Loppis dags!

Eller okej, inte nu.. Men i september.. Min morfar har nämligen ordnat backlucke- loppis på torget hela sommaren i skövde, har tydligen varit så populärt att det ska vara en gång till i september och en i oktober. Så jag sa till han att ''jag vill vara med'' så nu har jag rensat ur min garderob på lite kläder och börjar nu med skorna, vafan de finns skor ta mig fan överallt, och jag använder ju inte hälften, och vissa har jag haft flera år, så dom har jag ju ''växt ifrån'' och sen köper jag ju nya hela tiden så jag behöver lite mer plats för dom också ;) 
Tänk på mycket man hittar när man rensar ut asså, herregud, rensade ur underkläder och strumpor också, haha får nog ta och köpa nya strumpor tror jag, iallafall dom låga strumporna. Sen skulle det ju inte sitta fel med lite snygga underkläder också.. Shoppade ju med kära faster som gillar underkläder, har aldrig tänk riktigt på det förut, men fan det finns riktigt snygga grejer asså.. 

När vi ändå snackar underkläder! Visst känner man sig snyggare/ frächare när man har snygga underkläder på sig? Typ jag har trosor och bh'ar som jag bara använder när jag har mys kläder på mig.. och sen när man typ är på fest och man klär upp sig då har jag alltid fina underkläder.. Jag känner mig snyggare då, vet inte varför.. Så nu får jag väl fylla på med lite snyggare ''sexigare'' grejer här ;) 

och strumopr, jag måste nog köpa mer över huvudtaget, jag är nämligen så att jag matchar strumoprna med antingen tröjan eller skorna.. Om man har skor där strumporna eventuellt kommer att synas så har jag strumpor i samma färg som skorna.. Annars försöker jag matcha lite.. Självklart gör jag ju inte det varje dag, men om det går matchar jag gärna :)

På tal om ingenting speciellt.. Så kan jag nästan jonglera med 3 bollar utan att tappa dom direkt nu! Jo, vi var ju på cirkus skott för någon vecka sedan, och då lärde vi oss jonglera ju. Har jag berättat det? Ja iallafall, så blir man ju helt fast och bad lilla pappa köpa bollar, man kunde köpa riktigt bollar där.. Så nu står jag här lite varje dag och tränar och tränar.. Skit kul verkligen, ochj jag måste ju bara säga, det är så jävla lätt. Han som lärde oss var så jäkla pedagogis så asså ni vet inte hur lätt det är! Eller, jo det kanske ni vet, men det är helt galet lätt! och så himlans kul!! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0