dagar med bästa vän 4-5 augusti<3

haha fyfan vad kul vi hade, kan ni tänka er 2  blondiner i skogen själva? o herregud, tur att jag och Linnéa är 2 smarta blondiner då xD

vi gick ca 1 km ut i skogen och slog upp vårat tält vid en klippa (med grillplats) vi grillade korv och hade jätte mysigt, vi är ju som vi är, ellehur Linnéa?



sen la vi oss i tältet och käkade snask och pratade massor och hade jäte,jätte trevligt<3 Sen började lilla söta Linnéa ''inbilla'' sig att en mördare skulle komma (waikfel, vet inte hur de stavas) men iaf och jag bad henne hålla käften för att jag blev rädd xD 
men alltså, seriöst tänker ligga i ett tält ensamma i skogen allt är heeelt tyst, så börjar någon säga att de ska komma en mördare och mörda oss? jag blev rädd iaf.. 



Men vid 10 halv 11 ''la'' vi oss för att sova, haha dåligt nära vi låg... pss, tror vi båda vi lite lätt skraja efter linnéas mördarsnack... Men vi somnade typ till slut, jag vaknade väl ca 40 gånger under natten. Men vid halv 5 på morgonen bestämde jag mig för att gå ut och börja hugga ved och hur underbart var inte det? 
stå och hugga ved och se solen gå upp, allt är helt tyst och vattnet är helt stilla, 
vid 5 kom Linnéa (trött) ut ur tältet, vi började med att göra en brasa och sen åt vi ''frukost'' 



senare på dagen låg vi och solade på klipporna och kände på det varma vattnet.. men på riktigt? det va ju as varmt i mälaren, jag ljuger inte.. 




 sedan bar det av hemmåt..

dagarna var helt underbart roliga <3


På efter
middagen åkte jag med Linnéa hem en stund innan vi åkte ut till deras båt, vi kollade på film och longerade hennes hästar :)
Sen åkte vi ut till deras båt och ja, vad ska jag säga hade vi roligt, eller hade vi roligt? vi hade as hög musik med haha ''dunkfart'' (citat av linnéa)  vi badade lite vid en ö, så käkade vi kycklingsallad :) mmmmh <3 gott <3



tack för att jag fick va me er <3 puss på er <3

XXX Amanda

Kommentarer
Postat av: Tagge

Ni är sååå duktiga.. Är stolt över dig!!

2009-08-12 @ 00:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0