Äntligen helg!!

ååh nu är det äntligen helg.. lång helg vi är ju lediga på måndag också.. fan vad skönt :) blir bara sofft ikväll, let's dance mys med mamma (Y)  imorgon blir det iväg till ikea och chilli i västerås, ska börja kolla på möbler till den nya lägenheten :) juste.. det har jag ju glömt att säga, i juni flyttar mamma till Falköping så kommer bo där och här i sommar hihi så jag kommer åka lite fram och tillbaka... Sen i höst när gymnasiet börjar så ser jag vart jag hamnar och då också vart jag kommer flytta permanent :)

men i alla fall.. på söndag blir det ridning på morgonen med mamma och terez, fick höra att det var lite hopptävlingar också så kanske drar upp dit och kollar på lite tävling, men det får vi se :)

Annars så har den här veckan varit bra, skolan idag var bra. Jag och Linnéa drog till lidel haha, där träffade vi Leon och Dan hahaha så vi joinade dom en stund xD haha drygt..




neej vafan.. nu ska jag göra något mer vettigt eller nått xD hahah 
KOmmer in senare (Y)




Kommentarer
Postat av: stina

fin blogg,

rösta på mig? nummer 2, om du röstar och kommenterar det på min blogg får du en länkning. http://nhgirls.blogg.se/2010/march/veckansblogg-2.html#comment

2010-03-12 @ 14:47:44
URL: http://stinapinaa.blogg.se/
Postat av: ByEeem

detsamma! :)

2010-03-12 @ 16:45:42
URL: http://byeeem.blogg.se/
Postat av: my

söt blogg, hur är det?:d

2010-03-12 @ 18:59:00
URL: http://mywahlen.blogg.se/
Postat av: charlen <3

kjempesøt blogg :), besøk min ?

2010-03-12 @ 21:15:20
URL: http://charlenwh.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0