Nu har ni missat lite..

Men, det gör inget för här från ni reda på allt!!

Igår sååååå tog vi de lugnt här hemma på förmiddagen bara. Sen på kvällen gick vi till restaurangen J som ligger i Nacka strand, åt en otroligt god middag, med otrolickt fin utsikt över skärgården, sen gick det ju båtar in till stan därifrån så vi tog en båt in till stan efter den goda middagen. Inne istan gjorde vi inte mycket, utan vi började gå hemåt igen (De är en bit och gå) På vägen gick vi förbi restaurangen Hemma hos Kaj.. sååå jävla härligt ställe asså, helt galet mysigt och så härligt stämning.. Det var ju där jag åt den otroligt goda glassen, såå jag beställde den igen, såklart! Ja, vi gick väl därifrån vid halv 11 tiden.. Så härlig väder liksom.. mmm love it!


Jag o pappa

Monica o jag

pappa och monica




Och idag har jag varit ute på Djurgården och picnik'at lite, mycket trevligt! Sen har jag varit hemma hos wesslan och fikat lite.. De bästa med dagen... (föreställ er panpig musik här!) Nej jag skoja.. Jag har åkt i skyview upp på globens ( eller ska man säga Ericson Globe?) ialla fall.. sky view som går upp på taket.. Fantastiskt, vilken utsikt, riktigt häftigt :) Och ja, nu vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, lite käk och mys kan jag tänka mig..







Vi gjorde stan asså...

Igår kom bästa Therece hit till sthlm och hälsade på och fy helvete vilken rolig dag det blev asså.. Vänta, ni ska få höra..

Började med att jag mötte henne på centralen, haha började då med att säga, vi möts vid pressbyrån.. Det finns 3.. haha men vi hittade varandra iallafall :) så gick vi på stan, vi gick runt och runt o pratade och shoppade i ja typ 6 timmar.. Haha så skulle vi köpa korv på pressbyrån, haha så sa han i kassan, '' vill du ha kokt eller grillar?'' Och jag ba '' kooooooOOoooOOookt'' och så skrattade alla xD så köpte jag sandwich, nivet glassen.. ah ni tror inte dom glömt ena sidan eller? jooo klart dom har, hur lätt var de att äta den då egentligen xD
Haha, hela alltet slutade med att vi hamnade på sergels torg och kollade på afrikansk dans i typ 1 timme, och det slutade med att när vi gick där i fran så hade båda varit uppe och dansat med dom, så jävla roligt!!

Så drog vi hem till mig, gick ner till sjökrogen och käkade natchos och drack cola.. sen blev det kvälls dopp :) Sen såg vi den där filmen ''I'm number 4'' den var bra tycker jag, nästan jag för en 2a va? ah, och om det skulle komma en tvåa, vafan skulle den heta? '' i'm number 4 2 '' Haha sen blev det sängen för båda två, trötta damer sover bäst xD AAAaaahahahah


Täss


Täss dansar med

täss o jag på sjökrogen

baaad

god natt


Då var man tillbaka..

Då var man tillbaka i stockholm igen då.. Går fort i svängarna här sörreni xD haha.. Igår blev de ju shopping i skövde.. Blev nagel grejer, en kjol, mascara och nya skor.. Kan säga att det är jag fan i mig värd asså! ah.. Leonie var ju med, galet så roligt <3
På kvällen drog ag och familjen till min kusins mamma m. familj på middag, sååå trevlig och mysigt och framför allt super god mat!! Har tyvärr inga bilder :( Men, men så är livet ibland :) åh btw... på tal om kvällen.. smakade den där Bacardi breezer watermelon, men hur gotteligott var inte de då? asså jag brukar inte skriva om sånt här.. Men nu måste jag ju bara säga de, FYFAN VA GOD DEN VAR!!! Sa de till mamma sen.. jag ba.. du, den där vattenmelon grejen, jäävligt god, bara så du vet xD haa hon ba, eh, jaha, ja så jag vet xD

Aja, de var ju igår, vi siktar frammåt nu ju.. ellehur.. Jag har bestämt att jag ska gå ner 10-15 kilo, då är jag nere i min ''dröm'' vikt.. Emh, ja precis :)

Annars idag har jag bara badat i sjön, packat upp lite.. Mja, det är nog fan de ända :)




Pengarna rullar in...

IIhaaa!! första lönen inne på kontot, nu blir det shopping kan jag tala om för er!! + att jag har 2 present kort iiihaaa ;) love it!!!

shopping, shopping!!

Drar in till skövde med mamma och Leonie och shoppar loss :) wiihaa!! imorgon far jag hem till sthlm igen :)

Gå på zoo, gå på zoo, gå på zooshoohoo

Hahah, nån som känner igen rubriken? haha det är ju typ en intro låt till nått barnprogram xD Hahah..

Aja, har varit på Borås zoo idag, eller heter det Borås djurpark? aja what ever.. Emh mycket trevligt.. fina djur, men jag tycker nästan dom hade lite för små burar eller ja, inhängnader kanske man ska säga.. Men fina djur det finns i världen asså :)

Thih sen, när vi var i Falköping igen så var vi på willys och handlade, då täffade jag Leonie där, så vi pratade i evigheter, mycket kul o träffa henne igen efter 5 veckor :)<3 Så imorgon ska hon, jag och mamma dra till skövde o ha tjej dag vi :D super kulit ju <3 Thihi, ´jag och Leonie har bestämt att vi ska ha en brymt rolig höst eller grymt roliga år framöver i huvudtaget! super!!<3<3






Falköping... I'm back!

Jahapp då var man tillbaka i Falköping igen, i några dagar iallafall. Direkt när jag kom med tåget till skövde så åkte jag och mamma ut till min moster och tittade på min nya lilla kusin Therese, hon blir 3 veckor imorgon.. lilla pluttan :) Lilla Denisen va så mysig och ville kramas och leka hela tiden, hon fyller ju 2 nu.. ska vara ärlig, tror inte jag sett henne sen jag var på hennes 1års kalas.. Vad hemskt... Men det är inte mkt annat o göra..

Sen for vi hem till mammas farmor, hon är ju så jävla härlig asså världens bästa gamling asså <3 sen hem till Falköping och där väntade min lilla plutt <3 Gose Maxen han har blivit värsta stor nu asså, gullis <3


Jag o lilla therese

jag o lilla Denisen<3

sista minuten beslut..

Åker till Falköping imorgon bitti.. Blir kvar där tills på onsdag tror jag.. Var lite ledsen som ni kanske märkte i förra inlägget, så då ringde jag mamma och då bestämmde vi att jag åker dit ett par dagar istället för att vara hemma själv. Hehe, tur att jag städade idag då, så är det rent och fint när pappa och Monica kommer hem igen! :)

Datan åker med så ni behöver inte vara oroliga att ni inte får något :)


puss <3

Fan,fan,FAAAN!!!

Fan vad besviken jag är på ig själv asså... Hur i helvete kunde jag låta det gå såhär långt? fyfan vad besviken jag blir :( måste göra nått åt detta, och det är nu nu NU!!!


fan :'(


städa,städa, städa...

Idag blev det en ren städdag. Har städat noggrant i mitt rum, toaletten nere och badrummet där uppe, sen så har jag dammat och dammsugit på båda våningarna.. Så nu är det suuuper fint här hemma :)

Sååå tur verkar jag ha också.. Imorse när jag började städa så var det mulet, det var därför jag började städa.. Ja, och nu när jag städat klart SÅ ÄR DET SOOOL wiiiihooo :) Så nu ska jag bara fortsätta dagen men att sätta mig ute på altanen och bara ha det skönt :)

hörs ikväll ;)

Last day..

Då har jag börjat min semester då.. Jobbade min sista dag idag... Galet... Haha, på orgon mötet fick jag gå fram och ta emot en frank och biobiljetter, ja och dp ville dom ha tal också ju så fick ju börja morgonen med att hålla tal o grejer... Äch det var inte så avanserat direkt xD haha tackade för dom här veckorna och typ lite så. Jobbade fram till 1, Haha men BCA slutade fungera (systemet) vid halv 12 tiden, så då tog jag och Shnah en foto tur på kontoret, mjaaa mycket roligt! Vid halv 1 drog vi ner till gallerian och köpte lunch.. Eller ja, jag gjorde de iaf, det blev sallad idag.Har hittat ett underbart sallads ställe där, mmmm så gott! Jaja, Iaf då hade det blivit strålande väder så vi gick ut och satte oss och där satt även Mattias och Elin, så vi satt en stund med dom :) sen gick dom så jag och Shnah blev ensamma och hade tjejsnack ycket, mycket trevligt. Sen gick jag upp till kontoret igen och började packa ihop mina saker, skickade iväg mail till mina nya kompisar och till cheferna/ team leaderna, sen blev det lite foto stund igen och sen lämnade jag in mitt passerkort och åkte hem..

Hahah nu fick ni nästan hela mig dag i detalj...Nej fan det är inte bara det som hänt idag NEEJ!!

När jag kom hem bytte jag om till svalare kläder och sen drog jag faktiskt ner till sjökrogen för att fira min semester. Köpte kulglass och en cola, så satte jag mig där i en skön stol och bara njöt.
Drog hem efter någon timme och bara varit hemma :)


MEN inte bara så bra dag på andra håll... tror vi alla vet vad jag snackar om när jag skriver Norge.. Fy så hemskt, verkligen usch.. Haha min mamma ringde mig från Falköping och berättade om nyheten och bad mig hålla mig från city imorgon.. Hihi hon fick det o låta som att det var krig och jag skulle hålla mig inne.. haha mammor <3



Dagens outfit 

Gänget Lina, Shnah, Mattias och Elin

Jag och Frank

Shnah

Eftermiddagens outfit

Det firas här kan jag säga!!


Önskar er alla en grym helg!!! <3


God natt..

Halloj mina söta läsare.. idag höll jag på att missa gå av bussen hemma... heeelt borta i andra tankar + att jag var grymt trött... Jobbade över en timme idag också, så jag var kvar till 6.. Hade ett ärende där dom skulle ändra 225 abonnemang så jag ville ju göra klart den innan jag gick hem.. Så drygt o göra halva och sen halva dagen efter.. Nej det går inte för sig..

Imorgon är det min sista dag på Tele2 - service desk då.. Asså galet skönt med lov, haha men lite skumt känns de också liksom, ingen bricka, inga inlogg.. haha galet och det låter som på mina 4 kollegor att dom kommer sakna mig när jag slutat.. 2 av dom kommer t o m stanna kvar i höst (GRATTIS!!! <3) Ska väl kanske bjuda dom på nått gott eller så innan jag drar... Hahah låter som att jag aldrig mer kommer tbx till världen här.. jooodå.. vi får träffas sen liksom :)

Neeej fan, nu ska jag sova. Jag är helt galet trött!!!

Imorgon blir det en galen dag på kontoret.....

näst sista dagen!!

Näst sista dagen på jobbet idag!! jobbar till 5 idag eftersom att jag var ledig igår!!

Nu kör vi!!!

Grönan, vilken underbar dag!!

Vilken underbar dag det har varit idag!!! lite efter 9 drog jag in till T-centralen för att möta upp lite enköpings folk för att sedan hänga en heldag på grönan.. Såååå mkt köer, meeen såååååå roligt!! <3 Vi var ett stort gäng, typ 8 vuxna och 10 barn, Kul hade vi iallafall kan jag säga :) galet trevligt! Åkte hem vid 6 tiden, så tur för efter det blev det mulet som fan. Kanske inte så konstigt, eftersom att det ska vara mulet imorgon så... Tur de haha jag jobbar nämligen till 5 imorgon eftersom att jag var ledig idag... Asså, på fredag jobbar ju jag min sista dag.. Det vill jag ju fira!! Haha, men...Vem fan ska jag fira med då? xD Haha tokigt, men fan tiden går fort, det är liksom torsdag imorgon.. Galet!!






Ta det lugnt, ta hand om dig..

Asså jag har haft en sååå grymt soft dag idag!! Jobbade fram till 1, drog hem ut i solen.. solade några timmar, haha jag tror fan jag slumrade till en halv timme.. tokit... Sen gjorde jag iordning mina naglar så dom är fina, sen tog jag min kamera och gick ut en liten prommenad och fotade lite natur.. Härligt med sommar asså, helt underbart! <3

Imorgon har jag tagit ledigt, ska hänga med familjen Axelsson m.f till grönan och fara runt. Ska bli skoj :)

Nej, vet ni.. Nu ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig själv! :)


En bild från idag

skumt...

Haha kändes lite små skumt idag när jag åkte till jobbet.. Har ju åkt med pappa varje dag nu i 4 veckor och idag åker ju han och Monica på lite semester så idag åkte jag ju själv.. Hahah lite små skumt ju xD 
Men det är inte månda dagar kvar nu.. Jag har ju min sista dag på fredag och så slutar jag 1 på dagarna... Fast jag ska eventuellt, om jag får vara ledig imorgon och jobba upp dom timmarna på torsdag, måste kolla med Team leaderna först... Hade nytt morgon möte.. Hahah märks att folk har semester när ärendena är mer än hälften så många.. Aja... NU får jag väl ta o sätta igång här :) I efter middag blir det nog prommenad och solning :D


Sista veckan...

Japp, så är det... Denna vecka blir min sist på Tele2 denna sommar... Jag kände att nu vill jag vara lite ledig, träffa kompisar och ja, bara ha lov...Sen fick jag ju reda på att det ju lite bonus på det också, så jag slipper betala skatt, så jag får ju lite mer pengar, det är trevligt de med liksom :)

Har jobbat idag som vanligt, emh... märks verkligen att det är semester tid nu, inga på jobbet och verkligen inget folk nere i gallerian.. Känns skit skumt!!

Asså vet ni vad jag ska göra när jag fått min lön, och semester? Jag ska gå på massage, jag ska köpa nagelgrejer och sen bara njuta som fan... shoppa har jag ju redan gjort xD

Haha, har haft en mysig ''sista'' kväll med Monica och pappa här.. inte sista,sista men dom drar ju snart imorgon så ..

God natt!!!

vädret lurar en..

Som jag sa tidigare idag så var det sol, och på altanen så var det faktiskt varmt.. Så vi drog ju och badade på ett mysigt ställe, men vafan? blev de orkan eller? Solen lös, men helvete vad det blåste och kallt var det också.. INTE kul... men vi satt där i allafall nån timme.. Sen drog vi hem, chillade.. SEN.. Nuuuu blev det spänning.... Nej, men sen drog vi och stor handlade.. Pappa och Monica drar till Nice så vi handlade mat så jag inte svälter ihjäl här hemma i lägenheten när dom åker :) så vi for och stor handlade. Då var det mulet ute, sen började det regna... Asså... Jag vet inte varför jag ens skriver om vädret, men nu gör jag det iallafall.. Iallafall, hem o käkade lite och sen film mys i massor.. Vi har kollar på den där filmen... vad hette den nu då?... Ja, nej nu kommer jag inte ihåg bara för det.. Kanske dyker upp snart, den var animerad men den var rolig faktiskt :)

Nej asså på riktigt nu ska jag gå och lägga mig, börjar tidigt på mornarna så det är lika bra att lägga sig..

Hoppas alla haft en suuuper helg!! God natt!!<3


Hallååååå läckerbitar

Vi kör ett Max intro idag... ''Hallååå läckerbitar'' får man nämligen höra lite då och då av lilla Max.. Den lilla busen.. haha Jag ringde till Mackan och pratade lite med Max de lät ju ungefär såhär..

M- Hej..
A- Heeeej!! vad gör du?
M- tittar på film...
A-jaha, tittar du på för film så?
M- eh..eh.. Tom och jerry..
A- Okej, är den bra då?
M- m, när kommer du hem?
A- om några veckor
M- Vad jobbar du med då?
A- emh,, ja du... saker till mobiler och lite så.. (tänkte, han lär ju aldrig fatta vad jag menar när jag säger service desk)
M- Okej.. Hejdå...

Ja, nej han hade inte tid o prata kan vi ju säga.. Men tkr de va lite kul att han fråga vad jag jobbade med xD


Aja.. sol idag då.. Började iaf morgonen med ett morgondopp i sjön. Kan ju säga att man vaknade till ordentligt iaf.. härligt!! frukost på altanen och nu sitter jag här med ett inlägg... trevligt!!

Igår.. köpte vi ny kyl och diskmaskin.. Ska ju göras stambyte i hela kåken någon gång om nått år och ah, då renoverar vi allt samtidigt liksom, så ny har vi kylen och diskmaskinen iaf xD Eller ja, de har inte kommit än men de är köpt iaf :)


Nej fan.. Nu ska vi dra o bada här så nu hinner jag inte mer här :)

puss på er!!

Det ni ''missat''

Förlåt för lite upptadering nu i veckan, men jag har haft så mycket annat... Som i tisdags på skulle jag på bio på natten, så då sov jag.. På onsdagen så var jag så trött efter att bara sovit ett par timmar så jag sov från att jag kom hem från jobbet till middagen liksom.. I torsdags så var jag och pappa på bauhaus och köpte grejer till ute platsen... Igår så var det fredag och då tog vi AW nere på sjökrogen liksom.. Dagarna går vettni.. Så egentligen har ni inte missat något xD haha





Jag ska bättre min uppdatering.. NI ska inom kort iprincip få en helt ny blogg.. Håller på med en ny design och sen så kommer väl innehållet ibloggen ändras lite :) Så lite därför jag inte lagt upp något...

vad tyckte jag?

Vad tyckte jag om den nya Harry Potter filmen?


Jo jag tycker att den var bra, den delen jag gillade mest var nog ''kriget'' som blir, det var lite häftigt tycker jag! Jag tycker även att filmen slutar bra.



Jag tycker att det är kul att se hur filmerna utvecklats under dom här 10 åren. Som min pappa sa, filmerna har utvecklats i samma takt som tittarna, och det är ju faktiskt ganska så sant.



3 dagar.. inte bra..

3 dagar sedan jag uppdaterade sist.. Det är inte bra! såå nu ni kommer det!

Harry Potter 7 del 2...

Då var det dags... slutet är här... Inatt ska jag se premiären på den sista Harry potter filmen i 3D.. Ska bli spännande faktiskt, ska bli lite spännande o se hur den slutar.. När man ser trailers tkr jag den verkar grym, så jag hoppas verkligen att den är de :P haha logiskt... Nej men jag har ganska så höga förväntningar på filmen faktiskt.. såå, ja.. NU ska jag väl typ sova så jag orkar se filmen utan att somna, filmen börjar nämligen 23:59 och är 2 och 10 lång... sååå natti natti :)


Grönan!<3

Hellu!! As rolig kväll med pappa på gröna lund igår.. Super mys.

Direkt efter jobbet drog jag och pappa till grönan, åkte massor, vi åkte allt, allt ALLT!! körde lite 5-kamp och hade oss.. Super kul :) käkade god Grillbuffé, hade Tobbe trollkarl som granne. Fast han var privata tobbe, han var där med familjen och vänner.. kul... Ja, provade nya twister, den är inte jätte speciell, men den pirrar lite i magen tkr jag :) Haha, sen provade vi nya blåtåget.. Dom har ju renoverat den. Riktigt, riktigt bra tkr jag. Det var riktigt snyggt där inne nu och dom nya vagnarna... Jag tänker inte avslöja för mkt MEN man känner verkligen vad som händer där inne.... Haha den där var svår den va ;) aja.. Senare på kvällen mötte vi arbetskompisar som hade några vänner med sig, gick lite med dom, tog en paus och drack lite, sen åkte jag och pappa allt vad vi hade dom sist 20 minutrarna innan dom stängde.. jodå såå galet kul!! :)<3










Turist i Enköping...

Som sagt.. i helgen så var jag ju i Enköping... De kändes så jävla, jävla skumt.. Asså, man hittar överallt, man vet  vart man ska gå, men man känner sig som en turist... Skit skum känsla liksom.. Men såå mysigt jag haft..

Började ju med att åka dit på lördag förmiddagen, mamma hämtade mig, åkte hem till ullis och lämnade grejer och bytte om. Sen åkte mamma och jag ner på stan och åt lunch med farmor, sen kom Jenny dit.. År sen jag träffade henne känns de som.. Sen vid 3 tiden for vi ut till Bålsta, hem till Maria som hade födelsedags fika, mkt gott och mkt trevligt!! 
Sen hem till ullisoch fixa sig, på med finkläder inför kvällen liksom.. Vid 8 tiden drog vi ner till Klara Hall. Åt sååå god mat och hade en grymt trevlig kväll med massa trevligt folk.. De kan ju inte bli bättre.. Sen drog vi till All in, hängde en liten, liten stund i baren där, sen vid halv 1 tiden så åkte vi hem till ullis och sov :)

Lilla söta Meja, tke att det var ganska trevligt att väcka oss vid 7 tiden.. Gullunge, hon har blivit helt galet stor, och vilket jävla humör den damen har, ojojoj däger jag bara :)
Sen drog jag o mamma o käkade lunch med Linda, sen åkte vi hem till familjen Axelsson och fikade lite och sist åkte vi hem till westergrens och fikade lite där :)

Haha jag lovar er, vi hade värsta schemat.. 2 där, 5 där.. osv...

Men de var grymt mys <3









jag lovar, de kommer..

Förlåt.. Hehe sa att jag skulle lägga upp inlägg igår om helgen i Enköping... Men jag och pappa drog till grönan direkt efter jobbet o va kvar till de stängde så jag han inte när jag kom hem heller liksom .. Men idag kan ni få,, de lovar jag er!!

Enköping!

Sorry!! Har inte bloggat något i helgen! Jag har nämligen hängt i Enköping hela helgen, så det är därför!!
Ni får en uppdatering om helgen och så ikväll när jag kommer hem :)

sommar<3

ÅÅh va de är härligt med sommar.. Igår kväll kom Vesslan och Karin på besök, gick ner till sjön o badade, en sväng på sjökrogen och sen hem och äta en god middag ute på terassen.. Tror vi satt ute till halv1 på natten och hade bara trevligt, pratade strunt och bara njöt av att kunna sitta ute den tid på dygnet liksom.. 

Lyckan tog slut när man sen blir väckt av pappi vid 6 tiden och då är de jobb igen... Verkligen inte speciellt roligt o jobba när det är riktigt jävla underbart sommar väder kan jag säga.. usch.. Nu vill ja ha lov, man ser/hör alla sitter på fb och skriver vart dom åker runt och hade semester, bara softar och har de skönt... Nej.. inte här inte, här jobbar vi INNE varje dag, sen regnar de oftast på helgen när man är ledig INTE KUL!!! lovar er att mina 4 veckor... TÄNK FYRA VECKOR?? de är ingenting? man hinnar klnappt göra allt man vill på 10 veckor.. ah nu ska jag hinna allt man gör på 10 veckor på 4 veckor? Kommer ju aldrig gå.. 

Hur som helst.. bilderna är hemmas, o jag på jobbet.. så bilder får ni tyvärr inte idag ey..   

Heeeej...

Sitter här på jobbet, solen strålar som aldrig förr utanför... Är helt sjukt trött, huvet är ju inte på sin plats, fyy vilken dag... Vill ba hem o sola o bada en underbar dag som denna asså.. Igår, spenderade jag eftermiddagen och kvällen med Alex.. åkte hem till henne efter jobbet och åkte hem vid 11 tiden.. såå kul o träffas igen, massa skoj och massa prat och framför allt massa fina kort :)<3 städerskan va hos oss igår, så städat och fint var det när jag kom hem. Mina persienner kom igår också.. så nu är de mörkt i mitt rum på mornarna..

i helgen kopmmer mamma upp, ska umgårs med henne i enköping hela helgen :)<3

premiär...

Jaha.. Då har jag premiär kört i sthlm också.. De gick de me, vi kom hem levande.. Mjaa, körde Monicas bil, så jag fick ''lära'' mig en ny bil också på köpet.. Trevligt.. ja, mkt.. emh...

På tal om premiär... nästa vecka har ju sista Harry potter filmen premiär.. Hihi pappa har köpt biljetter till natt visningen den 12-13:e.. självklart så måste man ju se den i 3D... Har har höga förhoppningar på denna film nu faktiskt... Jodå satt... annars så..

Nån mer som har lite premiärer på G?


jobb jobb jobb..

Då va de måndag igen och man får gå upp innan tuppen... usch nu vill jag ha lov..
sämre väder idag.. vad gör man då?


usch...

usch, jag hatar söndagar.... Jag verkligen hatar dom... sista dagen på helgen, sen tbx till vardagen... Inte kul alls... lov till alla vill vi ha....

Har planerat att träffa underbara Alex idag och fota lite, men det är jättetråkigt väder, så vi avvaktar och ser hur vädret är i eftermiddag.. Annars får vi väl kanske ta de i veckan eller så? Men vi måste ses iaf, har vi sagt.... Asså jag ska träffa så mkt människor det här lovet så jag kommer fan inte ha nå lov.. liksom ska jag hinna göra allt jag missat i 10 veckor på 4 veckor? hinna träffa alla, åka och göra saker,  slappa.. 4 veckor är ingenting... fan jullovet är väl typ 3 veckor va? Man hinner inte göra ett skit på dom veckorna ju... ah nej, men lov och semester åt folket.. det behövs.. De vet jag.. Garanterat...

Nej.. fan nu blir de brunch här.. vi hörs senare....

uppskattar detta asså...

Helvete vad det är skönt med lov.... de insåg jag igår, när man kan sova hur länge man vill, man kan ba åka in till stan och strosa, shoppa lite.. gå ner till bryggan och bada.. Åka runt och hälsa på alla man känner.. Allt sånt där skönt.... Fast, som jag ser de har jag inte lov.. det här är ju bara en helg som alla andra helger... Lite tråkigt faktiskt, jag vill också ha sommarlov.. När man hatar skolan, som jag nu gör så är dom där loven guldvärda.. då handlar de om mig, och mitt liv vad jag vill göra liksom, bara ta hando om mig liksom... detta kan ju tolkas väldig fel.. Det är inte så extremt som de låter...

mja ska vi ta en koll på vad jag hittat på idag....
Började morgonen med att köra ett zumba pass på S.A.T.S... Så otroligt kul...
Hem o fixa mig..
Drog ner på stan hela familjen, strosade runt lite i solen och hade det allmänt trevligt..Sen senare på efteriddagen drog vi till medborgarplatsen och tog en svalkande drink.. Mkt trevligt..

Hem, blåste upp ungarnas nya badleksaker... eller vad säger man? ah, emh.. sen ner till sjön o bada... 26 grader i vattnet nu.. Mkt mkt behagligt enligt mig :) 
Sen gick vi till sjökrogen och åt en god middag.. Även det mkt trevligt liksom..


svalkande drinkar.. mmmm

blåååås, blååås... ne tur vi har en pump..

cola på sjökrogen, man tackar...

min nya bikini.... löv it!

Helg - HALLULELIA, HALLULELIA!!

Hello... De känns verkligen att det är helg nu... var så sjukt jävla trött imorse, vaknade en kvart innan vi skulle till jobbet... woops... Men! jag han fixa mig på den kvarten, lovar! Sen så ah... så har jag jobbat, som vanligt... 4 veckor kvar nu... Hela sommarlovet försvinner iväg ifrån mig...

Sprang ner till grannen idag.. (kista gallerian) på rasten, köpte en soft klänning på H&M rean.. 50kr kostade den, mkt bra pris tkr jag då.. iaf för en sån klänning liksom, typ vanligt strand klänning typ inge spec finklänning liksom... Emh.. ja, sen bjöd Marie oss på glass.. mkt mkt snällt tkr jag :)
Emh.. ja... åkte hem vid 3...satt i bilkö fram till halv 6 tror jag de va... Fan, dom där bilköerna tar dyrbar tid från mitt liv... gaaasch... Emh, jaa... nu hade jag väl tänkt springa ner o hoppa i sjön tror jag... Vet inte varför, men jag bara känner för det liksom..

Imorgon vet jag inte exakt vad som händer.. jag och pappa snackade om o åka in till stan o strosa eller nått.. sen har jag även snackat om att vi ska ta oss till IKEA också... Så vi får se vad det blir.. Juste, tror även att de blir Zumba på S.A.T.S imorgon bitti också... Hört nått om de, men vet inte exakt om det är spikat.. Men de märker vi :)

Nu är det helg... och jag älskar det<3

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com