofta att man också gör tråkiga saker i livet, ja och nu är jag trött på det tråkiga jag redan haft. Självklar har jag haft många roliga dagar nu också, inte så, men allt det tråkiga, bort, bort med skiten... Jag vill vara glad och lycklig nu, som förut! 

Jag börjar direkt med en förändring!! Det är att jag nu går till trafikskolan och börjar min teorikurs till körkortet!



<3

ÅÅååååh jag vill börja ta sång lektioner NU!! Helst just precis nu såhär på natten.. Nej men åååh det är så underbart o sjunga fan va jag älskart <3 Ännu mer underbart hade det ju varit om man hade världsrösten och kunde erövra hela världen med den rösten fan vad underbart det skulle vara, min största dröm ever <3 åååaah ba sitter här och drömmer mig bort..mmmm kan nästan se den stora scenen och alla fans mmm undebar tanke det där <3 Skönt att man kan drömma sig bort och få leva det liv man drömmer om <3<3

Fast nej, jag tänker inte bara drömma om mitt liv, jag ska leva mitt liv precis som jag vill ha det, jag tänker inte rätta mig efter livet, livet ska rätta sig efter mig.. Så på måndag blir det raka vägen till någon musik lärare och sen anmäla mig till sånglektioner! sen kanske Mackan kan hjälpa mig också vore ju grädden på moset!

Dont dream your life, live your dream <3



Åh vilken kväll!!

ÅÅh vilken galen kväll det blev igår, så galet roligt!! Vi började ju med lite förfest/ Fix och piff super duper trevligt verkligen och roligt framför allt, herregud jag har massa filmer från igår tyvärr ser man inte mycket men man får höra en jävlans massa fnitter xD Ja ni kan jhu tänka er 4 tjejer osm fixar och piffar inför en utekväll liksom woooohooo de blir en jävla massa skratt, fnisser och tjej snack :P och inte nog med det! När vi var inne på dagnys sen där ålle var så spelade dom Electro pop, såå jävla kul ju!! :P ah nej fett kul kväll måste göras om!


Här.. ni får lite bilder från kvällen :)








Fredag äntligen!!

Skol dagengick super fort! Jag har nog nästan räknat ner timmarna hela dagen ända tills jag träffade Michaela!!! :D Vi for till skövde osm sagt, kom precis hem där ifrån, blev massa shopping till henne, snygg party klänning, tights, fina tröjor/skjorta.. skit mycket fint! Vi kommer vara så snygga ikväll ;) Thihi sen fixade vi en liten grej som tack för att vi får vara i Moas lägenhet söt hon är :) Snart  ska jag ner till tjejerna igen och fortsätta partaja, sen blir det party hela natten! ;) Mer uppdatering får ni imorgon!! :)



Fredag äntligen!!

Skol dagengick super fort! Jag har nog nästan räknat ner timmarna hela dagen ända tills jag träffade Michaela!!! :D Vi for till skövde osm sagt, kom precis hem där ifrån, blev massa shopping till henne, snygg party klänning, tights, fina tröjor/skjorta.. skit mycket fint! Vi kommer vara så snygga ikväll ;) Thihi sen fixade vi en liten grej som tack för att vi får vara i Moas lägenhet söt hon är :) Snart  ska jag ner till tjejerna igen och fortsätta partaja, sen blir det party hela natten! ;) Mer uppdatering får ni imorgon!! :)



Tagga Tagga Tagga!!!

WooooooooW Imorgon blir det party med girlsen!! Äntligen!! direkt efter skolan drar jag och Michaela till Skövde ska vara med och ge massa råd till Michaela som ska fixa grejer för kvällen, ska bli gaaaaalet kul!! <3 Sen blir det fix och piff med tjejerna, Emma och Leonie kommer också såklart!! Och sen.. ja sen då blir det ÅLLE!!!!  Japp, höstens första ållefestare et kommer att bli sååååå grymt! :) Så nu taggar jag till 10000! ;) 

Just fan!! Jag måste leta kläder jag sjävl ska ha på mig, gaaah vet inte vad jag ska ha på mig!!! 


SÅDÄR KANSKE MAN SKA SE UT?  nej.... verkligen inte! ;) (Moa & Corinn)
 

Mini kändis ;)

Nej okej kanske inte såå, men här ska ni få Ållebergsgymnasiets reklamfilm!



Såg ni mig? :)

Riktigt pissed of!!

ÅÅååååååh idag är jag riktigt jävla pissed of asså! Att det alltid, alltid ska vara något hela jävla tiden... Varför går min lärare runt och pratar om mig till andra i min klass? VARFÖR? visst alla i min klass vet att jag inte tycker att HV är så roligt, men vafan? Det betyer ju inte att min lärare ska ska gå och snacka om mig och vad han tycker om mig till mina klass kompisar? Hallå vart fan är världen påväg?

Att lärare pratar med varandra kan jag förstå, men fan inte att lärare snackar om elever med andra elver, na,aaa inte okej alls!

Gaaaaaaah åh vad trött jag blir på vissa människor asså, ååååh kan inte folk ba sluta vara så falska? och sluta ljuga och massa skit!

Nej jag är för irriterad för att kunna skriva nått intressant...


Inte på topp...

Förlåt för att det inte blivit något inlägg idag.. Känner mig inte på topp riktigt girl power energin är heöt borta, allt är bara piss och skit.. så därför tänkte jag att jag hoppar att skriva något inlägg just nu.. kan ju iaf säga att jag har bakat bröd idag! nytt LCHF bröd, jag kan ju inte leva på knäckebröd heller!


Men mest så ni vet, inget ordentlig roligt inlägg idag, inte på topp för det nu... Men älskar er läsare ändå!

18 det närmar sig!!

Åh just nu sitter jag och planerar min 18-års fest, det är fan helt galet! Tänk 18!!

Jag har grymt höga förväntningar på min 18-års dag! Liksom folk håller på i flera år och framför allt året man är 17, så laddar folk upp inför 18 årsdagen. Alla springer ju runt och ba åååh 18, tänk snart 18 det är stort, då får du ta körkort och då får du gå på krogen bla bla bla.. klart som fan din 18 årsdag är speciell! Annars hade inte folk sprungit runt och ''taggat'' så mycket inför det, och jag tycker själv att 18 är en speciell födelsedag, den är inte som alla andra födelsedagar och just därför ska jag fira den helt galet och hela dagen ska vara min!

Så nu ska jag fortsätta planera min totalt grymma 18-årsdag!! <3


Jag kunde int...

Jag kunde inte hålla mig! Igår i skövde köpte jag ett par nya skor, stövlar faktiskt nu till hösten och en skjorta och halsduk och nya strumpbyxor :) Väldigt nöjd! Köpte en storlek mindre på skjortan så att den sitter as bra sen.. Fast det är en såndär skjorta som det egentligen inte spelar roll vilken storlek mat tar :) men i alla fall! En helt underbar dag med Leonie igår som vanligt, alltid lika kul, och vet ni? vi kollade på den nya smurf filmen på bio.. Den var smurfigt bra ;) men man ska nog inte vara mindre än 7 år, max som är 6 år och dom yngre, dom förstår inte skämten i filmen.. Som tex.. jag och Leonie älskar ju när dom säger ''- Vad är det där för magisk sökväg? - just nu använder jag mig av googel - ååååååååååååh goooooooooogel'' Det tycker ju vi är as kul, men Max 6 år, han vet ju inte vad googel är för något liksom, så dom förstår ju inte vissa grejer som händer och sånt liksom. men annars tycker jag att den var bra :) Blev mys på kvällen Leonie var kvar och kollade på fongarna på fortet med oss sen for hon vidare :)

En helt smurftastisk dag :)


Då blir det...

Då blir det skövde med Leonie idag då :) ska bli kulit, det är ju alltid kul o hänga på stan med Leonie :) Jag planerar inte att köpa något speciellt, mest kul att komma från falköping och kolla lite i affärer och ba hänga liksom.. Leonie skulle köpa skor i alla fall, vad ger hon sig in på när hon rar med mig in på dinsko liksom? Neej fan jag är inte så hemsk om det inte finns nått kul ;) Men nej, ska man ta och fixa sig lite kanske? vore ju kanske lite bra liksom, man kan ju inte springa runt på stan och se ut som hej kom och hjälp mig liksom :)



Fredag de var på tiden!

Åh äntligen fredag, underbara fredag! Fan så underbart <3 Trodde fan aldrig det skulle bli fredag! Okej jo det gjorde jag men ändå ;) Vad händer i helgen då? själv ska jag åka till sköve och shoppa med Leonie imorgon ska bli kul :) Sen vet jag inte så mycket annat jag ska göra faktiskt :) Nått kul händer det väl, vi har Max, han kommer ikväll så vi ska väl busa eller något kanske, bus ungen själv :)

Jag har kommit på att jag är nog fan världens tråkigaste människa, ärligt asså helt galet tråkig och tydligen så tolkar folk mig (ut igrån utseendet) helt tvärt emot än vad jag är.. Fan vi får göra nått åt detta.. Not good!


Åh på tal om inget! nu har vi fått en ny marknadsförings snubbe som kommer ha oss elevambassadörer, kommer tydligen hända massa skoj i höst, härligt att komma igång med ambassadörerna igen!



Har tagit den :)

Namnsdag i....

Idag har jag namnsdag i Polen! Mitt mellan nämn är nämligen polskt, de ni, det visste ni inte va? :O thi men så är det.. Förra året skickade min pappa blommor till mig för denna namnsdag och i år tog jag bort dom, kände att nje, döda blommor passar inte in i mitt rum riktigt och dom har ju stått här ett år nu :S Så nu är det snäckor och grejer i stället :) Mycket mycket fint.. Ja jag är ju fortfarande i min ''göra om / inrednings'' period, det är så förbannat kul, att små detaljer kan göra så mycket, mmm det är så roligt!


städat och klart..

Så nu har jag städat hela köket! ställt i ordning allt i alla skåpen, mycket fint kan jag säga! Medans jag gjorde detta såg jag att vi har galet mycket ljus, alltså block ljus och sånt, helt galet mycket! och då på tal om mycket! asså shiite jag skulle dammsuga, och ba vafan? den suger ju inget.. kollade påsen asså den var överfull, de va till och med skit utanför påsen, fatta då överfull! Ah nej det är galet!

Hahah nej fyfan vilket tråkigt inlägg xD haha asså sorry men jag vet inte exakt vad jag ska skriva, lätt att de blir tråkigt då xD hahah herregud nu skäms man ju..


Då blir hon...

Man kanske ska ta och städa lite här hemma, då blir mamma glad.. Jo det är sant! jag lovar hon blir skit glad och jag har inte så mycket att göra så varför inte? På tal om inget, imorse åt jag mitt goda solbröd med ost, as gott och nyttigt, det är ju som sagt bara ägg i princip. Ja nej städa.. Ska man ta och göra det kanske? man vad ska jag städa för nått då? I alla köks skåp kanske, dom ser ju för jävliga ut! Ja det blir nog bra, fixa lite i skåpen!


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com