Gotland<3

Japp så blev det, jag och mamma åkte till gotland i torsdags morse, närmare bestämt 04.50 på morgonen lämnade vi lägenheten, det tog 3 timmar att åka till båten och ja, vi var lite lätt trötta. På båten käkade vi lite god frukost och sen sov vi en stund :)


Japp, tro det eller ej, men japp, såhär sov lilla Amanda på båten till Gotland xD


vi var framme på gotland vid 11 och vi lånade mammas kompisars lägenhet mitt i visby,mitt i stan (innanför murarna) jätte fin liten lägenhet. Sen gick vi runt och tittade runt på stan både innanför och utanför murarna, och tur va det jag köpte mig en ny rosa björnborg plånbok och en ja vad ska jag säga ''dress'' på Kapphal och vet ni? det var barnstorlek :O haha kuuul..så var vi på afterbeatch, på kvällen åtvi på restaurang på kvällen och så tog vi massa kort <3


   

dagen efter åkte vi till Blå Lagunen och badade i det sköööna (kalla) vattnet och solade hela dagen, vattnet var sjukt vackert och ja solen lös och allt var helt underbart..
Sen åkte vi tillbaka till stan och gick runt och bara tittade på allt och inget,så satte vi oss i parken och åt saffranspannkaka, sen fixade vi oss lite och så satte vi oss på en  kant vid havet och kollade ut över havet.på kvällen så hamnade vi på en restaurang och käkade igen, sen gick vi runt igen och bara tittade på massa ''gatushower'' det var ju medeltidsveckan så det var ju utklädda människor överallt som gör massa roliga och häftiga saker. Det är kul att se hur mycket folk verkligen går in för temat, jätte kul att se. sen gick vi lite på en medeltidsmarknad och shoppade lite där också faktiskt :) sen satte vi oss på ett café och mös bara <3


saken i håret och läderarmbandet köpte ja på marknaden!

  


Lördagen så la vi oss i en park och solade hela förmiddagen och käkade goooda saffranspannkakor till lunch, och gud så mycket färg man har fått från igår och idag, oj oj... sen iaf så gick vi bara runt (igen) köpte glass från europas största glassbar där dom sålde 100 olika sortersglass, på riktigt alltså dom hade verkligen allt och gott var det <3
sen gick vi bara runt igen, satte oss i parken igen och psyk-kille kom o snacka me oss så vi drog, usch skum snubbe xD
sen gick vi hem och fixade oss inför sista kvällen på gotland :( så gick vi ut och käkade på restaurang igen och mös lite, sen gick vi runt igen. Men till slut hamnade vi på ett Café och åt lite efterrätt :) 
sen gick vi och kollade på Tornespel med riddare och grejer, och det var lite ''final'' show så det var eld tornespel så det var lite senare så det vart mörkt så var det mycket som innehöll eld, as coolt. Direkt när showen var klar gick vi till lägenheten och bytte om till myskläder till båten:) så lämnade vi lägenheten och började gå mot båten :)


     

vid 00.50 åkte vi med båten från gotland och var nu påväg hem igen. helgen på gotland var så himla mysig och jag ville inte åka hem igen faktiskt, det kändes lite jobbigt :( men men, sånt e livet ibland.
la mig på golvet och sov tills vi var framme på fastlandet igen. Då väntade bara en 3 timmars bil resa och klockan är typ 3 halv 4 på morgonen. Vi var hemma runt 6 på morgonen hemma i enköping och då väntade sängen :)


mer kommer i nästa inlägg <3


tack för en super mysig helg på gotland, Vi ska komma ihåg den om 4 år och  prata om hur vi hade det, glöm inte det nu mamma <3


puss <3


XXX Amanda <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0