ledighet!

Hej min söta lilla blogg! jag vill bara säga att jag har tagit lite semester från bloggandet.. Faktiskt så har jag tagit ledigt från datorn över huvudtaget.. Jag har inte haft datorn igång på ca en vecka och det är sjuk skönt faktiskt :) Så men jag hoppas att alla haft en bra jul med massor med fina julklappar :) Själv har jag fått pengar, presentkort, skidresa till åre, kläder, godis, smink, nagellack, lotion och andra fina produkter :) Nu taggar vi nyår och sedan är det bara 14 dagar kvar och jag blir?? 18!!!!  

Puss på er sålänge sötnosar <3

Eget mys<3

Men på tal om inget, idag höll jag ta mig fan på att gå i taket... Får mail från pappa att jag fått frånvaro på min matte lektion.. ja visst jag var inte där, jag hade körlektion, MEN jag sa till henne förra veckan, JAG. KOMMER. INTE. KUNNA. KOMMA. SISTA. TVÅ. TISDAGARNA!!! och vad fan var det hon inte fattade med det? ååh jävla puckon!!!
Nej nu blir det MYYYS!!!

Nej men... har precis kommit hem från en lite ovanlig ridlektion... Skulle hoppa den nya hästen Armageddon (gäddan), hoppar hela lektionen och sen ska vi bara köra en sista runda på banan.. Hästen försöker lägga sig ner ett antal gånger och jag börjar känna att nej det här är verkligen inte rätt alltså, Emma kollar på honom, jag får hoppa av, hoppa på lilla bebisVicke, hoppa sista rundan och sen var lektionen slut.. Men kan säga att det gick bra med Gäddan innan han ''dog'' och sista rundan med vicke kändes riktigt bra :) Så.. Efter att ha gått runt i ridhuset med gäddan eftersom det misstänkte kolik så har jag äntligen kommit hem och nu ska jag ha mys för mig själv här hemma, ska bli mys,mys,mys <3 Sen går ju Twilight på tv så det är ju ännu bättre ;) Nej nu ska jag äta lite och kolla på Twilight och gosa ner mig i soffan :)<3


Har visst glömt...

Förlåt!!! jag har verkligen GLÖMT BORT att blogga.. ärligt, jag trodde verkligen inte att det var nästan en vecka sedan jag bloggade sist.. men tydligen... shit vad har hänt i mitt liv sen sist? jag var hos pappa i sthlm i helgen, vilket var mys.. rensade förrådet och hittade massa kort på mig som bebis, mina små bebis kläder och massa söta, roliga grejer :) Emh, jag har extra knäckt som tomtenisse... nej men jag har gjort väldigt mycket julklappar nu senaste dagarna.. mest för att jag inte orkat börja på kurs uppgifterna igen xD emh sen så har jag... jo idag var jag domare på Ållympiaden.. För er som inte vet... Ållympiaden är en tävling som ALLA 3orna gör nu innan jul varje år, det är alltid ålle dagen innan som det är lite tanken att folket ska vara lite bakis vissa är t o m fulla fortfarande, därför blir lätta tävlingar väldigt svåra helt plötsligt och väldigt roliga att se på.. Fast det är mindre kul att vara domare när lagen är missnöjda med hur man dömmer... man var inte så populär första matchen, då fick man höra ett par ord om hur kass man var o bla bla bla... Men domarn bestämmer loosers ;) thihihih emh, sjag har kommit på att jag bestämmer och planerar mitt liv konstant hela tiden.. jag planerar t o m vad jag ska säga till folk redan någon dag innan (om det är något man kan bestämma alltså) och planerar hur jag ska göra, skriva o.s.v.. HELT galet..
Emh, det är 23 dagar kvar tills jag fyller 18, inte långt kvar, nu är festen och allt spikat, nu är det bara att vänta på att dagen ska komma! Emh... Ja, nästa vecka är det jul.. GALET!! riktigt jävla galet liksom, imorgon är det onsdag och då är det mitten på veckan (om man räknar skoldagar såklart) så jävla niceit ju!! ..
Någon som följt julkalenderna? Det har jag den är grymt bra, alla i min familj kollar på en, jag och mamma sitter i min säg på mornarna och tittar på den, och i helgen såg vi alla avsnitt med pappa och monica.. Den är bästa på länge faktiskt, och det är sant! den är klassad som en utan dom bästa julkalendrarna någonsin, jag ljuger inte dom sa det på tv.. Emh om ni inte sett den, SE DEN!

Nej men asså ärligt nu, förlåt för att jag inte bloggat något, ska bli mycket mycket bättre nu, JAG LOVAR!!


snööö kom tillbaka!!

Tomten och släden..

Japp nu ni... jag presenterar min tomte i min lilla släde..så.. nöjd är jag iallafall :)

snö!!

Det var väl fan på tiden, äntligen har snön kommit till Falköping... Hallelujah, drog ett glädje tjut imorse när jag såg snön, det är så vackert, men jävlar vad halt det är, rena isgatan asså, ojoj hoppas de går bra på körlektionen imorgon då även om det är så halt..

Igår bakade jag lussekatter, japp det gjorde jag och jag ska baka fler så att det räcker dom här veckorna :)

2:a advent

God morgon min kära lilla blogg, det är 2a advent idag så nu är det bara 2 helger kvar sen är det jul.. Det går fort nu, jävligt fort måste jag ju säga.. Förlåt för att jag bloggat så lite, men jag känner att jag inte haft något roligt att skriva och då känns inläggen så konst gjorda och tråkiga, känns som att det kan bli en liten sån period nu där det är lite bloggande pga jag inte vill skriva tråkiga inlägg och faktiskt lite tidsbrist.. Jag håller ju på att plugga till körkortet nu och det tar ju då tyvärr upp hela mitt liv just nu, jag fyller ju i Januari och vill ha det så fort som möjligt så det är liksom inte långt kvar.. Men nej, nu är det jul som kommer först..

JUSTE!! Idag är det Julmarknad på falbyggdens museeum, jag är där med min klass och säljer smycken vi gjort, kom dit.. Marknaden är mellan 13-17 på alla 3 våningarna.. Välkomna 

 


1a december...

Dåså, då var vi inne i december och allt rullar på, inte långt kvar på praktiken (håller på till jul). Idag började julkalenderna också, mycket bra måste jag säga, riktigt riktigt snyggt gjort faktiskt. Tror att detta kommer bli grymt.. Humm... Ni vet att jag snackade om att sy en tomte till slädern? Ah jag gjorde tillslut en tomte i silver idag, på mitt egna sätt och nu får det funka! På söndag är det julmarknad på falbygdens museeum jag har lite smycken jag ska sälja där, så alla falköpings bor... kom dit för fan!! ja nej, jag har inte mkt att säga... Förutom att jag är riktigt jävla irriterad på väldigt mycket just nu och känner att det får fan vara nog... Så några arga inlägg kan dyka upp!

btw.. kom en sak till til min önskelista... en Andriod mobil skulle vara lite nice :P thihihi helst en som inte är sån där värme grej på tuchen, man ska kunna skriva med naglarna om man vill de :P hihihi hummm... sen så har jag kommit på att jag vill ha en jävla massa saker :P kanske inte som passar nu, men en jävla massa saker är det iaf :P

RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com