En ovanlig valborg...tyvärr..

jaha... Valborg då... jag har inte gjort så mkt tyvärr... I förmiddags var jag och Mackan o hälsade på några av hans gamla kompisar och åt smörgåstårta, massa bebisar där sååå gulligt <3  Emh, sen har jag o mackan förberett mat inför kvällen... han gjorde sin as goda potatis sallad, asså fyfan vad god den är!! jag ääälsar den!!! <3 mmmmh!!!! <3<3 emh... fick lite gäster som grillade med oss, jätte trevligt.. Sen drog alla odm upp till Breda blick heter det.. ett nytt ställe som öppnar idag... party ställe så de var ju åldersgräns så jag kommer ju inte in likosm.. så jag fick inte hänga på... Emh och eftersom att alla åkt hem eller är borta idag så har jag ingen o hitta på nett med... o jag vill inte gå ner på dagnys själv, inge kul!! och spec inte nu när de ba e 2 timmar kvar...

Men Tack Patrik för en rolig pratstund med dig, de gjorde kvällen lite roligare :) Tack vännen <3

Annars har det varit en ganska tråkig valborgs kväll :/ det är ju inte tanken att man ska sitta hemma helt själv.. man ska ju va ute me familjen eller med sin a polare.. men ne... o elden här i stan ligger fan långt åt helvete så inte så att man ba knallar ner liksom... jaja.. jag får ha fest själv här jag...










Fredag, det gillas!

Jaha då var det fredag! Varit i skolan, fick springa iväg på förmiddagen så Leonie fick lite mer kläder på sig :) nej men hon glömde Linne att ha under tröjan, så hon fick låna av mig.. Påväg till skolan igen så köpte vi glass (A) hehe woops :P Sen har jag lyssnat på BB låten heeeeela dagen! Tror min Ipod fick en allergi chock, den la av mitt i låten och sen går den inte att starta.. har den på laddning men det verkar inte vara batteriet heller... skit skumt! Så då lyssnade jag och Moa på Moas mobil iaf xD haha. Sen fyllde viktor i 3an år så vi fick lite tårta, ojoj trervligt :) på rasterna blev det ut i solen och sola :)Emh.. ja annars är det nog inte mkt mer som hänt :) Blir nog bara en lugn kväll kan jag tro, inget planerat iaf :)

Vad fan ska jag göra imorgon kväll? Jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon, ingen är hemma i helgen och mamma o Mackan ska till breda blick på premiär öppning... Funderar på att dra till Dagnys, men det är ju inte kul o gå ut själv liksom :( Aja jag får se vad jag gör :) Hemma själv vill jag fan inte vara iaf.. Det är ju för helvete valborg!






Veckan..

Jag, det är ju några dager kvar på denna veckan.. Meen jag kan ju ta en liten genomgång nu :)

I tisdags så, var det skola igen, emh.. det var en vanlig dag tror jag.. Det var sjukt varmt och skönt :) Efter skolan gjorde jag inte mkt, på kvällen red jag. Vi var på fälttävlansbanan och hoppade lite sånna hinder. Skit kul :) 
Emh, I onsdags var det skola igen då.. Efter skolan drog jag till Skövde och shoppade lite, Esplanaden hade extra öppet så jag va där till 9 typ.. Sen åkte jag med mamma hem.. haha då beställde vi donen xD haha jag beställde nuggets xD och fick 20st xD så jävla många xD det blev lite många haha xD
Idag torsdag var jag i skolan igen.. Hae matteprov, klarade väl mitt första matteprov någonsin.. Emh, nu är de bara andra elen kvar sen har jag mitt gundskole betyg också xD då kan jag skippa skiten sen.. halleluja!! Sen hade jag nationella i engelska, jag och moa hade tsm..det var muntliga och det gick bättre än vad vi trott, vi peppade varandra lite liksom :) blev ingen ridning på Loppan eftersom hon är halt just nu.. Så jag övningsörde med Mackan en hel del.. blev stressmoment o grejer.. sen fick jag köra medans han stog utanför.. jag skulle försöka att inte köra på honom :P hihih jag klarade det! nej men ah typ så :)

Nu ska jag nog fan ta och städa lite tror jag... mitt rum ser fan för jävligt ut xD

Förlåt för att uppdateringen inte varit så bra denna vecka!!! det blir bättre nu!!! :)


Nu kommer det...

hej! nu kommer det lite uppdatering här från påsklovet:)

Som sagt så var jag i björnrie på påsklovet med pappa och monica.. Kidsen var såklart med också :)
Jag åkte till sthlm på fredagskvällen. På lördagen fyllde monica år. jag och pappa åkte in till stan och jag var på modell för en dag/the studio.. Fan va kul det är.. Gillar bilderna mycket mer den här gången än förra. Sen efter det gick jag på stan ett par timmar, medans pappa och Monica var på teater. Sedan käkade vi middag på kvällen.. Hahah det var lite roligt för hon som är med i pensionärsjävlar satt brevid mig på restaurangen xD hihi det var lite kul tkr jag :P 

På söndagen bar det av till Björnrike, vi fick ju en helt underbar vecka! Tyvärr var det så varmt att snön smälte bort, så det var jävligt tungt att åka, och där det gic att åka var det bara puckelpist.. Lite klurigt med Snowboard.. men vafan utmaning är bara roligt ;) Man kan även säga att halva enköping var där, så vi träffade en massa trevligt folk.. Bla Annelie, patrik och orkar som var där med familjen karlsson.. Så vi åt lite påskmiddag med dom på fredagen, jätte trevligt :) På lördagen Åkte vi till Klövsjö, det är ett annat skidområde i vemdalen, där var det Big jump tävling så vi åkte mest dit för att kolla på tävlingen :) 
Helt underbar vecka, grillning på fjället, skidåkning i t-shirt och ändå svettas ihjäl av värmen, svår åkning som gav utmaning, skit kul! Skit roligt afterski band, härliga snubbar och en jävla massa roliga människor :) 
 
Vi åkte hem lördagkvällen. Så söndagen spenderades i sthlm, där det var sol och varmt, så vi satt på en liten brygga vid sjön där vi bor och hade lite picknik, super mysigt :) Sen fick vi fin bestök från Viken. Som som kvar till måndagen. När dom åkt hem åkte jag och pappa till stan, Jag höll madde Sällis en stund medans hon väntade på tåget mot falköping :) Sen gick jag och pappa bara runt och hade det trevligt i stan :) eller byn som pappa säger :P Sen blev det lunch ute i hammarbysjöstad.. sen blev det stan igen efter lite klädbyte och sånt :)

Sen bar det av hemmåt till Falköping igen..

det var mitt Påsklov :)


en bild kan ni få :)





De blir lov här också..

jag ber sååååå mycket om ursäkt för att jag inte bloggat dom senaste dagarna.. jag har ingen aning i världen varför jag inte bloggat något.. Hehe, tyvärr måste jag säga att ni kommer inte få några inlägg förns måndag/tisdag vecka 17 (efter påsklovet)
Jag åker nämligen till pappa ikväll, han inte varit hos honom på 9 veckor.. Det är alldeles för länge... Emh, iallafall, så åker jag dit ikväll. Jag har inte tänkt att ta med mig min dator dit. För på söndag åker vi till björnriket och då kommer jag ändå inte ha tid med datorn, så jag tkr att det är bättre att lämna den hemma.. Ni kanske får nått inlägg då och då om någon annan har dator med sig :) Men det får vi se då:)

Men jag tänkte annars önska er Glad påsk och ett grymt Påsklov!! :D<3


wiihaa

fan vad underbart det varit idag.. 18 grader varmt och sol... fyfan så underbart, tror t o m jag fått färg :) Halleluja :) Mon One Piece kom idag, gaaash jag älskar den <3 helt underbar<3 Jag har varit ute i stallet hos Loppan o ridit lite :) Jag har faktiskt ört moppen första gången idag också :) ska ta den till stallet imorgon så var tvungen att tanka den :) hihi halleluja!


heelt underbar<3


nu!!!<3

äntligen är den här <3 Min as coooooola moppe :D<3


kolla, kolla <3<3
Imorgon blir det köpa hjälm sen är det ba tuta o köra :D<3


<3

Hihihi, precis när jag publicerade förra inlägget fick jag besök av Moa och Madde :) dom tänkte våldgästa mig.. Vi kollade på BB medans vi väntade på lilla Max <3 Sen ringde Leonie och Erika och fråga om dom fick komma förbi, Jo visst får dom det :) så dom kom förbi en liten stund också :) Sen gick vi alla ner till stan för att gå en sväng på vårmarknaden :) Jag och Max köpte skiiit mkt gott godis :)
När vi varit en sväng på marknaden så gick vi hem, Leonie,Moa och Madde hängde med :) Sen åkte Leonie och jag började göra mat till mig och Max :) hihi så nu fick jag liiite vuxet sällskap när jag gjorde mat iaf :) thihi

de har varit en braaa dag :) Imorgon kommer dom och lämnar moppen till oss.. Den är i Falköping nu iaf :) Men vi kunde inte hämta den idag, alla jobbade ju liksom.. men ah, imorgon kommer den :)skooojigt :)<3



jag och Max<3<3

Erika,Moa,Madde och Leonie :)<3

Det är vår <3

nu... nu är det vår.. på riktigt! <3

idag har jag...
* öppnat alla fönster och dörrar för att få in vår värmen!
* dammsugit (inte ordentligt, bara så det värsta är borta
* gräddat bullar

förberedelser..

jopp, jag är hemma idag med, känner mig fortfarande inte 100% bra... men de har blivit bättre iaf :) Emh... ja, igår kom jag på att jag åker till pappa nästa fredag... gud så fort de gått... och nästa lördag ska jag till the studio i sthlm.. ska bli så jävla kul, älskar sånt där :) så jag har börjat ta fram kläder och skor jag tänkt ha på mig :) tränat poser ;) och planerat hår... planerat mina önskemål om make up... haha, ja jag har planerat allt!

emh... ja :) så är det, jag har börjat packa till björnriket också.. åker ju dit nästa söndag :) ska bli jätte roligt :) känns lite skumt att man ska åka skidor nu liksom... aså jag menar, det är ju liksom vår ähr, ingen snö och ''varmt'' :P men jag tror att de kommer bli toppen i björnriket :) hoppas de inte är så jätte mkt folk bara :) det är bäst då :D


men varför då?

haahhah jag satte nyss på en film till max, fåret sean blev det.... men? alla som sett det lilla fåret vet ju att dom inte pratar i kort filmerna... Men man skulle ändå välja språk? hahah jag tke det var lite komiskt faktiskt.. att man ska välja språk när det inte ens är något språk som talas på filmen.. xD inte ens en meny var det, det var bara klipp man skulle trycka på... Ah, nej det var komiskt tka jag..

Herregud... jag är beroende... Jag har tittat på big Brother heeeela dagen, galet ellehur.. jag har satt på 2 filmer, men inte tittat på dom, har bara tittat på big brother, det är galet... Man blir verkligen helt jävla beroende... Så nu måste jag köpa 24/7, galet att jag inte gjort det än faktiskt... Men jag ska! snart så!

Tack för att jag fick låna ditt BB konto Madde <3


de är krasslit..

är hemma idag också, är fortfarande krasslig, humm... hihi Får låna maddes 24/7, så jag kollar BB jag, hihi.. Man får höra massa roligt, som man inte får höra på tv sen.. lite kul, måste skaffa eget nu alltså!! man blir ju som beroende... hihi <3

Tack madde!! :) älskar du, o jag ljuger inte heller! :)<3

sjukt godnatt..

hihi sjuklingen här i Falköping tänkte bara säga godnatt :) jag har inte gjort så mkt idag, jag har kollat på film, räknat skor.... kollat film.... ja bloggat lite :) 
väntar och väntar på min onepiece, den borde komma nu i veckan :) emh, vi har också beställt en moppe till mig ochså så att jag kan ta mig till stallet, mamma har ju nytt jobb nu och då har jag ingen skjuts, så en vit/rosa klass2 moppe blir det :)  ska bli massa roligt :)

nej, god natt <3


i love shoes!! bild bevis!!

ja, det är ju svårt o missa, om man läser min blogg.. alla som läser min blogg vet att jag är sko galen...ellehur?
joo, nu när jag varit hemma o varit sjuk så har jag räknat mina skor, fotat dom också så nu får ni bilder på allt jag har ;) jag kom fram till att jag just nu har 40 pra skor som jag använder! alltså, skor som jag inte använder är inte med räknade.. så jag har fler par hemma, men dom används inte.. träning skor är inte heller inränade, inte ridskorna heller.. bara vardags skorna :)

nu blir det bild fest..


pumps,ballerina, sandaler..


stövlar m klack (ett par saknas, separat bild kommer)

stövlar uten klack

gympa skor /sneakers (missade 2, separat bild kommer)

här, dom 2 glömda..

så, här är dom ''glömda klackarna'' nej dom är hos pappa så hade inte möjlighet att fota dom tsm med dom andra...


herregud, det är en del skor alltså.... öjöjöj...

det är iaf 40 par typ.. om jag räknat rätt... öj öj...

en snabbis om mitt 2010

när jag gör sånt här... då har jag inte så mkt för mig xD

Under 2010..
Har du gråtit? - Ja
Har du skrattat? - Ja
Har du sovit itält? - nej
Har du sovit under bar himmel? - Nej
Under 2010..
Har du gråtit? -
Ja
Har du skrattat? - Ja, de gör jag varje dag..
Har du sovit i tält? - yes i did...
Har du sovit under bar himmel? - Nej
Har du varit på Gröna Lund? - yes
Har du varit på Liseberg? - yes
Har du varit utomlands? - Ja, skottland
Har du varit i en annan stad? - ofc :P
Har du bott hemma? - oh ja :)

Under 2010..
Har en vän dött? - Nej,inte vad jag kommer på nu
Har en vän sökt tröst hos dig? - inte på riktigt..
Har du sökt tröst hos en vän? - Ja, men inget tbx tyvärr
Har du sovit över hos en vän? - jopp
Har du varit kär i en vän? - nopp
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - Japp, massor :)


Under 2010 har du..
Har du pussat någon? - Ja

Har du varit tillsammans med någon? - no
Har du varit kär i någon? - nje, inte på riktigt
Har du sovit med någon av motsatt kön? - nee

När har du som mest..
Gråtit under 2010? - sommarlovet, värsta någonsin..

Skrattat under 2010? - oj... när vi spelade in julkalendern i december... eller små stunder med max

2011
Denna månad..april
Har du varit kär?
- nej
Har du kysst någon? - nej
Har du pussat någon? - ja..varje dag
Har du kramat någon? - Japp alltid
Har du skrattat? - ooh ja
Har du gråtit? - nepp
Har du varit glad? - jodå
Har du varit ledsen? - Ja de har jag nog

När..
Grät du senast?
- oj, någon månad sen

Skrattade du senast? - nyss
Duschade du senast? - imorse
Lyssnade du på musik senast? - igår :)
Hade du kul senast? - imorse

Vem..
Kysstes du senast med? öh, ja de beror ju på vad osm räknas som kyss..

Kramade du senast? - Max
Pratade du i telefon med senast? - Marcus, bad han hämta mig från stallet
Fick du sms av senast? - Malin <3

Hade du tråkigt senast? - jag har aaaldrig tråkigt ;)

Kommer du ifrån? - Enköping :P 
Heter? - Amanda
Hur gammal är du? - 17
När fyller du år? - 14 januari
Tycker du om någon just nu? - jag tkr om allt :)<3
Jag samlar på? - minnen, skor...<3
Gröna eller röda äpplen? - gröna, röda är mosiga..
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - ingen..

Vilken tid gick du upp idag? - halv 4- 4 är sjuk och kunde inte somna om..
Har du sovit i din egna säng inatt? - ja,a varje natt.. jag är stor nu ;)
Har du sovit ensam inatt? - yes
Har du strumpor på dig nu? - nää, tofflor 
Hur svarar du i telefon? - hej det är Amanda, eller om det är någn jag känner heeeeeeeej!
Vad ska du göra ikväll? - vila!!
Vad ska du göra imorgon? - vet inte, beror på om jag är frisk eller inte..
Var vill du bo när du blir stor? - någon stor stad, vart i världen har jag inte bestämt, usa kanske..
Vad vill du bli när du blir stor? - i mona drömmar vill jag bli sångerska eller skådis..
Är det okej att gråta? - ja, det är det väl?
Vilken årstid tycker du bäst om? - jag har 2, vinter och sommar..
Skulle du göra om du vann en miljon? - Spara tror jag, kanske shoppa lite :)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Nej, man betalar ju ba för märket.. onödiga pengar..
Har du piercing? - öron och navel :)
Har du tatuering? - nooo, men skulle vilja ha :)
Vill du gifta dig? - ja, då får man ju vara så fiin :)
Vill du ha barn? - Ja, dom är ju för söta <3

Solar du ofta? - på sommarn så gör jag det ja :)
Är du bra på att laga mat? - ja det jag kan så :) baka är jag bättre på :)
Gillar du att dansa? - inne på mitt rum, till all bra musik... går inte att stoppa mig! 
Hur vig är du? - spagat, splitt, de är mina grejer det!
Vilken är din favoritglass? päron och vanilj tkr jag om.. blåbär e gott också :)

Tror du på ett liv efter döden? andeliv, ja... något finnt det, det vet jag :)
Är du morgon eller kvällsmänniska? - lite båda trro jag :) jag vaknar tidigt, och har inga problem att vara vaken länge heller :) 
Vilken ögonfärg har du? blå :)
Vilka hårfärger har du haft? - bara mitt orginal blonda :)
Är du beroende av något ? - just nu är bigbrother mitt liv <3
Senaste låten du hörde? - öh oj... Exile med Enya tror jag :)
Brukar du bädda sängen? - hehe, när man få gäster :P
Har du kysst någon under den senaste månaden? - nej!
Vad var det senaste du sa? - neeeeej, tryck inte på knapparna! till max som ville ''skriva på datorn''
Saknar du någon nu? - ja, många.. men  en...pappa kan vi säga då :)

tog den från malins blogg <3

inte helt rätt till..förstod man ju...

Nej, de borde man ju kanske förstått när Amanda vaknar 4 på morgonen... ja jag va uppe på en liten pink då ju, de sa jag inte i senaste inlägget... Men ja, jag kunde ju inte somna om... inte alls, huvudvärk,ont i halsen och en näsa som verkar ha öppnat sig totalt.. kan ju bara säga, sängen hela dagen med papper i högsta hugg!! ah, jag har ju då varit vaken sen 4 då, har inte kunnat sova... så trött lär man ju vara...

ni lär få mer inlägg senare idag.. :)

Amanda mitt i natten..

Nämen haloj där... öh, jag vaknade precis och kände att fan nu blev jag pigg, så då tänkte jag att vi slänger in ett inlägg... emh, ja de gick bra att rida igår, red till backen och red upp och ner för den, snacka om bra träning för Loppan, hon va helt slut stackarn.. men de är bra, då kommer hon igång mer :) emh... annars är det inte så mycket annat jag hade o berätta xD

Senare idag ska jag vara med på invigningen till TeknikCollege.. Jag vet inte exakt vad det är, men om jag förståt rätt är Ålleberg en av sveriges bästa Teknik skolor (alltså vi har ett av de bästa teknik programmen) och då får man utmärkelsen teknikcollege typ :) så de blir lite cermoni och sånt som vi elevambassadörer ska vara med på :) spännande, spännande... tåtra blir de också har jag hört... trevligt :)

Nej? vad säger ni, hoppa i säng kanske.. klockan är ju trots allt bara 10 över 4 på natten... härligt! xD

God natt på er :)

så ska de se ut..

ja!! sooool!!!! halleluja, äntligen!! nej, de va ba de jag skulle säga xD nu ska jag ut till stallet och rida i det fiiina vädret :D<3

april skämt..

Asså seriöst, var vädret ett april skämt? Asså, i fredags och lördags skulle det vara sol och typ 10-11 grader varmt... Jag kan ju säga att de var de fan inte! mulet som fan, ni vet det känns som höst? Inte kul!! i lördags var det iof ganska varmt ute, de blåst lite men annars var det varmt, så det kan säkert varit 10 grader, men sol var det fan inte :O suur blir man, jag vill ha sol ju? Tror inte jag är ensam om det faktiskt :)

idag.. är det samma väder, grått och trist och regn.. fan.. så vad gör man idag?


jag kunde inte hålla mig..

Jag kunde inte hålla mig... jag köpte ett par skor, MEEN!!! men dom kostade 49kr :P fan vad jag älskar rea delen på skopunkten aaah galet bra :) Nej men så jävla tur vi haft idag.. ni ska få höra!

Det är shopping helg i skövde, så allt är öppet till kl:5 både lördag och söndag, och alla bussar är gratis och sen.. sen så har dom ett litet tåg som går från stan till esplanaden och sen ut till stallsiken också gratis.. Så först va vi på stan och kollade runt massor, ja juste, vet var rabatt i nästan alla affärer och man fic massa rabatt häften.. de gillar ju jag då som ni förstår ;) ja iaf.. sen när vi inte hittade skor till madde så hittade vi det där lilla tåget, så vi fikade och sen tog vi lilla tåget ut till epslanaden :) kollade lite där i någon timme, sen drog vi vidare in till stan och sen blev det tåget hem till lilla Falköping igen... fan va dött de va xD hahahha gick över torget, visst allt e stängt så inte så konstigt.. men de va ju så galet tött xD hahah

Tack för en suuper trevlig dag madde <3( http://maols.blogg.se/ )


madde, fiika e gott ;)

tut tut nu går tåget :)

lilla söta tåget :)

dom nya skorna :D


ut på tur...

helloj, kan ju säga att igår hande det inte så speciellt mkt, haha därför jag inte skrev något igår.. liksom, om man inte har något att skriva kände jag att då tänker jag inte skriva något fånigt inlägg som är helt konstigt :) sååå emh ja.. Idag ska jag åka med madde och kolla skor till henne, hihi eftersom att hon har med mig lär det bli något iaf ;) thihi Madde, jag undrar verkligen hur du ens vågar ta med mig in i en sko affär ;) hahah nej men de ska bli roligt :D själv hade jag nog inte tänkt köpa något, jag behöver inget för tillfället iaf :) hiii...

Vad gör ni en lördag som denna? :)


RSS 2.0


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com